Kako razjeziti levičarja?

Barbara Rajgelj (Foto: STA)

Malo za šalo in veliko za res. Kako razjeziti levičarja v desetih preprostih korakih? Prvi korak je, da pokažete neizmerno ljubezen in pripadnost domovini Sloveniji. Drugi korak preprosto povežete s prvim, in sicer tako, da se ovijete in poljubite našo, slovensko trobojnico. Pri tretjem koraku mu pokažite ljubezen do vere in Boga.

Četrti in peti korak: imejte službo, ni važno kakšno, in služite denar. Vsako delo je častno, a ne za levičarje. Oni raje posedajo na Metelkovi ali v Rogu in pljuvajo čez vsakega, ki pošteno zasluži za kruh. Šesti korak: služite domovini, pomagajte ji, kjer potrebuje vašo pomoč. Če pri tem še omenite, da bi prostovoljno varovali mejo, sem prepričan, da se bo vsakemu levičarju stemnilo pred očmi.

Sedmi korak je po lastni presoji, in sicer, povejte mu, da imate kos orožja, legalno prijavljenega, da ne bi prišli navzkriž z zakonom, kajti vsak domoljub spoštuje svojo policijo in zakone. Osmi korak, pokažite mu, da ste pripravljeni za vsako ceno zaščititi svojo družino. Levičarji namreč sovražijo pojem “družina”, ker jih to nehote spomni na tradicionalno slovensko družino, v kateri so ata in mama ter njuni otroci, in ne starš 1 ter starš 2. Deveti korak: bodite svobodomiselni, dajte mu vedeti, da ne nasedate lažnim novicam, ki jih objavljajo slovenski režimski mediji. In če se mu do sedaj še ni zmešalo, se mu pri zadnjem koraku zagotovo.

Foto: Facebook

Odkrito povejte, da podpirate liderja desnice. Ob tem ne pozabite omeniti, da je edini pravi in mednarodno priznani politik v Sloveniji.

Več si lahko preberete na portalu utrip-Ljubljane.