fbpx

Kateri strahopetec je zastrupil psa učiteljici klavirja v samostanu na Ptuju? Je v ozadju celo politični motiv?

Kdo je zastrupil sedemmesečnega psa Sky-a?

“Ker je sosledje dogodkov preteklega tedna v zelo nenavadnem naključju, z možem ne izključujeva dejstva, da je lahko šlo tudi za politični motiv. A to delo bo bolje opravila policija in s tem povezani organi …”, je zapisala lastnica zastrupljenega aljaškega malamuta in članica vokalne skupine Vox Angelica Anita Kralj.

Medtem ko je članica vokalne skupine Vox Angelica Anita Kralj prepevala v predsedniški palači, je mariborski učiteljici orgel in klavirja v Glasbeni šoli v samostanu Sv. Petra in Pavla na Ptuju nekdo zastrupil psa Skyja. Njen mož je na družbenem omrežju Facebook zapisal, da je šlo za zelo velik odmerek živčnega strupa, zaradi česar je njen sedemmesečni aljaški malamut poginil.

“Človeška hudobija ne pozna meja…”, je zapisala lastnica Anita Kralj na Facebooku, ko je razkrila, da je njun, šele 7-mesečni rodovniški aljaški malamut, podlegel hudemu strupu, s katerim ga je nekdo v preteklih 24 ali več urah zastrupil.

Politični motiv uboja psa?
Nato zapiše: “Storilec zelo dobro pozna našo lokacijo, hišo in vrt v katerem se je kuža nahajal, in tudi to, da nas v petek ni bilo doma, saj smo z dekleti Vox Angelice prepevale predsedniku države. Prepričana sem, da je občan naše občine … Ker je sosledje dogodkov preteklega tedna v zelo nenavadnem naključju, z možem ne izključujeva dejstva, da je lahko šlo tudi za politični motiv. A to delo bo bolje opravila policija in s tem povezani organi …”

Fotografija osebe Anita Kralj.

Anita Kralj: DRAGI SKY! NASE SI PREVZEL BREME SOVRAŠTVA, KI JE BILO VEČ KOT OČITNO NAMENJENO NAMA. STORILEC JE TAKŠNA REVA, DA SI NI UPAL PRITI NA PRISOJNO UL. 10 IN POVEDATI NA ŠTIRI OČI KAJ IN PREDVSEM KDO GA MOTI … HVALA TI, KER SI DAL ŽIVLJENJE ZA NAJU!

Več si lahko preberete na spodnji objavi:

Človeška hudobija ne pozna meja…Najin, šele 7 mesečni rodovniški aljaški malamut, je danes podlegel hudemu strupu s…

Gepostet von Anita Kralj am Sonntag, 27. Oktober 2019

Demokracija