Mariborčani jezni, ker Ljubljančani po nedeljski tekmi niso pripravili novinarske konference

Foto: STA

Neverjetno, a resnično, Ljubljančani so iz ustaljenega in povsem preprostega postopka naredili – KAOS!

Na novinarski konferenci manjkali Mariborčani!
V nogometnem klubu iz Ljubljane bi se morali resno vprašati, kdo ni opravil svojega dela, potem ko je večnem derbiju med Olimpijo in Mariborom sledila prava burleska. Ali farsa, če želite. Z močnim pridihom bizarnega. Olimpija je namreč po tekmi novinarsko konferenco organizirala zgolj – zase! Ustaljena praksa je takšna, da ponavadi pred novinarje prideta trenerja obeh klubov. Tokrat je prišel le Robert Pevnik. Ko je trener zmajev odgovoril na vprašanja sedme sile, se je v družbi sekretarja kluba Boštjana Gasserja poslovil od zbrane druščine, piše Ekipa24.

A glej ga, zlomka. Potem sta v medijsko sobo prišla tudi trener Maribora Darko Milanič in tiskovni predstavnik vijoličastih Stipe Jerić, iz ljubljanskega tabora pa tam ni bilo nikogar več! “Kdo bo vodil tiskovno konferenco?!” je sprva zmedeno vprašal Jerić, ko so mu novinarji v smehu odgovorili, naj jo kar on. “Stipe, to ni tvoje delo,” je posegel Milanič. V prostoru je bilo zaznati precej nelagodja, vse skupaj je trajalo še kar nekaj časa, nakar je eden od novinarjev vprašal: “Kaj bomo zdaj?! Lahko sprašujemo?!” Bizaren zaplet je rešil Milanič: “Lahko. Vprašajte. Vsi boste dobili odgovore.

Resen in urejen klub si nečesa takšnega nikdar ne bi smel privoščiti. In da bi v resnem klubu zaradi takšnega spodrsljaja padale tudi glave, ni dvoma. A Olimpija je pač Olimpija. Klub tisočerih svetovalcev in bore malo ljudi, ki bi znali preprečiti takšne stvari. Stvari, ki kakopak temno luč mečejo zgolj in samo na Olimpijo. Žalostno!

Več si lahko preberete na portalu e-maribor.si.

 • lokec

  Samo, da sta Dončič pa Dragič na prvih straneh slovenskih medijev . Sta zelo dobra košarkarja. Čudno se mi zdi, da naši mediji tako vneto spremljajo NBA ligo, ki je ameriška. Naši glavni mediji pa ne marajo Američanov. Izgleda tako, kot bi Slovenci poslali v Ameriko Dragiča in Dončiča, da v imenu slovenskih levičarjev premaga Američane, kar pa seveda ne bošlo. V starih časih so poslali pa Martina Krpana na dunajski dvor, da je premagal Turka Brdavsa.

  • Ivan Friderik Novak

   Košarkaška virtuoza sta za Slovenijo le “gastarbajterja”.

  • Den456

   Fajonka se že bori, da bi prepovedali pravljico o Martinu Krpanu, saj zastruplja otroke z islamifobijo.

 • Morala

  Kaos na vseh področjih! Ljubljana si lahko marsikaj privošči in mediji o tem ne bodo pisali…

  Maribor šampion!!!

 • Vera

  ” Žabari ,kot žabari ” . Olike ne poznajo .

 • Olga101

  Bosta šerifa uskladila… Kanibal bo poklical opankovića, pa bo…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!