Na avstrijskem Koroškem prijeli enajst ilegalnih migrantov – izdal jih je otroški jok!

V vagonu tovornega vlaka na avstrijskem Koroškem so v petek popoldan policisti odkrili 11 ilegalnih migrantov, med njimi so tudi otroke. Njihovo državljanstvo zaenkrat še ni znano.

V petek popoldan, ko se je tovorni vlak ustavil na železniški postaji v Brnci, je delavec avstrijskih železnic iz vagonov, kjer je bil natovorjen električni material, zaslišal otroški jok in glasove ter o tem obvestil policijo. Ugotovili so, da so v vagonu skriti ilegalni migranti, med njimi pet otrok.

Prijete migrante je oskrbel Rdeči križ, ali jih bodo avstrijski organi pregona vrnili v Slovenijo pa zaenkrat še ni znano.

E-koroska.si

  • von Rhein

    Če te vrnejo ne bo nobenih težav. V primeru,da imajo sorodnike nekje v Eveopi se bodo že znašli in odpotovali tja.Če so Sirci in so se želeli izogniti moriji bodo tudi v Sloveniji zadovoljni in predvsem nemoteči.Drugače od pakistanskih kriminalcev in zasmojenih negrov.

  • ZatonMesecnikov

    Seveda jih bodo vrnili v Slovenijo. Zagotovo niso prišli čez Hamburg v Podrožco.

  • šmentanamuha

    Po vsej verjetnosti gre za ugrabljene otroke, namenjene za nadaljnjo prodajo pedofilskim mrežam. Morali bi narediti test dnk vsem prijetim. Noben starš, ki ljubi svojega otroka, ga ne bo tako neodgovorno tovoril skritega po nekih tovornih vagonih.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!