fbpx

Na slovenski obali so na delu tatovi! Pazite!

Slovenska obala (foto: družbena omrežja)

Ko brezskrbno uživate svoj zasluženi počitek na plaži, se vam lahko pripeti tudi kakšna neprijetnost, denimo kraja vaših dragocenih osebnih predmetov, opozarja policija. 

Ob tem policija navaja primere kaznivih dejanj s 26. 7. 2021: “Na izolski plaži, pri svetilniku, je nekdo slovenskim kopalcem ukradel GSM Samsung  A51,  denarnico,  300  evrov,  vse dokumente in bančne kartice ter očala.” 

“Lastnik je oškodovan za 600 evrov. OPOZORILO: Poskrbite  za svoje stvari, vrednejših predmetov pa ne nosite s seboj na plažo in jih ne puščajte brez nadzora.” 

Foto: iStock

Tudi prejšnji teden so bili na delu tatovi in sicer je neznani storilec v Žusterni oškodovanki iz torbe odtujil denarnico in jo oškodoval za 60 evrov; na portoroški plaži je storilec državljanki Avstrije odtujil mobilni telefon iPhone, vreden 1.000 evrov; prav tako na portoroški plaži je neznani storilec oškodovanki iz torbice odtujil mobilni telefon Samsung, vreden 300 evrov; v San Simonu pa je storilec oškodovanki iz torbice odtujil denarnico in mobilni telefon ter jo s tem oškodoval za 150 evrov.

Domen Mezeg