Na slovenski obali so na delu tatovi! Pazite!

Datum:

Ko brezskrbno uživate svoj zasluženi počitek na plaži, se vam lahko pripeti tudi kakšna neprijetnost, denimo kraja vaših dragocenih osebnih predmetov, opozarja policija. 

Ob tem policija navaja primere kaznivih dejanj s 26. 7. 2021: “Na izolski plaži, pri svetilniku, je nekdo slovenskim kopalcem ukradel GSM Samsung  A51,  denarnico,  300  evrov,  vse dokumente in bančne kartice ter očala.” 

“Lastnik je oškodovan za 600 evrov. OPOZORILO: Poskrbite  za svoje stvari, vrednejših predmetov pa ne nosite s seboj na plažo in jih ne puščajte brez nadzora.” 

Foto: iStock

Tudi prejšnji teden so bili na delu tatovi in sicer je neznani storilec v Žusterni oškodovanki iz torbe odtujil denarnico in jo oškodoval za 60 evrov; na portoroški plaži je storilec državljanki Avstrije odtujil mobilni telefon iPhone, vreden 1.000 evrov; prav tako na portoroški plaži je neznani storilec oškodovanki iz torbice odtujil mobilni telefon Samsung, vreden 300 evrov; v San Simonu pa je storilec oškodovanki iz torbice odtujil denarnico in mobilni telefon ter jo s tem oškodoval za 150 evrov.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje: kako bo po novem letu?

S 1. januarjem 2024 se bo dopolnilno zdravstveno zavarovanje,...

Občina Slovenske Konjice: Rekonstrukcija za hokej ŠRC park Slovenske Konjice

Še ena pridobitev v občini Slovenske Konjice v letu...

Novoletni koncerti v Mariboru, brez domače slovenske glasbe, a zato z jugo nostalgijo

Ob županu Arsenoviču si v Mariboru ne morejo obetati...