fbpx

Na srečanju Dolenjsko-belokranjske regijske koordinacije so se predstavili evidentirani kandidati za poslance

Foto: SDS

Na srečanju članov in simpatizerjev Dolenjsko-belokranjske regijske koordinacije SDS so se predstavili evidentirani kandidati za poslance: Franci Kepa, Anja Bah Žibert in mag. Maja Kocjan.

Poslanec v Državnem zboru Republike Slovenije Franci Kepa je v svojem nagovoru pozdravil vse zbrane v Gornji Težki Vodi. Prepričan v odlične rezultate naslednje leto je povedal: “Vesel sem, da smo se ponovno zbrali po enoletnem premoru. Pred nami so trojne volitve, prepričan sem, da bomo na vseh volitvah zmagali in da bo vlada nadaljevala s svojim delom.”

Za njim je nastopila Anja Bah Žibert, poslanka Državnega zbora Republike Slovenije, ki je prisotne nagovorila s spodbudnimi besedami: “Danes je dan za uživanje in pogovore, a pred nami je vroča jesen, še bolj vroča politična pomlad. Zaželimo naši vladi uspešno delo in naj se ne preda!

Mag. Maja Kocjan, predsednica občinskega odbora SDS v Črnomlju ter namestnica generalnega sekretarja stranke je izpostavila, da se bo zavzemala, da bo lahko imel prav vsak Belokranjec dostojno življenje in tudi starost. Naštela je tudi svoje glavne prioritete: “V prvi vrsti je potrebno poskrbeti, da bodo imeli predšolski in šolski otroci možnost optimalnega razvoja svojih potencialov. Mladim družinam pa je potrebno zagotoviti, da bodo lahko to okolje tudi zagotavljale, kjer bodo starši imeli možnost zaposlitve v svojem domačem okolju. Da bo to mogoče, potrebuje Bela krajina razvoj gospodarstva in lokalnega podjetništva, ki jo lahko doseže le z izgradnjo 3. razvojne osi in vso ostalo potrebno infrastrukturo.

Sara Kovač