fbpx

Neobičajno! V enem dnevu so v Mariboru zagorela kar tri vozila!

Foto: Gasilska brigada Maribor

Kaj se dogaja? V zadnjih 24 urah je na območju štajerske prestolnice zagorelo štirikrat, od tega trikrat osebni avtomobili. Gasilci so tako imeli zato polne roke dela.

Najprej je zagorelo na Žolgarjevi ulici ob 7.23 v garažni hiši in sicer je zagorelo osebno vozilo. Lastnik vozila je z gasilnim aparatom sam pričel z gašenjem, gasilci Gasilske brigade Maribor in Prostovoljnega gasilskega društva Studenci pa so požar dokončno pogasili in prezračili prostore garažne hiše.

Foto: GB Maribor

Drugič blizu UKC
Manj kot uro zatem, ob 7.58, je zagorelo še osebno vozilo blizu Univerzitetnega kliničnega centra Maribor. Posredovali so poklicni gasilci Gasilske brigade Maribor in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Studenci, ki so na ta požar izvozili kar s prejšnje lokacije. Požar so pogasili in vozilo pregledali s termo kamero

Tretjič na Ljubljanski
Tretjič je zagorelo ponoči, danes ob 1.10 ob Ljubljanski ulici v Mariboru. Tudi tokrat je šlo za osebno vozilo, požar so pogasili gasilci Gasilske brigade Maribor. Po vrhu vsega pa so zagoreli še odpadki na Murkovi ulici.

Več na e-Maribor