fbpx

NLB ob otvoritvi svoje prenovljene poslovalnice v Grosupljem OŠ Šmarje – Sap izročil donacijo v višini 4.500 evrov

Poslovalnica Nove Ljubljanske banke je svoje prenovljene prostore v Grosupljem odprla že s prvim septembrom, v četrtek, 28. septembra 2017, pa smo nove prostore tudi uradno predali svojemu namenu.

Predsednik uprave Nove Ljubljanske banke Blaž Brodnjak je ob odprtju prenovljenih prostorov povedal, da je Grosuplje za Novo Ljubljansko banko izjemno pomembno, v tej poslovalnici upravljajo kar z 10.000 računi. S prenovo prostorov pa izkazujejo tudi svojo vizijo. Do strank si namreč želijo biti čim bolj odprti, jim ponuditi več topline, da bi se pri njih počutili udobno, da bi se pri njih vedno čutili dobrodošle. S tega razloga so v prostore dodali tudi nekaj barv. Hkrati seveda uveljavljajo tudi nove storitve preko digitalnih poti, a še vedno bo velikega pomena osebno srečevanje, kjer se bo mogoče pogovoriti predvsem o stvareh, ki so povezane z našim življenjskim ciklom, torej pokojninskim varčevanjem in podobno, o stvareh, ki so dolgoročnejše narave. »Že v naprej se veselimo novih poslov, ki jih bomo sklepali, in z vami dolgoročno sodelovali,« je še dejal predsednik uprave Blaž Brodnjak.

Zbrane je ob odprtju prenovljenih prostorov nagovoril tudi direktor občinske uprave Občine Grosuplje mag. Dušan Hočevar.

»Veseli smo, da ste se odločili, da prenovite to vašo poslovalnico tukaj v Grosupljem. V bistvu smo veseli prav vsake stvari, ki se zgodijo na bolje,« je dejal. Povedal je, da tudi Občina Grosuplje z Novo Ljubljansko banko poslovno dobro sodeluje, kar je zagotovo dejavnik več, da se občina razvija bolje in hitreje.

Glede na to, da so bili na dogodku prisotni tudi otroci iz Osnovne šole Šmarje – Sap, ki so poskrbeli tudi za nekaj lepih glasbenih točk, je še povedal, da je zelo vesel, da so jih povabili medse. »Ta šola je s prvim septembrom postala tretja samostojna osnovna šola v naši občini, prej je bila podružnica, in ima nek tak svež nov zagon kot tudi nova poslovalnica Nove Ljubljanske banke. Uspešno še naprej,« je še dejal mag. Dušan Hočevar.

V Novi Ljubljanski banki mladim pomagajo na njihovi poti finančnega osamosvajanja, z različnimi spodbudami pa jih usmerjajo k uspešnemu razvoju v prihodnje. Ob odprtju prenovljene poslovalnice v Grosupljem so se zato odločili, da Osnovni šoli Šmarje – Sap, novi tretji samostojni osnovni šoli v naši občini, podarijo sredstva za nakup didaktične opreme. Kajti prepričani so, da ravno v tem trenutku raste in se vzgaja velik strokovnjak.

Tako je sledilo lepo presenečenje, ko sta predsednik uprave in direktorica poslovne mreže Nove Ljubljanske banke Blaž Brodnjak in Tanja Ahlin v. d. ravnateljice Osnovne šole Šmarje – Sap Pavlini Antolič izročila donacijo v vrednosti 4.500 evrov za nakup didaktične opreme.

Direktorica poslovne mreže Tanja Ahlin je povedala, da je ena lepših stvari bankirskega posla biti z ljudmi, s strankami, z lokalnimi skupnostmi. In ne glede na to, da izhaja iz tega kraja, je na ta trenutek zelo ponosna. »Veseli me, da lahko tudi z dobrodelnostjo, z določenimi drugačnimi oblikami, vračamo v okolje. Donacija v višini 4.500 evrov naj dobro koristi vašemu izobraževalnemu programu,« je še dejala.

V. d. ravnateljice Pavlina Antolič se je za prejeto donacijo lepo zahvalila. »S tem ko ustvarjamo dobre pogoje za učenje, dobro učno okolje, ko imamo dobre didaktične pripomočke, ne predajamo otrokom samo znanja, ki je ključ v življenju, ampak se ob dobrem učnem okolju otroci učijo tudi sodelovati, pogovarjati, in vse tisto, kar bodo potrebovali, ko bodo enkrat opravljali svoj poklic,« je dejala. Povedala je še, da so s svojim dejanjem tudi pokazali, da v življenju ni pomembno samo imeti, ampak da je zelo pomembno tudi deliti.

C. Š.