fbpx

Noro, bolj noro, Kombinatke

Foto: STA

A poznate tisti občutek, ko mislite, da vas ne more nič več presenetiti, ker ste navajeni vsakodnevnih levičarskih nebuloz? No, in potem malo brskate po socialnih omrežjih in zasledite kraljevi dragulj idiotizma. In tokrat ta dragulj pripada ženskemu pevskemu zboru Kombinatke. Gospe in gospodične iz tega zbora bi namreč ilegalne ekonomske migrante najraje naselile v prazne slovenske vasi in naselja.

Na svojem Twitter profilu so zapisale, da je bilo ˝na dan 1. 1. 2018 v Sloveniji 57 naselij brez prebivalcev. V Italiji so v zadnjih nekaj letih problem praznjenja naselij uspešno in v splošno zadovoljstvo reševali tudi z naselitvijo prebežnikov in priseljencev vanje. Zdi se nam odlična priložnost˝.
Resno? V prazne vasi naseliti migrante? In le-te kasneje postanejo no-go cone, kot jih poznajo drugod po EU. Le kaj bi lahko šlo narobe, kajne? Zakaj pa ne bi raje v te vasi in naselja naselili mlade slovenske družine, ki imajo stanovanjski problem?
Ampak za te mlade družine pri socialno čutečih Kombinatkah ni posluha. Morda zato, ker Slovenija in slovenska družina zanje ni bila nikoli intimna opcija. Se sliši znano?