Nov incident na slovenski meji s Hrvaško! Voznik, ki je prevažal migrante, trčil v policijsko vozilo

Slika je simbolična.

Migranti še vedno prosto prehajajo hrvaško-slovensko mejo. A tokrat so bili policisti malo bolj pozorni na pribežnike.

Ko so policisti v Tribučah ustavljali kombi ljubljanskih registrskih oznak, v katerem je bilo 18 ilegalnih migrantov, je povrhu vsega 27-letni voznik, državljan Ukrajine, zaradi neprimerne varnostne razdalje trčil še v službeno vozilo policistov, piše portal Moja-Dolenjska.

Vozniku kombija, državljanu Ukrajine, so policisti odvzeli prostost, ga pridržali in mu zasegli vozilo. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Vozniku kombija pa bodo izrekli še globo zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov in povzročitve prometne nesreče.

Tudi na območju Tribuč so policisti včeraj ustavili še osebni avtomobil nemških registrskih oznak in ugotovili, da državljanka Nemčije v vozilu prevaža državljana Iraka, ki je nezakonito prestopil državno mejo. 39-letno voznico bodo ovadili na pristojnem tožilstvu zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države, državljana Iraka pa predali hrvaškim varnostnim organom.

So pa na območju Tribuč, ki je od slovenske meje oddaljeno približno 18 kilometrov, prijeli 18 ilegalnih pribežnikov. Tako so migranti spet prehodili oziroma neovirano prešli dobršen del območja ob Kolpi v črnomaljski občini.

E-maribor.si

 • Silka

  Drugo kot “Varda” ne bo pomagalo. Policija pač ni sposobna zapreti meje.

 • samsara

  “A tokrat so bili policisti malo bolj pozorni na pribežnike.”

  Nova 24TV, ali želite konkurirati režimski udbomafijski nacionalki s politično korektnim novorekom?
  Kar so za vas “pribežniki” so dejansko nezakoniti vdiralci na ozemlje slovenske države. Tudi storilci kaznivega dejanja nezakonitega prehoda državne meje.

  • učko

   ajajaj

 • Olga101

  Tako kot nimajo čolnov za nadzor morske meje, jim bo kmalu zmanjkalo avtomobilov…

 • šmentanamuha

  Saj se ve, kako je treba s takimi. Če pa vlada organom pregona odvzame pooblastila za resno ukrepanje, potem je pač tako. Nihče več nas resno ne jemlje, niti ilegalci.

  • mginko

   ZLATO PRAVILO : Karšen narod !!!! – taka vlada oziroma oblast . Tako stanje v državi,
   Zaradi naroda nimamo države – je itak ukradena.

 • učko

  Jah, prevelika gužva, zgleda!

 • cosmosjasnovidec

  Za tihotapce te muslimanske golazni so kazni nikakršne saj se niti ne znajdejo v zaporu več kot cirka 24.ur potem jih pa izpustijo.
  Po zakonu bi morali vse tihotapce z muslimansko golaznijo vred takoj na meji kjer so jo ilegalno prestopili na licu mesta postreliti ter zmetati v neko deročo vodo,da jih odnese.
  A kaj,če celotni Sloveniji vlada levuharska šiptarskomuslimanska golazen na čelu z šiptarskim fašistom tovarišem “šaracem”.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  ——————————————————————————————

  • maverkick

   Jebonannu

 • Janez Kranjski

  Na meje ostrostrelce!

 • Marija

  Ja18 km od meje.Še enkrat Sprašujem zakaj ni količina na meji na zelenem pasu,da res nebi mogli stopiti na Slovensko ozemlje.Verjetno zato,kervpotem nebi mogli prijatelji zaprositi za azil.Kaj am to pove potem jih pa kot bajagi lovijo po državi.Res se delajo norca iz nas.Meja se brani na meji ne 10 km v državi..

 • maverkick

  Hejterji tih bote pa burek do konca zmazat

 • jakob kovač

  Vsakega prevoznika ilegalcev premlatiti kot bika in mu nabiti tako kazen da mu ne bo nikoli več prišlo na misel tihotapiti ljudi!