fbpx

Nujno: Ste videli čivavo Luckyja? Ta je izginil po hudi prometni nesreči na štajerski avtocesti in ga zdaj išče vsa Slovenija!

Lucky (Foto: Facebook)

Vsa Slovenija se ukvarja z iskanjem kužka, ki je izginil po hudi prometni nesreči na draveljski avtocesti, v kateri je v soboto umrla 31-letnica. Gre za 6-letnega samčka, čivavo, ki sliši na ime Lucky!

V soboto se je na avtocesti Maribor-Ljubljana med Tepanjem in Dramljami zgodila huda prometna nesreča, v kateri je 52-letni romunski voznik osebnega avtomobila  trčil v kovinsko ograjo. Pri tem je v vozilo, ki je po trčenju obstalo na sredini prometnih pasov, trčila še 49-letna romunska voznica osebnega vozila. V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. V prometni nesreči pa je bil udeležen tudi kužek Lucky, ki je star 6 let in tehta 4 kilograme. Kot je na družbenem omrežju Facebook zapisala Eva Hren, naj bi bila med Tepanjem in Dravljami nato povožena žival, podobna kužku, tako da je vprašanje, če je Lucky sploh še živ!

Hčerka lastnice kužka že zelo, zelo pogreša
Lucky je sicer čipiran, njegova lastnica Gaby Lordache pa je dosegljiva na telefonski številki +39 327 467 9810. Če ima kdorkoli kakšno informacijo, lahko prek Facebooka kontaktira tudi Hrenovo, ki je v stiku z lastnico. Hčerka lastnice kužka že hudo pogreša!

Rok Krajnc