Občinski svet Ilirske Bistrice vložil revizijo glede izvedbe referenduma o centru za migrante: Občani morajo imeti pravico odločati o tem vprašanju!

Občinski svet Občine Ilirska Bistrica je prejšnji teden v roku vložil revizijo na sodbo upravnega sodišča glede izvedbe referenduma o centru za migrante na Jelšanah, je danes za STA potrdil odvetnik in občinski svetnik Andrej Batista. Ob tem pričakuje, da bo vrhovno sodišče o reviziji odločalo prednostno. “Prepričan sem, da bi morali občani imeti pravico o tem vprašanju odločati na referendumu,” meni župan Ilirske Bistrice Emil Rojc.

Občinski svet je marca sklenil razpisati referendum o sprejemno-registracijskem centru za migrante ob mejnem prehodu Jelšane, a je upravno sodišče oba sklepa občinskega sveta v zvezi s tem odpravilo s pojasnilom, da se referendum nanaša na migracijsko politiko, odločanje o njej pa je v pristojnosti države in ne občine.

Občina je nato zoper sodbo upravnega sodišča vložila predlog za revizijo na vrhovnem sodišču, saj da gre za ustavno pravico državljanov do referenduma. Vrhovno sodišče pa je ugodilo občini in dopustilo revizijo zoper sodbo upravnega sodišča. Vrhovno sodišče bo moralo pri tem presojati o vprašanju, ali so bile s prepovedjo referenduma občanom kršene ustavne volilne pravice, in o tem, ali gre pri sprejetih sklepih občinskega sveta za posamična ali splošna pravna akta.

Občani morajo imeti pravico odločati o tovrstnih vprašanjih na referendumu
Kot je danes za STA pojasnil odvetnik Andrej Batista, ki za bistriško občino tudi vodi celoten postopek, so revizijo vložili prejšnji teden, torej znotraj predpisanega 15-dnevnega roka od prejema odločitve vrhovnega sodišča. Batista pričakuje, da bo sodišče zdaj zadevo obravnavalo prednostno. Je pa po njegovih besedah težko napovedati, kdaj bo sprejelo odločitev. Upa, da bi se to zgodilo do jeseni ali vsaj še v tem letu.

Slika: arhiv Demokracije, Veronika Savnik

Bistriški župan Emil Rojc pa je za STA pojasnil, da je kot župan sicer vložil ugovor na upravno sodišče, saj je bil opozorjen, da bi bil referendum v nasprotju z zakonom in bi bil v prekršku, če tega ne bi storil, vendar upa, da bo občinski svet z revizijo uspešen. “Prepričan sem, da bi morali občani imeti pravico o tem vprašanju odločati na referendumu,” je dodal.

C. Š.

 • Andrej

  O nas ne odločamo mi, ampak komunistična Levica. Tako smo se odločili na volitvah.

  • Dada

   Zase govori. Ti si volil svoje, SDS. Samo se je Janša usral. Pokliči ga in vprašaj zakaj ni hotel sestaviti svoje Vlade za Slovenijo, ker tisto “v senci” vedno sestavi. Tista je ponavadi v gostilni livada, kjer minister za obrambo (vlada v senci) Mahnič dobi med kosilom dobre informacije od natakarja.

   . O tebi odločaš ti. Če ti paše in če si na ti z denarjem pojdi na Havaje. Smo v svobodni državi.

   • stane

    Ti in trije prijatelji sedite in se pogovarjajo o kratkem izletu na Bled.
    Pogovarjajo se trije,tebe sploh ne poslusajo. Te ignorirajo,ko si proti.
    Oni gredo,ti pa ostanes. Kdo je odlocil ? Tisti!,ki so bili stevilicno mocnejsi.
    Kdo je danes v vladi? Tisti,ki niso bili izvoljeni od naroda,vendar po sili vladajo,ker jih je stevilicno vec.
    Tudi pokvarjeni volilni sistem jf bil napacen. Vsak BUTL pa res ne more vladati!

    • Dada

     SE STRINJAM, ZATO SDS NE VLADA

     • stane

      Ja,na tiho se strinjas,da butlni vladajo. Hvala za razumevanje.

    • Zgornji

     Ni zastopla , se vid a je južna razdejanka , zdjanka . Žal.

     • stane

      Jebi ga,tudi taki zivijo!

   • Andrej

    Poskusi razumeti, saj je precej preprosto. V družbi, ki zase pravi, da je demokratična, odloča skupnost. O stvareh, ki se tičejo skupnosti. Posamezniku ostane svobodno odločanje o jogurtu, ki ga bo jedel in v kateri trgovini ga bo kupil. Varnost, izobraževanje, zdravstvo… so pa tipično skupinske odločitve. Iz tvojih izjav opažam, da za demokracijo nisi zrel, ker očitaš Janši, da je nesposoben, ker ni sestavil vlade. Pa je naredil edino prav. Demokratično. Ali je tudi Šarec naredil prav in demokratično? Je, ker je skupaj z njegovo družbo dobil dovolj glasov. Ali je na vladi ena stranka ali pa skupek večih strank je nepomembno vprašanje. To je rezultat dogovorov in števila glasov, ki jih je kdo dosegel.

    • Dada

     Mene samo zanima kdaj bodo v SDS zamenjali Janšo. Tvoje predstave o demokraciji, o odločanju, so milo rečeno zgrešene. Imaš svoj life in ga živi, delaj s svojim življenjem kot želiš ali pa ne.
     Dogajanje v državnem aparatu, odločanja o sistemskih stvareh niso stvar državljanov, tudi referendum ni stvar Rojca, tudi niso stvar Janše. Ve se kdo vodi vlado, ve se tudi kdo misli, da je bolj sposoben, a ni upal sestavljati vlade.

     • Andrej

      Zamenjali ga bodo, ko bodo hoteli. To je njihova stvar.
      Moje predstave o demokraciji so zgrešene za Slovenijo, ker nismo demokratična država.
      Če praviš, da se ve, kdo vodi vlado, pa povej. Ime in priimek.

     • Dada

      Najprej odgovor na tvoje vprašanje, sprašuj otroke v vrtcu in osnovni šoli, edino tam boš našel sogovornike primerne tvojemu nivoju razmišljanja.

      Mene ne zanima, če ga bodo…, ampak kdaj ga bodo. Očitno ne razumeš.
      Tvoje predstave o demokraciji so točno take kot sem pričakovala, zgrešene. Samo to. Demokracija ni “vsak po svoje. Doma ti delaj kot želiš, če nima žena nič proti, na ulici pa ne več.

     • Andrej

      No daj, spusti se na moj nizki nivo in mi povej, kdo v resnici vodi slovensko vlado?

     • Dada

      Tega filma v času predstav za otroke, ne boš videl. “Ta cepljeni” vprašajte pri ravnateljici vrtca ali ravnatelju šole. In to je vse za danes. That is all folks.

     • Andrej

      Si ne upaš, kaj?

     • Dada

      Pusti svoj domač naslov, pravo ime, pa ti na usta razložim.

     • Andrej

      In ti praviš, da je vrtec zame? Če bi imeli sprejemne izpite te še tja ne bi vzeli. Stalno kriviš Janšo, ne upaš pa napisati, kdo je resnični krivec za vse zlo pri nas.

     • Dada

      Seveda si za vrtec, kvečjemu prvi razred. Pojdi malo po svetu pa boš videl kaj je zlo. V “najbolj demokratični državi na svetu” te easy doleti strel, rop, . V tej državi moraš bitu kar bogat, da si vsaj pol tako varen kot v Sloveniji. Tam si želijo tako varnost, ki je tu samoumevna. V SDS jokate , ker niste v vladi, za varnost vam ni, šele, ko boste izgubili to dobrino, boste kot bolnik v bolnici, SAMO, DA BI BIL ZDRAV…. Zdaj pa nehaj jokat, pa pojdi kaj delat, da bo kakšna korist od tebe.

     • Andrej

      Še kakšen izgovor, da si ne upaš povedat, kdo resnično vodi slovensko vlado?

    • stane

     Narod je ogoljufan,ker se ni upostevala njihova volja.
     Tezko jih bo prepricati naj hodijo volit,ce se pa njihova volja ne uposteva.
     Tudi volilni sistem je precej vprasljiv. Ni vecinski in ni demokraticen,ceprav pise v zakonu,da ga je izvolila vlada,ki je imela vecino za uzakonitev taksnega sistema. Kaj vse vlada dela,pa ni zakonito. Uposteva tisto kar jim pase,ignorira celo oflocitve ustavnega sodisca,ki je najvisji zakonodajni organ v drzavi. Tukaj vidimo,da imamo same kriminalce v vladi,ki experimentirajo z narodom ksj se jim je sanjalo ponoci. Neverodostojna vlada,ki je izgubila ves ugled!,ki ga je imela od leta 2004–2008. Po letu 2008 je dlo vse dol. Nenormalna zadolzevanja,senkavanje kreditov lopovom,in kraje drnarja v enormnih kolicinah. Propad blagostanja po letu 2008 je ogledalo levicar.-komun. Da ne pisem se kaj se je dogajalo,ko je bila barbarsko zrusena 2.Janseva vlada(nezakonito) s pretvezo o radarjih v MB. Zrusen tudi Kangler z nahujskanim narodom iz strani levic.komunistov. Slov.narod to pozablja.

   • stane

    V seci si ti in ostala bos tam. Ni ti vec pomoci. PHP te klice!

    • Dada

     HA, ha, Itak ne veš, kaj govoriš. PHP LJ je nujna, tja sem vozila 14 letnika, ki je doma na stopnicah očeta ustrelil z lovsko puško. Tako, da ne veš, kaj vse sem bila v času “aktivnosti” , take lulčke , ki samo pišejo in pišejo, stanete in antoniuse, andreje, zgornje, scat peljem , sploh ne veš kako.
     SDS je osovražena stranka v Sloveniji, zaradi tega je SDS sovražna. Ko bo jajo zamenjan, ko bo lustracija na sporedu in tisto, kar je Pučnik zastavil, potem volim SDS. Do tedaj pa SDS tudi pol p… mlačne vode ni vredna. <Zakaj. Pljuvati in kritizirati zna vsak pezde, ki si vzame 2 minuti časa. In SDS je dokazala, da tudi v času vodenja vlade ni skupaj spravila niti načrt lustracije, vse zaradi enega moža, starčka.

     • stane

      No no,saj ni trebs vsega povedati. Saj vemo,da ti je PHP domac in ne mores brez njega. Uzivaj in umiri di zivce.

     • Dada

      VSAJ PREČITAJ, ČE SE OGLAŠAŠ. NISI PREČITAL, jaz sem vozila stranke na PHP, Polje 18, Lj. . Preveč si pod pritiskom , da bi umirjeno prečital in pametno napisal odgovor. Če bi kaj imel, seveda.

  • stane

   So se odlocali! Velja za tiste,ki so se. Jaz se nisem odlocal za to pokvarjeno levo-komun.svojat,ker vem kdo so in kaj so pocdli z lastnim narodom. Pobijali tudi ljudi iz lastnih vrst,ki se niso strinjali z njimi in jih oznacili za sovraznike st1. Se danes ta prekleti izdajalski Kuckan govori o zastrupljanju naroda. ZASTRUPLJA NAROD ON S SVOJIMI “SATELITI”, DA JE NAROD POSTAL APATICEN IN MU JE VSEENO KAJ SE DOGAJA. VSEENO JE LJUDEM KAJ SE BO ZGODILO JUTRI. VLADA PA SE KAR NAPREJ FINANCIRA DIVJAKE IN NATODU LAZE!

 • Olga101

  Klovnovsko murglsko marionetno vlado je treba ovaditi zaradi kršenja Šengna in slovenskih zakonov in ustave!

  • Dada

   Ha, Ha, Kaj pa papež RKC v Vatikanu, kaj je on ???? Je namreč za pomoč beguncem…. Je on tudi “murglsko kršil ustavo on šengen”…. Pa A. Merkel je še letos povabila 260000 novih za delovno silo za nemško industrijo…..
   Halo, v Sloveniji se kitimo z krščansko dediščino, ki pravi pomagaj ubogemu, ohhhh pardon, zdaj je nov pregovor naj še sosedu krava crkne, emigrant pa še prej, . Ta je bo ta prava zgodba. To je po slovensko…. Slovenci bi bili kristjani, samo za sebe, sorodniki ( žlahta strgana plahta ) pa za sebe kristjani, ha,ha. Velika skregana vas, ha,ha,ha

   • stane

    Strezni se. Cas bi ze bil.

    • Dada

     Če ti kdo nalije čistega vina, pa ti ni prav.. SAMO OGLEDALO SEM NASTAVILA, da se človek pogleda…. Skrivanje za krščanstvom je sama hinavščina, … SDS pravi smo dobri ljudje samo sovražimo drugačnost, ljudi druge vere, tujce….

     • Zgornji

      Nič ne sovražimo nikogar, samo Vemo, da Pokvarjeni migrantiči Ne spadajo med naš narod, zato naj ostanejo tam kjer So !!! ! !!! Vabimo pa k nam Dobre migrante, ampak jih žal že od leta 2005 ni več !!! ! !!!

     • Dada

      Saj sem razložila. Slovenec iz SDS ima najraje za soseda Slovenca, ki mu je ravnokar crknila krava, zgorel traktor in sorodnike, ki mu zastonj pomagajo na njivi delati. Vsi drugi so neželeni, ker drugače izgledajo, mislijo ijn so druge vere.

      Veš ti, da si zabit, drugega ne veš, dlje od svojega nosa ne vidiš. Kateri migranti pa so ostali pri nas, oz. kdo želi, da ostanejo v Sloveniji ? NIHČE. . Vse trume se zgrinjajo ČEZ SLOVENIJO in nimajo namena ostati tu. Cilj so jim zahodne razvite kapitalistične države severno od nas. Ne glede na to pa SDS pljuva, laja, širi laži, širi sovražnost, kot, da prihajajo oborožene vojske, ki bi zasedle Slovenijo. Revnost na umu.

     • stane

      Vojske so neoborozene,za sedaj. Orozje prihaja za njimi,ali jih pa ze caka v moseji,ki je leglo zla. Sami mladi fantje,naradikalizirani,natrenirani za ubijanje in se sami povedo,da nas bodo zbrisali iz oblicja zemlje,da bo v Evropi in svetu prevladal islam. Kaj ti ni jasno? Zakaj Slovenska oblast daje tem divjakom Slov.dokumente za zacasno,stalno bivanje in dovoljenjs za delo? Zato,da bo ta oblast nahujskals te divjake proti nam,ki se s to oblastjo izdajalsko ne strinjamo in bodo volili sedanjo oblast,ki zeli vecno vladati in sd boji,da se nebi znasla pred sodiscem, najmanj zaradi VELEIZDAJE!
      ZAKAJ se pokvarjeni Cerar ponuja Italijanom , da bi jim pomagal zapreti mejo? Zakaj ne na nasi juzni meji s HR?
      Zato,da bi cimvec teh klavcev ostali v Sloveniji,ki bi delali nered in bi bili nedotakljivi kljub zlocinom. Ta nered bi iskoristili levicar-komun.in bi lazje kradli. Tem ciganom se gre samo za vecno vladanje in izkoriscanje Slov.cloveka in vse tiste tujce,ki pri nas delajo,tudi pametne muslimane,ki pri nas delajo. Bil sem realen! Tebi se veliko manjka,ce se s tem ne strinjas. Tvoja stvar!

     • Zgornji

      Glede na to, da nam ropajo vikende , hiše, kradejo avtomobile in kamenjajo ljudi , je Najbolje, da bi tudi Slovenijo Obšli !!! ! !!!

     • Dada

      ISKRENO. Pretiravaš, ali pa si celo bolan.
      KAMENJANJE je smrtna kazen, človeka kamenjajo do smrti. Tista dva kamenčka otroka tudi poškodovala nista, policija je bila tam, ZATO NE LAŽI PO SDS – ovsko.
      NE nakladaj kot Grims, ki laže, ampak dobesedno si je izmislil, kot da emigranti posiljujejo, ubijajo terorizirajo… NIČ ne drži., ker se to pri nas ni zgodilo. ČE ŽE KOMENTIRAŠ si prečitaj kaj je KD rop, kaj je KD vlom, kaj je poskus vloma itd. Tisto kar so naredili, je bila tam policija. PIKA. Za ugrabitev so zaprti, bodo tudi obsojeni. Za tatvino vozila in škodo bodo tudi odgovarjali in PIKA. To je namen kazenskega prava, sodišč in policije. SDS ni kaj zraven “svetiti”.

      IMAŠ POLNO SLOVENCEV, KRISTJANOV PO ZAPORIH, ki so ubijali, ropali, posiljevali, tega imaš ogromno, PA SE KDAJ OGLASIŠ. To so huda KD, A to je pa v redu ???
      Desničarji malo pazite, da se ne bo kdo spozabil, kot se je oni desničar v Nemčiji, ki je ubil politika zaradi emigrantov. Vzemite se v roke in pišite o tem, kar se je res zgodilo in kar je problem. Denimo Šiško je občutil, da šef oborožene enote ni kar tako, ampak odgovarja.
      ZA ŠČUVANJE, NAPELJEVANJE H STORITVI KD SE TUDI ODGOVARJA.

     • Zgornji

      UBIJAJO SAMO ATEISTI IN MOHAMEDANCI, KAJTI SAMO ONI ZATAJIJO BOGA KI PA PRAVI DA : “NE UBIJAJ” !!! ! !!!

     • Dada

      IN POTEM SE BOŠ ZBUDIL IN ZA NOGE TE BO ZEBLO. Samo do Doba se sprehodi, srečal boš morilce, posiljevalce, pedofile. Tiste vaše neumnosti z vero, so samo neumnosti. Vse vere temeljijo na izmišljenem, torej nehajte že z verro, ker so od nekdaj samo povod ali razlog za vojno. Enako za Krščanstvo kot Islam.
      Pojdi k duhovniku ….. Vprašal te bo , če si katolik, ne če si veren. KRST je obljuba staršev, da bo otrok odrasel v moža postave, moža zakramentov in da je sprejel Jezusa v srce. POMENI, DA BO ŽIVEL PO JEZUSOVEM učenju. To , kar se gre SDS, da poveličuje in se sklicuje na krščanske korenine, JE SAMO ENA HINAVŠČINA, DVOLIČNOST, z JANŠO NA ČELU. TO NIMA VETE S PRAVO VERO V ČLOVEKA. Samo sranje znate desničarji delati, spodbujate sovražnost med Slovenci in med drugi,mi. To pa znate. Mislite, da ste več vredni.

     • Zgornji

      HA, HA, KAJ SI PA ZDAJ DOMIŠLJAŠ O MENI, DA : ” MISLIM DA SEM VEČ VREDEN ” !!! :-D :-P
      Heh, ti pa si bučka … !!! ! !!! ;-))
      Lep preostanek dneva (+ življenja) ti želim iz Slovenije :-)

     • Dada

      Tako jje. Če pa nisi, pa skladno s tem, da nisi, piši. Jaz nič ne domišljam, tako je dejstvo o SDS.
      Itak lahko drugače pišeš. Bomo videli,….

     • Zgornji

      Jaz itak ne mislim več pisati tu gor, ker me bedaki neumni brišejo, ker se imajo za pametnejše od mene ! Kar naj :-P zato sem pa nehal pisati ! :-P

     • stane

      NE MOREM ljubiti nekoga,ki mi zre tisto kar sem jaz pridelal,ne morrm ljubiti nfkoga,ki me-nas sovrazi in istocasno zahteva vse kar mu v glavo pade.
      Ne morem ljubiti nekoga,ki me zivljensko ogroza. Midlim,da ti je to jasno. Mene ne zanima vera,mene zanima samo znacaj cloveka. Tisti,ki prihajajo k nam,nimajo dobrih namenov. To so ze nic kolikokrat dokazali z unicevanjem nase lastnine!,z napadi na tudi Slovenske ljudi.
      Sami govorijo po kaj so prisli,sami izvajajo teror nad nami(kristjani in ne kristjani). Prisli so uniciti Evropskega cloveka. Zato taka invazija na Evropo. Neumni Evropski levicarji se niso tega pogruntali,da se tudi njim obeta maceta na vratu.
      Trenutno je to radikalna muslim.vera. Lahko bi bila tudi katera dguga,ki bi se obnasala enako,pa bi jo normalni clovek zavracal,ker bi se bal za lastno zivljenje in zivljenja svojcev,naroda.Krscanska vera ne napada nikogar. Krscanska vera-verniki smo ogrozeni. Smo pred izginotjem zaradi neupiranja radikalni muslim.golazni,ki ze pri 3.letih otroke ucijo ubijanja. To sami radi pokazejo svetu.

     • Dada

      NE MOREM REČI, DA SE MI SMILIŠ, ker ne. A oči odpreti ti tudi ne morem.
      Nisem psihiatrinja a vidim čustvene in vedenjske motnje, obstaja tudi psihiatrična bolezen za katero ljudje ne prepoznajo simptomov, ker lahko hodijo v službo, v družbi funkcionirajo…., po domače je to “bluzenje” …Človek sam sebi najtežje prizna, če je kaj z njim samim narobe.
      Samo eno vprašanje . Kaj so ti emigranti naredili ? NIČ. Torej bluziš.

     • stane

      Poklali so ogromno Evropejcev,skoraj porusili NOTRE DAME,ki je stara cca 800 let,umorili ogromno otrok v Evropi in svetu, opustosili vikende ns HR in v SLO,dz ne govorim sirse,umorili SLO policista,ki mu je hotel pomagati,pretepeni ljudje v Lj ,na Skofijah,ugrabljen moski v Slo.metanje kamenja v otroka starega 11 let,kraje po trgovinah,posilstva v Lj,poskus posilstva v Kocevju,MB,napad v Lj na zensko,ki mu je zvecer odprla vrata,moski,ki je to videl,ji je pomagal. Divjak ga je ugriznil. Bil je okuzen s hepatitisom,ki je neozdravljiv. Celo zivljenje bo bil na zdravilih. Kaj hoces,da se meni kaj zgodi?
      Naj podkusi,bo hitro videl svojga Alaha,na katerga se sklicuje. Po veliki noci so IMAMI v Evropo poslali 400 IMAMOV,da radikalizirajo tukajsne ze zdivjane svoje brate. Ti to nic ne pove? Kar se pa tice psihiatrije,kar izvoli. Bos tam srecala nekaj svojih bratov,ki te zeljno pricakujejo. Preventiva je boljsa kot kurativa,ce ti to kaj pove!

     • Dada

      LAŽEŠ , tipično SDS. Lažnivci na kupu.
      Desničarji malo pazite, da se ne bo kdo spozabil, kot se je oni desničar v Nemčiji, ki je ubil politika zaradi emigrantov. Vzemite se v roke in pišite o tem, kar se je res zgodilo in kar je problem. Denimo Šiško je občutil, da šef oborožene enote ni kar tako, ampak odgovarja.
      ZA ŠČUVANJE, NAPELJEVANJE H STORITVI KD SE TUDI ODGOVARJA.

     • stane

      “Bluzenje”=nebluzenje=realnost nekega stanja.

     • stane

      Ne sovrazimo drugacnost. Ne moremo dopustiti,da nam ta tvoja drugacnost streze po zivljenju in na silo spreminja nas tok zivljenja. Kot varn.delam tudi z muslimani,ki so normalni in se fajn razumemo. Zakon pravi: v Sloveniji je uradni jezik Slovenski. Tujec!,ki pride v Slovenijo na delo bi se moral uciti Slovensko zaradi lazje komunikacije in,da se Slov.jezik ne izgubi v poplavi tujih jezikov. Temu se rece skrb za domaci jezik.
      Pa Slovenske institucije to zahtevajo oz.izvajajo? Ne. So tecaji Slov.jezika za tuje delavce ns katerih se ne naucijo nicesar. Ker nocejo,z raznimi bolanimi izgovori,ki so cobanskega razmisljanja. Drzava jim popusca, na skodo Slov.jezika. Samo 3.delavci od 60.so se perfektno naucili nas jezik. Samo3. Zakaj samo3.
      Mislim,da je vsakomur jasno!

     • stane

      Tvoje vino ni nikoli cisto.
      Vedno motno,kot tvoj mozak..

   • stane

    Papezu izdajalskem pa popuai karoooo…,

  • stane

   Tudi zaradi kriminala,ko vlacijo v naso druzbo kriminalce,da zrejo nad denar in nas teritorialno,materialno,varnostno ter zivljensko ogrozajo. Vse to Vlada in Murglski palcek dopuscata.
   Za mene in vsakega normalnega,je toKRIMINAL,KI SE VRSI NAD NASIM NARODOM.

 • šmentanamuha

  Naj bo Emil Rojc zgled slovenskim politikom, kako se je treba boriti za svoje ljudi.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! NAJMANJ TAKE RABIMO !!! ! !!!

  • Dada

   To je POLITIKANT. Tiste, ki jih je strah emigrantov, se lahko preselijo k Rojcu. Rojc bo poskbel za svoje ljudi. Vse bo poskrbljeno. Hrana, pijača, prenočitev. Vljudno vabljeni, zglasite pri županu.

 • Zgornji

  HVALA BOGU, DA JE VSAJ EMILA VSAJ MALO PREDRAMIL IZ DUHOVNEGA SPANCA MRTVECA !!! ! !!! TAKE RABIMO !!! ! !!! NAJ JIH ŠE VEČ POŠLJE, TAKO MOLIMO !!! ! !!! ALELUJA !!! ! !!! :-))

 • Dada

  Nekdo misli, da bo kot župan prevzel vsaj nekatere funkcije države. Uuups, ne bo šlo. Vrni se na svoj sedež Rojc. DRUGO. Populizem pa je prevzel SDS, tako, da Rojc zjutraj lepo vstani, v službo delat, ne pa ga po časopisih srat. Do volitev za drugi mandat je še daleč. Za tvoja leta si začek prekmalu finiširat. POZDRAVE DOBIŠ iz odgovora na revizijo.
  Dragi državljani, ne zamerit Rojcu, vročina nas muči po dnevu in ponoči……

 • sunday

  ljudje, slovenci ne se vdati, zahtevajte pravico ali pa si jo vzamite in tako moramo narediti vsi po celotni državi – hkrati pa tem pritepenim satanovim iztrebkom pokazati, da sem naj ne hodijo, ker sem ne spadajo – s koli jih nagnati ali pohabiti najraje pobiti !!!

 • Luckyss Lucky

  nnnnn

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!