Organiziran prevoz odpravljanja posledic poplav na Koroškem

V ponedeljek, 14. avgusta, ko je v Sloveniji razglašen dan solidarnosti in dela prost dan, Klub posavskih študentov organizira prevoz na Koroško na prostovoljno akcijo odpravljanja posledic poplav.

Vabimo vas, da se pridružite naši prostovoljski akciji, namenjeni čiščenju poplavnih območij ter organiziranju prevoza za prizadete skupnosti. Nedavne poplave so povzročile veliko škodo in zdaj je čas, da se združimo ter pomagamo tistim, ki so jih prizadele.

Gre za celodnevno akcijo, ki bo potekala v ponedeljek (14. 8. 2023), ki jo pripravljamo v sodelovanju s koordinatorko iz Koroške. Udeležba je na lastno odgovornost. Akcije se lahko udeležijo samo polnoletne osebe. Vsem prostovoljkam in prostovoljcem bomo zagotovili prehrano, prosimo pa jih, naj se primerno oblečejo ter obujejo in naj imajo s sabo zaščitne rokavice ter primerno orodje.

Akcija bo potekala koordinirano, tako da se lahko akciji pridružijo samo tisti, ki se bodo prijavili preko obrazca. Organiziramo skupinski odhod iz Krškega in Kostanjevice na Krki. Odhod v jutranjih urah – vse informacije bodo na voljo do konca tedna.

Prosimo, da se prijavite preko spodnjega obrazca:

https://forms.gle/CC7niun9rrCJqBRv6

Vsem se že v naprej iskreno zahvaljujemo!

Klub posavskih študentov

Moje Posavje