Poglejte, katere barve in materiali za obnovo doma so v trendu to jesen

Popolnoma preurejeni izložbi na Gospodarskem razstavišču in pred Kolosejem predstavljata nove trende, ki bodo naslednjih nekaj tednov na ogled mimoidočim, ki bodo lahko dobili vpogled v to, kaj jih to jesen čaka v trgovinah JYSK. S trendom Reflexion boste v dom vnesli dozo duhovnosti. Prevladujejo zemeljske teksture in naravni materiali. Kamen je osnovna dekorativna lastnost, ki daje izdelkom izviren, neokrnjen videz.

Trend Next Wave se osredotoča na naravne oblike in uporablja rustikalne teksture v kombinaciji z industrijskimi detajli. Odtenki barve oceana in vodne gladine dajejo trendu naravni videz.

Trend, ki zagotovo ne bo ostal neopažen zaradi svoje pisane zasnove, je Memphis. Prevladujejo kontrastni toni s strogimi in ravnimi črtami, avantgarde iz tridesetih let prejšnjega stoletja in nemškega Bauhausovega sloga. Površine in materiali so gladki in čisti in poudarjajo preprosto ter klasično geometrijo. Novi trendi notranjega oblikovanja bodo popestrili letošnjo jesen, vsakega izmed trendov pa zaznamuje različna mešanica občutkov, barv, oblik in materialov. Celoten asortiment izdelkov se odlično usklajuje in kombinira.

Nova kolekcija pohištva JYSK je že na voljo v vseh trgovinah JYSK po Sloveniji pa tudi prek spleta v spletni trgovini. Več informacij o JYSK najdete na Facebook strani in Instagramu, kot tudi na uradni spletni strani JYSK.si.

Oglasno sporočilo