Policisti debelo pogledali: Voznik 11-letni otrok, sovoznik pa kar njegov oče!

Policija je hotela pomesti pod preprogo. ( Foto: Nova24tv)

( Foto: Nova24tv)

Policisti so, kot ponavadi za silvestrovo, imeli polne roke dela. Najbolj bizarna pa je bila zasega avtomobila, ker je voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

So pa dolenjski policisti debelo pogledali, ko so ustavili avto, saj je bil voznik, ne boste verjeli, 11-letni fantič. Ta je vozil osebni avtomobil, ki mu je registracija potekla pred 14 dnevi.

Policisti bodo plačilni nalog napisali njegovemu očetu, ki pa je bil, še bolj nenavadno sopotnik v vozilu, okrajno sodišče pa obvestili o več kršitvah zakona o voznikih, zakona o motornih vozilih in zakona o obveznih zavarovanjih v prometu. Otroka na vožnji so policisti sicer ustavili na eni od intervencij zaradi prijave kršitve javnega reda in miru.

M.G.

 • Unikatna

  Policisti bi že morali biti navajeni na nenavadne in nenormalne dogodke! Od malega je treba otroke učiti :) Moj brat je tudi že s 13-timi leti vozil traktor, z 15-timi pa buldožer.

 • janko

  Policaji pa veš da, kar avto zaplenijo. Za smešno mali prekršek ti nafantazirajo še en greh in takoj položnica. V sosednjih državah so me dobili pri prekrških, pa ni bilo kazni. V Zloveniji so pa prasci.

  • Janez

   V tujini so te dobili pri prekrških,v Sloveniji so te dobili pri prekrških.Imenuješ jih prasci,prekršek si pa naredil ti in to,kot berem zavestno.Si kdaj pomislil,da so še drugi na cesti.Ko boš prvič obsojen za smrt nekoga soudeleženega v prometu bo pa jok in stok ,krivi bodo pa “prasci”

 • samotoje

  Nič posebnega, Brajdičem ali pa Hudorovcem je zmanjkalo pijače pa sta šla nabavit.

 • lokec

  Njegov šin Mirko bulš vuz ni tulk spiu.

 • PORK Amashina

  Pa kaj.Dobr foter ki sina uči voziti.