fbpx

Popolna zapora štajerske avtoceste: V hudi prometni nesreči dve osebi izgubili življenje, več poškodovanih

Zaradi hude prometne nesreče bo za ves promet dlje časa zaprta štajerska avtocesta med Pesnico in Šentiljem, poroča prometnoinformacijski center.

Štajerska avtocesta bo dlje časa zaprta zaradi prometne nesreče med krožiščem Pesnica in priključkom Šentilj proti Avstriji. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Pesnica–Šentilj. Voznikom tovornih vozil, ki so iz smeri Ljubljane, Gruškovja in Lendave namenjeni proti Šentilju, priporočajo, da se samoizločijo na počivališča in počakajo, da bo avtocesta ponovno odprta.

Po doslej znanih podatkih so bila v nesreči udeležena tri vozila, dve osebi sta umrli, drugim poškodovanim nudijo pomoč. Domnevni vzrok prometne nesreče je bila vožnja z vozilom v napačni smeri avtoceste, so sporočili s Policijske postaje Maribor. Avtocesta je v smeri Šentilja zaprta za ves promet.

Štajerska avtocesta bo dlje časa zaprta zaradi prometne nesreče med krožiščem Pesnica in priključkom Šentilj proti Avstriji. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Pesnica−Šentilj.

Utrip Ljubljane