Poslanka Anja Bah Žibert vabi na pogovorni večer z Borisom Tomašičem

Voditelj oddaje Kdo vam laže, Boris Tomašič in poslanka SDS, Anja Bah žibert (foto: Twitter)

Na Dolenjskem so bili gostje v zadnjih mesecih lahko priča zanimivim in dobro obiskanim pogovornim večerom, ki ju je pripravila in vodila poslanka SDS Anja Bah Žibert. Njena pogovorna turneja se tokrat nadaljuje v Dolenjskih Toplicah v četrtek, 27. januarja, ko bo v svojem pogovornem večeru gostila voditelja oddaje Kdo vam laže na Nova24TV Borisa Tomašiča.

“27. januarja prihajamo v Dolenjske Toplice, moj gost pa bo odlični Boris Tomašič, voditelj oddaje Kdo vam laže? na Nova24TV. Že sedaj toplo vabljeni, “je na pogovorni večer povabila poslanka Anja Bah Žibert.

Pogovorni večeri so poželi velik uspeh
Prvi pogovorni večer je poslanka Anja Bah Žibert organizirala oktobra lani, njen prvi gost pa je bil državni sekretar v kabinetu predsednika dr. Vinko Gorenak. V nadaljevanju je v januarju gostila zgodovinarja dr. Jožeta Možino, ki je predstavil svojo knjigo Slovenski razkol, in ekonomista dr. Rada Pezdirja, tematika večera pa je bila njegova knjiga Vzporedni mehanizem globoke države. Odzivi na obe knjigi, tako Pezdirjevo kot Možinovo, so številni in zelo pozitivni. Navsezadnje gre za velika strokovnjaka, vsak na svoj področju.

Jože Možina in poslanka Anja Bah Žibert v Šentjerneju (Foto: AM)

Poslanka se rada srečuje s svojimi volivci, načrtuje pa tudi posamezna srečanja v prihodnosti
Nad pogovornimi večeri je poslanka izrazila veliko navdušenje, prav tako pa je dejala, da je ponosna, da lahko s svojo ekipo, ki pripravlja oddaje, lahko obiskuje različne dolenjske občine, kjer je bila izvoljena za poslanko, prav tako pa je to zanjo način srečanja z volivci na eni strani, na drugi strani pa odpiranje tem, ki ljudi zanimajo, z različnimi strokovnjaki. “Resnica ne bo več zamolčana, čas je, da spregovorimo,” so bile ene njenih besed na zadnjih pogovornih večerih, kjer je dodala še, da so globoka država, bančna luknja, pranje denarja, miti o narodnoosvobodilnem boju in trpljenje nedolžnih, teme, ki državljane še kako zanimajo. V prihodnosti Žibertova načrtuje tudi posebna srečanja po posameznih delih občinah, namenjena pogovoru s poslanko, v upanju, da občani povedo svoja mnenja o njenem delu in podajo predloge za prihodnje.

Tanja Brkić