fbpx

Previdno v Mariboru! Deklico na poti v šolo na Pobrežju napadel perverznež!

Foto: iStock

Pred dnevi je po družabnem omrežju Facebook zaokrožilo opozorilo vsem staršem, naj pazijo na svoje otroke in naj bodo še posebej pozorni. Eno izmed deklic je namreč na poti v šolo na Pobrežju pri kurilnici nadlegoval neznanec, piše portal Maribor24. Najprej jo je zgrabil, a se je rešila, zatem ji je pokazal penis.

“Bilo je na poti v šolo, moja punčka je pravilno odreagirala, saj je pričela kričati in brcati, ko jo je zgrabil, spustil jo je … Ko je odrolala naprej, se je obrnila, pokazal ji je penis. Takoj me je poklicala, stekla sem do nje in poklicala policijo, ki je takoj začela akcijo iskanja perverzneža. Zgodilo se je okoli 7.40, oblečen v kavbojke in temno modro majico, suh, visok okrog 180, star približno 40-45 let je stekel nazaj proti kurilnici.”

Poteka predkazenski postopek
Zadevo smo preverili na PU Maribor, kjer so za nas povedali, da “v predmetni zadevi poteka predkazenski postopek, v katerem policija zbira obvestila in izvaja druge potrebne ukrepe. Več podatkov vam zaradi interesa nadaljnjih kriminalističnih postopkov, zaščite mladoletnih oškodovancev ter občutljivosti kriminalistične preiskave ne moremo posredovati”.

C. Š.