fbpx

Pustovanje v Trbovljah bo!

Foto: iStock

Ko imamo zime že dovolj in bi radi v deželo priklicali pomlad, na pomoč prikličemo pustne maškare. S ptujskimi kurenti in  slastnimi krofi boste maškare letos odganjale zimo to SOBOTO, 26. februarja, ob 15. uri v Trbovljah. Novost letošnjega pustovanja je, da se bo letos pustovalo kar na treh različnih lokacijah – v športnem parku Ledenica, v mestnem parku in pred Delavskim domom. 

Na Ledenici se boste zabavali skupaj z Gledališčem Kolenc ter predstavi Pustno rajanje z volkom in mamo kozo. V Mestnem parku vas čaka pustna animacija Čarovniški napoj in zabavno cirkuško-čarobna predstava Take pustne čarovnika Sam Sebastjana. Na že tradicionalni lokaciji pred Delavskim domom Trbovlje pa na vas čakajo trboveljske mažorete, delavska godba Trbovlje in Teater Cizamo s predstavo Charivari. Na vsaki lokaciji bodo maske obiskali kurenti, vsaka maska pa se bo lahko posladkala s krofom in se pogrela s toplim čajem.

Vabljeni torej – v maskah ali brez njih, da se to soboto poveselite skupaj s kurenti in maškarami na pustovanju v Trbovljah od 15. ure dalje!

Naše Zasavje