fbpx

SDS Maribor podprl Franca Kanglerja: ima najboljšo programsko vizijo za celotno štajersko metropolo!

MO SDS Maribor bo v drugem krogu lokalnih volitev podprl kandidata Franca Kanglerja. (Foto: Facebook)

MO SDS Maribor bo v 2. krogu županskih volitev v Mariboru podprl kandidata Franca Kanglerja, ker ima za štajersko metropolo najboljšo programsko vizijo za obdobje 2022–2026.

Mestni odbor SDS Maribor je v svojem sporočilu za javnost sporočil, da bodo v 2. krogu lokalnih županskih volitev v Mariboru podprli kandidata Franca Kanglerja, ker ima po njihovih besedah “najboljšo programsko vizijo” za obdobje naslednjih štirih let, ta pa vključuje razvoj vseh mestnih četrti in ne le centra Maribora.

Ob bližajočem se 2. krogu županskih volitev je zadnjih nekaj dni ključnih pred dokončno odločitvijo volivcev in volivk, ki bodo izbirali nove župane svojih občin z namenom boljše prihodnosti in razvoja mesta. In točno to ponuja v Mariboru kandidat Franc Kangler, kar so prepoznali tudi v MO SDS Maribor, ki so se na podlagi njegove “najboljše programske vizije za obdobje 2022– 2026 za štajersko metropolo” odločili, da ga podprejo. Poudarili so, da njegov program vsebuje ne le razvoj centra Maribora, ampak enakovreden razvoj vseh mestnih četrti in krajevnih skupnosti.

V primeru, da v 2. krogu zmaga g. Kangler in ponovno postane mariborski župan, je SDS sprejela odločitev, da bo sodelovala tudi v mestni koaliciji, pri tem pa dodajajo, da bo SDS poslej imela v MS MOM enega mestnega svetnika več, torej bo za dobrobit Maribora ter vseh občanov in občank delovala s štirimi mestnimi svetniki.

Tanja Brkić