SDS tradicionalni družinski dan v Spodnjem Dupleku s poudarkom na krepitvi družine

Foto: X

“Kot je v ospredju našega političnega programa krepitev družine in izvajanje ukrepov, ki bodo omogočili, da nas bo čedalje več, tako je v ospredju našega internega programa SDS, ki je največja politična družina v državi, tudi naša krepitev”, je množico udeležencev družinskega dne v Dupleku nagovoril predsednik SDS Janez Janša.

Slovenska demokratska stranka je organizirala tradicionalni družinski dan, ki je letos potekal v Spodnjem Dupleku. Prisotne je nagovoril tudi predsednik SDS Janez Janša, ki je poudaril pomen družine, “v ospredju našega internega programa Slovenske demokratske stranke, ki je največja politična družina v državi, je tudi naša krepitev, krepitev naše politične družine”, je dejal.

“Letos ni volitev, lani je bilo supervolilno ali kakor koli že temu rečemo, leto, naslednje leto bodo spet volitve, vsaj dvoje. V Evropski parlament in v Gospodarsko zbornico, mogoče še v kako institucijo, Slovenska demokratska stranka bo na vseh resno sodelovala,” je med drugim uvodoma napovedal predsednik SDS.

“Letos pa volitev ni, tako da je v ospredju našega programa, tako kot je v ospredju našega političnega širšega programa, krepitev družine in izvajanje ukrepov ki nam bodo omogočili, da nas bo čedalje več. Tako je v ospredju našega internega programa Slovenske demokratske stranke, ki je največja politična družina v državi, tudi naša krepitev, krepitev naše politične družine,” je poudaril Janša.

Foto: X

Dogodka pa se je udeležil tudi evropski poslanec Milan Zver, ki je na X zapisal: “Danes se družimo na družinskem dnevu @strankaSDS v Dupleku. Hvala vam za stisk rok in besede podpore. Lepo je srečati takšno število posameznikov in posameznikov, ki se zavedajo pomena tradicionalne družine, ki je osnovna celica družbe, brez katere ni prihodnosti.”

V okviru tradicionalnega družinskega dne je potekala tudi podelitev diplom 33. generacije Akademije Jožeta Pučnika in Nove politike.

Foto: X

“So časi, ki so gluhi, in so časi, ki so bolj odzivni, je nadaljeval Janša, ki je že med nagovorom požel velik aplavz in dodal, da je že po tem, kolikor se jih je na ta dan tukaj zbralo, moč zaključiti, da “živimo v časih, ki so bolj odzivni, ker se beseda bolj sliši, ker ljudje bolj razmišljajo, kaj bi pa lahko bilo drugače,” je dejal in šaljivo pripomnil, da “so tudi časi, ko težko najdeš koga, ki bi priznal, da je volil te, ki so danes na oblasti, vsak dan jih je manj”, je zaključil Janša.

Tanja Brkić