Sinovi na lestvici mladih milijonarjev: Gregorčičevi v letu dni premoženje povečali za 3,3 milijona evrov

Gregorčičevi: Oče Franc in sinova Miha ter Gašper, na sejmu v nemškem Düsseldorfu. Najmlajši Gašper je direktor podjetja Papiroti iz Senovega in ga ni na tej fotografiji. (Foto: Plastoform, d. o. o.)

Družina Gregorčič iz Šmarjete se z 59,4 milijona evrov vrednim premoženjem uvršča na 22. mesto med slovenskimi bogataši. V letu dni so premoženje, ki so ga začeli ustvarjati s podjetjem Plastoform, povečali za 6 odstotkov oziroma za 3,3 milijona evrov. Vsi trije sinovi se uvrščajo med mlade milijonarje, 24-letni Gašper je tudi najmlajši na lestvici mladih milijonarjev v Sloveniji.

Oče Franc Gregorčič je v negotovih razmerah sredi devetdesetih let, ko so po osamosvojitvi zaradi razpada trga zašli v velike težave, prevzel poslovno enoto Adrie Caravan. Prevzemu je sledila zgodba o uspehu, navajajo v reviji Manager, kjer so tudi pripravili lestvico 100 najbogatejših Slovencev. V dobrih dveh desetletjih je Franc Gregorčič ustvaril skupino, ki je imela konec leta 2017 tovarne v Trebnjem, Šmarjeti, Krškem, na Blanci, Senovem in v Pazinu, s skupno 665 zaposlenimi.

Proizvajajo plastične elemente za najrazličnejšo uporabo. Med njihovimi izdelki prevladujejo deli za avtodome in prikolice, pri čemer se uvrščajo med vodilne evropske proizvajalce. Odvisno podjetje imajo tudi na Hrvaškem. Leta 2012 so prevzeli družbo Papiroti, ki je bila prej v lasti Aera in izdeluje papirnate vrečke ter ovojne papirje. Leta 2016 so skupino še razširili, saj so prevzeli podjetje Akripol iz Trebnjega. S tem so vstopili tudi v industrijo pleksi stekla.

Leta 2017 je Franc Gregorčič po 24 odstotkov lastništva prenesel na vsakega od treh sinov, ki so tudi direktorji posameznih podjetij v skupini. Krovno družbo so preimenovali v G4 Group.

Leta 2018 so skupaj z nizozemskim partnerjem od Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB) odkupili podjetje LIV kolesa, ki se ukvarja s proizvodnjo transportnih koles in zaposluje več kot 150 ljudi. Zanimajo pa se tudi za nakup nakelskega trgovca z metalurškimi izdelki Mersteel SSC, navajajo v Managerju.

Leto 2017 je bilo za skupino poslovno uspešno, saj je ustvarila skoraj 71 milijonov evrov prihodkov, kar je 22 odstotkov več kot leto prej. Čisti dobiček je bil sicer nekoliko nižji, vseeno ga je bilo 6,7 milijona evrov.

Skupina v lasti družine Gregorčič večino svojih prihodkov ustvari na tujih trgih.

Franc Gregorčič in sinovi vrednotenja premoženja za revijo Manager niso komentirali.

Sinovi na lestvici mladih milijonarjev
Sinovi Gregorčič se uvrščajo tudi na lestvico mladih milijonarjev 2018; 24-letni Gašper Gregorčič, ki je od leta 2016 tudi direktor podjetja Papiroti, se uvršča na 14. mesto med mladimi milijonarji in je tudi najmlajši na lestvici. Vrednost njegovega premoženja so ocenili na 14,3 milijona evrov. Mesto na lestvici si deli z bratoma Francem in Mihom, ki sta več kot deset let starejša od njega.

Moja-dolenjska.si

 • Amerikanc

  Če bojo pametni, se ne bojo več pojavljali v medijih. Če jih zasledijo Kozinc, Mesec, Kordiš ali Savić, ….je konec z njimi.
  Drugače pa čestitike in še veliko uspehov, kajti z vami raste tudi nova generacija mladih in razgledanih podjetnikov.

 • Nšo-či

  Ćestitke!

 • 10mile30

  fašisti, jebo vam pas mater!

  • učko

   ….. i stvorio vas, komuniste !!!!

   • 10mile30

    a pol si ti komi?

    • FRANC3

     Ne, on ti je povedal, kaj si.

     • 10mile30

      FAŠISTI, JEBO VAM PAS MATER!

     • FRANC3

      Če to napiše, kar si napisal, levi fašist, je to argument. Če bi to napisal jaz, je to sovražni govor, ki ga levičarji preganjate.
      Levičarji, bedni ste, ker nimate več kaj povedati, ampak samo še zmerjate in grizete. Razgalili ste se do skrajnosti.

     • 10mile30

      ta glavn argument ste vi, fašisti, sami. meni ni treba nič več argumentirat.

     • FRANC3

      Tebe bo samo smrt rešila samovšečnosti. Vse ostalo je zaman.

     • 10mile30

      pišeš neumnosti, pol sm pa jst samoušečen?

 • učko

  Bravo, Gregorčiči !!!! Tud Akripol so zrihtal po tem, ko ga je Kučanova Tatjana sfukala in pokradla tko kt Trimo !

  • FRANC3

   V sv. Pismu piše: PO NJIH DELIH JIH BOSTE SPOZNALI.
   Levičarji in komunisti so vse pokazali od leta 1941 dalje: Kraje, umori in poboji, požigi, nacionalizacije, obvezne oddaje, karte za rajo in posebne trgovine za udbovce, službe za izbrance, zapori in šikaniranje za drugače misleče.

 • janez

  Pazijo se naj rdečuhov,ker levakar ni navajen živet od svojih rok.Slabo,če se nismo iz zgodovine nič naučili.

 • Čelavi

  Fasisti zmeram ta bogatim v rit lezete,ceprav nimate nic od njih. Za hlapce skoteni,za hlapce vzgojeni!

  • Rožle

   Kapo dol:

   Franc Gregorčič – dolenjec, ki bo dajal kruh tisoč Slovencem v osmih tovarnah ..

   • Čelavi

    Me prav zanima kako solidno jih bo plačal. Ce tako, kot je Akrapovic placeval varilce,potem bo za en drek!

    • Capi

     Pometi najprej pred svojim pragom………..ti je že kdo rekel? No, potem si izvedel sedaj……

    • Rožle

     Že kar nekaj časa solidno plačuje …

  • FRANC3

   Koliko delovnih mest si ustvaril ti??
   Gregorčiča ne poznam, vem pa da je začel v garaži ali nekaj podobnega.
   Ti pa vseskozi greješ svojo rit, nič ne delaš in samo šimfaš čez tiste, ki delajo in so si nekaj ustvarili.
   Si tipičen levičar: NIČ DELATI, KAR PA DRUGI USTVARIJO SI BOMO PA DELILI, KER IMAMO VSI ENAKE ŽELODCE.
   Zaradi takih pa je propadel komunizem vsepovsod po svetu.

   • abc

    Gregorčič ni začel v nobeni garaži, ampak je že pred osamosvojitvijo Slovenije delal v Adriji, katera je spadala pod IMV. In bil je na visokem položaju. Nato je po osamosvojitvi postal eden od vodilnih Adrije, dobil kredit in privatiziral firmo katera je sedaj družinsko podjetje.

    • FRANC3

     Če je dobil kredit, ga je tudi vrnil. Ali je v tem kaj slabega?
     Nasprotno je kup levih tajkunov pokradlo firme, pridobilo kredite, ki pa jih ne vračajo. Kaj je to dobro?Plastoform je danes edini dobavitelj za Adrio. Mnogi evropski proizvajalce pleksija so poskušale, pa ne morejo priti blizu s ceno niti z roki dobave.

   • Čelavi

    Koliko si jih pa ti? Jaz sem svoje oddelal,imam penzijon in ne visim na sociali. Vi, ta beli pa ste itak zmeram hlapcevali tistemu,kateri vas je bical. Nekdaj 3.rajhu in zdaj kapitalistom.

    • FRANC3

     Ravno levičarji ste največji lenuhi. Nasprotujete vsaki podjetniški pobudi. Radi bi malo delali, malo sindikarili in dobro živeli. Tipični zagovorniki levice.

 • rrrrr

  ,,Kaj, 71 milijonov € letnega prihodka? Pa to je v našem denarju skoraj 71 trilionov Novih DIN! Gre za mega davčno utajo in brezobzirno ropanje brezposelnih, upokojencev in migrantov. Naj pokvarjeni Gregorčičevi kapitalisti dobiček razdelijo med svoje delavce in sindikate. S prihranki pa naj plačajo varščino naši Udbi, preostalo se zapleni….Sicer jih bomo z bajoneti sterali v hrvaško morje.” nam je v Tarči zaupal znani ekonomist Luka mesec iz vladne koalicije.
  ,,..saj dinarji ne rastejo na drevesu!” je še pribil.

  • janez

   A ti pa hodiš v Lažgoše levi fašist.

   • Dragan Krstič

    A ne prepoznaš sarkazma?

   • janez

    To se m napisal za rdečuha ČELAVEGA.

   • FRANC3

    Razumi: rrr se je delal norca iz super-ekonomista Lukca Mesečnika.
    Mesec v življenju še ni zaslužil 1 €, ni plačal 1 € davkov in ni vložil niti 1 € v novo delovno mesto. Mesec in vsa leva srenja bi rada ponovila leta 1945 do 1950, ko so razlastili vse, ki jim niso ustrezali, uvedli obvezno oddajo in karte, sami pa so živeli na veliki nogi.
    Slovenci smo res toliko butasti, da bi jim to dovolili, saj nam vseskozi govorijo, da se ”borijo” za lepši jutri. Vprašam: ČIGAV LEPŠI JUTRI? Naš zagotovo ne!!

 • Dragan Krstič

  Novinarji Nove, predlagam da raziščete kaj so počeli predniki Jerneja Štromajerja med 2WW. Ker nas tako vneto zmerja s fašisti in domobranci sem skoraj prepričan da sta se njegova dedka borila v štajerski partizanski četi Siegfried.

 • Frank Novak

  …59,4 milijona evrov…
  JAZ SEM PRISEL V ZDA LETA 1977 Z 200 dolarji… Sedaj sem vreden skoraj miliardo.
  Vendar dolarji niso glavno kar imam.
  GLAVNO BOGASTVO JE MOJA ZENA, OTROCI, VNUKI, STARSI IN MOJE ZDRAVJE.
  Za vse kar imam pa se moram zahvaliti solanju v Titovi SFRJ…

  • učko

   Solanje v Titovi Jugi ti ne bi nič koristlo, če ne bi šel v ZDA, ki veljajo za deželo priložnosti !!!! V Jugi je bla partijska knjižica 100x več vredna kot vsaka diploma. No, pa lepo se imej !!!

   • Frank Novak

    Sem se pravilno odlocil?
    SEVEDA… SPLACALO SE JE, RODITI V SFRJ IN ODITI V ZDA KO SEM BIL SE MLAD. . .
    Ce bi ostal bi verjetno bil tak kot vi ki pisarite na ta portal: frustriran luzer ki za vse svoje neuspehe krivi Kucana, Tita, moja stricka Eda in Ivana. Zivel bi v preteklosti in zaradi gneva nad preteklostjo ne bi videl prihodnosti.

    • Jovo Jamnica Demo

     Torej je to, kar berem od tebe tukaj, samo moj privid???

    • The Boogeyman

     Saj ravno to tudi si. Osamljen, zafrustriran, zdolgočasen luzer, ki živi v hudem pomanjkanju in ni v življenju dosegel prav ničesar. Zdaj pa svoje frustracije širiš po spletnih portalih in izlivaš svoje sanje, ki so žal ostale le sanje, realnost tvojega življenja je pa povsem nekaj drugega od tistega, kar bi rad o sebi prikazal na tem spletnem portalu. V renici pa trpiš za hudo duševno stisko, ker je tvoje življenje povsem zavoženo in v družbi ne pomeniš nič, manj kot nič in to te tare v dno duše.
     Tolažiš se pa na način, da se na spletu poizkušaš prikazati kot nek uspešnež, ki da mu gre v življenju vse kot po maslu. Oba pa veva, da je resničnost tvojega življenja povsem nekaj drugega, bednega.

     • Valter BraniSlav

      Samo Valter in Novak sta ena osoba.

     • Frank Novak

      Bla bla bla… zopet nek slovenski luzer nekaj blebeta v tri dni…

  • terminalar

   Ne samo, da si bogat, tudi smešiš se rad.

   • Frank Novak

    Jaz lahko pocnem karkoli. To mi omogocajo $$$,

    • Dragan Krstič

     Frank Novak, spremljam tvoje komentarje in se čudim da sploh ne greš v posteljo k tvoji lepotici ker stalno visiš na računalniku. Ali v ZDA nimate noči in vam vseskozi sije sonce?

     • Frank Novak

      Imam bolezen, sicer ne pretezko obliko, ki se imenuje internet addiction.
      Sicer pa skoraj vse kar pocnem delam preko racunalnika: urejam portfelje za bogatine in za penzijske sklade, pisem sorodnikom v SLO in Venezuelo, preko Skypa se pogovarjam s klienti….
      Imamo precudovito vreme, zadnji teden smo imeli od 24 to 27 stopin, seveda plusa.
      Zivljenje je lepo in rad se pohvalim da mi je v zivljenju skoraj vse uspelo…

     • Dragan Krstič

      Če živiš na zahodu Amerike je trenutno dokaj nenavaden čas za pošiljanje komentarjev tudi če si zasvojen z internetom. Torej si verjetno na Floridi?

     • The Boogeyman

      Hehehehe, ta bednik Floride ne najde niti s prstom na zemljevidu. Ne mu nasedat in malo bolj pozorno beri, kaj in na kakšen način piše, pa boš kaj hitro ugotovil, da se skriva pod raznimi nicki en in isti bednik. Spodaj sem napisal le nekaj aktualnih nickov pod katerimi se ta bednik skriva.

     • Dragan Krstič

      Saj temu ubogemu psihopatu ne verjamem že iz razloga da je neverjetno bogat. Inteligenten in bogat človek tega ne obeša na vleliki zvon.

     • Valter BraniSlav

      A ti resno mislis da mi Kucan placuje za poste?

     • Čelavi

      Ma bolan je v betici.

     • Iztok Kresnik

      Pozdravljen Slovenci nismo toliko budasti kot si ti ki se imaš za uspešne a človeka a v resnici si navaden Luzar bolnik ki je svoje življenje popolnoma zafural

     • Valter BraniSlav

      Bla bla bla…
      Zivim na veliki nogi v Miamiju. Imam veliko denarja in veliko potomcev in zlato zeno.
      JAZ SEM ZADOVOLJEN S SEBOJ.
      Ce vi niste, who cares…

     • Iztok Kresnik

      Daj ne laži ti Miamija se videl nisi

     • Valter BraniSlav

      Opogumi se, posti doma naslov, ti posljem kartoline iz Miamija
      V ZDA od 1977, Miami od 2000

     • Valter BraniSlav

      Bla bla bla…
      Zivim na veliki nogi v Miamiju. Imam veliko denarja in veliko potomcev in zlato zeno.
      JAZ SEM ZADOVOLJEN S SEBOJ.
      Ce vi niste, who cares…..

     • Valter BraniSlav

      Gledam ga 10 mesecev na leto, 2 meseca pa gledam Kranj.

     • Valter BraniSlav
     • Iztok Kresnik

      Ti si navaden prevarant ti Ameriki se videl nisi misliš da smo Slovenci vsi neizobraženi neumni vedi da smo te razkrinkali?!!!!!!

     • Valter BraniSlav

      Ti si navadna budala ki Slovenije se vidla ni.
      V resnici si ameriski milionar brez okusa ki sanja da bo morda nekoc Slovenec.
      TI SI BIL V SLO SAMO S PRSTOM NA ZEMLJEVIDU. V RESNICI TI SLO NE POZNAS.

     • Iztok Kresnik

      Ti si navaden butelj nicvredni levicar

     • Iztok Kresnik

      Pozdravljeni pustite tega bednik to kar piše so žal njegove sanje?!

  • Čelavi

   In ti se imas kao za levicarja in titoista? Pravi levicarji in titoisti smo ostali v SFRJ, ne pa sli v yenkiland spilat miljonarje. S tem si izdal pionirsko zaprisego in patriotizem SFRJ!
   V bistvu si kot Luka Mesec, marksist na papirju, v reali pa turbo kapitalist.

   • The Boogeyman

    Te ni nič sram, ko se skozi razne nicke sam s sabo dopisuješ?
    To le kaže na dejstvo, da gre za duševno in mentalno zelo težko bolezen.
    Žal je tvoje realno življenje ena sama beda. Karma is a bitch.

    • Čelavi

     To je le tvoja lastna blodnja,da sta frenk in valter tudi moja nicka. Torej si ti tisti ki potrebujes zdravljenje.

     • The Boogeyman

      Oba zelo dobro veva, da še kako drži vse, kar sem o tebi napisal. Zato se ne sprenevedaj. Vsaj ne meni.

     • Čelavi

      Lej debil, do sedaj sem tukaj gor pisal le pod 5 nicki. Nesporni luzer2018, pristinski doktor, matija macek, marsal tito-sfrj in pa tale sedaj. Kaj se pa tebi blede v glavi, je pa tvoj problem in konec koncev mi dol visi kaj en domosranc verjame in kaj ne.

     • The Boogeyman

      Pod temi nicki, ki si jih naštel, namenoma niti nisi skrival, da gre za eno in isto osebo. To je več kot jasno. Pod ostalimi se pa malenkost bolj trudiš zakrit sledi, ki bi namigovale, da gre tudi za isto osebo. Površni bralci ti celo nasedejo, ne pa tudi tisti, ki zadeve obvladamo malo bolj strokovno, natančno in globlje.
      Kot sem rekel, ne sprenevedaj se. Vsaj ne meni.

     • Čelavi

      Bolnik zmesani,ce ti ne prepoznas razlicnih pogledov na politiko iz straneh ostalih nikov,za katere bumbar mislis da so moji, potem si polpismen idiot.

     • The Boogeyman

      Pod vsemi tvojimi nicki, ki sem jih naštel, se skriva ena in ista ideologija. Le da jo pod nekaterimi malo bolj zaviješ v celofan, da nebi tako očitno zaudarjala.
      Zato mi prosim, ne trosi več tako očitnih laži. Ker se smešiš in briješ norca iz samega sebe.

     • Čelavi

      A ves kako se ti zdaj rezim da si tak debil da res verjames temu? Pa se 100% si preprican vase:))
      Res si pacient, pa saj tudi oni “slovenec sem” misli, da je vsak levicarski komentator v bistvu en sam, nek anton al franc iz belce. Res ste digeni. To vam je kao tolazba, ces da nas je levicarjev tako malo da rabimo imet vsak po 20 nikov. A v resnici to pocnete ravno vi, đesnjaki na twitterju. Libertarec, aleksandra, yrennia in podobna jansisticna sodrga, po 10 racunov vsak. Nam levicarjem tega ni treba, ker nas je vec kot dovolj. 2/3 Slovenije.
      Ti pa kar verjami svojim blodnjam, naj ti pa zagotovim da me boli kurac. Lahko me imas tudi za tuneka ce ces:))
      #JEBE SE MI

     • Dragan Krstič

      DIGENI? Poznam samo degene leve politične opcije in en izmed njih si ti. Pa prosim te, če nisi dovolj izobražen ne uporabljaj tujk ker jih ne obvladaš in izpadeš še večji osel kot si.

     • Čelavi

      Kaj lajas janšisticni drekač? Čelavi ne bo nic kaj navdusen da ima za simpatizerje jugoviče na ić. Saj ves kako vas sovrazijo. Aja saj res, četnike imajo radi, saj grejo vkup z domosralci.

     • Dragan Krstič

      Čelavi, kaj bi pričakoval drugega od tebe kot takšen odgovor. Pejd na testiranje DNK da ti povedo od kod izhajaš budala. Mogoče si potomec samega Attile ali Džingis Kana. Po tvojih budalštinah sodeč zelo verjetno.

     • Čelavi

      Aja pol si ti eden tistih ki sramuje da je na ić, zato da bi bil lepse sprejet med ta belimi?
      Moj dnk naj te nic ne briga, saj se mene ne. Po obeh starsih sem Slovenec, kdo pa so bili moji predniki 500 let nazaj, pa me prav malo briga. Ker nisem obseden nacionalist in rasisticni fasist, kakor vi sektasi.

     • Rožle

      To je tako kot drograš. Bo reku, da jemlje samo 3 tabletke na teden ….
      čeprav jih vsak dan pomalca vsaj 3 na enkrat ..

     • Rožle

      Pa , “Janša in arms” si bil na kurjem portalu ..
      .. malo kasneje pa še “Janšari in arms”
      ..

     • Čelavi

      Se ti spet blede bebo? Na kurah nikdar nisem komentiral. Ker sem slisal da ne spostujejo svobode izrazanja. Tako kot nora tv po ta novem.

  • The Boogeyman

   Ti prokleti lažnivec lažnivi lewuharski! Ti ZDA nisi videl drugače, kot na zemljevidu, pa še to je vprašljivo. Ti si navadno komunajzersko klošarsko pezde, ki uporablja enormno število nickov na tem portalu in skozi njih kozlaš smrdljivo vsebino na ta portal. Jasno, da ti tvoji politični botri namenjajo neko miloščino, da širiš njihovo agendo na raznih portalih.
   Kar se pa tvojih nickov tiče, ti jih bom naštel samo en del, ker je sicer seznam vseh predolg. Najpogosteje se skrivaš za nicki, kot so:

   Foglof Tunek
   Prištinski doktor
   Flower Power
   Josip Broz
   Čelavi
   Valter Branislav
   Frank Novak
   The Obliterator,itd., itd………

   Kako sem to ugotovil se sprašuješ? Obstaja več načinov, da se človek dokoplje do določenih stvari. Tudi določene zveze sem uporabil in preveril marsikaj o tebi, tako, da meni se skriti in pretvarjati da si nekaj, kar nikoli nisi bil in nikoli ne boš, ni potrebno, ker oba dobro veva za koga gre in s kakšnim namenom širiš določeno agendo.
   Kdor pa ima dobro oko in zna natančno brati med vrsticami tvoje blodne komentarje, bo tudi sam kaj hitro ugotovil, da gre pod naštetimi nicki za eno in isto osebo. Kajti izda te tudi slog pisanja, ki se v vseh naštetih nickih ponavlja. Vendar to dobro oko kaj hitro zazna. Moram ti pa priznati, da sicer znaš kar dobro prikrivat način in slog pisanja in površnega bralca na tak način hitro pretentaš. Vendar ne pa tistega, ki se na take reči malce bolj podrobno spozna.

   Zato se ne trudi in mi v morebitni repliki na ta komentar ni potrebno pripovedovat pravljic, ker zelo dobro vem, kdo si in ti tudi povezave preko VPN ne pomagajo prikrit prave identitete.

   • Čelavi

    Ej klosar domosralski, imam en predlog zate. Se dobiva v zivo na 4 oci. Kaj pravis? Da vidimo koliko te je v gatah, gnida domosralska posrana. Ampak itak se bos usral, kakor vsak do zdaj. Kakor xtc in imperial commando, ki sem ju ze vsaj 23× pozval na srecanje v zivo.
    Da te vidimo pezde posrano. Mimogrede, si laznivi pizdek in nimas nikakrsnih povezav, ampak le blodnje v tvoji prazni domosralski buci. Cakam da napises kje in kdaj se dobiva.

    • FRANC3

     Tipično levaško nastopaštvo. Pravi Janez Janša je pozval Kučana, da se soočita glede razorožitve TO in dasta na mizo argumente. Kučko se je usral.

     • Čelavi

      To so vaše verzije dogodkov, ki so kakor ponavadi sama laz.

    • The Boogeyman

     Točno enak slog pisanja je uporabljal AbautTown, Luka Markessi, Obliterator, itd, itd….. Ko pa se je eden komentatorjev resnično odzval na tvoje povabilo, da se srečata na štiri oči, si pa stisnil rep men noge in se skril pod mamino kiklo, posrane strhopetno. In ti misliš, da bom jaz tratil svoj dragoceni čas, da se sestanem z nekim nepomembnim pezdetom, polnim frustracij in strahu, da mi potem, ko bi moralo iti zares spizdi pod mamino kiklo in se ves posran in poscan drži njenih nog? Nehaj no kozlat takih bedastoč.
     Kar se pa mojih zvez tiče, pa sam dobro vem, kje in na kakih položajih se nahajajo. Ne bom pa tebi, nepomembnemu in prestrašenemu lewuharskemu pezdetu tega razlagal. Vedi le, da sem te razkril in bom nekoč na primeren način to tudi uporabil zoper tebe, ko bo zato napočil čas.
     IP-jev pa ne mislim javno razkrivat. Vedi pa, da na spletu danes nisi več anonimen, pa lahko uporabljaš kakršnakoli orodja za zakrivanje sledi. Ustrezna oprema omogoča, da je izsledljiv čisto vsak, ki uporablja svetovni splet in ni pomembno kakšne programe uporabljaš za zakrivanje svojih sledi. Vedi, da si izsledljiv in tudi izsledil sem te s pomočjo znancev, ki zasedajo delovna mesta, na katerih se ukvarjajo ravno s takimi problemi. Nismo vsi nepomembni in neizobraženi analfabeti, kot si verjetno ti to prdstavljaš.

     • Čelavi

      Hahah bedak laznivi, a si se usral kaj? Se mi je kar zdelo. Ej pizdek laznivi, do sedaj sem povabil na srecanje ze 2 osebi, xtc in imperial commando. Pa sta se oba posrala. Z ostalimi nisem imel nic,ce pa glava zblojena,mislis na ostale nicke, pa ti ne morem pomagat si pac bolan v glavi.
      Ce bi ti res imel kaksne podatke, verjemi da bbi jih z najvecjim veseljem objavil. Samo kaj ko jih nimas, saj si uboga posrana sirota, z bolnim umom, ki zase misli da je tezki heker, a v resnici ne bi bil sposoben enega navadnega phishing maila nastimat,kaj sele dobit ip naslov prek linuxa, tora, proxyija in vpnja hkrati.
      Pateticen pizdek si,ki si domisljas da si neka pomembna zivina, a v resnici si zamorjen zakompleksan, napol impotenten pizdek. Zamorjen ker te baba vara in zamorjen ker je tvoja sekta pogorela.
      Kaksne so tvoje namisljene povezave, pa vidim ze po temu da si kar vse levicarske nicke pripisal ena in isti osebi.
      Uboga sirotinja, upam da bos dobil ena zdravila za tvojo paranoidno shizofrenijo:))

      Mimogrede, ponudba za na 4 oci se vedno velja:)))

   • Valter BraniSlav

    Jaz sem Frank Novak, drugih ne poznam.

    • Čelavi

     Ma pusti tega pacienta zmesanega, saj vidis da je mentalni bolnik,ki si namislja da je heker:)))
     Poseben primerek se celo med fašisti.

   • Frank Novak

    Boogeyman, ti Slovenije nisi videl drugače, kot na zemljevidu, pa še to je vprašljivo. Ti si navadno amerisko klošarsko pezde, ki uporablja enormno število nickov na tem portalu in skozi njih kozlaš smrdljivo vsebino na ta portal. Jasno, da si le ubogi ameriski revez ki samo sanjari da je principielni Slovenec, v resnici pa si ameriski revez…
    Nikoli ne bos Slovenec… zivis le v ZDA in sanjaris kako lepo bi bilo ziveti v Sloveniji…

  • Valter BraniSlav

   Take je Frank

  • Valter BraniSlav

   Tako je
   Tile Slovenski luzerji pa sam jokcajo in se cmerijo

   • Iztok Kresnik

    Slovenci nismo luzerji ti si navadni levičar šola je v Titovi Jugo ti v Ameriki ne bi nič pomagalo ti si samo domislas da si velika živina v resnici si navaden klošar to da kradeš intideto drugim je kaznivo dejanje

    • Valter BraniSlav

     Ti si samo domisljas da si Slovenec. Ti si bil v Sloveniji samo s prstom na zemljevidu. Slovenec nisi in nikoli ne bos. Do smrti bos sanjal da si Slovenec, v resnici pa si samo ubogi Ameriski bogatas brez okusa ki je hamburgerje in pije Coca Colo.

  • Rožle

   Če bi ti imel denar … sigurno ne bi tega obešal tukaj na veliki zvon ..

 • terminalar

  Uhh, Luka najbrž še ni slišal zanje!?
  Takoj sfukat!

 • Frank Novak

  Tudi Vi, bralci nove, bi lahko bili tako bogati ce bi investirali tisto kar vam ostane na dolgi rok v indekse….

  • učko

   Na dolgi rok smo itak vsi mrtvi, je reku lastnik in direktor BTC-ja Jože Mermal. Šteje samo tisto, kar nam prinese na “kratki rok” !

   • FRANC3

    Tipično levaško: Žrimo danes, ker se samo enkrat živi. Kaj bo pa za naše vnuke, vas pa malo briga. Če bi tako delali vaši stari starši, bi ti danes jedel travo (prosto po Miletu Šetincu).

 • Čelavi

  Lezenje v rit bogatunom, fasistom, ameriki, izraelu, mađarski, vatikanu, itd..
  Že 100x videno.
  Za hlapce skoteni, za hlapce vzgojeni.
  SF-SN!

  • FRANC3

   Lahko se sam prepričaš, kam je nas pripeljalo lezenje komunistom SSSR, Kube, J. Koreje, Venezuele, …
   Komunizem je enako izkoriščevalski kot je sužnje lastništvo ali zgodnji kapitalizem. Toda kjer ni bilo kapitalizma, tudi napredka ni bilo. Tam so še vedno na stopnji fevdalizma. Razvoj pa je proces nekaj stoletij in ne revolucija enega leta. Samo zamenjava sistema in oblastnikov revežev ne odreši.

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Si morda mislil S. Koreje, ker si napisal J.Koreje??

    • FRANC3

     Ja, sem se zatipkal. Mislil sem Severno Korejo.

 • Djuro Sumar

  Da bi delavce pošteno plačali jim pa ne pride na misel. Škoda, da od njihovega uspeha nimajo drugi, ki jim uspeh omogočajo, nič ali zelo malo.

  • Dragan Krstič

   Zakaj pa ti v pekarni ne daš za kilo kruha 5€ namesto 2€ saj zagotovo veš kako borno so plačani mezdni delavci v pekarnah pa še naporno nočno delo imajo.

   • Djuro Sumar

    Zakaj si ti takšen bedak, da pisariš takšne neumnosti.

    • Dragan Krstič

     Če kdo piše neumnosti si zagotovo to ti. Zakaj bi svoje de4lavce plačevali več kot je to v tej branži sprejemljivo. Budala, vpiši se v 1. raqzred ekonomske sredenje šole, seveda pod pogojem da imaš končano osnovno šolo. Tam ti bo profesor ekonomije razložil zakaj.

     • Djuro Sumar

      Jaz sem profesor ekonomije in ne vidim razloga, da delavci v vseh branžah nebi dobili poštenega plačila za dostojno življenje.
      Le od kje ti ideja, da naj preplačujem izdelke in da bodo ta denar dobili delavci. Kar se humanitarnosti tiče, pa sploh nebi bila potrebna, če bi bili delavci za svoje delo pošteno plačani.

     • Dragan Krstič

      Sumar, pametni levičar, tvoja politična opcija je že več kot 22 let na oblasti od osamosvojitve naprej. Če je tako kot praviš zahtevaj od njih takšne zakone ki bodo
      kapitalistom pobrali dobičke in jih dali delavcem. S tem bo delo v Slovniji optimizirano, delavci bodo zadovoljni in še bolje delali. Produktivnost bo šla v višave. No ja, dokler bo šlo. Kaj ste lažnivci in sleparji dragi rdeči psihopati in sociopati.

     • Djuro Sumar

      Govorim o kapitalizmu nasploh, ne o Sloveniji, ki je povsem odvisna od svetovnih razmer.

    • Dragan Krstič

     Budala Sumar, zakaj tzi od svoje plače, ki je porabiš v celoti, tisti prihranjeni denar ne pokloniš v humanitarne namene? Si še večji vosel kot sem mislil da si.

     • Čelavi

      Ej Krstiću, bre, odkad si mi ti neki domobranac?

     • Dragan Krstič

      Čelavi, ne samo da imaš praznino v glavi, še na njej nimaš nič. Ubogi.A si potomec tistih partizanov, ki so se s Štrosmajerji skupaj borili proti nacistom v hrabri partizanski četi Siegfried?

   • bi jo

    in tiste 3 eur viška bi šlo delavcem kaneda. sanjaj, sanjaj….

    • Dragan Krstič

     bi jo, še en cepec več. Če Sumar noče dati 3 € za peke zakaj bi kapitalisti talali dobičke delavcem? Bi ti talal? Malo morgen. Poznampredsednika vlade ki je tako požrten da sije obračunal dvojnokilometrino za eno pot, predsednika države tako skopuškega da ni hotel plačati letalske karte FRA_LJ svojemu vraču ampak mu je to plačala SOVA iz črnih fondov. To so tovariši vaše politične opcije, pa bi lahko našteval še več tega. TO SO VAŠI TOVARIŠI KI JIH OBOŽUJETE. ŠE DOBRO DA NISO KAPITALISTI.

 • Capi

  Lepo je slišati dobre zgodbe…………se vidi da nima država svojih krempljev zraven pri poslovanju…..

 • VERZIFIKATOR

  Gregor Šimončič

  Z GREGORČIČEVE

  Simon že Gregorčič bogatil je
  nam slovensko dušo in kulturo,
  lajšal bridko mnogotero uro,
  pleme bi bili brez njega divje.

  O milijonih pisal je Prešeren,
  pač o doti milijonarke neke,
  stali so na poti mu zapreke,
  da bogat ni bil, temveč čemeren.

  O sinovih Slave so pisali
  od Prešerna dalje vsi poeti,
  ki mogoče da jih ni zatreti,
  po Gregorčiču so se razdali.

  Zdaj Gregorčič neki znova vstaja,
  govor o sinovih je podjetnih,
  o milijonih mnogokrat zajetnih
  in da v domovini vse ostaja.

  Poezije takšne neodvisne
  smo za zdaj lahko samo veseli,
  toda kmalu bodo doživeli,
  da Gregorčičeva v kot jih stisne.

  Da to gole so jeremijade,
  praviš, in da pesmi ne razumeš,
  o, prehitro bratec jo doumeš,
  ko se spomniš, kje je sedež vlade.

 • Claudio Moro

  SAMO JANEZ JANSA LAHKO RESI SLOVENIJO!!!! MI SMO SLOVENIJA! MI SMO JANEZ JANSA! MI SMO SDS” JANSA,SLOVENCI TE LJUBIMO!

  • abc

   Ti si za na psihiatrični oddelek. Takšne fanatične ovce kot si ti, so za družbo enako nevarne kot neonacisti, islamski skrajneži in ostali verski blazneži.

   • Čelavi

    To je en provokator, verjetno iz naše leve strani:)) zeli prikazat jansiste za totalne fanaticne sektase, a se zaman trudi, saj to vsi ze dolgo vemo:))

    • FRANC3

     Vemo, da imaš nič nad in pod kožo na glavi.

     • piko8

      Med ušesi luknja 0 ziro kapiš butel!!

   • Fw-190

    Pa recmo krvoločni komiji,itd….

   • piko8

    Najbol nevarni so zblojeni komunisti, kakršen si ti!!!

  • janko

   Se popolnoma strinjam. In res je tako kot praviš. Naši levičarji NE ZNAJO gospodariti.
   Samo en primer: pred ca 20 leti so se iz ene družbene firme odcepili tri manjše delovne enote kot tajkunski zasebniki. Že po nekaj letih ENAKEGA poslovanja je ena firma propadla, druga ima dao danes minimalne zagotovljene plače; tretjo je prevzel Avstrijec in imajo vsi nenaporno delo, pa nadpovprečne plače, daleč najvišje v regiji!

   • FRANC3

    Levičarji bi najraje z drugim otepali po koprivah.

    • piko8

     Saj tudi to počnejo!!

 • Franc Ložar

  Ne bit fovš.

  • Čelavi

   Sej nismo.

 • BlackOpsSystem

  Rojeni z zlato žlico v rokah…..ja, res so nekaj posebnega.

 • janko

  Je prišel na obisk iz Avstrije, ki je lani odšel tja, s fax izobrazbo. Tu je pregoreval za jurja evrov, tam ima “gemitlih” delo za 5 jurjev. In pravi, da pri nas ne more bit boljše….
  Kajti:
  – imamo ogromni javni sektor
  – krade se
  – grozna birokracija
  – socializem …

  Kako bedasti smo Slovenci! Volimo še vedno leve, ki so ena sama KUGA!
  Nič nas ne strezne!
  A smo res še vedno v krču strahu komunizma (= kuga človeštva) ali pa smo strašno butasti ali kaj…
  Nedavna izjava sodnika Kozine, da je vesel, da je levica zmagala…. mi gre na bruhanje….ves njegov domet je raj rdeče zvezde…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!