fbpx

Skrivnostno izginotje Alme Novljan na hrvaškem Mljetu še vedno razburja: Policisti naj bi bili na njenem domu

Foto: e-maribor.si

Po dveh mesecih od izginotja Domžalčanke Alme Novljan na hrvaškem otoku Mljet, kjer naj bi izginila med sprehodom z možem in misterioznim Nemcem, ki ga je omenjal njen mož Janez Novljan, je ta postala z zaprosilom ljubljanske policije za informacije o izginuli Domžalčanki spet v središču pozornosti. Išče jo celo Interpol.

V eni izmed oddaj na POP TV smo izvedeli, da so v Domžalah na domu izginule Slovenke Alme Novljan, za katero naj bi se pred več kot dvema mesecema na hrvaškem otoku Mljet izgubila vsaka sled, pozvonili policisti. Zdaj naj bi policisti zasegli mobilni telefon in računalnik pogrešane Novljanove.

Kdo je skrivnostni Nemec?
Novljanova naj bi bila v času izginotja s  soprogom Janezom Novljanom in skrivnostnim Nemcem, o katerem mož ni znal povedati dovolj, da bi ga identificirali, a s seboj ni imela mobilnega telefona. Novljanovo naj bi celo videli v Ljubljani.

Poslovna Alma Novljan
Alma Novljan je po podatkih portala Škandal24 100-odstotna lastnica podjetja Kemplast, kemični izdelki in predelava plastičnih mas, d.o.o., iz Domžal. V podjetju, ustanovljenem pred dvema letoma, natančneje 2. marca 2017, je tudi prokuristka. Med dejavnostmi, s katerimi se ukvarja podjetje, je tudi proizvodnja mil in pralnih sredstev, čistilnih in polirnih sredstev. V podjetje se je razvil njen s.p., “Kemplast” kemični izdelki in predelava plastičnih mas Alma Novljan s.p., ki ga je ustanovila daljnega leta 1986.

Vsi torej upajo, da Almo Novljan najdejo.

E-maribor.si