Slovenska demokratska mladina mamicam na materinski dan podelila 500 rožic

Slovenska demokratska mladina, podmladek Slovenske demokratske stranke, je na materinski dan na Prešernovem trgu v Ljubljani razdelila 500 nageljnov med mimoidoče matere. Ob materinskem dnevu iskreno voščijo vsem mamicam, ki to čudovito poslanstvo opravljajo zavzeto in neprekinjeno vsak dan.

Današnji dan so v Slovenski demokratski mladini Ljubljana izkoristili za tradicionalno obdarovanje slovenskih mater. Na Prešernovem trgu v Ljubljani so stojnico lično opremili s slovenskimi zastavami in promocijskim materialom.

Ker smatrajo, da si matere danes zaslužijo posebno pozornost, so v ta namen razdelili kar 500 rož. Kot so zapisali v izjavi, brez njih ne bi bilo nas. “Spremljate vsakega otroka od rojstva  do odhoda v samostojno življenje.  Z zgledom, nasveti in tudi včasih z jeznim pogledom želite,  da bi vsak otrok postal odgovorna in samostojna oseba. Zato vam, drage mame, ob vašem prazniku čestitamo in se zahvaljujemo za ves čas, trud in odrekanje, ki ga namenjate za vzgojo in skrb otrok.”

 

C. Š.