Slovenska filantropija išče najmanj 3-sobno stanovanje za afganistansko družino!?

Slika je simbolična. Foto: metkovic-news.com

Afganistancu, ki naj bi Sloveniji živel 4 leta, naj bi se v teh dneh pridružila še družina. Zato Slovenska filantropija išče stanovanje.

Vsi skupaj tako od 15. avgusta iščejo nov dom. “Če kdo oddaja oz. pozna koga, ki oddaja stanovanje/hišo, nas, prosim, kontaktirajte na spodnjo številko. Tudi deljenje objave (in informacij) zelo zaželeno,” so zapisali pri slovenski Filantropiji na svoji Facebook strani.

Iščejo pa vsaj tri-sobno stanovanje ali hišo v Ljubljani ali okolici, najemnina plus stroški maksimalno 1.000 evrov, ter najemno pogodbo.

No, očitno je ta Afganistanec v Sloveniji, ki naj bi govoril tudi slovensko, res kakšen zdravnik ali znanstvenik. Očitno mu tako najemnina 1.000 evrov ne predstavlja nobenega problema?

Bomo pa zelo veseli, če bomo zasledili tudi objave, s katerimi Slovenska filantropija išče hiše tudi za slovenske družine.

 • PLavi-mil

  Nevladniki – izdajalci.

  • Slovenec 33

   Podli veleizdajalci, ki se obnašajo enako kot rdeči verski blazneži, ki so med vojno izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji in ki so po koncu vojne s svojo veleizdajo slovenskega naroda omogočili zamenjavo okupatorjev, stari okupator se je sam umaknil in oni so v Slovenijo pripeljali nove okupatorje, ki so nas še s pisavo posiljevali in po slovenski zemlji so hodili tuji vojaki in govorili tuj jezik.

 • Zombi Gartner

  Slovenske matere, samohranilke pa na cesto mečejo.
  Ni besed za socialo in sodstvo. Bolazen.

  • maverkick

   Gdo im je kriu da so samo hraniuke?! A gdo?

   • Zombi Gartner

    Sveža novica. V Velenje bojo ta teden pripeljali 3 migrantske družine. Nastanili jih bojo v nova stanovanja.
    Dobrodošli.
    Me zanima če so v Velenju kdaj poskrbeli za kako slovensko družino na takem nivoju?

   • Matt von Glanz

    a to je retorično vprašanje, kdo je kriv evropski ženski, da je samo hraniuka?

  • McBobo

   Ta država in cela zahodna EU je šla v Q,…. Bliža se Rimski scenarij propada.

 • Van Der Waals

  1000 EVRO NI MALO! KDO MU DAJE DENAR? FILANTROPIJA?

  • AlojzZ

   Kdo mu daje denar?

   Velika verjetnost je, da slovenski davkoplačevalec. Mogoče pa dela kot vrhunski zdravnik, vrhunski inženir … ampak to je manjša verjetnost.

   • macon

    Noben Afganistanec ne dela v Sloveniji kot vrhunski karkoli. To je socialni turizem, ki ga plačujemo sleherniki in nam tudi v ta namen jemljejo ekstremne davke na delo.

    • Felikss_AH

     Kako da ne… vsi so vrhunski azilanti-prevaranti

     • McBobo

      Sami strokovnjaki, vrhunski prevarantje.

  • stane

   Cez cas te zakolje,vzame denar nazaj in nic ne odgovarja,ali pa nekaj mesecev rahlega zapora-hotel varianta.
   Vladi in izdajalcem,torej tudi sodstvu gre za to,da nas je cimmanj. Lazje golazen vlada in zre nas skupni denar.

 • macon

  Afganistancem seveda stanovanje z metri po evropskih standardih, ki niso dosegljivi velikemu delu Slovencev, skozi davke pa to luksuzno socialo plačamo mi vsi.

 • Antonius

  Z našim denarjem *nafilana* filantropija* izdatno skrbi, da se nam dogaja slovenska narodna atrofija.

 • Skrajno Desni

  Jaz imam tri prekatno greznico, samo 1000 € je premalo da jih vzamem.

 • Morala

  Slovenski migranti -si vsepovsod sami urejajo in iščejo bivanje!!!

 • Ph4nt0m

  Zbrcat ven iz države tega talibana in Slovensko filantropijo.

 • Waltter

  Tukaj bi pa sedaj morala nastopiti Seskotova Varda in pricakati druzino na meji ter jim izreci dobrodoslico od kod ste prisli tja se vrnite vmes pa lahko opravite dopust na hrvaskem vas ata pride za dan ali dva za vami —-

  • stane

   Tudi to se bo zgodilo. Stvar mora dozoret. Na hojladri ne gre. Nekaj smo jih ze nagnal nazaj. V boj za staro pravdo in slovenski obstoj!!!!
   Grad gori,grof bezi,
   Vino tece,naj se tece kri!!

   • McBobo

    Zgodovina se ponavlja, pa naj se še enkrat ponovi.

 • samsara

  Cmerotov ima baje v svoji hiši že spet nekoliko več prostora.
  Je Požar nakaj omenjal…

 • Felikss_AH

  Trenutno samo hiša za družino… kmalu bo pa treba še hangar ali večje skladišče za ožje in širše sorodstvo ki bo romalo sem na “obiske”… na to pa bodo pozabili od kod so že prišli in bodo zahtevali azil pred grožnjo “pozabljivosti”

 • Felikss_AH

  ZARES GRE… TOLE JE ZDAJ ZAČETEK PRAVE ETNO-TRANSFORMACIJE (po Kalergiju in Barbari L Spectre) tudi pri nas

  Trump je v Ameriki zadnji Republikanski Predsednik… tudi če bi se ILEGALNA imigracija zaustavila, jo bodo DemonSrati povsem legalizirali ker se LEGALNA NE BO… kar pomeni da je tudi VSA dosedanja LEGALNA imigracija iz Tretjega Sveta na Zahod isto kot ilegalna. Vprašanje pa je kje bo prej počilo… pri Američanih ali tu v Evropi… počilo pa bo, o tem sploh ni dvoma. Drugo vprašanje pa je KDO bo prevladal… kar je zopet izključno odvisno od tega kdo se bo uprl… Odgovorne Sile Znotraj Sistema ali stihijski ljudski upor. V prvem primeru je zagotovljena zmaga NASPROTNIKOV MultiDrekultizma… v drugem pa bolje že zdaj planirati kam emigrirati… pri čemur neka izbirčnost odpade.

  Konkretno Slovenija… Ljubljana… poleg dnevnih prilivov Azil-fehtarjev iz spektra fekalno-Rjavih do katran-Črnih… opažam nenavadno povečanje starejših žensk ekavske govorice v parih ali več (zlasti po Centru) ali pa ob mlajših (vsi Balkan-ekavci) z čredami otrok, tudi v vozičkih, obenem pa še s zateklimi trebuhi. Pomeni da teče intenziven priliv iz smeri restavrirane nam “Bratske” imigracije, kar ni noben problem zaradi že obstoječega Srbo-vdora v naš Javni Sektor ob polni kolaboraciji avtohtone Kominterne

  Torej tudi pri nas je ista figa z Legalno ali Ilegalno imigracijo… obe so usodne in pri SDS lahko pozabijo da bodo še kdaj formirali kakšno vlado… edina tolažba bo še jodlanje s Triglava. Za vas ostale mlajše ki boste tu še obstajali živi – opozorilo – Ko bo Nova24Tv ukinjena (zaradi česar koli že) – bo to končni signal za pot pod noge nekam v smeri Višegrajske zone, ali še bolj na Vzhod… ali pa statika in Sharija… tudi eventualna kombinacija Marxistične Sharije, s čem se itak navdušuje Papkus-Vatikanus Frankenstein… ter domnevno fantazira osemenjena svinjska glava in kolegij

  Vem pa samo to… če bo počilo dokler sem še na tem svetu… bo z mano šel na oni svet vsaj kakšen ducat Levih kapitalcev… za okrasiti stene (z nagačenimi glavami teh) v dnevni sobi… če bi pa ulov bil presenetljivo uspešen… ni problem… prostora je še v kleti in na podstrešju

  • šmentanamuha

   Joj, hud si.

   • Felikss_AH

    A je karkoli takega da nebi bil?

    • Matt von Glanz

     lahko bi bil defetističen. Misliš, da je to Trumpov zadnji mandat?

     • Felikss_AH

      Nisem napisal MANDAT, ampak ZADNJI Republikanski Predsednik, kar pa je bistvena razlika. Drugi mandat bo skoraj zagotovo dobil… ne vem kaj bi se moralo zgoditi da ga nebi. Po tem bo pa gonja DemonSratov za Novega POTUS-a 2024 taka da se ne bo dalo dihat. Njihovi handlerji iz Deep State so se zagotovo naučili kje so delali napake, in bodo odprli denarnice da bodo dolarji frčali po zraku… Republikanci pa nimajo drugega Trumpa

      Zato, če Ekipa okoli Trumpa in on sam niso že pripravili protiudar za izvedbo v njegovem drugem mandatu… “ode Amerika u tri PM”… za njimi pa še EU. Levi bodo sledili načrtu in ukazom Kosher Nostre in bodo povsem odprli meje. Zato čez kakšnih 15-20-25 let predvidevam da bodo izbili hudi nemiri… namreč oborožena Amerika zagotovo ne bo šla v izginotje brez boja… domnevam pa da bo takrat tudi v vojski prišlo do razkola… in bomo tam imeli drugo državljansko vojno o kateri se vse več govori tudi javno. EU, če bo še obstajala, bo šla po poti zmagovalca tam.

      Seveda, obstaja možnost da bi najprej prav v EU lahko počilo… vendar to samo v primeru če bi se odgovorni segmenti EU nacionalnih vojsk in varnostno-obveščevalnih agencij le zdramili in izvedli sinhroniziran Vojaški Udar znotraj EU. To bi pa bila prava poslastica… da mi je to samo doživeti… dam “dovoljenje oni dami s koso”, da lahko krepnem že takoj naslednji dan

     • Matt von Glanz

      Ja, z verjetno zacasnim prodorom desne struje smo dobili nekaksno podaljsanje. Vedno pravim, da si Amerike pod Killary rajsi nocem zamisljati. Zdaj, 2019, bi bilo ze vse drugace.

     • šmentanamuha

      Scenarij je verjetno res nekje v tej smeri. Mislim, da bo prava prelomnica 2025, to majo nekak numerološko izračunano.

 • IZBIRA

  Slovenska filantropija je zal Oblast bivši SZDL kot ga je imela ZKS v SRS. Prej članarine, dandanes donacije, javni razpisi in prostovoljstvo. Funkcionarji jemljejo profit na račun naivnih in tudi poštenih. Mene so tudi nekaj časa meli za norca

 • Franc Šink

  Mogoče bo pa le nekdo nagajal sosedu.

 • Olga101

  Milan in žena ne rabita tako velike hiše v Murglah, zato naj jo odstopita mladi družini, sama pa naj se preselita v manjše stanovanje!
  Saj to predlagajo levičarji in zeleni v Nemčiji? Starejše ven iz hiš in mlade v hiše, a ne komunisti ups levicarji? Bodite vzor!

  • šmentanamuha

   Bravo, dobra je ta!

  • Valter BraniSlav

   Tokrat govoris kot odrasel clovek.
   Kje si zdravis Olgizem?

   We are unable to post your comment because you have been banned by Nova24TV. Find out more.

 • Slovenec 33

  Naziv – “Slovenska filantropija” je eno samo zavajanje in meni označuje eno podlo GOLAZEN.

  Od te golazni nisem še slišal, ali pa prebral, da so se zavzeli za slovenskega davkoplačevalca in mu s svojim delovanjem olajšali življenje.
  Delajo pa vse v dobrobit novih okupatorjev in prvorazrednih.

  Zato ne morejo nositi naziva “slovenska” filantopija ampak naprimer:
  živalska filatnropija,

  okupatorska filantopija,

  veleizdajalska filantropija

  in še kakšen bolj primeren naziv zanje bi se našel.

 • samotoje

  Zakaj pa filantropija? Če je človek opravilno sposoben in je znal najti pot iz Afganistana preko kar nekaj varnih držav v Slovenijo, naj poskrbi za družino. Upati je tudi oz. se pričakuje, da se bodo obnašali v skladu s slovenskimi šegami in navadami. Samo to je.

 • Ph4nt0m

  Te malo skrbi ćefurček, a?

 • PORK Amashina

  Osebe ki se bavijo s kriminalnim nezakonitim švercanjem imigrantskih oseb skoraj izključno s kriminalno preteklostjo se v moderni slovenski družbi torej reče filantropi.Včasih se je temu reklo tihotapci oziroma kriminalci.Po tej analogiji so Al Capone,DeringerMichael Corleone,in podobni pripadniki nekdanje Cose Nostre preimenovani v Sloveniji v filantrope.

 • Terminator

  Jaz njim ne bi prodal ali oddal za noben denar.

 • Terminator

  Res je verjetno tako, da je afganistanec prišel v Slovenijo 2015, dela nič, če zna kakšno Slovensko besedo, še ne pomeni, da govori Slovensko.Živi na račun davkoplačevalcev in bi rad, da se na naš račun živi še cela njegova familija.
  Tole kar je objavila filantropija je navadna laž in če imajo jajca naj objavijo kdo je ta tip, kaj dela in koliko zasluži.

 • Terminator

  Da je vse skupaj laž je jasno že po podatku, da je njihov uporabnik, več ne rabimo vedeti.
  Če je nekdo sam sposoben vse to plačati, ne potrebuje nobene filantropije ali karkoli drugega.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!