Stranki SLS in Glas za otroke in družine predstavili kandidate za mestne svetnike občine Ljubljana

Na četrtkovi novinarski konferenci v Ljubljani so se predstavili kandidati skupne liste SLS in stranke Glas za otroke in družine za mestni svet MO Ljubljana. Nosilec skupne liste Janez Žagar, dr. Jože Osterc, Janez Podobnik, dr. Andrej Umek in Aleks Leo Vest so predstavili ključne poudarke, s katerimi SLS vstopa v kandidaturo za ljubljanske mestne svetnike.

Izpostavili so prizadevanje za to, da za vožnjo po ljubljanski obvoznici ne bi več potrebovali vinjete in da se v Ljubljani za potrebe Ljubljančanov in drugih prebivalcev vzpostavi tržnico in veletržnico z izključno slovensko lokalno pridelano hrano po sprejemljivih cenah. Prizadevali si bodo tudi za to, da bi ljubljanski mestni svet postal prostor spoštljive in odprte komunikacije. Aleš Primc in Polona Naglič pa sta v imenu stranke Glas za otroke in družine izpostavila prizadevanje, da bi Ljubljana postala družinam čim bolj prijazno mesto, da bi v prihodnje posebno pozornost namenili številnim upokojencem in drugim osamljenim ljudem in se zavzela za več rekreacijskih površin v Ljubljani tudi za domače ljubljenčke. Predsednik SLS Marjan Podobnik pa je ob podpori kandidatom in kakovostni celotni listi izpostavil, da si bo skupaj s sodelavci prizadeval, da se SLS odpre mestu in da enako kot s podeželskim SLS zadiha tudi z mestnim pljučnim krilom.

Prav tako so sklenili, da podpirajo župansko kandidaturo Anžeta Logarja v prepričanju, da lahko dosedanje dobre projekte nadgradi, neoptimalne pa spremeni.

C. Š.

 • lili pili

  A je primc odjebo jajota al ga jajo ne rabi vec….

 • Pika

  Kje je Angelca? Ali ste jo res dali v dom.

  • lili pili

   Paticke dela za jajota…

 • opazovalec

  #Izpostavili so prizadevanje za to, da za vožnjo po ljubljanski obvoznici
  ne bi več potrebovali vinjete…..#

  In vendar so bile vinjete, tudi na obvoznici, upeljane v času sodelovanja SLS z SDS (2008-2012). Ker je Ljubljana sofinancirala gradnjo obvoznice, se je zato DARS zavezal zgraditi cesto med Tomačevskim krožiščem in Žalami (Štajerska cesta). Sedaj pa ta isti modeli, oziroma njih nasledniki, zahtevajo odpravo vinjet na obvoznici… Pa dajte že malo razmišljat kaj govorite.

 • Občasni Komentator

  Uffff….obeta se velik boj….vodilna kmečka stranka kandidira v glavnem in največjem mestu v koaliciji s stranko, ki ima trdnega voditelja, ki nikoli ne spreminja mnenja, ki je ponos slovenske družine, ker pokaže otrokom kako se je potrebno uklonit in biti največji ljigavc na politični sceni. Poleg njega je tu še boljši Aleksa Leo West. Nihče nima šans proti takšni koaliciji. Zmaga je že zagotovljena

  • Dragan Krstič

   Teh voslov ni za volit.

 • GTA5COOLLOVER

  Tale Primc je pa model. Nobeden ga ne mara. Njegova tki. stranka za otroke in družino je brez vsebinska
  združba (ali druge stranke niso za otroke in družino?) brez vsakih šans, da kdaj kaj dobi na volitvah. Pa še sodeluje z luzerji tipa Marjan Podobnik, ki bi lahko šel v penzijo in dal mir.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!