fbpx

Tomaž Kokot, kandidat za župana občine Poljčane: Za vse občane bomo dvignili standard, ki bo nad slovenskim povprečjem

Tomaž Kokot

Tomaž Kokot je že od leta 2010 svetnik v Občini Poljčane. Kot pravi sam, se vedno bori za pravico, resnico in poštenje. Opozarja na krivice in nepravilnosti, ki se dogajajo občanom. Veliko časa preživi tudi na terenu občine Poljčane, kjer se srečuje z občani in spoznava njihovo problematiko. S svojim delom in vztrajnostjo jih je prepričal tudi na letošnjih lokalnih volitvah in se uvrstil v drugi krog županskih volitev, ki bodo potekale 2. decembra.

Tomaž Kokot se je aktivno vključil v politiko leta 2005 na pobudo gospoda Kovačiča. Bil je podpredsednik podmladka SDS ter član strokovne komisije za gospodarstvo in zunanje zadeve. Leta 2010 je kandidiral na lokalnih volitvah v Poljčanah in bil izvoljen v občinski svet, štiri leta kasneje pa je kandidiral tudi za župana in z odličnim rezultatom in z zelo majhno razliko izgubil v drugem krogu.

Zaposlen je kot področni direktor v programerskem družinskem podjetju, ki združuje najboljše talente na področju informacijskih tehnologij iz severovzhodne Slovenije.

Kokot obljublja, da bo, v kolikor bom izvoljen za župana, vzpostavil odprt dialog z vsemi občani: “Dosledno se bom zavzemal za tiste osnovne človeške vrednote, ki so skupne vsem dobrim ljudem, to pa so: poštenje, delavnost, spoštovanje slehernega posameznika, skromnost, morala in etika. S svojo ekipo bomo krepko zavihali rokave, uporabili vse moči, znanje, voljo in izkušnje, da bo Občina Poljčane ponovno postala vodilna v regiji. Moje volilno geslo je: “Župan, ki sliši in bo naredil.“

Kokot obljublja, da bo najprej prisluhnil občanom, nato pa se bo lotil dela: “Dovolj je bilo in tako ne gre več naprej. Za vse vas, občanke in občane, mlade, družine z otroci, delovno aktivne, upokojence, podjetnike in kmetovalce, bomo dvignili standard, ki bo nad povprečjem v državi. Za uresničitev takšne vizije je potreben sposoben in vztrajen župan z zelo veliko energije in volje.”

Spodaj predstavljamo glavne točke programa, več o Tomažu Kokotu in o njegovih načrtih za Občino Poljčane pa si lahko preberete tukaj.

g

g1

kakovost

kk

infra

infras

okolje

okolje

turizem

turizem

C. Š.