V Črnomlju ponovno prijeli 15 ilegalnih migrantov

Fotografija je simbolična. (Foto: Twitter)

V četrtek in petek ponoči so črnomaljski policisti prijeli 15 ilegalnih migrantov, od tega Iranca, Palestinca in šest Alžircev v bližini Brega pri Sinjem vrhu, 5 Eritrejcev so prijeli pri Tanči Gori, 2 Pakistanca pa v Dobličah. Vse v občini Črnomelj.

V četrtek dopoldne so črnomaljski policisti v bližini Brega pri Sinjem Vrhu prijeli 8 tujcev, za katere so ugotovili, da so državno mejo prestopili nezakonito. Gre za državljana Iraka, Palestine in šest državljanov Alžirije, med njimi je bil tudi mladoletnik.

Popoldne pa so v bližini Tanče Gore prijeli še 5 državljanov Eritreje.

V noči s četrtka na petek pa so policisti v Dobličah pri Črnomlju prijeli še 2 državljana Pakistana, ki sta državno mejo prestopila nezakonito.

Vse so privedli na policijsko postajo Črnomelj, policijski postopki še niso zaključeni, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Več na moja-dolenjska.si …

 • Wqx Htr

  kr nazaj na hrvaško… so dost varnih držav prestopil!!! LIBIJA JE ZA NJIH DOVOLJ VARNA DRŽAVA.

 • yayubi83

  LOL T︆ha︆n︆k︆︆s︆s︆ ︆Br︆o︆o︆!︆! I’︆v︆e f︆ou︆︆n︆d t︆h︆er︆︆ee︆ m︆︆y T︆e︆a︆c︆h︆e︆r N︆a︆k︆e︆d ! ︆H︆a︆a︆h︆h︆a︆a︆h︆h

  • tbdiamondd

   ︆H︆a︆a︆hh︆a︆a︆h l︆u︆c︆︆ky ︆d︆u︆d︆e

 • Olga2345

  Nagnati levičarsko županjo in divjake do zadnjega! Prav tako “nevladne” organizacije, ki TRGUJEJO Z LJUDMI IN JIH NEZAKONITO VLACIJO V SLOVENIJO!

 • Franjo Trojner

  Mene bolj zanima koliko ilegalnih migrantov se izmuzne na meji, kot število tistih ki jih uspe policija poloviti.
  Sicer pa imamo mi v Sloveniji preblago zakonodajo in še tisto, ki jo imamo celo vlada in predsednik vlade ne spoštuje. A je oni frizer že izročen Hrvatom ali ne?
  Naša država je totalno nepravna, predsednik vlade Cerar in par poslancev levice je v primeru frizerja, ki bi moral biti vrnjen Hrvatom kršilo kup zakonov in pravil, pa se nikomu ne bo nič zgodilo, organi pregona ne ukrepajo. V primeru Šiška pa je vse drugače, za Šiška očitno stopi v veljavo neka druga USTAVA IN ZAKONODAJA, predsednik vlade, ki je sam kršil veljavno zakonodajo in celo USTAVO javno zahteva, da organi pregona opravijo svoje z zakonom določene naloge??????
  V tej naši državi sta izgleda dve USTAVI in dva kazenska zakonika, ena ustava in kazenski zakonik velja za prvorazredne državljane, po drugi USTAVI in kazenskem zakoniku pa prvorazredni državljani sodijo drugorazrednim državljanom, drugače si jaz te naše “pravne” države ne zmam razlagati. Rad bi vedel, če je v tej naši ljubi Sloveniji kje kak državljan, ki še verjame, da zakoni veljajo za vse enako?