V Eco Resortu pripravili prenos polnočnice in koncerta skupine Muze preko spleta

Datum:

Potem ko so slovenski škofje najavili, da letos ne bo tradicionalnih polnočnic ob polnoči, temveč se morajo predbožične maše končati najkasneje do 20. ure, so pri Slovenia Eco Resort v sodelovanju z župnikom Pavlom Juhantom in pevsko skupino Muze pripravili prenos polnočnice iz kapele Sv. Krištofa, ki ga bo mogoče spremljati preko Facebooka.

“Letos bomo tradicionalno polnočnico s koncertom izvedli na poseben način. Ne bo stiska rok, tople besede, in čarobnega vzdušja v Eco Resortu, temveč si bomo to pričarali sami doma z župnikom Pavletom Juhantom in pevsko skupino Muze,” so preko Facebooka sporočili iz Slovenia Eco Resort.

Zaradi izrednih okoliščin bodo polnočnico in koncert skupine Muze izvedli preko spleta v kapeli Sv. Krištofa, celoten dogodek pa bi moč spremljati preko Facebook dogodka objavljenega na profilu Slovenia Eco Resort na božično noč. Dogodek se bo začel ob 18. uri, 24. decembra 2020.

Predstavnik Slovenia Eco Resort Matjaž Zorman je ob tem sporočil, da je napovedan ogled dogodka do sedaj potrdilo preko 500 ljudi. Pri tem pa bodo predstavili tudi posebne jaslice, ki jih je postavil sosed Anton Podjed in na kar 100 kvadratnih metrih prikazujejo vse značilnosti Kamniške kotline in Velike planine.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Luka Svetina odhaja z nacionalne televizije

"Drži, odhajam iz RTV. Ko dobiš bolj mamljivo ponudbo,...

Mursko Soboto in Gornjo Radgono zasedli jezni kmetje

Danes vsi evropski, med njimi tudi slovenski kmetje, izvajajo...

Medvedjev o umoru ruskega pilota: “Pes umre kot pes!”

Nekdanji ruski predsednik Dmitrij Medvedjev se je odzval na...

Poškodovani jamar rešen

Jamarskim reševalcem je iz jame pri Jelen brdu na...