fbpx

V Grosupljem so slovesno praznovali občinski in državni praznik

Foto: portal-os.si

V sredo, 19. junija 2019, je v avli Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje potekala slovesnost ob občinskem in državnem prazniku dnevu državnosti s slavnostno sejo Občinskega sveta Občine Grosuplje.

Slovesnosti, ki sta jo naznanili slovenska in evropska himna, so se udeležili gostje: župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič, direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar s soprogo, župan občine Ivančna Gorica Dušan Strnad, župan občine Škofljica Ivan Jordan, podžupan občine Škofljica Boris Zupančič, podžupan občine Dobrepolje Jože Prijatelj, dobitniki priznanj Občine Grosuplje, občinski svetnice in svetniki Občine Grosuplje, predsednice in predsedniki krajevnih skupnosti, vodje uradov občinske uprave Občine Grosuplje in zastopniki zavodov Občine Grosuplje.

Slavnostno je zbrane nagovoril župan dr. Peter Verlič, ob praznovanju občinskega praznika pa so bila podeljena tudi priznanja Občine Grosuplje. Priznanje Občine Grosuplje z bronastim znakom Občine Grosuplje je prejel Alojz Zajc, priznanje Občine Grosuplje s srebrnim znakom Občine Grosuplje je prejela Marija Podvršič, dobitnik priznanja z zlatim znakom Občine Grosuplje pa je bilo Turistično društvo Cer Cerovo.

Več si oglejte na spletni strani portal-os.si.