V Juršincih je potekala tradicionalna Oktoberfešta

Popularni pevec Dejan Vunjak. Vir: Organizator Oktoberfešte.

V soboto, 7. oktobra 2023, je v Juršincih potekal drugi del tradicionalne Oktoberfešte kjer so nastopili Dejan Vunjak z spremljevalno skupino Brendijeve barabe, Luka Basi z njegovo Spremljevalno skupino in skupina Skater.

Organizator letošnje Oktoberfešte v Juršincih je Eventfest d.o.o. organizacija prireditev, vse pa se je dogajalo v prireditvenem šotoru na športnem igrišču Juršinci. Oktoberfešto v Juršincih prirejajo že od leta 2010 in se je v teh letih zamenjalo že nekaj organizatorjev te prireditve, je pa z leti postala en od glavnih zabavnih prireditev v severovzhodni Sloveniji v jesenskem času.

Obisk na drugem delu Oktoberfešte je bil zelo dober saj je to prireditev obiskalo nekaj tisoč obiskovalcev iz celotne severovzhodne Slovenije in tudi od drugod. Oktoberfešta v Juršincih je zadnja leta postala ena od glavnih prireditev v tem kraju ker vsako leto privabi v Juršince nekaj tisoč ljudi. V drugem delu Oktoberfešte je bil osrednji nastopajoči Dejan Vunjak z Brendijevimi barabami, ki je naredil najboljšo zabavo.

Popularni pevec Luka Basi je na žurki praznoval 30. rojstni dan.

Na tej zabavi je pevec Luka Basi praznoval tudi njegov 30. rojstni dan tako, da je bila to prava fešta za njega in za njegove oboževalke. Za hladno pijačo so organizatorji dobro poskrbeli, za jedi iz žara pa je poskrbela gostilna Pri Ovinku iz Ptuja.

Vir: Organizator