fbpx

V Lendavi predali športni park svojemu namenu

Foto: T. G.

V sredo, 9. novembra popoldan, je Občina Lendava s slovesno otvoritvijo svojemu namenu predala nov športno-rekreacijski park pri Dvojezični srednji šoli Lendava, ki je namenjen tako rekreativcem vseh starostnih skupin, kot tudi klubom in društvom, predstavlja pa tudi nove športne površine za naše vzgojno-izobraževalne zavode.

Nov športno-rekreacijski park se ponaša s štirimi igrišči za odbojko na mivki, ki se lahko uporabljajo tudi za druge športe na mivki, dvema teniškima igriščema s poliuretansko podlago, 9 fitnes napravami, ki so primerne za vse starostne skupine, in otroškim igralom. V sklopu projekta je zgrajen še pumptrack poligon, ob parku pa bo nameščen tudi sanitarni kontejner za potrebe športnikov, služil pa bo tudi za namene javnih sanitarij.

S prerezom traku sta podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Ivan Koncut in dolgoletni športni delavec Velimir Horvatič, ki je skoraj vse svoje življenje posvetil športu in delu z mladimi, športno-rekreacijski park simbolično predala svojemu namenu.

Več si oglejte na portalu Pomurske novice