fbpx

Vandalizem plakatov SDS: Bodo mainstream mediji poročali tudi o tem ali le o vandalizmu Golobovih plakatov?

uničeni plakati

Lokalne volitve v občini Hoče Slivnica potekajo tako rekoč na nož. Župan Soršak, ki že tako in tako ne prenese konkurence, pa ima podoben temperament kot mariborski župan.

Župan Marko Soršak, ki je znan po tem, da zelo rad vzkipi in svojo vljudnost kaže s tem, da zelo nerad pozdravlja svoje občane in se z njimi ne rokuje rad, razen kadar je to potrebno, tako kot v času volitev. Ima pa razpredeno pridno mrežo svojih zvestih ovčic, ki pa so bolj rdeče barve.

Županovim podanikom zato gotovo niso všeč plakati njegovega protikandidata Vojka Goloba iz stranke SDS. In ravno ti plakati so očitno nov hobi županovih privržencev. Trganje plakatov, vandalizem in uničevanje tabel so tako postali vsakodnevna stalnica v Hočah. Pri tem pa seveda ne gre pozabiti, da plakati stranke SDS ne visijo – tako kot županovi – iz kandelabrov, dreves, elektro omaric, prometnih znakov in podobno.

Na spodnjih slikah si lahko ogledate sramoto, ki jo za seboj pušča podivjana čreda županovih privržencev:

 

Dobro bi bilo, da bi županovi privrženci v času volilne kampanje svoje moči usmerili raje v nove projekte in pogovor z občani, kakor pa v sovraštvo in vandalizem.

E-Maribor