Včeraj prijeli 25 nezakonitih migrantov!

Foto: metkovic-news

Policisti so včeraj izledili in prijeli 25 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo, od tega 19 na območju Policijske uprave Novo mesto, šest pa na območju PU Koper.

Na območju PU Novo mesto so jih prijeli v Ziljah, Miličih (Občina Črnomelj) in Oštrcu (Občina Kostanjevica na Krki). Za državljane Iraka se jih je izreklo 6, za državljane Alžirije 5, za državljane Sirije 4 in za državljane Libije 4.

Policijski postopki s prijetimi še niso zaključeni, zato ni znano, ali jih bodo vrnili na hrvaško stran ali pa jih bodo odpeljali v azilni dom. Iz drugih policijskih uprav o prijetih ne poročajo.

Več si lahko ogledate na portalu moja-dolenjska.si.

 • ZatonMesecnikov

  Pa to je sedaj vsak dan. Pa še Avstrijci so odprli odpremne centre. Proti jugu seveda. Kam bodo sedaj vse to dali?

  Bedaki slovencelski, v ograjeno šolo za ljubljence vdrejo zunanji, osebje šole za ljubljence jih pa treatira z enakimi metodami, kot svoje ljubljence iz kavča. S pasjimi piškotki pa povodcem.. Pa aport ukazi, če ne ubogajo…..

  res ste bedaki…

 • Janez Kranjski

  Jazbi vso to migrantsko golazen naselil v Murglah.

  • šmentanamuha

   Tudi jaz sem za to, da se sprejemni in azilni center postavi v Murglah. Pa da vidimo ….

 • Van Der Waals

  SPET SOCIALNI ILEGALCI!!!!

 • DEATH TO COMMUNISM

  Pisat bi moralo: včeraj spet nagnali 25 ilegalcev!

 • antimur

  Prekleta banda Soros-Kučanova, ki še kar trdi, da je vdor muslimanov pod kontrolo in v mejah normale. Kakšen okupator pa je v mejah normale, to lahko razumejo samo idioti v Levici, koalicija in vsa antislovenska kučanistična drhal. Tudi na tem portalu gobcajo levaški pizduni, da je okupacija muslijev samo strašenje SDS. Ne vem, ali je takšno razmišljanje samo vzrok bebavosti, hudobije, zagrizenega sovraštva do Slovenije, ali pa sramotnega klečeplazenja pred zločincem, kriminalcem in izdajalcem Kučanom.