[VIDEO] Krut umor sredi belega dne na “Jadranski magistrali”; Motorist ga je ustrelil v vrat, ko sta z dekletom v avtu jedla burger

Sredi belega dne je bil 38-letnik umorjen pri kraju Omiš na jadranski obali. foto: Večernji.

Na jadranski magistrali, le streljaj od mesteca Omiš, je danes okrog 14. ure priško do krutega umora. Neznanec je s pištolo v vrat ustrelil 38-letnega moškega v avtomobilu, vse je v živo videlo njegovo dekle na sopotnikovem sedežu. Hrvaška policija je sprožila racijo, storilec, ki je na begu, pa naj bi se na kraj zločina pripeljal in odpeljal z motorjem.

Kot poroča Večernji list, je do umora prišlo na delu jadranske magistrale, kjer se odcepi cesta za Brzet. Moški, na katerega so streljali, je bil v času napada v avtomobilu, kmalu po dogodku pa je na kraju nesreče tudi umrl. Če gre verjeti poročanju hrvaških medijev, je K. F. iz Piska v času umora v avtomobilu, parkiran ob cesti, jedel hitro prehrano.

Foto: Večernji list.

Kot piše Slobodna dalmacija, je bil ubit moški lastnik gostinskega lokala v Pisku na obali, ki so ga že pred nekaj leti neznanci zažgali. Sosedje so za medije povedali,da je bil umorjeni vse življenje problematičen, da se je velikokrat pretepal, nekaj časa pa naj bi živel tudi na Norveškem.

T. F.

 • Ivan Ivanovič

  Slovenija je skrenila s poti, res je. Ampak ovce so zgolj sledile zadnjici pred sabo, na čelu slovenskega tropa pa so bili vodilni ovni. Ti so nas zapeljali namesto v obljubljeno Švico v Slovenzuelo.

 • rubec

  Verjamem da vse nas zanima, kaj se dogaja na hrvaškem, predvsem pa na jadranski magistrali. Ker že od malih nog spremljam dogajanja na znamenitem odcepu ceste za Brzet naj povem, da bodo imeli kriminalisti težko delo. Ne toliko kdo je storilec ampak kakšno vrsto hitre prehrane je zaužila žrtev. Hitra prehrana bi lahko bila tudi goveja juha, ki se je kuhala pet minut.

 • milanček

  a je ta, ki je ustreljen, mogoče kućan?

 • Rožle

  Ah, ni bilo v Sloveniji .. niti ni bil “slovenački” mafijozo …
  bi jih mogl pa cel kup na tak način pospravit ..
  Naštevat si jih pa lahko začnete kar sami …
  o tem ne bi rad naglas okol govoru .. pa to

 • Skrajno Desni

  Na Hrvaškem vsaj koga ujame pravica v Sloveniji so barabe nedotakljivi kralji.

 • Domoljub

  Hitra prehrana je res škodljiva.