[Video] V Kopru vse “poscano in pobruhano”, občani že podpisujejo peticijo za ponovitev lokalnih volitev!

Kopališče Žusterna (Foto: STA)

Veliko zgražanja je dvignilo onesnaženje kopališča v Žusterni s fekalijami, zaradi česar so morali zapreti plažo, nekateri kopalci pa so si morali poiskati tudi zdravniško pomoč. A tudi mestno središče Kopra pod vodstvom župana Aleša Bržana ni v nič boljšem stanju, na Carpacciovem trgu, od koder se je prek Facebooka oglasil nekdanji župan Boris Popovič je vse “poscano in pobruhano, stvari pa so nametane kar vsepovprek“. Občani zdaj že podpisujejo spletno peticijo za ponovitev lokalnih volitev, saj pobudnik, ki opozarja na katastrofalno stanje v občini meni, da te niso bile poštene!

Trenutno je vrhunec poletne turistične sezone in prav v tem času naj bi v sicer med turisti priljubljenem Kopru vladale katastrofalne razmere. Zaradi onesnaženosti s fekalijami so morali tako zapreti plažo Žusterna, številni kopalci pa so zaradi posledičnih zdravstvenih težav morali poiskati tudi zdravniško pomoč. Zaradi varčevanja s pitno vodo so bili na omenjenem kopališču do začetka tega meseca zaprti tudi tuši in se kopalci niso mogli umiti, mestna občina pod vodstvom nepriljubljenega župana Aleša Bržana pa je v tem času prala službena vozila. Ne le to, kot je na enem izmed videoposnetkov pojasnil nekdanji župan Boris Popovič, se namesto, da bi gradili novo kanalizacijo na podeželju, odplake v Žusterni izlivajo direktno v morje.

Na Carpacciovem trgu vse umazano, zamazano, poscano, pobruhano in smrdeče!
Povsem neurejeno je tudi mestno središče, od koder se je v videoposnetku oglasil Popovič, ki je povedal: “Moral sem se odzvati na pobudo številnih občank in občanov, kajti situacija je katastrofalna. Poglejte samo, kako to izgleda! Kaj vse je na tem Carpacciovem trgu in kaj vse je tukaj postavljeno. Vse je umazano, zamazano, poscano, pobruhano, smrdeče, poglejte kako izgleda in kakšni so štanti in vsa okolica. Tla se lepijo po celem Kopru, nihče ne čisti.” Izrekel je tudi kritiko na račun režimskih novinark in novinarjev, ki so ga v času županovanja stalno napadali, odkar županuje Bržan, pa so očitno na počitnicah: “Kje so zdaj poštene novinarke in novinarji. Kje je Sabina Francek, kje je Sara Jovič, kje je Eugenija Carl, kje je Edi Mavsar, kje so Primorske novice oz. pristranske novice?”

Jezne občanke in občani že podpisujejo peticijo za ponovitev lokalnih volitev v Kopru
Slabo upravljanje z mestno občino je očitno preseglo vse meje, zato je Matija Pongrac začel s spletno peticijo za ponovitev lokalnih volitev v Kopru. Uvodoma pojasni: “Vsi vemo, da je trenutno vodenje MOK v zelo slabem stanju. Razni pomembni projekti so prejeli tudi evropska sredstva. Le-ti niso bili izpeljani. Pojavil se je tudi vandalizem. Uničujejo se razne javne površine, prometni znaki, zamenjali bodo grb FC Kopra, skratka ne razvijajo mesta kar nas pelje nazaj v čas in ne naprej.” Tudi za čistočo se po njegovih navedbah ne skrbi, saj so koši za smeti po Kopru zmeraj polni in se smeti ne odpeljejo tudi po več kot enem tednu. Ne vzdržujejo raznih objektov in površin. Nazadnje so tudi morali zapreti plažo v Žusterni zaradi pojava fekalij v morju. Torej spuščali so odplako v morje kar je sprožilo pojav bakterije escherichie coli. Občanke in občane MOK zato poziva, da podpišejo peticijo, “s katero bi lahko zahtevali ponovne volitve. Le-te namreč niso bile poštene. S tem bi lahko poskušali popraviti dosedanje napake, ki so bile narejene s strani trenutne oblasti. Združimo se skupaj in ne delajmo škode sebi in prihodnjim generacijam.”

Rok Krajnc

 • Basileus

  Pope kot Jajo, mandat že na pol poti, nekter EGOisti pa še kar ne sprejmejo poraza po moško.

 • Big Dick Tony

  V Kopru je vse poscano in pobruhano, stvari pa so nametane kar vsepovprek. Ščijejo in kozlajo pa prepiti desničarji !!!

  • SIMON ROZIC

   …Primorska je bila vedno rdeča, zato so tudi kozli in scaline od rdečuhov!

   • Big Dick Tony

    Ker je primorska rdeča, je tako lepa. Desničarji, ki so v manjšini, pa tam serjejo, ščijejo in kozlajo !!!

    • Slovenec

     Pa menda ja ne? Levaki polni samozadostnosti in denarja pa iščejo stranišča in vedno vse potrebe opravijo tam?

     • pesjanar

      Levaki hodijo na klozete iskat Židanovo sliko da se lažje pohčijejo…….

  • Slovenec

   Glede na to, da je Primorska levičarska in imajo največ denarja nevzgojeni,ali liberalno vzgojeni levičarji, bi človek sklepal, da je vse to posledica delovanja levakov in njihovih mladičev.

  • Zombi Gartner

   Ta Slovenska obala je samo za bruhat, se strnjam.

 • Big Dick Tony

  Torej Nova24TV in SDS ste vsi navijali za Popovića…na “ić”???… Zakaj pa niste navijali za Jankovića…on je tudi na “ić”?

  • Janez Korenjak

   Mehki mali pimpek: srbski opanka JankoviĆ ima na vesti od farmacevtke do drugih zlorab službenega položaja. PopoviČ nima niti sence tega…. Daj beri raje dalje Mladino, antifa bluzator.

 • Stric iz ozadja

  In iz te peticije bo toliko “haska” kot iz vseh prejsnih objavljenih na tej strani. Nic.

  • Janez Korenjak

   ..to ti pa dam prav. Te spletne “peticije” so nateg.

 • if

  Matija Pongrac, spletna peticija za ponovitev lokalnih volitev v Kopru, uvod: “Vsi vemo, da je trenutno vodenje MOK v zelo slabem stanju. Razni pomembni projekti so prejeli tudi evropska sredstva. Le-ti niso bili izpeljani. Pojavil se je tudi vandalizem. Uničujejo se razne javne površine, prometni znaki, zamenjali bodo grb FC Kopra, skratka ne razvijajo mesta kar nas pelje nazaj v čas in ne naprej.”

  Vsebina, ki velja tudi za državne levičarske oblasti: “Zgubljajo ozemlje RS, kršijo ustavo, perejo denar (IranNLBgate), zlorabljajo zakonodajo RS v zvezi z ilegalno migracijo, zorabljajo pravosodje, uzurpirajo volitve … “

 • Olga101

  Tako je, ko dobiš “nove” obraze… Tudi Slovenija bo s pomočjo “novih” obrazov postala usrana luknja (po Trumpu), ker uvaža “kulturne”pridobitve iz usranih lukenj! V Londonu nove “pridobitve” iztrebljajo kar po avtobusih in vlakih…

 • Black_hawk

  Za primorce me res ne zanima kako razmišljajo. Oni so za srbe.

  • tretjerazredni

   Prej bi rekel, da niso za ustaše. Res ne vem zakaj, Tompson ja lepo poje.

  • Zombi Gartner

   Za SD.
   Za rdečo zvezdo če sem dobro spremljal volitve.

 • antimur

  Na primorskem bo zopet zavel slovenski veter, ko bomo namesto čefurjev, ki so jih na veliko uvažali Titovi banditi, naselili Slovence. Zaenkrat se še počutijo pod to zločinsko Šarčevo vlado kot v vati. Toda zadeve se bodo v kratkem spremenile.

  • Desnoklik

   Kdo to vi? 7. razred OŠ Vojke Šmuc?

   • antimur

    Takšen kučanistični pizdun kot si ti, verjetno s čefurskimi geni, pa res ne more dojeti, da kljub vsemu terorju nad Slovenci, nas je še vseeno toliko, da vas sesipamo v prah.

    • tretjerazredni

     Teror nad slovenci je v Piranskoj uvali, kjer hrvati gonijo celo naše policiste.

     • tomnidari

      Narobe! V piranski uvali se celemu svetu kaže vsa beda slovenske polititike!

     • jakob kovač

      A ni to Piranski zaliv- a si Hrček?

     • tomnidari

      Glede na nekatere odzive sem pač uporabil ta jezik! Ja sem na pol hrček rojen v državi ponosnih državljanov, ki so komuniste in Tita zakopali že pred desetletji! Sam sem zavedni Slovenec in tudi moja dva sinova vzgajam v duhu slovenstva! Me pa že nekaj časa ima, da odjebem to udbomafijsko vukojebino in se odselim v motherland.

     • jakob kovač

      Tuti v tvoji domovini ni nič bolje.

     • tomnidari

      Kar tolaži se. Smo se itak že sprijaznili, da nas višegrajci prehitevajo po levi in desni, samo vprašanje časa je kdaj bomo prisiljeni se sprijaznit tudi z balkanci vključno s Kosovim.

    • Zombi Gartner

     Bravo…tole se pa sliši kot leta 1945.

    • Desnoklik

     En sam gobec. Sam si lajaš pa za sto. In ti bi nekoga razseljeval, nisi vzel tablete mogoče? Tiste z kljukastim križem? Kastrat jedan. Da te ni sram govno jedno.

     • Gorilamagila

      Ti strani komentarjev niso za primitivce in žaljivce. Kupi si banano.

     • Franjo Trojner

      Ti si pa res brez vseh manir, kje si te gor raso? V Sloveniji??
      Menda ja ne.

     • Herby

      Kdo je brez manir? Po komentarjih sodeč ste največje nevzgojene smeti prav jebeni nacionalisti.

     • Franjo Trojner

      In to pišeš ti, ki pod svoje blodnje ne upaš zapisati svojega pravega imena in priimka! Ti si samo ubog prestrašen zajček, z umazanim gobcem. A se ti sramuješ svojega imena in priimka?

    • Metakm

     V kaj? Hahah

  • tretjerazredni

   Slovenci, po rodu iz hrvaške, ki po Sloveniji na vsakem koraku sabotirajo in zatirajo potomce srbov.

   • samotoje

    Kaj pa sploh počnejo Srbi v Sloveniji? Menda je čas, da iz Srbije naredijo kaj državi podobnega.

    • Steiermark

     Ja, na svojem in s svojimi močmi…… česar pa oni niso vajeni – nisu oni došli da rade, nego da zarade….

  • Zombi Gartner

   Se spreminjajo. Se strinjam. Primorsko poseljujejo Italjani.
   Slovenci pa odhajajo.
   Tu nekaj ne štima.

   • tomnidari

    Če zate par italijanskih družin pomeni naseljevanje italijanov, pomeni da si zelo dobro opran! Primorci se pa izseljujemo zaradi čefurjev in neperspektivne SLO politike, ne pa zaradi par Italijanov, s katerimi tu živimo že stoletja!

  • Steiermark

   O čem takem lahko samo sanjaš! Ćefurjev je na primorskem tudi 80 % in prav oni upravljajo s Koprom in celo Primorsko, tako južno, kot severno.
   Prav oni so ob podpori rdečih banditov na veliko uvažali in privilegirati divjake z balkana, pravim Slovencem pa preprečevali nastanitev v teh krajih, tudi domačini so zelo uperjeni proti nastanitvi Slovencev, ki , po njihovo naj nebi imeli nobene pravice do nastanitve v teh krajih, ker so bili in so, bojda, balkanci, bolj potrebni njihove pomoči…… Tako je bilo pred 30 leti, ko praznih stanovanj Slovencem in nekomunistom niso dodeljevali ampak so jih hranili za balkance, s katerimi so uspeli doseči prevlado …..

   • jakob kovač

    Steiermark v peklu bosta tebi šefa Stalin in Tito,glavni pa bo Hitler-lepo se imej!

 • John Kovacs

  Brez Srbskih zupanov ne gre

  • SIMON ROZIC

   …upam, da so ti županski “ići” samo nočna mora in da se jih bomo prej ko
   slej znebili!

   • John Kovacs

    Kaj cakate?
    Pri nas v Chicagu smo mel Radojevica

    • SIMON ROZIC

     ..in koliko rodov vmes, da se je “spucal”?

     • John Kovacs

      Je v zaporu. Google
      ROD BLAGOHEVICH

 • RATATA

  Poscano in pokuzlano se reče.

 • ZatonMesecnikov

  Popo očitno še ni rekel zadnje besede. Okolje kot Koper, navoženo po letu 1954 iz Juga, razume in potrebuje trdo roko za svoje delovanje. Drugače ti zrastejo čez glavo, Vstala primorska, Luška mafija, žerjavisti. Potrebujejo trdo roko, da jih prizemljiš….

  • tretjerazredni

   Haha… lepo te prosim, kdo je pa pred letom 1954 živel v Kopru, mogoče maori.

   • ZatonMesecnikov

    Italijani.

 • tretjerazredni

  Lahko bi se oglasili vsaj hotelirji, ki izločajo največ tujega dreka.
  Aja, jim ni treba, hrvati še slovensko ne znajo, iz principa.

  • tomven

   Ne znajo niti hotelirji; tudi tam je samo za seme slovensko govorečih. Ostalo je vse “južno voće”..

 • tretjerazredni

  Lepa prilika za evropska sredstva, s katerimi bi uredili kanalizacijo in obalo.
  Sploh nisem vedel, da je pri nas še dovoljeno zlivati iztrebke v vodo, zakaj so se potem gradile čistilne naprave.
  Voda je na obali vedno problem, razen v Sloveniji, kjer bi lahko napeljali potok naravnost iz Triglava. Nisem bil že leta v Julijcih, nazadnje so na Kredarici betonirali velike bazene, iz katerih naj bi napajali kočo poleti, da jim nikdar ne bo zmanjkalo čiste vode. V gorah lahko, par metrov od morja ne znajo, to je pač Slovenija.

  • cosmosjasnovidec

   Iztrebke ter ostalo umazanijo je v kakršno koli stoječo ter tudi tekočo vodo (reke,potoke,itd.) strogo prepovedano odlagati in so kazni za tak prekršek gromozanske.
   Kot si napisal so zaradi tega narejene čistilne naprave in tudi za te je zagrožena velika kazen v kolikor niso vedno funkcionalne kot morajo biti.
   Da se pa dogaja na vseh koncih Slovenije nezakonito ter skregano z zakonom je pa seveda glavni krivec vodstvo v vladi in levuharska komunajzerska skorumpirana smet prašičejebec tovariš “židan”.
   Ker je v parlamentu njegova stranka od vseh kršiteljev dobiva dobre podkupnine tako,da lahko nemoteno onesnažujejo okolja,ker inšpekcije enostavno ne posredujejo oziroma jih sploh ob prijavah ni na spregled.
   Mi veliko pove ena uslužbenka zaposlena v pisarni Panvite ampak noče sodelovati pri prijavi kot jo nagovarjam,ker trdi,da bo ostala brez službe ne morem je pa prepričati nasprotno.
   Odkar je ta prašičja svinja v parlamentu se od njegovega nastopa ravno dogaja vse to kar se prej ni on pa osebno prejema podkupnine tudi od raznih podjetij katere si nalaga sebi v žep.
   Za eno vem to je podjetje PANVITA v katerem je pred nastopom v parlament bil direktor in ta mu sedaj mastno maže žepe,da se pometajo vse pritožbe katere vlagajo razni prebivalci v Prekmurju katerim pod nos noč in dan smrdi sežiganje poginulih živali saj naenkrat več ne uporabljajo čistilnih filtrov,ker niso cenovno ugodni.
   Drugim spet na drugem koncu BIOPLINARNA prav tako last PANVITE tretjim mimo hiš drvijo težke čezmerno nabasane tovorne cisterne z hitrostjo kolikor je premorejo saj ne upoštevajo omejitev POLICIJA je gluha na pritožbe oziroma popolnoma vse ustanove od inšpekcij naprej.
   Skratka za vse kršitve po celotni Sloveniji je glavni krivec tale prašič tovariš “židan” kateri si z vrtoglavo hitrostjo polni lastne žepe,ker seveda ve,da se ne bo več dolgo obnesel v parlamentu.
   In boli njega njegov prašičji homusexualni penis za parlament saj mu je glaven cilj,da se v tem mandatu čimbolj nabaše z denarjem enako kot šiptarskemu pasjejebcu tovarišu “šarac planincu”.
   Tako se pač dogaja ne posreduje pa nihče seveda od levakov ne pa tudi od desnih ne,ker so očitno vsi povezani med sabo.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Skrajno Desni

  Neglede na žrtve tudi pobijali bi nedolžne za oblast, ta Slovenija je druga Venezuela polna oblastniških kriminalcev.

 • Janez Kepic-Kern

  NI ŠALA !
  ALI
  IMAJO V PIRANU – ŠE ENGELSOVO UICOO.
  V starem delu me sta.
  Pred par leti – je še bila. Ali kdo ve? l LrJANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  NI ŠALA

  • Janez Kepic-Kern

   PONAVLJAM.
   TUDI VZDEVKI NA TEM OK E- PORTALU – ZASMRDIJO,
   SE ZDI ?
   Kot prešvicana, predogo nošena obleka.
   Stara znanca TUNEK HILLBILLY in VALTER BRANISLAV
   STA SE – SE ZDI – PREOBLEKLA. Da bi odšla – ne verjamem.
   Zato jima podarjam
   v linku pesmico “I DON*T KNOW MY NAME.

   ŠALA
   VOŠČILNICA.

   “I DON*T KNOW MY NAME”
   JE
   bistroumna pesmica ene ZDA 12 let punce Grace V.
   Podarjam jo v poslušanje ” žal – pisočemu” provokatorju na ta OK portal NOVE24TV,
   KI
   TAKO HITRO MEJAVA SVOJA IMENA, VZDEVKE, NICKNAME,
   da je – se zdi – pozabil, kako mu je res ime, kdo res je !
   Kako mu je res – ime,
   naj pa sam ugane, če mu bo uspelo. Nič ne de, če mu ne uspe. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   I DON*T KNOW MY NAME- Grace V.

   https://www.youtube.com/watch?v=cBXKkF2UX5s

 • Tedo Medo

  A pogrešajo Popovića?? Jugović ni jamstvo za uspeh, v Mariboru sigurno niso zadovoljni z Arsenovićem.

 • Big Dick Tony

  Poslušajte, a mi lahko kdo pove kam je izginil Tunek? Jaz ga zelo spoštujem in bi z njim malo poklepetal. Haloščina mi sicer ravno ne gre, a se bova že razumela.

  PS: A so ga spet blokirali?

  • Janez Kepic-Kern

   NE,
   NJEGOV VZDEVEK – JE ZAČEL – PREVEČ SMRDETI.

   PONAVLJAM.
   TUDI VZDEVKI NA TEM OK E- PORTALU – ZASMRDIJO,
   SE ZDI ?
   Kot prešvicana, predogo nošena obleka.
   Stara znanca TUNEK HILLBILLY in VALTER BRANISLAV
   STA SE – SE ZDI – PREOBLEKLA. Da bi odšla – ne verjamem.
   Zato jima podarjam
   v linku pesmico “I DON*T KNOW MY NAME.

   ŠALA
   VOŠČILNICA.

   “I DON*T KNOW MY NAME”
   JE
   bistroumna pesmica ene ZDA 12 let punce Grace V.
   Podarjam jo v poslušanje ” žal – pisočemu” provokatorju na ta OK portal NOVE24TV,
   KI
   TAKO HITRO MEJAVA SVOJA IMENA, VZDEVKE, NICKNAME,
   da je – se zdi – pozabil, kako mu je res ime, kdo res je !
   Kako mu je res – ime,
   naj pa sam ugane, če mu bo uspelo. Nič ne de, če mu ne uspe. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   I DON*T KNOW MY NAME- Grace V.

   ://www.youtube.com/watch?v=cBXKkF2UX5s

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA

   TUNKA ?
   Če sem jo oz. ga videl?

   Sem – enkrat v Prlekiji.

   To je ČEBER MESA V ŠPEHU.

   A je TUNEK – ČEBER ŠPEHA ? Prav možno?! L..R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE O “TUNKA”-TUNKU.

   • Big Dick Tony

    Ja res je…reče se meso iz tunke…ali meso iz špeha (zaseke). Sam jaz bi se rad pogovarjal z Foglovim Tunekom… Kje je ?

    • Janez Kepic-Kern

     ŠALA

     Kje je ?
     TUNKA ?
     JE ČEBER MESA V ŠPEHU
     – MED ČEBRI MESA V ŠPEHU
     – GA NAJDEŠ ! Ane ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
     P.S.
     KONEC ŠALE

    • cosmosjasnovidec

     Ne vem zakaj sprašuješ,ko pa dobro veš,da imaš zatlačenega v svojo rit.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

  • Imperial Commando

   V špegu poglej.

  • cosmosjasnovidec

   Poišči si ga v svoji buzerantski riti v katero ga imaš zatlačenega.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

  • Stric iz ozadja

   Preoblekel se je v Big Dick Tony-ja

 • Crni Hakija

  moram rečt 2 stvari.. ena je da je naredil ene par večjih napak…. druga je pa ta, da je koper lepši od trsta in da ni več razlike al greš v trst na sprehod al v koper…. še par stvari manjka… Popovič, svaka čast….

  • Crni Hakija

   taki posnetki so za moje pojme neprimerni…. take posnetke je treba delat z rokavicami…

 • Gašper Rozenstein

  kučana na goli otok, janšo v gulag, dva težka pezdeta

  • Gorilamagila

   Pa kake veze ima zfaj to bedasto pidanje s člankom. Ti bročina škodi butec ?

 • cosmosjasnovidec

  Na vseh občinah v Sloveniji kamor so levaki namestili župane iz SD stranke ter njihove pristaše je situacija katastrofalna,ker so to vsi podkupljeni skorumpiranci kateri prejemajo podkupnine od večjih firm ter mižijo na vse kar se dogaja na škodo okoliških prebivalcev in Koper ni izjema.
  Kar se pa tiče Popovića tudi on ni čist in ima za sabo prav tako ogromno grehov morebiti pa sam pripomore k temu neredu kakršen je trenutno v Kopru ravno zaradi tega,da bi prišel nazaj na mesto župana.
  Čefutar je čefutar in se nobenemu ne more verjeti,ker so vsi enaki predvsem pa podmukli in namazani z vsem drekom.
  Čefutarju kot čefutarju namreč ni težko,če mu daš za kako pivo pa bo skozi noč scal po ulicah,bruhal in tako naprej saj to čefutarji delajo že brez plačila,ker nimajo nikakršne kulture tako,da je vprašanje kaj se dejansko dogaja in kaj je resnica je pa seveda jasno,da je sedanji Koprski župan navadna podkupljena skorumpirana smet ter hlapec stranke SD katero vodi prašičejebec tovariš “židan”.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Spodaj en tip – išče F. TUNKA !
  JA?
  KJE NAJBI PA BIL – TUNEK? Zraven ene TUNKE -seveda !
  Je
  TUNKA – en čeber fermentiranega mesa v zaseki oz. ŠPEHU- dobro potlačeno.
  Mogoče je tudi
  TUNEK
  podoben . TUNKI – bolj tak
  kot
  en “DOBRO NATLAČEN ČEBER MESA Z VELIKO ŠPEHA”.
  Bog ve?
  Ne poznam F. TUNKA – pa ne vem, kako je videti. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  BREZ ZAMERE – F. TUNRK.
  TO JE – ŠALA
  OZ.
  KONEC ŠALE

 • Magu Hirasi

  Poscano in pokozlano je bilo že v prejšnjih mandatih. Po vseh mestih. A zdaj bo pa župan kriv, da so ljudje kulturno na nivoju opic? Ali pa je to znak, da ni (dovolj) javnih sanitarij – se pravi jih že tudi Popovič ni postavil. Taka pristranskost meče slabo luč tudi na desno. Ni čudno, da folk ostaja doma na volitvah.

 • Zombi Gartner

  Hecno kaj se vse prebere. Politika je kriva da ljudje kozlajo po obali.
  Jaz vidim tu vzrok: slaba hrana in pijača.
  Dobavitelji v gostinstvu kopujejo hrano v nizko cenovnih trgovinah. Bolj je tu vzrok bruhanja.
  Ali prevelik odmerek klorirane vode poceni sladkih pijač to bi blo tudi lahko vzrok temu bruhanju.
  Ali sendviči na bencinskih servisih sestavljeni iz nizko kvalitetne predelane hrane, ki se valjajo, sam ga vedi, koliko časa v hladilnikih od tega se da dobro bruhat.
  Stari sladoledi, ki jih želijo prodat trgovci. Na to je treba bit pozoren. Reklamacije ne upoštevajo ker si se odpeljal po avto cesti in ko narediš krog je sladoled že stopljen. Porobal na lastni koži.
  Da pa ljudje stopijo na obalo in jedo vse iz vrečk čips, smoki…..se ti pa tudi bruha.
  Od tega bruhanja se da pisati.
  Jaz ne grem na to lepo obalo. Tudi k južnim sosedom ne. Ker je popolnoma isto…
  Bruhanje vsepovsod…
  Tisti ki hodite na morje, bruhajte veselo naprej.

 • Basileus

  Pope plačal za sabotažo kot je Jajo plačal hrvaskim navijaskim huliganom, da nastavljajo bombe pred Arsenovićev lokal????? Preveč naključnih sabotaž.

  • wert

   Ti pa si še huj, kot Baba Vanga.
   Kaj šele bodo po tvoji smrti pisali o tebi časopisi.

   • Basileus

    Kaj te briga zame?! Jaz kritiziram javne osebe, ki jih vsi plačujemo. Imam pravico do kritike.

 • Franc Šink

  He he pa imate komuniste.

 • freedomfighter

  Klasicna slovenska fora…podpisi za nove volitve…in kaj naj bi bilo neposteno pri zadnjih

 • črnaovca

  A se Popovič redno sprehaja po Kopru?

 • Kapodistrias

  Kako so zdaj nekateri presenečeni, kaj se dogaja s Koprom. Ne krivim toliko aktualnega župana Bržana (stopil je pač v prevelike čevlje), ampak predvsem vse tiste iz ozadja, ki so ga porivali naprej in ga s podporo levičarskih medijev tudi ustoličili. Da se bo to zgodilo, se je vedelo takoj po volitvah.