[Video] Veterani PGD Ponova vas so že četrto leto zapored postali pokalni zmagovalci Gasilske zveze Slovenije

Datum:

Za Pokal Gasilske zveze Slovenije za leto 2019 se je za starejše gasilce zvrstilo sedem tekmovanj, ki so potekala od meseca maja do meseca septembra 2019, in sicer v Oplotnici, Prepoljah, Vojniku, Polju, Latkovi vasi, Lovrencu na Dravskem polju in v Prevaljah.

Starejši gasilci so se pomerili v dveh tekmovalnih disciplinah: vaja s hidrantom in vaja raznoterosti. Tekmovalna ekipa, ki je v letošnjem letu na tekmovanjih zbrala največje število točk, pa je bila ekipa gasilcev veteranov Prostovoljnega gasilskega društva Ponova vas, ki je tako postala zmagovalna ekipa ciklusa Pokalnega tekmovanja Gasilske zveze Slovenije. In to že četrto leto zapored.

Gasilka zveza Grosuplje je zato v sredo, 18. septembra 2019, za ponovske gasilce veterane v gostišču Krpan pripravila poseben sprejem, na katerem je tekmovalcem za dosežek iskreno čestital predsednik Gasilske zveze Grosuplje Andrej Bahovec, prav tako je zmagovalcem iskrene čestitke izrekel župan dr. Peter Verlič. “Pa nazdravimo uspehu in da boste uspešni še naprej. Srečno!“, je še dejal župan.

So pa nam prejemniki pokala ob tem povedali, da je za njimi veliko vaj, veliko vloženega truda in dragocenega časa, so pa zato uspeha še toliko bolj veseli, pokal je zato še toliko bolj dragocen.

Občina Grosuplje

Sorodno

Zadnji prispevki

Čas je za interpelacijo celotne Golobove vlade

Poleg stranke Socialni demokrati (SD) sta krivca za nakup...

Golob zdravnikom ni grozil prvič: “totalno vojno” jim je napovedal že leta 2022

Zdravniki stavkajo že skoraj mesec in pol, vlada pa...

Še vedno nam vladajo gospodarji muh

V začetku prejšnjega tedna sem se po nekaj letih...

Kapacitete evropskih vojsk so danes bistveno manjše kot leta 1989

Vojaški strokovnjak Thomas C. Theiner opozarja, da je Evropa...