fbpx

[Video] Znani so nagrajenci nagradne igre in ankete SDS “Posvet z volivci”

Žrebanje SDS v nagradni igri "Posvet z volivci" (Foto: SDS)

Zaključila se je nagradna igra Slovenske demokratske stranke “Posvet z volivci 2020”. V nagradni igri so lahko sodelovali vsi, ki so preko spletne strani SDS ali s poslanimi odgovori po pošti odgovorili na vprašanja, zastavljena na anketnem vprašalniku “Posvet z volivci 2020”. Prejemnik glavne nagrade – električnega skiroja – je Slavko Marinič iz občine Gorišnica. 

V Slovenski demokratski stranki cenijo mnenje prebivalcev. Kot so poudarili je to še posebej jdragoceno v času, ko je potrebno stopiti skupaj z vladno koalicijo in morajo vsakodnevno sprejemati vrsto pomembnih odločitev.  S skupnim naporom si prizadevajo za dobro in zdravo prihodnost Slovenije. Odzivi na anketo so bili zelo dobri, saj so prejeli več tisoč izpolnjenih vprašalnikov.

Skozi anketo so tako v SDS želeli videti, katere so tiste prioritete, na katere bi se morala vlada v prihodnosti osredotočiti: ali jim je najbolj pomembna reforma zdravstva, pravosodja, demografija in družinska politika ali nadzor nad porabo javnih sredstev. Anketa je pokrivala tudi vprašanja, ki se navezujejo na RTV, sodelovanje opozicije, grožnje s smrtjo, vprašanje javnega zdravstva, ali bi bilo potrebno določenim otrokom zagotoviti prenosnike za pouk na daljavo in, če podpirajo aplikacijo za sledenje okužb.

Na sedežu stranke so izžrebali 100 srečnih nagrajencev, ki so prejeli knjižne nagrade ter glavnega nagrajenca, ki je prejel električni skiro. Glavni nagrajenec je Slavko Marinič, Gajevci 51, 2272 Gorišnica.

Prejemniki 100 knjižnih nagrad v nagradni igri “Posvet z volivci” Foto: SDS

Vsem, ki ste sodelovali v njihovi nagradni igri, se iskreno zahvaljujejo za odgovore, nagrajencem pa čestitajo. Nagrajence še naprošajo, da za prevzem nagrad stopijo v stik z glavnim tajništvom SDS.

Sara Kovač