Z lažmi o Mirku Moravcu začeli v LMŠ

Foto: MM European Adventure 2015/epa

V delu javnosti v Beli krajini so se začela pojavljati natolcevanja, da naj bi 79-letni Mirko Moravec iz Malega Nerajca v občini Črnomelj svojo ugrabitev zaigral, za kar naj bi prejel tudi veliko denarja. Po naših informacijah s tem nekateri obremenjujejo tudi svojce ugrabljenega.

Govorice so bile spodbujene s strani nekaterih medijev, naklonjenih Marjanu Šarcu, predsedniku vlade in LMŠ. Šarec situacije v državi ne obvladuje, še manj je naklonjen ureditvi migrantske politike.

Informacijo, da naj bi Moravec ugrabitev zaigral, so sicer že v četrtek v državnem zboru med novinarji aktivno razširjali poslanci LMŠ, to je stranke, ki je kot največja vladna stranka najbolj odgovorna za nenadzorovane nezakonite prehode meje.

Iz vrst LMŠ prihaja tudi minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar, ki po mnenju mnogih ne obvladuje položaja in si je očitno zadal napačne prioritete, ko gre za varnost državljanov.

Namesto da bi vladajoči to področje uredili in poskrbeli za varnost državljanov, tako zdaj v javnost spuščajo dvome, državljani pa na t. i. prvo žogo težko ločijo zrno od plev.

Moja-dolenjska.si

 • Borut Stari

  Laž je osnova komunistične ideolodije.

 • ZatonMesecnikov

  #Z lažmi o Mirku Moravcu začeli v LMŠ#

  Staro dobro “Ministrstvo resnice” Georga Orwella. Ko črno ni črno in belo ni belo. Agitprop je celo retuširal fotografije Velikega Levičarja Stalina in iz njih brisal “kontrarevolucionarne elemente”.

  http://cdn8.openculture.com/2017/08/20195036/11-three-fake-fill-ins.jpg

  • šmentanamuha

   Mal roke so mu še pustili gor na sliki in to leve roke. In kdo vse so tile na sliki?

  • Steiermark

   Čeprav so “retuširali ” njegove slike, njegovih dejanj niso mogli……. Ostaja največji zločinec psihopatski množični morilec, kot tito in ostala levaška psihopatsko revolucionarna golazen – povsod po svetu!

 • Common Sense

  Dajmo si enkrat za vselej razjasniti nekaj reči. Janša je kriv. LMŠ pa samo razširja resnico tem. Torej, Janša je kriv za:

  1. Za neznosne klimatske spremembe, ki “silijo” Alžirce in Maročane ter Pakistance v beg.
  2. Za organizacijo tihotapskih verig in pritisk ilegalnih migrantov na naše meje
  3. Za postavitev luknjaste bodeče žice in panelne ograje (z odklenjenimi vrati).
  4. Za izjemno pomankljivo fizično varovanje južne meje.
  5. Za slabo kadrovsko sestavo policije, ki je povrhu vsega premalo plačana (sploh, da lovi negroidne “inženirje in kirurge” po gozdovih)
  6. Za zakon o političnem azilu kakršen je, ki omogoča, da Policija večkrat vrne istega človeka na Hrvaško, pa spet pride nazaj, spet ga nahranimo, napojimo in spet ujamemo.
  7. Da se trenutnemu vaškemu premierju zdi bolj pomembno, ko hrvaški pater žica nekoga drugega, da vpliva na delo novinarke POP TV od težav lokalnega prebivalstva ob meji (ker jih je itak naščuval Janša)
  8. Da je postavil na čelo Ministrstva za notranje zadeve škilastega nesposobneža, ki se še sedaj ni oglasil, po vsem kar se je zgodilo.
  9. Da je naščuval široko koalicijo navadnih občank in občanov, da se povežejo med seboj od Škofij do Bele Krajine. Da je naščuval župana, sicer člana SD, da govori neresnice in razširja zlonamerne govorice o migrantski problematiki na obmejnem področju.
  10. Da je osebno organiziral večtedenski tečaj javnega nastopanja in inštrukcij 79-letnemu občanu kako naj pove povsem izmišljeno zgodbo o ugrabitvi. Na stara leta namreč potrebuje veliko denarja, ki ga je (seveda od Janše) dobil na svoj švicarski račun.

  V imenu ljudstva, kriv je.

  • samotoje

   Bravo, vse si naštel. Kriv je, ker je živ, skratka.

  • Steiermark

   Pozabil si navesti, za kaj še je kriv Janša: za “klimatske spremembe”, da medtem, ko se , po njihovo, seli sahara k nam, v mesecu maju zmrzuje in pada sneg…..

 • Franjo Trojner

  Da so dominatni mediji sluge povampirjene politične levice je domoljubnim SLOVENCEM že od leta 1945 jasno in se tudi v prvi samostojni SLOVENSKI državi ni spremenilo! Me pa zelo preseneča, da v baje demokratični in “pravni” državi vsege SLOVENSKEGA roda niti policiji in tudi sodstvu ne moreš zaupati. Nelustriranci so se nekaznovani zavlekli v vse pore naše nove, mlade države in še danes delujejo z položaja moči in tako usodno vplivajo na naš vsakdan. Zato ni nič čudno, da samo v navidezno demokratični in navidezno pravni državi politična levica na oblasti brezsramno, zlagano spreminja našo zgodovino osamosvajanja in vsem na očem javno rehalibitira zločinski totalitarni komunističen režim in njegove vidne predstavnike. Naše baje neodvisno sodstvo pa ne reagira, čeprav je v naši USTAVI zapisano, da je vsako oblastno poveličevanje bivšega totalitarnega komunističnega režima kaznivo dejanje!
  Tudi policija me je totalno razočarala.že od afere Depala vas naprej! Vrh policije je namensko zašteko v večih primerih :
  pri odkrivanju pranja 1 milijarde € v državni banki
  pri odkrivanju kriminalnih dejanj vpletenih v megalomansko bančno luknjo
  pri odkrivanju akterjev divjega lastninjenja
  pri odkrivanju skritih milijard € v bančnih oazah
  pri odkrivanju korupcije v zdravstvu, cestnem križu, TEŠ 6, DRUGI TIR, v javni in državni upravi itd. in nazadnje pri nadzoru naših mejaz katere ilegalni migranti nenadzorovano prečkajo kadar si to pač zaželijo. Notranji minister Pokljukar in sam vrh policije trdi, da je Slovenija varna država, da ima policija južno mejo pod nadzorom, da ilegalne migracije obvladuje, skratka, da je zagotovljena varnost državljanov in premoženja, pa je res tako??? Komaj en dan po ugrabitvi 79 let starega državljan s strani ilegalnih migrantov se drugi dan zgodba ponovi, ko ilegalni migranti v Sisku ukradejo avto in se z njim neovirano prečkajo našo južno mejo, policija pa jih odkrije komaj v notranjosti države in še to po zegnu, ker so se ilegalni migrantje zapletli v prometno nesrečo.
  Sem veteran vojne za Slovenijo 1991, ki sem se odzval klicu domovine takrat, ko me je domovina potrebovala, ker so jo ogrožali agresorski vojaki JLA! Takrat smo vsi domoljubi brez izjeme stopili skupaj in vsak po svojih močeh naredili, kar je bilo potrebno, da imamo danes SLOVENCI svojo prvo samostojno državo. Mnogi domoljubi so za ta cilj dali največ kar so imeli, dali so svoje dragoceno živlenje! ZAKAJ ???
  Da je danes biti domoljub že skoraj kaznivo dejanje???
  Da je prva samostojna država vsega SLOVENSKEGA RODA vse manj demokratična in vse manj pravna???
  Da se v novi samostojni državi oblastno rehalibitira bivši totalitarni komunističen režim???
  Da leva oblast protipravno sodno preganja osamosvojitelje in jih brez vseh dokazov obsodi na arest, kot se je zgodilo v primeru g. Janše in generala Krkoviča ???
  Da se veterani vojne za Slovenijo deložirajo iz stanovanj??
  Da imamo v državi 600 000 revnih sodržavljanov????? Ki so izgubili vsako upanje, da bi jim še v času njihovega živlenja lahko bilo kdaj bolje.
  Da vlada ne omogoči mladim delo in pošteno plačilo doma in s tem prepreči množično selitev mladih v tuje države???
  Da vlada, policija in vojska ne izvaja nadzora nad svojim ozemljem in mejami???
  Da vlada, policija in vojska ne poskrbi za varnost svojih državljanov in njihovega premoženja???
  Da vlada počne prav vse da se omejuje svoboda mišlenja in govora???
  NE, ZA TAKŠNO ZBLOJENO DRŽAVO se DOMOLJUBI takrat leta 1991 nismo borili! Takrat smo želeli drugo Švico in ne drugo YU ( domoljubi smo se proti YU borili) , kateri je žal na las podobna danes “naša”država Slovenija. A je to še sploh naša SLOVENSKA država??? Ne ni! Ukradli so nam oblast in državo, vsi ti nelustriranci na oblasti, katerim smo domoljubi ob vzpistavitvi prve samostojne države naivno verjeli, da se bodo spreobrnili, spoznali svojo zmoto, priznali svoje grehe se za njih pokesali in postali prvi demokratični oblasti in prvi samostojmi državi lojalni državljani. Pa smo se očitno hudo zmotoli, kot vidimo danes.

  • rubec

   +10

  • traktor

   Vse kar si napisal je zelo res in dokaz, da smo leta 91 delo slabo opravili. Bo treba očitno na delo še enkrat.

   • Franjo Trojner

    Vsak dan bolj sem razočaran nad stanjem v državi in vsak dan postajam bolj jezen! Tako zelo jezen, da svojo jezo komaj še obvladujem. In jeznih nas je vsak dan več.

    • kalavnik

     Se bolj jezno smo ze odsli z otroci vred. Tako tudi moja kompletna druzina. Pa ne v EU…

  • samotoje

   Rubec ti je dal + 10 za odličen komentar. Torej +20 od mene.

   • Franjo Trojner

    Samo globoko razočaranje in nakopičena jeza vsak dan bolj bruha iz mene, tako kot iz večine SLOVENSKEGA roda! Žal so premnogi najini bratje in sesre po KRVI in VERI tako zelo razočarani, da so že čisto obupali in niti na volitve več ne hodijo, nekateri z mano vred pa vsak dan bolj jezni in to javno tudi povemo. Dolgo tako naprej več ne bo šlo, ob prvi resni finančni krizi, kakšni odmevni aferi podobni aferi pasjejebcev ali kakšni krvavi tragediji, ki bi jo zagrešili teroristi ali ilegalni migrantje, pa bo domoljubom vrglo dekl z glave in se bomo čisto strgali iz ketne. Kar zna bit problem, ker je v genih SLOVENCEV, da dolgo potlačena jeza ob neki zadevi nenadoma nenadzorovano eksplodira in nato počnemo neracionalne stvari.

    • samotoje

     Še kako te razumem. In upam, da bo Slovencem vendarle prekipelo. Glede na moja leta lahko le upam.

    • Observer

     Če vam bo odneslo dekl in boste polovili vse izdajalce na oblasti, ki uvažajo in tihotapijo ilegalne migrante čez mejo, to so določeni politiki in nevladne “humanitarne” organizacije (ki se igrajo humanitarce, v resnici pa jim je to le biznis in počnejo to za lastno korist) in jih zaprli v zapor (taprav zapor v slogu Alcatraza in ne študentske sobe), ključ pa vrgli stran, potem bo to zelo racionalno dejanje.

     • Steiermark

      To so lahko le “pobožne želje”, ki se pa , dokler nam vlada korupcija in mafijska rdeča gospoda…..

  • Observer

   Ja ne vem kaj vam je bilo, da niste takrat skočili v zrak, ko je Kučan izustil tisto njegovo: “Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.” Takrat bi morali jih vse zbrcati iz parlamenta in zahtevati 100% lustracijo, ko ste bili enotni. Pa tudi, če so določeni tulili “preko mojega trupla”. Samo brco v rit pa adijo. Nimaš kaj več iskati v parlamentu in ostalih vejah oblasti.

   Imeli ste priložnost in ste jo zapravili. Zakaj ste jo zapravili pa veste najbolje vi. Narod je bil premalo odločen in preveč naiven. Naši takratni politiki so dobro manipulirali z vami in ste jim nasedli. In v prihajajočem konfliktu se bo zgodba ponovila… islam in muslimani so sami kmeti na šahovnici, ki jih bodo uperili proti kmetom na šahovnici na drugi strani, to smo mi na zahodu, koristi pa bodo spet imeli oni v ozadju, kralj in kraljica, oziroma tisti, ki vse to lepo režirajo iz ozadja za svoje cilje.

  • Steiermark

   Če te to “čudi”, potem je to samo posledica tvojega dolgoletnega (ali še..) bivanja v demokratičnem evropskem svetu, večina, ki pa je tukaj od pamtiveka, pa to pozna, kot rak rano, socialistične dece, ki se še kar naprej koti po naši deželi in nas obvladuje, kot so to delali njihovi očetje…….

 • Montana

  LMŠ=Lažnjivi marjan šarec.

 • antimur

  Šiptar Šarec pač ne more iz svoje zanikrne balkanske kože. Za sebe si baraba zgradi okrog svojega brloga več ko tri metre visok zid, za Slovence in Slovenijo se mu pa gladko jebe. Baraba kučanistična, tudi za njegovo smrdljivo zadnjico je pripravljena palica, ki ji ne bo ušel.

  • zokispoki

   Golazen siptarska !

 • Coeus

  Opaaa… hitro so nasli krivca. Tega pa res nisem pricakoval, da bodo nasli krivca in da bo le ta na strani LMŠ.

  Kako pateticno neumno in predvidljivo :D

  • traktor

   Da bog da, da te zaprejo. Kar tako, za hec, za ene tri leta. Pa zarad tako bujne domišljije, s katero bi rad škodoval drugim.

   • Coeus

    Kot prvo bog ne obstaja… tako da tega strahu ni.

    Kot drugo pa te vase desnicarsko kaviar komunisticne metode v tem casu ne delujejo vec… si par desetletij prepozen ;)

    • šmentanamuha

     Produkt kultur-marksistične ideologije o desničarskih kavirar komunističnih metodah … v katerem laboratoriju so ti vstavili možgane v prazno lobanjo, ti evoluirana ameba?

     • Coeus

      Po temtakem celo imam mozgane? Opaaa.

      No ja, ti vec kot ocitno se vedno cakas na njih… in pri teh cakalnih vrstah obstaja resna bojazen, da jih ne bos docakal :D

    • rabbit

     O pa obstaja, vprašaj stare komunistične morilce.

     • Coeus

      Ko boste tisti, ki trdite, da Bog obstaja, sposobni predloziti kakrsen koli dokaz njegovega obstoja, se bova pa naprej pogovarjala na to temo. ;)

     • rabbit

      Maja 1945 po koncu vojne so komunisti uničevali verske objekte tako tudi pri mojih starih starših so požagali križ, ki ga je postavil moj praded, ker je uspešno ušel roparjem in kaj se je zgodilo en tak prepotenten komunist je požagal križ in se po domače posral na njega. Čez dve leti ga je pošlatal rak na črevesju tudi usrati se ni mogel in umrl v velikih bolečinah. BOG je.

     • Coeus

      To je najbolj slaboumen poizkus dokazovanja boga, kar sem jih kadarkoli slisal. Raka je ogromno in prizadane tako nedolzne, otroke, mlade, stare,…

      Daj probaj s cim manj za lase privlecenim…

     • rabbit

      Nič ni za lase privlečeno vse je res samo tebe resnica boli. Pojdi klavca Mačka na oni svet vprašat zakaj je na stara leta začel hodit v cerkev k frančiškanom v tretjo klop to vsi vedo a on je tudi na koncu Boga priznal, a se je malo bal.

     • Coeus

      Saj pravim, ko bos kaj vec, kot babje cence in natolcevanja o bogu, spravila skupaj, se pa javi ;)

     • rabbit

      Ko boš zbolel ti ali tvoj najbližji pa ne išči ne boga ne cerkve pa tudi preklinjaj ga ne, ker ga po tvoje ni. Pa sem videla veliko takih kot ti, ob bolezni pa zakaj bog saj bom veren bog ja a res.

     • Coeus

      Ne skrbi, ne bom… moje mnenje se lahko spremeni samo, ce si bo Bog vzel kaj casa zame in bova sla skupaj na pivo in rekla kaksno… takrat bom pa tudi jaz postal veren.

      In ne zamenjuj vero z obupom in oklepanjem za vsako bilko… pa ce je se tako za lase privlecena.

      Kaj mislis, koliko ljudi se v zadnjih trenutkih zivljenja zateka k “tvojemu” bogu?

      Ce bi se ti rodila recimo v Indiji bi tudi “verjela” v nekaj cisto drugega, kot sedaj. Daj to razlozi, ce je po vase samo eden in edini “pravi” Bog?

 • Artur

  Slovenclji še niso zreli za DOM to je že zdaj jasno kakor kažejo najnovejše ankete še vedno prisegajo na federacijo v stili nekdanje Juge tokrat z NWO bruseljskimi soroševimi multikulti gazdami.

  “Situacija je po serpentinškovo pod kontrolo, nč bat Slovenclji vse ostale ugrabitve ali celo kaj hujšega bodo hitro razkrite kot zaigrane javno obelodanjene in sankcionirane po komandi izza trimeterskega zidu. ”

  DOM Predavanje Ajdovščina 10.5.2019
  https://www.youtube.com/watch?v=QVjv7xD9QC8

  DOM Predavanje Kranj
  https://www.youtube.com/watch?v=7HXdnEIaW1o

  DOM Predavanje Rašica 720
  https://www.youtube.com/watch?v=k8jTtSKrwik

  DOM Predavanje Slovenj Gradec
  https://www.youtube.com/watch?v=qVTrcUa4PD4

  • šmentanamuha

   Hvala za linke, Artur.

   • Artur

    Malenkost :)

 • šmentanamuha

  Pravzaprav je s tem namigovanjem, da gre za zrežirano zadevo, šričel kar Marjan Šarec Sam osebno. Če se spomnite je nekje po dveh dneh prvič dal eno usrano izjavo za javnost, češ da je to v duhu predvolilnega časa. Njegovi psi čuvaji so to pograbili in pričeli s sitematično diskreditacijo. Ogabno, koga smo izvolili!

  • Dada

   IN potem si se zbudila in te je za noge zeblo. Lažeš kot pes teče. Po moje si na plačilne seznamu za komentiranje, ki se plača po napisanih stavkih. Kriterij, resnica, ne obstaja……

   • šmentanamuha

    No shit, Sherlock!

 • Dada

  Spet si SDS izmišljuje. V javnosti so res po medijih komentirali ljudje, da izgleda kot zaigrano…., da si mu plačali prevoz. A to nič ne šteje. Važno je kar je ugotovila policija, privedla je tri k sodniku, odrejen pripor 30 dni zaradi kaznivih dejanj in ponovitvene nevarnosti, celo vsi trije so v različnih zaporih, da se ne bodo dogovarjali. Pika.

  Nora24tv se je nedolgo nazaj ZLAGALA, da so emigranti izvedli teroristično ugrabitev avtobusa v Ljubljani, pa v medijih nisem zasledila kritik na račun SDS iz katerekoli stranke. Torej zdaj bodite fer. Policija je pod Poklukarjem in policija dela dobro.

  • šmentanamuha

   Šarčevo izjavo smo lahko slišali po Tv in si je ni izmislila nobena SDS ali Nova24 ali kdor koli. Po tistem so sledile razne FB in Twiter diskreditacije s strani njegovih psov čuvajev. In ti si zgleda eden od njih.

   P.s. uradna politika in levorežimski mediji celi dve leti niso poročali o umoru 30 letnega policista, ki ga je v Brežicah zaklal migrant. Nehaj se sprenevedati.

   • Dada

    Ja in kaj je rekel Šarec ??? in psi in druge živali ?

    • šmentanamuha

     Sem spodaj napisala.

     • Dada

      NIČ NISI NAPISALA. Kot vedno, lahko prečitam laži. To je politika ččččč-
      Sem iskala izjava, a Šarec konkretno o ugrabitvi ni ničesar izjavil. Torej, ker je o tem pristojna policija. Torej muha lažeš kot pes teče…..

     • šmentanamuha

      Bilo je na Tv, mislim celo na RTV Slo pri odmevih. Tvoj problem je, da misliš, da si boljša od Sherlocka. Si že ugotovila s kom je Šarerc v sorodu?

  • Common Sense

   To dadica tega busa ne mores pozabiti. Ga sanjas?

   • Dada

    Bilo je več laži objavljano. Ker imam stroke sem v člankih, kjer stvari niso logične, preverila tako, da sem poiskala originalne tuje članke, da sem videla , kakšna lažniva je ta SDS uredniška politika. NAMEN, članom SDS dati članke, da potem pljuvajo, sovražijo drugače misleče. NO avtobus je popolnoma izmišljen teroristični napada CUKERČEK. HKRATI sem videla, da simpatizerji SDS niso popustili, tudi, ko je bilo že jasno, da niso emigranti. Nazadnje so trdili, da policija ne izda imena, ker so bili emigranti. Torej pri SDS ne gre za to ali je res kaj narobe, da bi to obelodanili, gre za to, da so vsi politiki, poslanci, delo, nesposobni in zanič, kar ni SDS.

    • Common Sense

     Vem. To ponavljas vseskozi. Je to to?

     • rrrrr

      Ponavlja, kar so mi, dežurnemu na tem portalu na današnjo nedeljo naročili. Za kaj več pa počakaj na njegovega komandirja do poneldeljka. …Danes še vedno in že šestnajstic laufa okrog okupirane Ljubljane, pa ga njegovi nikakor ne morejo zaustaviti..

  • Jan Kovalski
  • Rožle
 • Slovenka

  Čudim se, da so z lažmi pričeli šele zdaj. Tudi UDBA očitno ni več to, kar je bila. Hudobija in satanizem, s katerima se znašajo nad Slovenci jugosnostalgični protislovenski elementi, se očitno začenjata obračati proti njim Palica ima dva konca.

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije [ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak], za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):

  • Get Smart

   I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL
   JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži,
   pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne
   identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu
   režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.

   II.
   »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA
   LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno
   delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja,
   ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Olga101

  Mogoče sta bila pa “arheologa” iz LMŠ?
  Ovadba tovarisije zaradi laži in ogrožanja Slovencev, tudi gospoda, zarad nezavarovanih meja!

 • Dada

  Na kanalu nora 24tv sem videla oddaje “Drugorazredni”. Ko čitam te članke, kolumne, komentarje mi postaja jasno. Skupina ljudi, ni nujno povezanih, s skupni lastnostjo, izmišljevanje laži, so drugorazredni….

  • rrrrr

   Saj od drugorazrenega udbovčka iz lokalne picerije nihče ne pričakuje, da bo iz gledanega in prečitanega kaj razumel. Ti samo prepiši, skopiraj , posnemi in poročaj…… Za vse ostalo bo poskrbel tvoj komandir in komisariat za ljudsko varnost in zaščito

  • rabbit

   Kaj je Dadi a počasi začenja zmanjkovati hrane v koritu pa bo potrebno se zanesti na lastne sile, ki pa so bolj uboge,

 • Franjo Trojner

  Oblast nam brezsramno v obraz laže!
  S Hrvaško imamo 380 km kopenske meje, 290 km rečne meje in X km ? morske meje. Zanima me koliko policistov in koliko vojakov 24 ur na dan hkrati varuje našo južno mejo pred vpadom ilegalnih migrantov ? Morda 100 policistov in 100 vojakov hkrati ??? Vse kar je manj je smešno in ne more preprečiti ilegalnih prestopov naše južne meje in zavorovati domačinov in njihovega premoženja.
  To je 25 skupnih patrolj na izmeno (12h ) v kateri sta dva policista in dva vojaka in vsaka patrulja non stop nadzira 26.80 km naše državne meje, kar je po razgibanem terenu že podnevi težko izvestii, kaj šele ponoči, mar ne? Pa vi res mislite, da Šarec, Pokljukar in Rjavec na našo južno mejo vsak dan v eno izmeno (12h) pošlejo 25 mešanih patrulj (2 policista + 2 vojaka) ??? Nikakor ne! To bi pomenilo, da bi 670 km dolgo mejo 24 ur na dan varovalo 100 policistov in 100 vojakov. V 30 dnevih bi našo južno mejo skupaj varovalo 6000 policistov in vojakov skupaj, kar pomeni 3000 policistov in 3000 vojakov!!! To pa je že približno pol celotnega fonda zaposlenih s katerim razpolaga policija in vojska mar ne??
  Če v obzir še vzamemo še :
  – 89 km kopenske meje in 13 km rečne meje z Madžarsko.
  – 251 km kopenske in 79 km rečne meje z Avstrijo.
  – 201 km kopenske meje, 31 km rečne meje in 48 km morske meje z Italijo.
  Plus vse druge aktivnisti za katere sta z zakonom zadolženi policija in vojska, lahko kar sami ugotovimo kako naša vlada, pilicija in vojska obvladujeta stanje na naših mejah in v notranjosti države.
  V luči zgoraj naštetih številk so besede predsednika leve vlade Šarca in notranjega ministra Pokljukarja, da ni skrbi z nacionalno varnostjo naravnost smešne in zavajujoče.
  Torej predsednik države g. Pahor, predsednik leve vlade Šarec, notranji minister Pokljukar in obrabni minister Rjavec koliko policistov in vojakov v 24 urah non stop patruljira vzdolž naše južne meje??

 • Matija Mataja

  Naj policija opravi delo…pustimo.
  Gospod Mirko pa naj ovadi potem.

 • Zgornji

  DA, DUHOVNO SLEP IN NAIVEN POKVARJEN NAROD NE ZMORE VEČ LOČITI RESNICE OD LAŽI, ( ZRNA OD PLEVELA) , ZATO GA JE TOLIKO LAŽJE MANIPULIRATI PREKO MSM MEDIJEV !!! ! !!!

 • piko8

  Vaška straža ni problem! Vsaka vas ima po par lovcev, ki ima po 2 ali več pušk in glej ga zlomka 10 lli več oboroženih moških je pripravljenih za spopad z migrandsko golaznijo!!
  V šrotarco marsikaj paše, tako, da bo imev zamurc rit kot GAVTRAŽA!!

  • Janez

   Malo pa le “daj nase”in piši vsaj razumljivo,če že ne brez napak.

 • Andrej

  Vlada pripravlja javni razpis za tiste, ki se pustijo prostovoljno ugrabiti migrantom, da jih ti ugrabijo sredi dela, zvežejo, ukradejo njegov avto, ga preko meje vsaj 6 ur vozijo, nato pa na drugem koncu izpustijo.
  Plačilo iz državnega proračuna. Pogoj: trditi morajo, da je za to kriv Janša.

 • Patricija Mihelic

  Kolk vam je Janša plačal da lažete?

  • JANEZ GUS

   Če si že nov-a,je red da se predstaviš,ne pa kar z vašo levuharsko kulturo srat vse vprek.To lahko počnete na 24kur,novicah,delu…..,če ne te naj zaprtejo nazaj na tretjega.

  • rabbit

   Kolikšno partizansko penzijo je pa tebi dedi pustil v koritu, da lažeš po komunistično.

 • piko8

  Stranka serpentinška je zgrajena na LAŽI!!