Znane podrobnosti glede pretepa migrantov blizu Kočevja!

Slika je simbolična. Foto: Twitter

Kot smo že poročali, so se v petek blizu Kočevja stepli migranti. Na kraj so prišli policisti in reševalno vozilo. Naši novinarski kolegi iz portala moja-Dolenjska so reziskali dogodek.

Policijsko upravo Ljubljana je v petek, okoli 16.15, obvestil občan, da je pri naselju Briga (Občina Kostel – op. av.) opazil tujca, ki je poškodovan po glavi. Ob prihodu policistov na kraj ga je občan oskrbel, tujec pa je bil nato zaradi poškodb z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Po razpoložljivih podatkih naj ne bi bil huje poškodovan.

Glede dogodka je po do sedaj zbranih obvestilih znano, da naj bi tujca v gozdu fizično napadli štirje moški, prav tako tujci.

Policisti trenutno izvajajo aktivnosti za izselitev oseb, prav tako pa zbirajo obvestila o samem dogodku. Dodajajo še, da v napadu ni bil udeležen noben od domačinov.

E-maribor.si

 • Steiermark

  Bi bilo boljše, da se med seboj pokoljejo, še preden ilegalno prestopijo slovensko mejo ter nam še celo , za zdravljenje ran, ki so si jih med sabo prizadeli, povzročajo stroške v bolnici, medtem ko za naše, davkoplačevalce zmanjkuje denarja za zdravstveno oskrbo!

 • GverilaStyle

  Res izčrpno poročanje……

 • Amerikanc

  Meni se ilegalci, po pravici povedano, enostavno smilijo. Saj morajo zaradi podobnih idiotov, kot so naši UDBOPARTIJCI, zapustiti rodne dežele in iskati srečo v še bolj skorumpiranih deželah – med katerimi je prav Slovenija, kjer “dobrodelneži” pod pokroviteljstvi na pol privatnih agencij, mastno služijo in hodijo v “službe” !

  • ZatonMesecnikov

   Problem niso udbopartijci v njihovih deželah, ampak njihova eksponentna rodnost, ki prebivalstvo zemlje poveča sedaj že za Milijardo vsakih 25 let.

   Če je prej 1 vodni vir pokrival 100 Afričanov in je bil zadosten, mora sedaj v nespremenjenih razmerah pokrivati po 60 letih 550 Afričanov. Toliko se jih je namreč narodilo v 60 letih. Ob praktično nespremenjenih tehnoloških danostih.

   Kot bi naprimer imel Kunce v kletki, pa bi jim dajal vedno enako hrane. Kletka bo zagotovo v nekem trenutku postala pretesna in bodo iskali izhod iz kletke. Pa še med seboj se bodo grizli…

   Poleg tega, da večina držav na tem svetu težko izpolnjuje atribut “država” kakršno imamo za ideal.

   • šrauf

    Imaš prav, pri taki rodnosti bi njihove ekonomije morale imeti dvomestno število gospodarske rasti. Enostavno ves napredek zažrejo oz. zakavsajo.

    • JANEZ GUS

     Adi je imel zdravilo…..

     • Radolf Mitler

      Verclich!

    • Observer

     Delno je res. Druga plat zgodbe pa je, da Afriki ne pustijo da se razvije in jo načrtno držijo v kaosu in vojnah, da jo lahko še naprej izkoriščajo. V nekaterih predelih bolj, v drugih manj. Je pa res, da Afričani enostavno ne morejo brez belega človeka, protestantske veroizpovedi. Primer Rodezije (danes Zimbabwe) in JAR. Takoj, ko so jih pobili in izgnali, so njihove države propadle in danes prosijo belce naj pridejo nazaj. Film, ki malo govori o izkoriščanju Afrike je recimo “Blood diamonds”, in še nekateri drugi, recimo on od Nicolasa Cage-ja, ki kaže kako šverca in prodaja orožje po Afriki za interese velikih živin na zahodu. Čisto vse velesile izkoriščajo Afriko, od ZDA do Kitajske.

     Vse to pa je uresničenje tega, kar piše v Svetem pismu, namreč, da bodo potomci Hama in Kanaana (očeta črncev) podložni potomcem Jafeta (belci) in Šema (Judi, azijci). In točno tako je.

  • Luckyss

   Ti si pa res en Butalc…
   Podsaharski mladec nikoli ni znal ali hotel prijeti motike na pravem koncu…Se jim pa dobro zdi, ko dobijo od Sorosa mobitele, polne bančne kartice,pomoč od nevladnih organizacij , itd…
   Ti majmuni ne iščejo služb ali dela, ampak fuk od blodnih belk in denar od njihovih mož v obliki sociale……
   V bistvu pa so peta kolona skrajnega islamizma, ki si jih sami uvažamo in plačujemo njihovo prisotnost..
   Sem že omenil Butale ?!

   • Observer

    Zato se pa Merkla tako trese. Končno je dojela in ji je nagnalo strah v kosti.

    /sarkazem izključen

    • Luckyss

     Takšne naivne politike kot je ona lahko zlahka “prizemljiš” in usmerjaš z navadnimi fizičnimi grožnjami ..osebnimi ali glede bližnjih oseb…
     Zato so vodilne svetovne osebnosti običajno psihopati, ki takšnih grožen ne jebejo ;;)

   • stane

    Prav imas!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • stane

   Vzami jih k sebi in jih futraj na svoj racun. S tujimi rokami loviti kace je lustn.
   Tisti,ki so jih tvoji “ubogi” klavci pobili na zelo krut nacin,se ti pa nic ne smilijo,pa njihovi svojci?

 • Marija

  Mene pa zanima samo eno.zakaj ni policije na zeleni meji?Zakaj lovijo migrante v notranjosti države?Točno se ve kje imajo poti in jih ne ustavijo.Povejte mi kakšna politika je to?

  • Jan Kovalski

   Premalo jih je in jim pobegnejo v notranjost države, tam pa jih dobijo samo če pride do kakšnega incidenta, drugače pa gredo naprej v Italijo ali pa Avstrijo. To zadnje pa se končuje in Slovenija postaja migrantski žep kjer se bodo nabirale vedno večje količine tega materiala.

   • Observer

    Ko bodo ilegalci izvedeli, da ne morejo več čez mejo v Italijo ali Avstrijo, bodo nehali prihajati. Opcija, da bi ostali v Sloveniji, skorumpirani pokradeni socialistični luknji na minimalcih, jim namreč ni privlačna. Razen, če jih bodo “naši” na oblasti še bolj podkupili, da ostanejo tukaj in se bodo zadovoljili tudi s to opcijo. Problem pa so tisti, ki nam Nemčija nazaj pošilja. So kje kakšni podatki, koliko jih dobivamo s severa nazaj in kje jih nastanijo?

  • JANEZ GUS

   To golazen bodo zdaj lovili italijani,samo ne đabe.Vse to bo pristalo v našem loncu za začetek.Potem pa bodo tudi ne produšno zaprli ta rezervat,beri komunistični.

  • Uroš Kuhar

   Zato ker jih uradno ni

 • McBobo

  Bi mu jaz moj q… oskrbel rano. Samo ne stokati potem, ko se bo vlomilo dotičnemu dobrodelnežu oz. posililo hčer, ženo…

 • Observer

  “Ob prihodu policistov na kraj ga je občan oskrbel, tujec pa je bil nato
  zaradi poškodb z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana.”

  Dobri Samarijan, samo kaj ko ta “tujec” tega enostavno ne razume in ne ceni, mogoče se temu celo posmehuje, in bo nadaljeval po starem.

  • Luckyss

   Zaradi nestrokovne oskrbe rane ga bo tujec tožil in mu vzel hišo in hčerko…
   Je ta stavek sarkazem ali ne, to je zdaj vprašanje ;))

 • Radolf Mitler

  Jaz bi pozdravil migrante z plakati na meji, da ”DELO OSVOBAJA”

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!