Preberite neverjetno ganljivo zahvala mlade mamice Eve, ker so ljudje s finančno donacijo pomagali njeni trimesečni hčerki Sofii, ki je v tragični prometni nesreči ostala brez očka

Datum:

Prejšnji teden smo na spletnem portalu Nova24TV poročali o tragični usodi trimesečne Sofie, kateri je v prometni nesreči umrl očka, 26-letni Aljaž Geršak. Ob tragični nesreči je Združenje voznikov Slovenije pričelo z akcijo zbiranja pomoči za dojenčico in njeno mamico Evo. Organizatorka akcije je bila Urška Ljubec, ki je prek Facebooka obveščala, kako lahko zainteresirani pomagajo. Donacije so že predali družini pokojnega Aljaža. Danes nam je pisala mamica male Sofie, Eva, in se nam zahvalila za objavo, hkrati pa nas prosila, da naj objavimo njeno pismo zahvale vsem dobrosrčnim ljudem, ki so ji v teh težkih trenutkih priskočili na pomoč in prispevali denarna sredstva. Eva je v ganljivem pismu med drugim zapisala, da si njena hčerkica ni zaslužila, da tako zgodaj ostane brez očeta, mamica sama pa še vedno ne more dojeti, da Aljaža ni več, in vsak dan čaka, da se bo vrnil domov s službe.

Pismo mlade mamice Eve, ki je 16. julija v prometni nesreči izgubila svojega partnerja Aljaža Geršaka, spodaj objavljamo v celoti:
Sem mama male Sofie, ki je 16. 7. v prometni nesreči izgubila atija Aljaža. Videla sem, da ste objavili članek za donacijo, ki jo je organizirala Urška Ljubec. Hvala vam! Ne vem, kako bi se zahvalila vsem, ki so prispevali za mojo Sofio, in se obračam na vas.

Nepopisna žalost, neizmerna bolečina, še najbolj pa boli, da je mala Sofia ostala brez atija. Ni si zaslužila tega, ubogo malo bitje, komaj tri mesece ima. Upajmo, da čas res celi rane, tako kot pravijo. Ne verjamem, ne dojamem, kar čakam, da se vrne iz službe. Rada bi se vam iz srca zahvalila za vso podporo, da ste v teh težkih trenutkih z menoj, to mi veliko pomeni. Sofii atija ne moremo vrniti, ji bo pa v veliko pomoč denar, ki ste ga zbrali zanjo. Res iz srca vsakemu posebej hvala. Čeprav se zdi, kot da se je čas ustavil, življenje gre dalje.

Foto: družbena omrežja

Sofia bo posebna punčka in ati bo vedno ob njej in jo peljal na pravo pot. Verjamem v to. Še enkrat, dragi prijatelji, hvala vam! Aljaž nas bo pazil. Čeprav ga ne vidimo, on vidi nas. In vesel je, ker se vas je ob njegovi zadnji poti toliko zbralo. Videl je, koliko ljudi ga je imelo rado. Luknja v naših srcih bo ostala večna. Ohranimo ga takšnega, kot je bil – dober človek, vsakemu pripravljen pomagati, oprostimo mu pa za kakšno besedo, ki jo je izrekel, vsi vemo, da je bil brez dlake na jeziku, ampak nikoli, res nikoli, ni nikomur želel žalega, rad vas je imel.

Dragi Aljaž, mnogo mnogo prehitro si zapustil ta svet, toliko bi še morali doživeti skupaj, skupaj bi morala gledati, kako raste najina punčka, se postarati in potem oditi med angele. Solze neprestano tečejo, toda takšna je bila usoda. Upam, da si srečen v nebesih. Nekoč bomo spet vsi trije skupaj in bomo takrat nadaljevali, kar se je tu na Zemlji končalo. Sofia je sedaj moja lučka, hvala, ker si mi jo podaril. Si najlepša zvezda na nebu in hvala še enkrat za vse, kar si nama dal! Tvoja Eva in Sofia♥️

Uredništvo Nova24TV

Sorodno

Zadnji prispevki

Grčijo sta v razmiku minute stresla dva močnejša potresa

Danes zjutraj sta Grčijo prizadela dva močna potresa, močnejša...

Politična analitika: Gre za njeno nesposobnost, ne za to, da je tujka

Včerajšnja interpelacija Emilije Stojmenove Duh ni postregla z njenim...

Na veliki petek se spominjamo Kristusovega trpljenja in križanja

Danes obeležujemo veliki petek, dan ko se spominjamo Jezusovega...