[Video] Televizija Nova24TV bo v poletnih mesecih oddajala program po nekoliko spremenjeni shemi: Ne zamudite najboljših oddaj in aktualnih novic!

Spoštovani gledalci in gledalke,

televizija Nova24TV bo v poletnih mesecih oddajala program po nekoliko spremenjeni shemi.
Za vas smo pripravili izbor najboljših oddaj, ki smo jih posneli v preteklem letu. Še naprej bomo pripravljali aktualne novice, ki pa ne bodo vodene iz studia. Poletni čas bomo namreč izkoristili za selitev v nove prostore, da bomo septembra začeli oddajati iz novih sodobnih studiev. Pripravili bomo več oddaj in prenovljene novice.
Zahvaljujemo se vam, da nas gledate, jeseni pa vas bomo presenetili z boljšim in zanimivejšim programom.
Uredništvo Nova24TV
 • Lea Pralines

  Dobrih in zanimivih oddaj sploh nimate,toliko,pazite pa da ne boste preveč pljuvali po ljudeh ker vas bomo zašpecali Violeti Tomič! Njej vsa čas,hitro naberite denar da ji ga boste izplačali,je res carica….bravo Violeta!!!!!

  • rabbit

   kuža laja z ritko miga hov, hov

 • Tedo Medo

  Imejte kaj atletskega športa in dobre filme, pa boste bolj gledan tv kanal. Kdo gleda samo politična čvekanja? Kdo gleda tv slo 3? Obojega nihče.

  • samotoje

   Teddybear, impresivno! Jaz sicer ne vidim razloga, da bi Nova padla na nivo kakšnega Kanala A ali, bognedaj, Pop TV ali še huje TVS samo zato, da bi se tebi in podobni klienteli zdela vredna ogleda. Pa še to mi zaupaj, kakšen šport pa je atletski? In kateri filmi so dobri? Harry Potter?

   • Tedo Medo

    Res, proplusovi tv kanali niso nič posebnega, stalno ponavljajo iste stare serije. Tisto, kar je sedaj na HBO, bo na kanalu a, ali brio čez 10 let.

    Če si ti eden od šefov tukaj, imam en predlog: stara, ampak dobra serija mi je Star Trek. Lahko vprašaš Janšo, če bi kupil vse sezone te serije za njegove volilce? Obljubim, da bom glasoval zanj!!!

    • samotoje

     Hahaha, ti si pa res zabaven. A Star Trek bi gledal? Ne poznam, sem pa slišal o tem. Fantazija je v redu stvar, če se ne moreš ali ne znaš soočiti z realnostjo. Tako da- mislim, da Nova ni zate in tudi tvoj glas bodo slovenske demokratične stranke zlahka pogrešile.

     • Tedo Medo

      In obratno, mene boli ku’ za Janšo, tako kot za vse druge v naši politiki, ker so vsi enako zanič.

     • samotoje

      No, vidiš, še razlog več, da se skupaj z vsegliharstvom posloviš od takih portalov in se posvetiš, recimo, Star Treku in podobnemu. Ali pa kaj prebereš. Terry Hayes, I am Pilgrim je odlična stvar.

    • Hamid Begic

     Hahahahahahahah. :)

     PS: Ti bi Star Trek. :)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!