Bogata ponudba izdelkov za peko in dekoracijo v spletni trgovini Žito Pek

Datum:

Žito je slovensko podjetje, ki se že več kot 50 let ukvarja z proizvodnjo in prodajo izdelkov za peko in dekoracijo. V svoji spletni trgovini Žito Pek ponuja široko izbiro izdelkov za vsakogar, ki rad peče in ustvarja v kuhinji.

Živila

V kategoriji živil boste našli vse, kar potrebujete za pripravo okusnih sladic. Ponujamo mešanice za biskvite in kreme, izdelke iz testa, dodatke za peko, oreščke in sadje, arome ter prelive. Vsak izdelek je skrbno izbran, da zagotavlja najboljše rezultate pri peki.

Čokoladne surovine in dekoracija

Če ste ljubitelj čokolade, potem ne smete zamuditi ponudbe čokoladnih surovin in dekoracij. V kategoriji čokoladnih surovin in dekoracije lahko najdete vse, kar potrebujete za pripravo čokoladne dekoracije za vaše pecivo in sladice. Izbirate lahko med različnimi vrstami čokolade, čokoladnimi ploščicami, čokoladnimi posipi, čokoladnimi okraski in drugimi izdelki.

Jedilna dekoracija

V kategoriji jedilne dekoracije lahko najdete vse, kar potrebujete za okrasitev vaših peciv in slaščic. Izbirate lahko med različnimi vrstami sladkornih kroglic, bonbonov, okraskov, pisal in drugih izdelkov.

Nejedilna dekoracija

V kategoriji nejedilne dekoracije lahko najdete nepogrešljive svečke za torte, različne okraske in bogato izbiro topperjev za vsako priložnost.

Potrošni material in embalaža

V kategoriji potrošnega materiala in embalaže lahko najdete vse, kar potrebujete za peko in okrasitev vaših peciv in slaščic. Izbirate lahko med različnimi vrstami peki papirja, pekačev za enkratno uporabo, papirnih posodic, škatel in drugih izdelkov.

Pekarski pripomočki

V kategoriji pekarskih pripomočkov lahko najdete vse, kar potrebujete za pripravo vaših peciv in slaščic. Izbirate lahko med različnimi vrstami metlic, valjarjev, strgal, rokavic in drugih pripomočkov.

Slaščičarsko orodje in pripomočki

V kategoriji slaščičarskega orodja lahko najdete najrazličnejše pripomočke, ki pridejo prav vsakemu ljubiteljskemu ali profesionalnemu slaščičarju. Ponudba vključuje izsekovalce, modelirno orodje, dresirne vrečke, kartice in strgala, metlice in čopiče, tortne obroče in številne druge izdelke.

Jedilni tisk

Spletna trgovina Žito Pek nudi tudi jedilni tisk po naročilu. Izbirate lahko med priljubljenimi motivi iz otroških risank ali pa v tisk pošljete svojo fotografijo..

Zaključek

Ne glede na to, ali ste profesionalni pek, slaščičar ali ljubiteljski pekač, je spletna trgovina Žito Pek vaša ena postaja za vse potrebe po peki in dekoraciji. Z našo bogato in kakovostno ponudbo izdelkov lahko svojo kreativnost izrazite skozi okusne in lepo dekorirane sladice.

Sorodno

Zadnji prispevki

Balerina donirala 50 dolarjev – grozi ji dvajset let ruske ječe!

Zaradi donacije petdesetih dolarjev so pred dnevi v Rusiji...

RTV podprla Milosavljevića, namesto da bi podprla svoje novinarje

RTV Slovenija se je v sporu Marka Milosavljevića in...

Sprejet migrantski dogovor med Italijo in Albanijo

Albanski parlament je odobril migracijski dogovor z Italijo, po...

Košarkarska zveza Slovenije pred tekmo prepovedala izraelske zastave

V nedeljo, 25. februarja, bo v okviru kvalifikacij za...