Iščemo nove moči v službi resnice!

Foto: Nova24TV

Na televiziji Nova24TV krepimo novinarsko ekipo! Iščemo mlade sodelavce, ki jih zanima delo novinarja na televiziji. Smo edina televizija v državi, ki resno nadzoruje oblast.

Vabimo predvsem mlade, ki spremljate družbeno-politično dogajanje, vam je blizu konservativna politična usmeritev in ki delite vrednote slovenske pomladi, prostega trga in krščanstva.

Za začetek ponujamo honorarje v skladu z zmožnostmi in delo prek študentskega servisa, s.p. – ja ali avtorske pogodbe. Nudimo znanje, izkušnje in povečanje osebnega poguma, ki ga za delo na Novi24TV kot mediju, ki je stalno pod napadom »mainstreama«, delavec mora imeti.

Od vas pričakujemo:

  • širše zanimanje in razgledanost s področij politike, ekonomije, mednarodnih odnosov in delovanja sodobne družbe na splošno
  • obvladanje zborne pisne slovenščine
  • znanje vsaj enega tujega jezika
  • obvladanje sodobnih multimedijskih tehnologij
  • fleksibilnost, proaktivnost, mobilnost (vozniški izpit B-kategorije)
  • vestnost, natančnost in odgovornost

Delo poteka redno od ponedeljka do petka na sedežu podjetja Nova24TV. Prijave pošljite izključno na [email protected] najkasneje do nedelje, 3. septembra 2023. Iščemo resne kandidate za dolgoročno sodelovanje.

Kaj naj vsebuje prijava?

Življenjepis, dosedanje izkušnje in kratek opis, na katerih tematskih področjih menite, da bi lahko doprinesli k ustvarjanju televizije, in zakaj se vidite v naši ekipi.

Vključite tudi podatke za kontakt, da vas bomo lahko obvestili o nadaljnjem izbirnem postopku.

Lep pozdrav,

Uredništvo Nove24TV