Slovenski levici je uspel čudež – mrliča so obudili od mrtvih!

Foto: The Man in Question

Včeraj so na levici dosegli nemogoče. Obudili so mrliča! Kdo je ta Frankensteinova pošast, se boste vprašali. Nihče drug kot davno pokopana Liberalna demokracija Slovenije – LDS. Pod vodstvom Antona Anderliča, znanega nasprotnika osamosvojitve, se bodo kot feniks dvignili iz pepela, saj neodločeni volivci zahtevajo spremembe. 

“LDS je stranka s tradicijo, ki je v zlatem obdobju slovenskega razvoja in ustanovitve samostojne države opravila veliko delo,” je dejal Anderlič, ki v stranko tako močno verjame, da na prihajajočem kongresu ne bo kandidiral za predsednika stranke. Kar pa se tiče Anderličevih trditev, se lahko LDS-u zahvalimo za odtekanje denarja v tujino, neizpeljano tranzicijo in predvsem za nasprotovanje samostojnosti Slovenije s strani njenih članov.

 Anderlič pravi, da je čas, da po fiasku levice volimo levico
“Dovolj časa je minilo od zadnjih državnozborskih in lokalnih volitev, da lahko vsak sam preveri, ali je bila odločitev na volitvah prava ali ne. Jasno pa je, da mnogi, ki so mislili, da bo drugače, sedaj verjamejo v to, da bi bilo treba narediti nekaj, kar bi vrnilo zaupanje državljanov,” je poudaril Anderlič. Očitno misli, da je Cerar desničar. Čimprej mu je treba sporočiti, da je vlada leva in da ljudje ne bodo v upanju na boljše čase spet volili levice. In to levice, ki je Slovenijo pahnila nazaj v čase totalitarizma.

Anderlič je še dejal, da so pobudo za srečanje dali mladinci. Člane so seznanili s stanjem stranke in se pogovorili o kongresu, ki bo v aprilu letošnjega leta. Uvodno besedo je imel Jože Mencinger, velik zagovornik socialističnega modela kapitalizma. Govoril je o svojih videnjih upravljanja države in o univerzalnem temeljnem dohodku, svetem gralu levice, ki bi še bolj obremenil poštene delovne ljudi v zasebnem sektorju.

Anton Anderlič, Foto: STA

Anton Anderlič, Foto: STA

Na srečanju so predstavili tudi novo zasnovo stranke. Obdržala bo sedanje potrebe LDS, osnovnih izhodišč stranke pa ne bodo spreminjali. Kaj je tu novega? Gre še za eno reciklažo že davno povožene politične grupacije levice. Novega ne bo nič, le prodali bodo kot alternativo. A poglejte si to retoriko. Anderlič je dejal, da bodo na kongresu imenovali “novo” vodstvo z “novimi obrazi”. Se vam sliši kaj znano? Zares, PS in SMC so bile stranke novih obrazov. Vse, kar je bilo na njih novega, pa je bil osel, ki je nasedel, da bo novi obraz levice.

Je levica res tako na koncu?
Če je LDS rešilna bilka slovenske levice, potem lahko razgradnjo levih monopolov pričakujemo v kratkem. Očitno je nepogrešljivi stroj komunizma nehal delovati. Ljudje vidijo resne probleme v svetu in ne nasedajo več “novim obrazom”. Omrežje Milana Kučana krvavo potrebuje milijone iz drugega tira, saj so dna skled že polizana. Že Miro Cerar je bil strel v koleno levici. SD ostaja na 5 odstotkih, DeSUS-u pada podpora, Združena Levica se bo požrla od znotraj. Očitno so na levici res tako obupani, da so iz naftalina potegnili LDS.

Seveda bo ta strančica deležna polne podpore slovenskih main strem medijev, ki bodo polni novic v stilu “Vrnitev odpisanih”, “Alternativa za Slovenijo”, “Zlati časi vladavine LDS”. Takšne in podobne bedarije bomo brali v prihodnosti, če bo ideja o mesijah iz LDS resno zaživela. Sicer pa imajo pri LDS-u močan kader. STA je izpostavil nekaj vidnih članov stranke. Uspeli so našteti celo dva. To sta Jožef Školč in Aleš Gulič. Bog nam pomagaj, če bo ta Frankensteinova pošat ugledala luč dneva in dejansko dobila medijski prostor.

Aleksander Rant

 • Peter

  V omami LSD, no.

 • Okra tatoo

  Mirko ni desničar, niti levičar. Je še slabše. Niti ne ve, kam bi se dal, zato je SMC. Enako je bilo in bo z LDS, malo levo, malo desno, pa smo sredina.

  • učko

   Tako je tudi prav! Vsak kretenski extrem je bolanarija !!!!!!!!!

  • KIKI

   Je klon svojih roditeljev!

 • učko

  Zločinski neo-pro-komunistično-balkanistični režim, ki ga tukaj na tem portalu napačno in neumno imenujete “levica” ima v rokah vse niti te države: sodstvo, zdravstvo, vojsko, policijo, obveščevalne službe, medije, banke, politično prevlado, skratka vse !!!! Vprašajte se zakaj !!!! Kratek odgovor je: zato, ker je tako imenovana desnica totalno nesposobna, gnila, lena, kolaborantska, podkupljiva s strani levakarskega režima, skratka totalen gnoj !!! In ob taki opoziciji lahko zločinska golazen prejšnjega režima dela kar hoče! In to tudi počne! Hvala za morebitno razumevanje !!!!!

  • tinta

   Povej mi, kaj si ti osebno, kot zaveden. desničar storil, da temu ne bi bilo več tako.
   Vem, boš rekel, da sam ne moreš nič spremenit – preveč je takih, ki tako mislijo zato se večina bremena lomi na Janševih plečih.
   Vsak je pomemben in čimveč je potrebnih, da se bodo stvari spremenile.
   Samo ” v slogi je moč” – to levičarji predobro vedo in tudi spretno izkoriščajo v svoj prid.

   • učko

    Sem vedel, da ne boš razumel! Mi sami, ki se ne ukvarjamo s politiko, pač pa z delom za lastno preživetje, ne moremo narediti nič. Najprej je potrebno vse skupaj politično organizirati, potem pa naprej. Tako imenovana desnica, kot sem napisal, preberi še 3x, ne naredi nič, ker je, kot sem napisal, preberi še 3x,kaj …. . Tisti, ki se temu zločinskemu režimu “neorganizirano izpostavljajo” so od tega režima kmalu tudi štrafani oziroma kaznovani. Za razliko od levakarjev, ki so za svoje svinjarije od režima nagrajeni. Ne vem, ali si neumen (neumna) ali kaj? Drugače pa ti želim veliko več pameti in tudi sreče !!!!

    • tinta

     Napad je najboljša obramba.

  • von Rhein

   Na vse kar si navedel ne najdem dovolj argumentov,da bi ti oporekal.Zato…kaj bi bilo potrebno storiti,da se čimprej rešimo te ,v tvojem mnenju napisane,nesnage?

   • tinta

    Ali ti je že odgovoril?
    Zaman čakaš.

   • Andrej

    Von,pozabil si napisati,voni so običajno ljudje z dobrim pedigrejem,kar
    zate ne morem trditi,”kaj daš tako malo nase,četudi si brez “FON”!

   • piko8

    Na volitvah je moč spremeniti in utišati komunistično levico in tega se levičarji dobro zavedajo, če bi volila vsa desnica nebi imeli takega sranja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • KIKI

   Ubogi ljudje, kaj morajo preživljati; kot da se je pravkar končala 2. sv.
   vojna in indoktriniranci, od “zmage” opiti komunisti brez morale, brez sramu
   lomastijo po vsem, kar jim trenutno ne odgovarja in koljejo, koljejo!
   Komunizem pri nas je zajeden v vsako poro levakov, to je njihova vera, njihov
   edina indetifikacija pri določanju spola in vrste. Poteči bosta morali še dve
   generaciji,da ti paraziti po naravni poti izgubijo moč, da se njihov smrad odzrači!
   Stavim glavo, učko, da si tipičen klečešlaznik rdečih, sicer o drugače mislečih
   ne bi polemiziral tako sovražno !

  • Andrej

   Hudo si hud “učo”,poizkusi obvladati svoj gnev do edinega človeka,ki ti lahko
   izbristi pogled in kaos v glavi,gre za velikega človeka,ki bo spravil v red skakače iz stranke v stranko,ki jih mrgoli v “parlamentu”,ki si ne zasluži tega imena!

 • VERZIFIKATOR

  Andro L. Tončelič

  V OMAMI MRLIČA

  Pogrebcev tam bila je le peščica,
  nihče ne hodi rad na takšne shode,
  nihče rad priča vnovične zablode,
  ko v drugo pokopavajo mrliča.

  Saj niso vendar tokrat pokopali,
  boš rekel, ki prebiraš te vrstice,
  naj bo v imenu in na čast resnice,
  resnično, grob samo so razkopali.

  Bil Tone teh pogrebcev je vodič,
  ob grobu zopet eksperimentiral,
  na silo krpal pa že spet seciral,
  da vsaj za hip bi oživél mrlič.

  Znan primer je takšen literarni,
  postavil Tone se mu je ob bok,
  električni je uporabil tok,
  fikciji spet priča smo bizarni.

  Mrtvec naj bi zvrnil se na levo
  in na svoji strani vse popravil,
  v red mrliče svoje vrste spravil,
  uredil celotno bi zadevo.

  Pa ob tem ni pravega veselja,
  mrtvec, glej, na levo res se zvrne,
  a ne diha, več se ne obrne,
  je vstajénje zgolj pobožna želja.

  Tone dobro ve, vse po zlu da gre,
  saj mrlič njegov preminil ni zdrav,
  se eksperiment ne izide prav,
  ker odvija se v omami el-es-de.

  • učko

   Prižiganje svečk, oziroma svečkarstvo, pisanje nekih brezveznih pesmic, ki jih nihče ne bere, nič ne pripomorejo k izboljšanju stanja oziroma nič ne oslabijo zločinski režim, ki nam kruto vlada !!!

   • Andrej

    Učko,provokatorji nimajo pojma,staro pravilo je,da lepa beseda lepo
    mesto najde,ti pa si brezupen primer,ki ne more iz svoje rdeče kože,morda pa honoriraš pri Milki,tudi to je ena od možnosti,morda
    bi pa le prižgal kakšno svečko za svoj spokoj in duševni mir!

 • učko

  Dokler ne bomo organizirano nastopili proti temu režimu, ne bo haska!!! Samo kalvarija in žalostne zgodbe posameznikov in cele slovenske nacije. Ta naloga pripada tistim, ki se v tej državi “profesionalno ukvarjajo” s politiko !!!! To pa se ve, kdo so!! Ampak oni bi samo sedeli v parlamentu, zavijali z očmi, vložili kakšno “iterpelacijo” in vlekli lepe plače. Hvala lepa za tako sranje, desničarski politiki, upam da vsi tisti, ki ste sedaj plačani za vaš “NIČ”, v prihodnje ne boste več sedeli v poslanskih klopeh !!!!!!!!!!! Raznih Toninov, Mahničev in podobnih gumpcev je že preveč !!!!!

  • Novakec1

   Resnicaje boleča zato desnakarji tako pljuvajo čez tiste ki jim jo povejo.Do sedaj so take zadeve samo revolucije pošlihtale, bi jo bilo treba po celi €U če ne še širše, pol je pa že skoraj tretja tukaj. Izkoriščajo migrantsko krizo za nadaljvanje sranja v slolandiji. +

   • Peter

    Resnica je boleča.
    Že mesece iščem kakšen nov, udaren stavek, ki bi lahko uporabljal in evo ga, ti si ga takole mirno, zmisliš.
    Ga lahko uporabljam za svoje komentarje?
    Madona, da se nisem sam zmislu, resnica je boleča, vau, no.

    • Novakec1

     Komot.

   • Peter

    Ne, migrantsko krizo izkoriščajo za nabiranje političnih točk, bi moral reči, pa bi v enem samem komentarju zajel vso bedo levih komentatorjev, no.

 • učko

  Pri nas ni problem levica, ker levice pač ni. Tisti, ki se izdajajo za levičarje so v bistvu režimske opice, ki počnejo svinjarije v korist režima in posledično tudi sebi. In potrebno se je “ORGANIZIRANO” boriti proti režimskim zločinskim svinjam !!!!! Ker če ni organizirano je to tako, kot da greste golorok na divjega merjasca, k’ vam bo s čekani vse raztrgal!!!!!!!!

 • VERZIFIKATOR

  Pa prižgimo zdaj še eno lučko,
  da se jeza mu bo razkadila,
  in nedelja dušo popestrila,
  da ne bo zavijal v temo vučko.

  • učko

   Vtaken si jo nekam pa pr’žgi !! Najboljš petardo !!!

 • ptr

  Čimveč takšnih strank na levi, da si bodo druga drugi odžirale glasove. Reinkarnirati vsaj še Zahec, en ud se menda odceplja iz ZL… Zaradi mene naj kar skupaj dobijo tudi polovico glasov, glavno, da večina pristane pod 4%, ostalih nekaj pa ne več kot 7%.

 • Unikatna

  Nehajte obujati mrliče, ker jih imamo že preveč :) Ne verjamem, da bo prestopila prag!!

  • Franc Šink

   Ne bodi toliko sigurna ljudje so se naveličali “novih” obrazov.Hočejo nazaj “stare”

 • Anton

  V lj. Stolnici lahko kar darujejo mašo za LDS.

  • von Rhein

   A v Murglah ni nobene cerkve?

   • tinta

    Je samo protestantska, oni pa nimajo maš.

 • Olga

  Ali ni to tisti Anderlič, ki je imel težave z alkoholom v prometu in zdaj bi se vozil pa še malo po politiki?

  • pajot

   Ja,je. Pa še fejst jih je dobil po zobeh na nekem parkirišču.

  • von Rhein

   Ne.To je tisti,ki ima še težave.

  • Artur

   Če se prav spomnim je za časa LDS-ove vladavine od enega državljana fasal na ulici .

  • Franc Šink

   Ne samo v prometu.

 • tarantela

  Kakšna napoved! A je to Nostradamus povedal?

  • tinta

   A ti samo Nostradamusu verjameš?

   • tarantela

    Kaj češ, izkušnje so take. No včasih je dobr še na kafe pogledat, kugle še nimam, he-he. Je isto, kot če tukaj bereš resnice.

 • Artur

  Res bog nam pomagaj ampak samo, če se bomo šli tisto- pomagaj si sam in bog ti bo pomagal ker pa tega v Butalah ne bomo doživeli se prav lahko zgodi še ena štala .

 • rubec

  Zakaj spet Dolanca ni na listi? A smo se za to boril?

  • tinta

   Je samo njegov duh. :)

  • von Rhein

   Postavil je pogoj.Najprej morajo uničiti vse dokaze o njegovih lederhozah in rjavi srajčki,torej svečani garderobi za potrebe časa.

  • MEFISTO

   Na listah pogrešam tudi Ribičiča, Avblja, Popita in Ivana Mačka Matijo, pa puklastega Miho ter druge zaslužne zločinske tovariše.

   • Andrej

    Kaj pa recimo Milka,saj tudi tja “paše”,saj se ji bo zmešalo,če bodo
    pozabili nanjo,kam bo pa “pol šla”,ena možnost je mogoče še: Violetin teater!

    • Franc Šink

     A misliš na tisto grdo žensko?

  • dob

   rubec, ti si meni malo sumljiv. Od regrata do gob je mali korak.

   • karpelec

    …a velik za Slovence.

   • rubec

    Hihi

 • indijanka

  Hmm..ja. Stara klapa je pozabila na medsebojne zamere. Začelo jih je skrbeti obračanje sveta v desno stran in si ne upajo več delovati preko hibridnih strank, ker lahko dnarčka zmanjka, ki ga tlačijo v žepe preko razpisov.

 • moat

  Nobenega čudeža ni! Samo Anderlič je spregovoril in nanizal nekaj bedarij. Če bodo vstali od mrtvih, v kar pa resnično dvomim, bodo pokazale šele volitve. Že zdaj pa lahko rečem, da je iz smetišča zgodovine težko vstati in če je v Sloveniji možno marsikaj, to z LDS zagotovo ni!

  • KIKI

   Nikoli ne reci nikoli! Glasnogovorci bojo pred “neumno rajo” (to so Kučanove besede), začeli
   malikovati pokojnega Drnovška, ki nas, kot lahko pomnite, nikoli ni pogledal v oči!!!!
   Drnovškov ljubljenček Golubič & company že cedijo sline (NLB, 2TIR…), vse to bo treba vnovčit takoj in zdaj, kasneje bo prepozno!
   Kje se ta “gamad” nahaja ta hip? S svojih prestolov žerejo zadnje moči našega naroda in
   lobira v skoraj praznem koritu!

   • moat

    Mogoče imaš celo prav in se jaz motim, kar pa bi bilo slabo za Slovenijo in nas, res. LDS ne more prenesti nič dobrega, saj tudi do zdaj ni!

 • rubec

  Mi je jasno zakaj plešasti Gulič rine v politiko. V proceduro bo dal dopolnilo zakona o varnosti v prometu kjer bo lahko udeleženec ki bo z motorjem nabasan odletel v jarek tudi uveljavljal kasko.

 • tarantela

  Nekaj se šepeče po vaških “kuloarjih”, da nastaja nova stranka SAS.

  • Andrej

   SAS ni stranka,to je Scandinavian Airlines,

   • tarantela

    Nak!

 • rubec

  Zdaj ko se je Jožef Školč pojavil lahko prilično natančno napovemo čas volitev. Čez šest mesecev torej, toliko časa namreč mine da on dokonča stavek.

  • Andrej

   Stara Školčica,je lahko hudo stupena,čeprav je že nekaj časa zamrznjena!

 • Peter

  Ojojojoj, tole pravi pozareport:

  “… Edino vprašanje pred volitvami je, ali bo na levi strani prevladal Miro Cerar ali Zoran Janković. Torej, ali bo Cerarju uspelo zapreti dovolj prostora, da se Jankoviću vanj ne bo splačalo vstopiti …

  A smo res tolk nori, no?

  • von Rhein

   Nekateri so.

 • dež

  Nič čudnega, na vašem portalu jim že pol leta delate brezplačno reklamo. Kar poglejte uvodno stran Nova24TV in razdelek Panorama, desno na sredini.

 • Hun

  Vujović pa ma “cojones”

 • Peter

  Glede na to, da je Andrelič šlosar ima veliko možnosti postati novi predsednik, no.

  • Andrej

   Peter,kje pa “frankenstein” švasa zarote,TITO-n v Kamniku je že zdavnaj “crknil”?

   • RATATA

    So se pa preoblikovali.

 • centurion

  Če reče murglski bonsaj DA, bo LDS lahko
  tudi zmagal na volitvah.
  Da ne bi gledali vedno filma o novih obrazih, bi tokrat
  bila predstava NORIH obrazov.

  • von Rhein

   Upoštevaj,da se je od časa,ko je stara LDS crknila pa do danes rodilo precej novih obrazov (beri: postalo polnoletnih),ki se bodo v imenu nekih novih vrednot pustili nategniti.

 • totex39

  To je vse načrtno, prebudili bodo Kučanov podmladek z Anderličem, Školčem in drugimi, ki so že sodelovali v njegovi svinjariji za samostojno Slovenijo in zaradi svojega delovanja niso nikoli bili ovadeni.

 • tarantela

  Veliko je na tem portalu komentarjev na račun Kučana in njegove moči v politiki. Na kakšen način mu to uspeva, a mi lahko to kdo pojasni? A menite, da je res tako močna osebnost?

  • komar marko

   ja problem je za kakega psihoanalitika. Strah jim je vcepljen, še vedno se držijo svoje organizacije in svoje moči, katera jim je bila dana v zibko. Stvari so prirojene od tu je potreba v liderju, akr potrjuje neko združenje. In član tega združenja bo gradil drugi tir in poibasal razliko v denarčkih. rabili so izvajalca, sedaj je drugi tir potrjen. PRAV?

   • tarantela

    Mislim, da ljudi ni strah, ko grejo na volitve, po mojem mnenju volijo manj napadalne osebnosti.
    Od kot ideja, da bo pobasal denar od drugega tira? A ni to nekaj govorjenja in pisanja kar tako na pamet, samo vprašam?

    • komar marko

     relana cena se giblje pod 800 MIO. vse drugo ni vezano na dejansko vrednost! Torej, zakaj je FORUM potrdil investicijo. Bančne garancije pa lako dajo v SLO le nekako TRI firme! Torej?????????????

     • tarantela

      Anže Logar, je moj odgovor.

     • komar marko

      nima podpore, ker ni RDEČ! je moj odgovor!

     • tarantela

      Desnica ne da nikomur drugemu priložnosti, samo JJ! A bo do smrti, kot maršal? Sami veste, da so Slovenci alergični nanj in zato je to velik problem za desnico. Zasluge zaslužnim, mladim pa možnost za napredek in spremembe.

  • von Rhein

   Predstavljaj si takole,malo iz narave.Volčje krdelo.Vodja krdela usmerja ritem,ostali samci sledijo,ubogajo,izvršujejo.Ima pravico do prvega grižljaja,ko je sit prepusti še drugim,da se nažrejo.Ko gre za obrambo lovišča so zelo enotni,složno napadejo vsiljivca.Razvoja dalje ti verjetno ni treba posebej omenjati.Priprava naslednika,ko vodja krdela oslabi in lahko samo še daje občasen vzgled.

   • tarantela

    Ampak kaže, da vodja krdela obvladuje položaj kljub oslabelosti.

    • komar marko

     Dokler denarji CURLJAJO. Enak je kot nek starček, ki obvladuje zdravstvo. Potem pa še nekega sivolasega prdca poslušajo ki trdi, da bodo spet šli v hosto, pa jih je še vedno 25.000 zaslužnih oziroma več kot 45 leta. Pa mi pojasni kako je to mogoče?

     • tarantela

      Drek! Oprosti izrazu, ampak je res tako, volivci nimajo od tega denarje nič, pa vendar dobro veš, koga volijo.

     • komar marko

      očitno določeni veji denarji tečejo, drugače jih vnuki ne bi podprli in to je dovolj da nem serjejo na glavo. Zakaj pa uvažajo IZBEGLICE? Ali zato ker jih imajo radi ali zaradi GLASEKOV?????

     • tarantela

      Hudiča, poznam kar precej volivcev, ki volijo levi pol, pa nimajo nič od tega, so navadni delavci, upokojenci itd.

     • komar marko

      ha, ha, ha. Tem je bilo pa VCEPLJENO, še prej pa oprano. Prepričan pa sem, da še danes plačujejo članarino oziroma imajo strah, ker ne vedo kateremu zaupniku bi dali to članarino na roko! Greš stavit? Poznam kar nekaj takih, ki so bili pomembni in veseli, ko so jih povabili na sestanek in so dobili občutek da ODLOČAJO. V resnici so jih pa farbali in je bilo sklenjeno drugje!

     • von Rhein

      Zvesti gledalci odmevov,če jih vodi Bregant in bralci Slovenskih novic.

     • komar marko

      ha, ha, ah. On je komentiral tudi volitve na dan izvolitve Tumkota. ha, ha, ha. SLUČAJ? Jih ni. Problem je bil, ko je imel drugačen scenarij, pa je samo stokal! Bilo je zanimivo!

    • von Rhein

     Prvič,ni oslabel.Drugič,res obvladuje,ima zveste soborce (lovce na plen)v x krat preimenovanem krdelu.Naj se vrnem na človeško naravo,deluje kot dirigent.Ti pa pobrskaj po spominu in poišči stare komuniste tipa Zemljarič,Potrč idr.

  • komar marko

   In zakaj je ĐUSEPE v knjigi Naš Titek zapisal, da je DELEGATSKA stranka konec 90 let imela v ŠVICI naloženih 13 milijard dolarčkov. Vprašanje. Ldo upravlja ta denar in zakaj PISUNČKI o tem ne pišejo NIČ?

   • tarantela

    Ampak folk o tem denarju nič ne ve in dokler bomo o tem nakladali zgolj na portalih, ne bo nič drugače. Govori se namreč tudi o denarju od prodanega orožja in Patrii…Učinek je enak.

    • komar marko

     Ja so potrdili švercanje preko KOPRA in napajanje hobotnice, . O temu je PISAL PEZDIR in vse TIHO JE MORALO BITI. Le zakaj. Trdim, če bi za JJ imeli dokaz, bi že visel. Pa ne trdim da je nEDOLŽEN!

     • tarantela

      Ja, ampak, če se ne motim, ni Pezdirja nihče tožil, češ, da laže. Ja in prav zato, ker ljudje menijo, da so vsi glih, je tako kot je, bolj se bojijo Janše.

     • komar marko

      tudi organi niso preiskovali naprej. Kako pa tisti stari tanki ki so po adaptaciji za 1,2 MIO po kosu šli takoj v arhiv. Za PATRIJO, ki je koštala 3,4 MIO po kosu ste pa pametovali, da je drago! TUDI TI!

     • tarantela

      Nič nisem pametovala, sem nasploh proti vsakemu orožju in vojski ne vsem svetu!!!

     • komar marko

      si, si zelo si pametovala. Največ pri PATRIJI! Drugje te sploh ni bilo zaslediti!

     • tarantela

      A sploh imate na tem portalu kakšen prispevek o razorožitvi, o ukinitvi vojske in podobne reči, da bi se človek vključil v tako debato? Eno figo! Pol pa komentiram tisto, kar mi servirate.

     • komar marko

      sory, UKINITEV vojske ne pride v poštev. tako razmišljanje je za …… rabimo vojsko! Prav! dokler je taka situacija in versko obračunavanje mora biti!

     • tarantela

      Sem pacifistka, tako sem vzgojila sina, ki je bil v času tik pred osamosvojitvijo vpoklican in me je skoraj pobralo od strahu, ko sem videla, da bi se mu lahko kaj zgodilo zaradi tega, ker ni hotel streljati na vajah. Crkavala sem od strahu, ampak mu je uspelo!!! Če bi vsi fantje sveta, če bi vse mame sveta, tako razmišljali, ne bi bilo vojn, ampak to so samo lepe želje. ŽAL!!!

     • komar marko

      Te podpiram in razumam. Enakega mnenja sem tudi jaz. Ko sem šel takrat notri, sem šel trikrat okoli vogalov, potočil solzo in si zaželel, da se vrnem oziroma kdaj bom spet videl dom! samo veš realnost je DRUGAČNA. Za žrtvami žalujemo bližnji, za poolitike smo KAnon futer. ZAKAJ PA SO IZUMILI MEDALJE?

 • željudin

  tudi donald trump je nov obraz..ampak z njim je pa vse narobe…ker ni nikoli predaval v kumrovcu…

  • komar marko

   no on je pa NAŠ ZET. sam se ga rdečkoti bojijo kot hudič križa, zato pa tako pljuvajo po njem!

 • Viktorh

  Da, da tovariši, a ste že pozabili koliko škode ste naredili slovenskemu ljudstvu?

  Ko se zamislim in pobrskam po spominu me ta “šlosar” in “filozof” spominjata na dva tipa, ki sta lomastila po politiki “malo prej”.

  To sta bila Luka in Krištof. Prvi je bil NK delavec, brez dokončane OŠ, čeprav v njegovi biografiji navajajo, da je bil kovinostrugar, ki je med obema vojnama delal pri A. Westnu v Celju, kjer je sistematično organiziral štrajke. Westen mu je izplačal 42.000 takratnih dinarjev in Luka se je preselil v Ljubljano in sranje delal tam.
  Krištofu so pripisovali, da je bil učitelj, kar ne drži, kot ne drži, da je bil tito ključavničar.

  Da, po vojni je Luka do konca leta 1945 bil sekretar CK KPS in republiški minister za industrijo in rudarstvo, 1947 je postal minister za težko industrijo v zvezni vladi in predsednik zveznega sveta za strojegradnjo ter bil tesno povezan z industrializacijo v Jugoslaviji ter povojno obnovo in širitvijo slovenske industrije. Ogromno škode je napravil /kombinat v Velenju/.
  Kar nekajkrat me je bilo sram, ko sem bil v njegovi družbi. Bij je prostak… In Tone me spominja na njega. Krištof pa je bil slovenski “filozof” Ja, “v letih od 1948 do 1953 zunanji minister Jugoslavije. Ob reševanju tržaškega vprašanja gre prav njemu največ zaslug, za priključitev večjega dela Primorske k matični domovini”.

  Ja, in to ozemlje je dodelil bratom Hrvatom. Začetek bankrota pa je povzročil prav Krištof s svojim ustavnimi amandmaji XXI. – XXIII., novo ustavo in zakonom o združenem delu. Dobili smo TOZDE, pa SISE, se začelo neomejeno zadolževati, da smo končno konec 70-tih bankrotirali. Ja, Gregec pa je bil Drnovškov filozof, bil je pravi »mislec in modrec«, malo pred 40 letom je že diplomiral in kmalu postal MINISTER ZA ZNANOST…

  Še pomnite, tovariši?

 • karpelec

  In beseda je meso postala in med nami je prebivala. Glave ni težko dodati; jo najdemo na kakšnem gradbišču. Doboš torto ima že na glavi, manjka še edino krona, ta pa je na vrsti ob kronanju.

 • komar marko

  Stranka Lopovskih Dečkov Slovenije ima veliko zaslug za razkroj demokracije. Šli so v ta projekt z FIGI V ŽEPU. Prestol jim je bil cilj in korito. Iz tega naslova so se prelevili v stranko Pozitivcev nato v CMERARJE. Sedaj čakajo na novo usmeritev. Ti ljudje imajo odličen voh, da letijo za KORITOM, ker brez njega pocrkajo. Lahko naštejem kar nekaj imen ki so letela za denarjem, sedaj ko so odstavljeni so NULE in se borijo da jih kdo vzame v službico za zalivanje rožic. Skratka kot ljudje so neuporabni, odlično pa ližejo riti!

  • von Rhein

   Pozabil si vmesno oranžno postajo.Tam se je sploh posebna drhal zadrževala.

   • komar marko

    Se še vedno, samo to je bila struja , da so en del lahko določeni porabili, drugače so pa ENAKI!

 • mirodel

  Ta pa je pravi bučman, že njegova faca pove vse.

  • komar marko

   predlagam, da sliko daš v špajzo, da ti otroci en bodo kradli marmeljade!

   • mirodel

    So že zdavnaj odšli od doma. Jo bom raje dal v koruzo na polju, bodo vrane še tisto nazaj prinesle, kar so lani pokradle

 • slosin

  LDS-Lopovi Države Slovenije…ne, hvala,Sloveniji ste povzročili neizmerno škodo…Kako si sploh upate kaj takega..?

  • komar marko

   preprosto, KORITO, program PUF an PUF, so na vrsti telekumunikacije in energetika. Banke so pa spraznili.

 • Peter

  Ste pa res tečni, hočte nove obraze, jih dobite.
  Se naveličate novih obrazov, dobite stare, pa spet cvilte, no.

  • komar marko

   tečka si ti.

   • Peter

    Se trudim, no.

    • komar marko

     dokaj uspešno, ha, ha, ah

  • Viktorh

   Povej, koliko, kakšne, jih hitro naredim – zaplodim.

 • andreas82

  Ne samo da je komunistom uspelo pokrasti Slovenijo, še krivca za to so določili! Slovenci ki stojimo za JJ ga moramo braniti! Tako antislovenska kot je slovenska levica, pa to narod voli, vse pokradejo, pa so kar vredu naj vladajo (sic!).

  • črnaovca

   Le kaj so ponuidili da jih ljudje volijo.

   • komar marko

    korito IN MOČ SE IZŽIVLJATI NAD RUGIMI PO ZAKONIH, KI SO SI JIH SPISALI! izživljanje!!!!!!!!!

   • Tetka iz ozadja

    Nič popolnoma nič,samo ljudje ne marajo JJ.Tako preprosto je to.Brez kakega filozofiranja in analiziranja

    • komar marko

     ne žlaži, ne marete vse kar ni pri vas. Vsakega popljuvate. JJ se pa bojite, ker edino v njemu vidite nasprotnika, da ostanete brez DENARCEV. TU je point! Sovraštvo ste pa ustvarili enako delitev na domobrančke in partizančke, ker rabite da CURLJA!

     • Tetka iz ozadja

      Levica potrebuje JJ,da si zagotovi zmago na volitvah,brez njega bi bilo težje.

   • centurion

    sanje in nov jutrišnji dan

   • von Rhein

    Izobraževalni sistem,”dobre medije” in slike,ko se prilepijo uspešnim športnikom za potrebe lastne promocije.

 • črnaovca

  Naši tretji na svetu vi pa o teh bedarijah. Po tem pisanju se vidi zavednost in domoljubje. Puste mrtve pri miru, ali pa se vam že tresejo hlače zaradi konkurence oziroma spretnosti nasprotnika

  • centurion

   Vaši so prvi v pizdarijah na svetu.
   Zelo smo ponosni.

   • komar marko

    jih je baje TUMPKo včeraj v nekaj minutah pospravil. Čakamo, da pride še k NAM. Saj je naš ZET!

  • komar marko

   Hja od tretjega mesta se ne da živeti. Smo na realnih tleh in jutri bomo morali pluniti v roke. Pri vas je drugače, ker živite v skaldu z načeli PRVE DOGME marksizma. VZAMETE kolikor rabite! Kanede!

  • Viktorh

   Ti le ploskaj.
   Tega si navajen, navajen si klanjanja. Si pač oportunist.

 • Tetka iz ozadja

  Volilci levice so vrgli LDS na smetišče zgodovine in tam bo tudil LDS ostal.Tudi ne pustimo,da se vlačijo po parlamentu več kot en ali dva mandata.Če je potrebno vse na levici zamenjati to tudi storimo.Poslanci leve opcije se tega dobro zavedajo.In pika

  • komar marko

   čudno zakaj samo na LEVICI velja čredni nagon in se volici Lopovske Stranke Preselijo k Zokiju, od tam k Cmerkotu sedaj pa čakajo na nov UKAZ!

   • Tetka iz ozadja

    In koliko jih lahko našteješ iz leve ali desne opcije,ki se vlačijo po parlamentu že dvajset in več let

    • komar marko

     ha, gha, ha. Glede na to da rdečkoti vadate neprekinjeno, je pa res težko vprašanje!

    • von Rhein

     Ti jaz postavim vprašanje malo drugače.Koliko jih lahko našteješ,ki so se privlekli v parlament,iz njega tudi odšli,nobeden na svoje staro delovno mesto,vsi v neke agencije,direktorate in nasploh v javno upravo?

    • Olga

     Vemo kam pes taco moli! Vsegliharsko in SZDL!

   • Peter

    Ne vem, da vsi pozabite, da vmes bili se eni zelo zares, no.

    • komar marko

     sem misli da so bili ZA HEC!!!!!!

 • antimur

  Anderlič, Gulič, Školč, so bila trupla že v času LDS-ove ere.

  • komar marko

   SESALCI!!!!!!!!!!!!!!

  • centurion

   Ekipa se je kalila na Škofljici.
   Tut sadjevec Brglez(Šljivo, mu pravi Jasna Murgl) je iz te ordinacije

  • von Rhein

   Za Školčka sem dolgo mislil,da je slab ponaredek nekega japonskega robota na testiranju.

   • komar marko

    kje pa je sedaj. Verjetno čaka za vogalom kako bo smuknil v ospredje!

    • Peter

     Verjamem, da glagola smukniti ni v njegovem besednjaku, kvecjemu privleci se, no.

 • Borut Stari

  Uvodno besedo je imel Jože Mencinger, velik zagovornik socialističnega modela kapitalizma. ,ki jemlje tam kjer se še kaj da pobrati ali si sposoja. In daje tam kjer že je.

  • von Rhein

   Mencinger gre predavat povsod kamor ga povabijo in dobro plačajo.Klobasa pa že leta in leta vedno eno in isto.

 • Kučko pod pručko

  LDS ali Lopovska Drhal Slovenije

  Spomnimo se samo Kučanovih mladincev, ki so razpravljali o tem, kako bi čimbolj otežili izhod Slovenije iz stare domovine. Odprite Youtube in si oglejte video LDS dečkihttps://www.youtube.com/watch?v=SWqFAYQ6NcM. Videli boste sramotno razpravljanje vodilnih ideologov LDS-a o tem, kako bi otežili osamosvojitveno slovesnost na dan 26. junija 1991 (Školč), kako bomo jedli travo (Šetinc) in drugo.

  Seveda so bili ti Kučanovi mladinci po osamosvojitvi in zrušenju pomladnih strank, zbranih v Demosu, bogato nagrajeni za svojo protislovensko in izdajalsko rovarjenje proti samostojni Sloveniji. Školč je postal predsednik slovenskega parlamenta, Šetinčeva žena Mojca kot urednica vodi dnevnoinformativni program na TV Slovenija, Mencinger je bil rektor Univerze v Ljubljani, Golobičeva vloga je postavljanje najzvestejših kadrov na pomembne pozicije v Sloveniji, šlosar Anderlič je dolga leta vlekel poslansko plačo, Aleš Gulič je bil direktor urada za verske skupnosti, Kresalova policijska ministrica itd.

  Skratka, kaj takega, da bi za izrazito protidomovinsko rovarjenje in rušenje pomladnih strank, ki so izpeljale osamosvojitev, ljudje nagradili Kučanove dečke, je mogoče samo v Sloveniji!!!

  • von Rhein

   Ampak je mogoče.Že prej sem v odgovoru nekomu napisal,da se je od časa,ko je crknila lds,pojavilo veliko novih volilcev.,postali so polnoletni.Za otroke priseljencev tako vemo,da se držijo tradicije (ubi Janšu)
   in sledijo še grafitom.Ostalim zgodovina ,ki jo omenjaš ni znana,prikrivajo in lažejo jim.Lahko se zgodi,da bo dovolj nategnjenih v upanju,da volijo nekaj novega,mladega,naprednega.Ravo toliko,da bodo za zgago kot je danes ZL.

  • Nata

   + + + + + + + + + nismo pozabili, ne !! Zato je potrebno čim več pisati in se ne ozirati na nobenega.
   Pa še stokrat eno in isto, saj je slovenska ” pozabljivost ” brezmejna,

 • Jana Novak

  Psjeje*ci se vračajo. A Kresalka tud pride? Brez nje stranka ne bo popolna.

 • sprehajalec

  Ko si napolniš žepe, ti rata dolgčas in zvečer za šankom pravi Anderlič; “Fantje se gremo spet malo politiko?”

  Še Zmagota Plemenitega dobimo nazaj, potem pa lahko resetiramo Slovenijo, nazaj na začetek.

  • Nata

   No, saj se že pripravlja, če se ne motim. So ga prepričali. Saj ga levaki potrebujejo. Čim več takih brezveznjakov !

 • Fogglof Tunnek

  LDS bo spet haral…moja nekdanja stranka… A se še spomnite slogana Dost’ mam?… No, vas desnosučnih v SDS-u mamo fsi dost…še NSi in SLS, vaši nekdanji kameradi. Spadate na smetišče zgodovine…vaš lider pa naj rajši poskrbi za svojo Urško in sinova…da ne bota kradla kot foter !!!

  • Iva

   Če nimaš nobene vsebine, potrebuješ propagando, prosto po Goebelsu.

  • sprehajalec

   Uspehi LDSa: 300.000 novih penzionerjev ter nekaj stotin zaprtih firm. Nakup nepotrebne vojaške šare, od bolnice šotora, vojaških Pilatusov, radarja, zapakiranega v škatle, modernizacija tanka (30 kom.) T-55 za 1 mil. Eur po komadu in sedanje iskanje njegovih kupcev po tržni ceni 55.000 Eur po komadu. Stalni spori s Hrvaško in epsko valjanje Jorasa in Podobnika po travnikih Sečovelj. Preselitev nezaposljivih samoupravljalcev v Javno upravo in službe ter porast zaposlenih tam na 200.000 duš.

   Se še kdo lahko pohvali z večjimi uspehi?

   • Peter

    Nalepke, falcon, prihvatizacija…ni konca ni kraja uspehom, no.

    • sprehajalec

     Ja privatizacija Delikatese Ljubljana, ki jo je kupil Mercator Zoki čez žep Mencingerjevega sina. Gre za koncept privatizacije, kjer se bogastvo razdeli na nekaj družin, ki so potem gonilo gospodarskega razvoja dežele. Kot v Južni koreji. Lep koncept, vendar je drugi del z gonilom v primeru Slovenije odpadel, od vsega je ostal le keš v pravem žepu….

     • Nata

      In od takrat v Ljubljani pogrešamo eno dobro Delikateso !!!!

  • totex39

   Povej raje v kateri levosučni stranki še nisi bil ?

   • Fogglof Tunnek

    Bil sn v LDS-u…zaj pa sn simpatizer Združene levice!!!… Še kaj?

    • totex39

     To vse pove, ne rabiš več odgovarjati.

    • Mihec S’kumarc

     še v večem drek si

  • Nata

   Ampak veš kaj …….ti pa take oslarije pišeš !
   Je to namerno, da ima Nova veliko odzivov ? Ker se jezimo nate in pisarimo ?
   Ti, tiček ti !

  • Mihec S’kumarc

   A ti sbil tud njihovo prase.

 • Olga

  Zločinske metamorfoze je treba preprečiti! Na volitvah volimo tiste, ki za to državo in nad kaj naredijo!

 • milanček

  To mi deli anderlić, ti si še edina svetla točka, da popelješ Slovenijo v boljše čase, še buzeranta drnovška izkoplješ, vika potočnik je 24ur na dan pripravljena, da bi se jo kdo usmilil in posexal, potem je tu še ropar, pa ste že kompletni, prekleta banda lopovska! Edino pametno delo za dobro Slovenije boste naredili, če se obesite, pa še vašega menedžerja kučana vzemte s seboj!

 • Antonius

  Ampak tista, ki mu jo je nekdo iz zgornje Šiške, zaradi parkiranja, upravičeno pripeljal okoli “gobca” se je pa prav lepo pozdravila. Anderlič je očitno pozabil, kar malo odraslejši nismo. Fasal jih je zato, ker ga je njegov poslanski ego spravil čez mejo dovoljenega. Človeku je nesramno zaparkiral prostor, ki si ga je skidal za svoj avto.
  Pokvarjenci ostanejo pokvarjeni. Vse kar spremenijo je novo prilizovanje in poizkus drugačne taktike.
  SDS ima ključ od vrat, ki vodijo iz dolgotrajne krize.

  • sprehajalec

   Pripeljal mu jo je Anton Omerzel, znana dasa in človek stoterih življenj, ter siva eminenca Blejske občinske Uprave. Ni vrag, da vse pasti za nedeljske ljubljanske voznike nastanejo v njegovi glavi, saj gre za eno najbolj zadolženih občin v Sloveniji.

   http://images0.zurnal24.si/slika-409×286-1308270387-575010.jpg

   Povratni dvoboj z Anderličem še čaka na termin. Razen če ni Anderlič takšna phička, pa se izmika.

 • Anton

  tole je pa za našga zunanjga ministra Korla

  https://www.youtube.com/watch?v=n3XlGDcJEi8

  ups sej res to en paše sem

  sarkazem press

 • dob

  Neanderlič

  • Kučko pod pručko

   Neandertalić !!!

   • Vera

    Zraven še ” Neškoljčić ” ?

 • traktor

  Lopovski demokraciji Slovenije je zmanjkalo doklad. Radi bi se vrnili pod vodstvom nikoli odraslega deteta socializma. Ne bo jim uspelo.

 • Anton

  a da se zombi Joža in Tona vračata na politično sceno?

  https://www.youtube.com/watch?v=V6_NVnWHIq0

  sarkazem press

 • TOML

  Socialistični pasjefuki se vračajo.
  Pred garažami uredite parkirna mesta, nabavite dildote in beli prah
  Droga, sex in rokenrol!
  Čuvajte svoje pse!

  • tarantela

   A tud kanarčke?

   • Nata

    Tudi, tudi………tarantela ?

 • Get Smart

  Tako imenovani “novi obrazi”:

  SMC SD ZL DeSUS ZaAB PS LDS … —

  so vse le “NOVO-OBRAZNE maske” stare “organizacije” KP Jugoslavije in njnega podmladka SKOJ

  (SKOJ Savez komunističke omladine Jugoslavije > USAOJ > USAOJ + SKOJ > USAOJ > NOJ > SKOJ + USAOJ (NOJ) > NOJ > SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije) > ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije, 1990) > LDS (Liberalno demokratska stranka, 1992) > LDS (Liberalna demokracija Slovenije), potem so tu še njeni novi izrastki (obrazi): zares, mladi, zeleni, rjavi, jelinčići, unije, Šoltesi, Bratuške, IDS-ji, TRS-i, Violete Tomić … = SKOJ

  KPJ:

  KPJ > ZKJ > ZKS-SDP > SDP > SDP Slovenije > Združena lista > ZLSD > SD (Socialni demokrati).

  Kljub vseprisotnosti tovariša Milana Kućana, predsednika predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki je mimogrede tudi predsednik FORUMA 21, tukajšnjega jugokomunističnega prihvatizacijskega oddelka,

  v primeru “organizacije” KPJ ne gre za “one man bando”, ampak za KOMINTERNISTIČNO izpostavo, ki na tem prostoru sliši na ime KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki se je, kot avtor pravilno ugotavlja, v času 70-letne totalne TOTALITARISTIČNE diktature zaredila v vse pore telesa.

  Kot že rečeno, je kominternacionalizem oz. tukaj njegova različica MURGLSRBSKI JUGOKOMUNIZEM, seveda skupaj z vsemi svojimi metastazami širom telesa (umori, pokoli, ropi, laži, pedrolezbofilstvo, pedofilstvo, muslićkulstvo …) pač PATOGEN, je zajedalski parazit v telesu, ni kakšna LEVANKA rukić ali DESANKA šakić, ampak je kužna klica, je virusni patogen.

  Je okužba ne le levanke rukić in desanke šakić, virus “smrtnega neprijateljstva do ljudi” je razpašen po celotnem telesu, obe nogi, glava in vsi ostali organi so okuženi.

  Brez zdravljenja, torej brez odprave vzroka, torej brez odprave kominternistično MURGLSRBSKO-RVACKO JUGOKOMUNISTIČNEGA patogena, bo telo podleglo.

  Prvi korak na poti okrevanja je zavedanje bolezni.

  Če ne vemo, da smo bolani, se tudi ne zdravimo, kajne.

  Kominternistični in tukaj predvsem MURGLSRBSKI JUGOKOMUNISTIČNI agitprop (jugokomunistična agitatorska propaganda) želi prepričati ljudi, torej telo (v naši prispodobi),

  da ni bolano,

  da je pač takšno, da je VIRUS MURGLSRBSKI JUGOKOMUNIZEM sestavni del telesa,

  da je takorekoč levanka rukić, ki da se v ničemer ne razlikuje od desanke šakić, ki da sta “isti” nje

  in da je PATOGEN takorekuč NUJEN sestavni del organizma.

  Ja res?

  Ni.

  Vsaj ne zdravega telesa.

  Je pa nujni sestavni del BOLANEGA telesa, OKUŽENEGA telesa, telesa, ki se ni zmožno ubraniti zajedalcev.

  Prvi korak v procesu ozdravitve je torej RESNICA o bolezni.

  Ozaveščanje o bolezenskem stanju.

  Sledi odkrivanje VZROKA — ta je za obravnavano bolezen že znan in sliši na ime KOMINTERNACIONALIZEM Komunistične internacionale oziroma njegove lokalne različice MURGLSRBSKE KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  Sledi terapija.

  En obisk pri zdravniku in odstranitev enega majhnega dela okužbe (vrnitev srbske armije u otađbinu nje) pač ni dovolj,

  nujno je okrepati pri centrih razrasta — “žariščih”,

  ta pa so, kot izhaja že iz prispevka, takorekoč vse “javne službe”, kamor je PARTIJA zasejala seme zla (UDBA, KOS … in vse ostale t. i. “civilne sfere”, torej razrapčen aparat vseh sort VARUHOV MURGLSRBSKO JUGOKOMUNISTIČNIH tekovina revolucije ),

  začenši pri t. i. 3 “vejah oblasti”, ki si KPJ po kakor štetju kakor volitev določi:

  — Državni zbor – zakonodajna oblast

  — Vlada RS – izvršna oblast

  — sodna oblast

  Vse to je trenutno pod totalno kontrolo TOTALITARISTIČNEGA MURGLSRBSKEGA JUGOKOMUNISTIČNEGA KUŽNEGA patogena.

  Za odpravo te kuge obstajata 2 svetovno znana načina:

  1. organizacija POŠTENIH VOLITEV in predvsem POŠTENEGA ŠTETJA

  (kar ob totalni splošni in še posebno medijski okupaciji okupaciji ni tako enostavno, kot se sliši),

  2. če ne gre zlepa, gre z grda.

  Kuga totalno kontrolira tudi t. i. 4. vejo — MEDIJE,

  vendar pa moramo te ločevati:

  RTV SLO in STA sta OKUŽENA — sta sestavni del okuženega telesa in pomembno žarišče, vendar pa sta ozdravljiva,

  POOP Kanalizacija je v lasti KOMINTERNISTIČNE kuge,

  Planet je kominternistični hibrid, ki pa parazitira samo in le na blagajni, na ljudeh,

  Skoraj vsi radiji in pa Delo, Dnevnik, Nedeljski, Večer, vse njihove revialne izdaje, pa Mladine itd. od primorskih do prekmurskih glasil … pa so V LASTI KUŽNE JUGOSLAVIJE, v lasti,

  ti niso ozdravljivi, jih bo pa zdravo telo izločilo kot vse ostale sekrecije oziroma bodo v zdravem telesu pocrkali, saj bo vsako od teh zarejališč watchdogićev v PRAVNI DRŽAVI crknilo že po pri objavi LAŽI, za katero bodo morali odgovarjati.

  Z besedami Človeka:

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Kučko pod pručko

   Morda napišeš tudi kaj pametnega, ampak kdo bo bral tvoje dolge flancarije!!!

   • RATATA

    Ma klikn mu en plus saj nč ne kušta

 • totex39

  Ne moreš verjeti, spet jim začnejo rasti krila, a nas niso že dosti zafurali, očitno bi spet samo radi prišli na dobro plačane funkcije. Vsi skupaj se naj gredo nekam solit in utihnejo za skoz.

 • Nata

  Pa, ne se hecat, no !! O, saj oni mislijo smrtno resno. Tako, kot je spodaj napisal traktor.Zmanjkalo jim je, pa so ” mladince ” – do kdaj pa si mladinec – naštimali v boj za njihov blagor ! Pa novi obrazi bodo !! To, ja .
  In, kaj je njihov cilj ? Mešati meglo in zopet zmešati mnoge državljane !!
  Nič hudega ne bo levici ! Zapomnite si !!
  Nadrajsali smo še za leta in leta !!
  In zakaj ?? Ne bom napisala imen…….več jih je, a ne ?

 • centurion

  Pogrešam Cvikla.
  Ta bi rabil izmisliti še eno afero Patrija za nov mandat v
  Evropskem računskem sodišču.
  5 let X 12 mesecev 20.000EUR = 1.200.000 EUR plačana LAŽ.
  Pa vse zapravil. Ne plačuje podizvajalcev pri gradnji svoje vile v LJ.
  Dokaz, da so levaki vreče brez dna, brezobrazni, pokvarjeni in zabiti.

  http://www.publishwall.si/pozareport/post/144529/evropski-uradnik-cvikl-gradi-novo-vilo-toda-se-pritozujejo-ne-placuje-izvajalcev-in-obrtnikov

 • RATATA

  Tole in tako se lahko gredo zato, ker točno vedo koliko ljudi – volilnega teles pri nas je tako zelo v glavi pohabljenega in sploh ne razmišlja o ničemer.
  Menim, da se moramo resnično zavedati, da se je potrebno boriti za oblast / vsaj za del oblasti, ki jo je potrebno nekomu vzeti in to zato, ker mu je ta oblast – to vladanje bilo predano, čeprav vladati ne zna.
  Potrebno se je tudi izpostaviti med drugimi ljudmi s katerimi se srečujemo in jim, še posebno tistim “ta zagnanim” servirati vsaj napake in neumnosti ter “svinjarije”, ki so jih počeli.

  Agit-prop je bil in še je uspešen.
  Drugače ne bo šlo.

  • Nata

   + + + + + + + + + +

  • tarantela

   Tole o pahabljanja v glavah velja tudi za drugo stran, ne zna in ne zna izbrati drugega kot JJ, a bo do smrti? Pol pa mate, kar mate, semi seb pripište, da bi vas strela! Nas je precej, ki bi radi desnico, ampak takole se pa ne gremo!

   • centurion

    Nehi!
    Imaš žlahtno desnico pa ludomilo.
    Slovenska mt.
    Pa jo voli.

   • Peter

    Misliš, da bi bilo kaj drugače, če bi JJ odstopil? Sam osebno sem kar dosti razmišljal o tem in prišel do sklepa, da ne. Na naslednika bi se iz vseh “osrednjih” medijev v trenutku vsulo žveplo in strup, “razkrinkali” bi ga kot lutko, skratka, dokler so “osrednji” mediji v rokah ene politične opcije, ne pomaga nič.
    Moje mnenje, no.

    • traktor

     Tudi, če JJ ne bi bilo več bi ostali Gorenjak, Tanko, Irglova in ostali, ki jih nasprotniki SDS ravno tako ne marajo. Skratka ne marajo nikogar, ki ni njihov. Mogoče Tarantela želi SDS, ki bi imela člane iz SD in LDS?

     • sprehajalec

      Desnica bo vedno ožigosana kot “klerofašisti”, pa domobranci pa trumpovci. Problem je v glavi povprečnega prebivalca te države, ker komunizem nikoli ni bil razkrinkan in ker intimno velja, da pri nas je bilo pa drugače. Slovenija leta 2017 ni po načinu razmišljanja prav nič drugačna kot Slovenija leta 1980.

     • traktor

      Zna bit, da je tako. Kar pa me malo skrbi, ker to pomeni, da nas čaka še dobrih 35 let tranzicije. Boljš, da se zahojsamo.

     • sprehajalec

      Finančna situacija ne bo dovolila še 35 let zahebancije.

     • KIKI

      Saj ne more biti drugače: že od vrtca sem nabija levica svoje zasluge
      in otroci in norci rastejo s tem do samega žalostnega konca!

   • sprehajalec

    Če bo JJ izstopil in bi stranka teoretično postavila za vodjo SDS Tarantelo, ki bi postala predsednik Vlade. kaj bo potem? Si se kdaj vprašala?

    1. kako bi preprečila odtekanje denarja čez dilerje? kje bi začela? Sediš v pisarni pa tuhtaš? Naročiš tajnici, da napiše odlok, da je prepovedano delait čez dilerje. je to to? Se bo ta odlok upošteval? Bo šel čez Vlado? Bo šel čez državni zbor? Bo sprejet? Komu ga boš sploh vročila? na koga se boš obrnila, da bo odlok efektiven? Ali bo ležal na tvoji mizi?

    2. kako se boš lotila preobsežne lokalne samouprave? napisala odlok o združitvi občin? Zopet v državni zbor, pa zbor županov boš dobila na vrat pa novinarje, pa ustavno sodišče?

    Sedaj ti povem, nič ne boš opravila, takšna boš kot Cerar. Onemogočena s stoterimi protiargumenti. Tiho boš na koncu in boš sodelovala, kakor bo pač tok dogodkov in se jim prepustila.

    zato je pomembno, da ima Slovenija izkušenega vodjo parlamenta, ki ve na koga se obrniti, ki ve, kdo vleče niti iz ozadja, ki ve koga pristriči, ki ve kako izpeljati proceduro, ki se lahko upre pritiskom ulice in medijev, ki bodo naščuvani nanj, In predsvem, da se ga ti lobiji bojijo.

    Drugače bo spet samo en nov obraz. Vladati je umetnost, vladati skozi procedure birokratskih zank in služb, je pa sploh umetnost. Ki te ga naučijo samo izkušnje.

    če se delavec priuči stroju, se mora tudi vodja priučiti vladanju. je to tako težko razumeti?

  • Peter

   Volilno telo je res precej pohabljeno.
   Na levici najdeš pacjente, ki ti navdušeno razlagajo, kako oni kaznujejo napake svojih in na vsakih volitvah izberejo druge. Pri tem seveda pozabijo na dejstvo, da so tudi ti novi nastali v istem štabu kot prejšnji, ki so jih tako zelo razočarali. Verjamejo strankam, ki nastanejo 14 dni pred volitvami (le od kje jim denar in infrastruktura, to jih očitno ne zanima) in nimajo P od programa.
   Ob tem seveda na ves glas desnici očitajo stalnost, ki bi jo pri sebi hvalili od jutra do večera, ko bi jo imeli.
   Skratka…

   • RATATA

    Skratka, to je res tako.

 • Fogglof Tunnek

  “Slovenski levici je uspel čudež – mrliča so obudili od mrtvih!”

  In tako je tudi praf !!!… Upam, da bo LDS-u uspel še en čudež, da bo postavil Slovenijo nazaj na zemljevid gospodarske uspešnosti… to ka je klero-desnica in kvazi-levica zafurala !!!

  • totex39

   Joj kaj pa govoriš, LDS je bila koruptivna stranka in je gospodarstvo v Sloveniji uničila, ne pa da bi bila uspešna.

 • Nata

  Mrliča ????? To so zombiji ! Bojmo se jih !

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, nekoga bomo pač morali volit, sicer bo podalpski živelj spet SDS falango volil… kakšnih trideset let še ne bomo izšli iz tega psihotičnega stanja fkaterega so nas spravlji neodomobranci !!!

  • sprehajalec

   Kmalu bo konec, Z milijardo puha na leto iz tekočega poslovanja + milijardo pufa za obresti na leto, bo troika prevzela vodenje Združene Levice.

  • Mihec S’kumarc

   Sej maš še Viranta pa opankarja pa šnajdro…

 • Fogglof Tunnek

  Priznajte, najlepša slovenska političarka fseh časof je Katarina Kresal – LDS !!!

  • antimur

   Daj ne serji, kakšna Kresalka, morda za vas kučaniste, saj jo je ena sama laž in togota, to se pa zelo odraža na zunanjosti.

  • slosin

   Verjetno tudi najbolj pokvarjena…..

  • Mihec S’kumarc

   A mislš ono afero na dveh nogah.

  • KIKI

   Ta ti pa ne bi dala; je preveč prevzetna, prava kapitalistična kurbica! Kjer je ona
   tam je gnar, a njeee? Iztrgan iz naših žepov !

   • sprehajalec

    Točno tako, in femičarke se zgražajo na Melanijo, katere Trump je pravi lepotec napram Kresalovkinem Senici. Te iste femičarke bi rade, da jih Kresalova vodi.

    Narobe svet.

 • Olga

  Levaki nam stalno vsiljujejo svoje mrliče! Komunizem je rak, ki s svojimi levičarskimi metastazami uničuje Slovenijo! Dajmo jim nogo!

  • Vera

   Tudi Guliča bodo baje dali zraven.Ta pa je”svež obraz”ja.

   • sprehajalec

    nabralo se je kar nekaj novih projektov, Gulić vsekakor paše zraven. Projekt Idrijski rudnik je že skopnel denar….

    • Vera

     ” Školjček ” je bil tudi omenjen .Res sami ” novi frisi ” . :(

   • Olga

    Zapit!

 • Get Smart

  Na KOMINTERNIZMU oz. MURGLSRBSKEM JUGOKOMUNIZMU ni česarkoli slovenskega, ampak gre lahko in tudi gre samo in le za

  KOMINTERNISTIČNO (samoimenovano) levićijevstvo
  JUGOKOMUNISTIČNO (samoimenovano) levićijevstvo
  MURGLSKOSRBSKO (samoimenovano) levićijevstvo …

  ob tem sevda mora biti jasno, da je redukcijo v slogu “levićiji—desnićiji”
  v prostor lansirala KOMINTERNA,
  in sicer za poneumljanje ljudi, za zavajanje (“Za zavaravanje protivnika”):

  “Njih ćemo povezati uza se pozorišnim predstavama i drugom propagandom …”

  Tako vam zna povedati tovariš MOSES MOŠA PIJADE, torej kakor “levićijevska” desanka rukić svojega tovariša morilca otrok in pedofilskega levićija JOSEPHA BROZA TITA.

  Tovariš MOSES MOŠA vam tudi pove in pokaže, kaj so kaviaržidovske “ODLIKE” (LASTNOSTI), ki so jih svetovno znani serbusni lumpenproleteri z veseljem sprejeli za svoje (SERBUS — hlapec):

  “… Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, MI SMO SMRTNI NEPRIJATELJI svakog blagostanja, reda i mira …”

  To so torej KOMINTERNISTIČNE in MURGLSRBSKO JUGOKOMUNISTČNE lastnosti.
  DOKAZANE vsak dan, z vsakim zločinom, z vsakim ropanjem, z vsakim blatenjem ljudi, z vsakdanjimi lažmi …

  Zato, če že morate flancati o levih, levčkih,, levićijih in kar je še butastih redukcij,
  morate pač govoriti o

  KOMINTERNISTIČNIH levićijih v Sloveniji
  JUGOKOMUNISTIČNIH levićijih v Sloveniji
  MURGLSRBSKIH levićijih v Sloveniji
  KAVIARŽIDOVSKIH levićijih (tovariša Joseph Broz Tito in Moses Moša Pijade sta bila oba te pasme zemeljske kuge).

  NI VSE, kar je v Sloveniji, le zaradi tega tudi že kar slovensko.
  Razumemo’

  Za razliko od teh samoimenovanih in z VSAKIM DELOM DOKAZANIH “smrtnih sovražnikih ljudi”,
  ki so VSI po vrsti KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMUNISTIČNI
  ZLOČINCI PROTI ČLOVEŠTVU,
  razumete? (ZLOČINCI PROTI ČLOVEŠTVU — klavci otrok, pedofili, roparji, uničevalci …),
  take so torej odlike MURGLSKOSRBSKOSTI, JUGOKOMUNISTIČNOSTI, KOMINTERNACIONALISTIČNOSTI,
  torej “kultura smrti”,

  pa
  zaznamujejo
  slovenskost sledeče lastnosti:
  — slovensko je domoljubje
  — slovensko je rodoljubje
  — slovensko je resnicoljubje
  — slovensko je svobodoljubje
  — slovensko je poštenje
  — slovensko je sožitje, bivanje v miru …
  skratka SLOVENSKO je “kultura življenja”.

  Pojem SLOVENSKI je več tisoč let star pojem, ki najprej in predvsem označuje pripadnost SLOVENSKI KULTURI, ki je seveda kultura NARODA SLOVENCEV,
  in je kultura kulturne Evrope.

  Za tiste (torej MURGLSRBSKO JUGOKOMUNISTIČNE in KOMINTERNISTIČNE ZLOČINCE PROTI ČLOVEŠTVU), ki zavračajo slovenskost, ki zanje ni opcija in je ne morejo smisliti, pač ne moremo in ne smemo uporabljati (jim takorekoč podtikati) pojem slovenski,
  ker z njim nimajo skupnih točk.
  NISO SLOVENSKI,
  ampak SO KOMINTERNISTIČNI, SO JUGOKOMUNISTIČNI, SO MURGLSRBSKI …

  Še enkrat:
  pojem levićijevstvo je torej redukcija, ki ZLOČINCE PROTI ČLOVEŠTVU imenuje z levićiji, a če se ji že ne morete odreči, jo vsaj za silo spodobno uporabljajte:

  KOMINTERNISTIČNO (samoimenovano) levićijevstvo v Sloveniji
  JUGOKOMUNISTIČNO (samoimenovano) levićijevstvo v Sloveniji
  MURGLSKOSRBSKO (samoimenovano) levićijevstvo v Sloveniji.

  Tovariš Milan Kučan, ČLAN PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE in
  PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  »O odcepitvi Slovenije od JUGOSLAVIJE je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.«

  • KIKI

   Preveč si se razkuril! Včasih je bolje zamahniti z roko, se obrniti v zid
   in zakričati: NAJ GRE VSE U KURAC!
   Meni pomaga, poskusi še ti!

 • Krtača17

  Bolnik leži na postelji, nepokreten. Vse aparature so priklopljena in delajo na polno, da ga ohranjajo pri življenju. Morfij je dvignjen na trikratno dozo. Ob postelji stojijo kvazidesni, ki se prepirajo čez kvazi leve ker bi na vsak način radi imeli roza rjuho z zelenimi pikicami. Kvazi levi pa študirajo ali bi dvignili dozo morfija… Aja bolniku je ime Slovenija…

  • sprehajalec

   Kaj sedaj tale post pomeni, da bi morali vsi skupaj stopiti skupaj in pod vodstvom LDS ozdraviti bolnika?

   Diagnoza je pri zdravljenju še kako pomembna, če se kregaš pri diagnozi oziroma če jo postaviš, kot naprimer Mencinger: “Treba je postrgati tam, kjer še kaj je in dati tja, kjer je že veliko”. Se vsaj polovica Vizite ne bo strinjala s takšnim načrtom ozdravitve. Pa smo spet tam.

   • Krtača17

    Pomeni da bo treba zamenjat vse trenutne in bivše zdravnike.

    • domovina mili dom

     Balkanski dohtarji že stažirajo v parlamentu. Asistirajo jim pa novi obrazi Zblojene levice. A te misliš, da so dobri za državo?

    • sprehajalec

     Definitivno, novi doktorji, ki bi uvozili do 200.000 migrantov, uvedli temeljni dohodek za vse njih in nekaj Slovencev, izstopili iz Nata, EU, in se politično navezali na Venezuelo, Rusijo ter z Grško Sirizo ustanovili 5 Internacionalo so vsekakor to, kar Bolnik v tem hipu potrebuje.

    • učko

     Treba je UNIČIT REŽIM, ki je te dohtarje inštaliral in z njimi manipulira. Ta režim ima na zalogi še na tisoče drdrnovškov, golobičev, katarinc, pahorčkov, buteljškov in ostalih cepcev. Kriv je režim, ne naštete režimske marionete !!!!!!!

  • Mihec S’kumarc

   A si tud ti prikloplen?

 • disqus_ZTv48gRQCp

  hahahahahahahaha, tole je res noro. Kaj se bo se spomnil mali.

  • karpelec

   Špara finance in čas za novo ustanavljanje in dograjuje nove ideje na stare temelje.

 • KIKI

  Poglej, poglej dvoličnost leve golazni! Kričijo na ves glas, naj nehamo
  izkopavati kosti žrtev komunizma, zdaj pa bodo izkopavali kar svoje
  in jih postavili na dobra, stara mesta….Fuj, mrtvaki!…

  • učko

   Njihovi se itak imenujejo “ZOMBIJI” !!! Kot v tistem filmu z Brad Pittom.

 • domovina mili dom

  To ni čudež, to je klovnovstvo. Cerarjevo stranko si poglejte, pa imate LDS. LDS je bila reinkarnirana v Zares, jankoviča, bratuškovo in njena kriminalna duša je sedaj v telesu SMC.

  • Vztrajnik

   Točno. A narod spi !

   • RATATA

    Narod je len!
    Se mu ne da niti malo pomisliti.

 • FORT WORTH

  No,Anderlic poizkusa obuditi mrlica.
  Anderlicu bo uspelo nemogoce. Mrlic bo pokopal Anderlica in levake…

  • domovina mili dom

   Fuzija?

  • KIKI

   UPAM!!!

 • RATATA

  Če pa hoče kdo pomisliti malo bolj, pa lahko ugotovi, da eLDeeS ni nikdar umrl.
  Odlična odskočna deska je bil za prihvatiziranje in odločevalske položaje.
  Še vedno živi. Nihče z nikomer ni skregan, pa čeprav so se cepili in metali pesek v oči ubogim.
  ELDeeS se da opaziti v ps, smc, delu sd, predvsem pa na vodilnih, vodstvenih položajih v preostanku firm v državni lasti na UE, občinah, ter v šolah in vrtcih.
  To so vsi tisti, ki so usmerjeni in nategujejo svoje podrejene koga naj obrožijo začasno namesto eLDeeS.

  Jaz jim nikoli nisem nehal govoriti prekleti eLDeSovci!

 • Domoljub in gej

  Kako lepo je opazovati ko morajo komunistični paraziti žreti lasten drek ki so ga tekom let pridelovali. Neprecenljivo.

 • skrajna resnica

  Novi obrazi Liberalne Demokracije Slovenije- ali so to tisti zloglasni neoliberalci, ki naj bi nam ugrabili državo? Nam bo Kordiš pojasnil.

  • učko

   Pa kakšni liberalci, bimbo !!!! Oni liberalizirajo korupcijo, nepotizem, fašizem, legalno krajo, zločine itd. Ne ga fukat s tem imenom “liberalci”, NEHAJ GLUPIRAT !!!!!

   • skrajna resnica

    umiri konje in beri med vrsticami ;)

 • učko

  Ta rdeči fašisti bojo spet zmagal na volitvah. Pomagali jim bojo navoženi čefurji, glupavi slovenci in ostali lenuhi po javnih službah in borčevski penzionisti !!!!!!

  • Vera

   Ne bo jim uspelo, saj jih predobro poznamo iz let njihove prevlade !

   • stajerc5

    Mi ze, kaj pa ostale politicno zaostale in nerazgledane ovce? Vsaj polovica jih se vedno zivi, v rdece oprani glavi, v “stari dobri jugi”!

  • RATATA

   genau taku

 • Vztrajnik

  Pogrebci Slovenije in njenih neprivilegiranih državljanov. Ej narod, a se boste enkrat že zbudili in “povedali” tem lopovom : DOST VAS MAMO ! LUSTRACIJA !!

 • Adolf Hitler

  Tok umoro v črni kroniki kai ne poči gdo to kuzlo golasen dol sai ga niti nihče pogrešal več nebi to pofukano komunaisersko židovsko podgano! Ko boste nega spravl ie komunaserska udba am Ende!

 • stajerc5

  “Anderlič je še dejal, da so pobudo za srečanje dali mladinci.” Hahahahaaaa….
  Se tu se je TVhanzi zaje…l, ko je pokazal 40 metuzalemov, kako spijo vsak na svojem stolceku!
  Nisem videl enega samega novega, pozaaabi pa mladega v tej mrtvasnici!

 • Adolf Hitler

  Zahtevaite że enkrat kramole dost z hecom!

  • tarantela

   Sej še ne vejo, kaj to pomeni!

   • Adolf Hitler

    A ti veš

    • tarantela

     Starodavni zakon za uveljavljanje pravice, še vedno velja.

     • Adolf Hitler

      Pa se kako

     • tarantela

      Samo nič ne koristi poziv za uveljavljanje pravice, koga boš potegnil k uporu?

     • Adolf Hitler

      Sem ze poslal na SDS forum in mi ie Jansa lastno odgovoru zato pišite tudi vi na nihovo stran vam povem da ie pozitivno odgovoru zato kai se cakate bombaideraite ih z uprašani ias sem im že poslal popolni orginalni spis kramole če ga se nimas ga lahko dobis na strani OPS DAI TO V GOOGLE ISKALNIK PA BOŠ NAIDLA F.g

 • janez cepec

  ma pustmo LDS pa butasatega Anderleta, ni me blo dva ni na compu, tko de morem šele dones komentirat neverjetn uspeh slovenske diplomacije, pa zunanjega ministra, boli me Đoko, Erjavca, kajti namreč Slovenci smo premagal Dudeke u rokometu. če tle ni mu Kučko prstou umes, jih je pa Klovn Kahl sigurn. na naslednih volitvah volte Erjavca, če vam ne bo boljš, njemu bo sigurn. Kahl va mas rad-

  • stajerc5

   Vidis, ta dva dni terapije ti je pa res pomagalo! Se par taksnih, pa bos nas…

   • janez cepec

    ja, ja sej gre na boljš, zadnč enkrat sm tud vašga velkiga vodja poslušu ene pou ure, sicer, zgleda de sm res cepec, ke ga nism kej dost zastopu, čeprou klobasa eno in isto stvar že četrt stoletja, ampak, trudem pa se, ane, tko, de me uhka za svojga uzamete, sej vaš moto je, tud če je Cepec, važn, de je naš.

    • stajerc5

     Seveda je to nas moto! Normalno misleci so ze cel cas na nasi strani. Sedaj se gre se samo za, zalostno ampak res, privabiti cim vec cepcev, s tabo vred, heheheee…

     • janez cepec

      mau me skrbi, de se nas ne bo preveč nabral u stranki, poj se pa uhka kešn najde, pa bo Preroka zamenu, kva bo pa poj?

     • stajerc5

      Imeli vas bomo pod dobro kontrolo, saj ste cepci, nje-de!?

     • janez cepec

      ja ni blema, usi smi isti, kane, da?

     • Mihec S’kumarc

      ja sam ti si nmau usran

     • janez cepec

      pa kje s’ ti, Bunksl, najdu mene, de me zajebavaš, sprau se na kešnga idijota, de bosta na ninoju

     • Mihec S’kumarc

      no večga idiota najt tu pa že bil problem

     • janez cepec

      kar se idijotou tiče, se pa mau po tvpoj familji ozri, pa jih boš našu še pa još

     • Mihec S’kumarc

      a ti si pa od tamo – još

     • stajerc5

      Pa kako ga nisi prije skuzio, bog te j–o!?

     • Mihec S’kumarc

      aje res cegan

     • stajerc5

      Mislim, da je to tunekova- tista sosedova Julika, ja pa ciganka tudi!

     • Mihec S’kumarc

      se mi je zdel de setak čudn obnaša. a je mau prizadet

     • stajerc5

      Hahahaaa, temu ti reces mau…??????

     • Mihec S’kumarc

      ja sej b lohk prej opazu. Se mi zdi dje on z Mojstrane.

     • Mihec S’kumarc

      nč se ne boj za cepce je vedn dost placa d nas zabavajo

    • Mihec S’kumarc

     za kva pa si ves krastou

   • Mihec S’kumarc

    se mi je zdel deje od tam

  • Mihec S’kumarc

   a dons pa si na izhodu

   • janez cepec

    jsa to bo, sej si tu tud, zgleda de u Begnah beljo, pa so vas vun spustl, če nisi slučajn čez ograjo spizdo

    • Mihec S’kumarc

     a ti si tist kje tam sosed. zdej pa mi je jasn. A poznaš mojga starga

     • janez cepec

      ne tvojo tastaro poznajo usi, k so si jo baje podajal mau levo desno, pa gor pa dol, rezultar je pa bolj slab: to si ti. sorry

     • Mihec S’kumarc

      jst sem še kr ledik
      Rad pa če dobim

 • Slovenec 33

  Dokler imajo vodilnega ideologa v obliki spomenika sredi Ljubljane in na spomeniku ne piše, da je kriv za smrt več kot 50 000 Slovenskih rodojlubov in da je v slovenski zemlji zaradi njega nad 600 morišč, je vsaj meni jasno, da živimo v okupirani državi, kjer okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo niti minimalnih etičnih in moralnih norm. Izdajalci svojega naroda pa nočejo vedeti, kaj je domoljubje.
  Sedaj se spet dvigujejo tisti, ki so omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel po odhodu JLA.
  Kaj jih res ni nič sram ?

 • Maja Novak

  Upam, da so se poklonili svojemu članu Ljubu Sircu, ki je bil celo njihov kandidat na volitvah.
  lds mafija, ki ima svoje lovke v vseh političnih sferah, tako desnih kot levih. to je prava osamosvojiteljska mafija

 • MEFISTO

  Tipičen predstavnik liberalne demokracije je janez cepc z vsemi nicki, ki jih trosi njegov gazda.

  Kdo bi si mislil, da je mož stoterih nickov še na tako nizki razvojni stopnji, da se vegetativno razmnožuje

  • janez cepec

   ma nabije te Janez Cepec na one, nkol, ampak res nkol nism biu član nubene stranke, še najmen LDS, kar se pa nickov tiče, pa zgleda, de si ti še slabš kot ljubljeni vodja, k skoz za sabo vid, al pa sanja Kučkota, ti pa si obremenjen z nekim Petroucem, k ga sploh ne poznam. Bunksl

   • Mihec S’kumarc

    a tis torej petrovc. Se mi je zdel ko spa tak prfuknjen

    • janez cepec

     a ti s’ pa od mefista advokat, al kuga, dobrga Bunksln je dubu

     • Mihec S’kumarc

      luštn je bit bliz tebe k tko smrdi, pa je topl

  • Mihec S’kumarc

   a to je tud on cepc

 • PID

  Vsi poznamo legendo o treh psih herojih, ki so se uprli izrojenim elitam
  v času, ko noben človek ni imel poguma pokazati ogledala povampirjeni
  eliti, ki odloča o življenju in smrti. Bulmastifi so jim pokazali
  ogledalo in ga razbili na njihovih maskah, ki so se nato zdrobile v prah
  kot odpadlo jesensko listje. S tem so se za vedno zapisali v naša srca,
  v srca ljudskih množic in srca delovnega ljudstva ter v želodce ljudi z
  rdečimi kravatami.

  Bulmastifi od takrat simbolizirjo brezkompromisno pasje uporništvo proti
  nečloveškemu sistemu, ki si jih je podajal od garaže do garaže.
  Bulmastifi so s svojim žrtvovanjem za nas zamajali celo »kaviar
  komunistično« vlado in razkrili mrežo spletk in prevar, s katerimi drži
  ozka elita v šahu našo družbo in našo usodo.

  Atlas, Atos in Joy počivajte v miru in hvala Vam.

 • Kučko pod pručko

  Murgelska mafija je leta 2009 imenovala Aleša Guliča, člana LDS, za direktorja Urada za verske skupnosti RS in s tem zelo razjezila tudi kardinala Franca Rodeta.

  Franc Rode: Imenovanje Guliča je provokacija, ki si je niti partija ne bi dovolila.

  • janez cepec

   kašne provokacije si je šele mož oblečen u škrlat prvošu, pa nikome ništa, bi djal učas.
   de o uboštvu, pa takih stvareh ne bi govorl, ker so Rodetu več al men tuje

   • sprehajalec

    Kaksne pa? Daj nastej. Pri nas je v navadi govorjenje na pamet. Sploh v navezi z desnico in RKC.

    • janez cepec

     ves naš šolstvo je popluvo, pustmo to, da je res vsaj polovico imeu prou (nažalost), sam je pa tazadn, glede na to, de je cerku ločena od države, de se utika u to, pred svojmu pragam nej pometa, majo dost smeti, pamet bi rad soliu usem, kešnih silnih zgledov pa njegova Cerku ne daje. nč nimam prot ver, mam use zakramente, sam Cerkev kot Cerkev je pa pokvarjena do amena

     • Mihec S’kumarc

      kšno šolstvo smo mel se vid po teb.

     • janez cepec

      ja glej, jest sm saj sredno šolo spacou, postmo to, de j’ bla mama učitlca, ti pa zgleda še pomožne nisi.

     • Mihec S’kumarc

      kiro pa. Pa menda ja ne ono v kumrofcu

     • janez cepec

      ne, z Janšo sm šu u Jajce, pa smo mel šnel kurz

     • Mihec S’kumarc

      no se tvid.

     • sprehajalec

      Naše šolstvo popljuvati je ena upravičenih stvari. Dežela magistrov, doktorjev ekonomistov iz večernih šol, jambrekovih faksov, ljudskih univerz, delavskih univerz, družbenopolitičnih univerz, Kumrovških tečajev, kursov za družbenopolitične delavce v Poljčah itd. Vse te univerze so bile narejene zato, da ne bo treba delati. Vse to silno znanje čička doma ali pa v agencijah in uradih, brez dela. Ali pa sklada dile na avstrijskih žagah čez mejo, pa vsaka čast tem.
      Nekoč sem nekje gledal neke power play igre, čez ovire pa te finte, Novozelandci so bili sami mehaniki, kmetje, frizerke.
      Naše Igre brez meja so imele doktorje, magistre, inžinirje, učiteljoice, skratka elito.

      Pa gre Sloveniji bolje od Nove Zelandije? Kolikor vem se Slovenci izseljujejo tja.

   • Mihec S’kumarc

    ti že veš kaj je reušna. bivaš na prostem, službe nimaš, penzije…

    • janez cepec

     a veš koko pravjo, kdor z malm nio zadovoln……….(mu velek na zrase). ja maš prou, sm čisti Kristjan, revšna, pa uboštvo, pa take stvari, no ja penzija je še kr. ne pa tko, kot naša Cerku. radi bi Pokluko, pa Triglav, pa Savico, pa navem kuga še, več jim vrnempo, več zapraujo

     • Mihec S’kumarc

      a v lublano pa se voziš z biciklom v garažo

     • janez cepec

      ma ti si idijot

     • Mihec S’kumarc

      pa nauš reku da greš peš

     • tramal

      Še petsto let boste vračali kot cerkvi kot ostalim,toliko ste pokradli,da ne rečem da kradete še naprej..

 • mapu

  Tale možakar naj kar ostane na cvičku, boljš za njega pa za Slovence tud.

 • Franc Šink

  Komunisti so zadnje čase bolj pomembni kot Jezus Kristus .Tudi oni so prepričani da lahko delajo čudeže.

  • janez cepec

   ja sam Đizusa so križal poj, k’ je, kao, čudeže devu

   • Mihec S’kumarc

    tebe in tvoje pa še bodo

   • tramal

    Tudi vas komunajzerje bomo križali ko ste naredili take čudeže ,da ste uničli neuvrščene potem jugovino nato komunizem in sedaj uničujete slovenijo.Neverjetni čudeži ki niso uspeli še nobenemu drugemu na svetu.

 • xtc

  pOVRATEK PROPADLIH KOMUNISTOV_JE LE ODSEV DEBILNOSTI SLOVENSKEGA NARODA;ČE BO TOLE VOLIL:
  Sicer pa je takole Balkanđija v Ljubljani se dela norce iz Ljubljančanov;ki se potolčejo in polomijo in so le tiho namesto ;da bi strnili vrste in složno naredili nujno:

  • janez cepec

   a si jim mau fouš, al kuga, tebe, verjetn tud bivšga komunajzarja, pa nubedn ne povab

   • Mihec S’kumarc

    A se tud ti veseliš zabav v garažah.

    • janez cepec

     jah glej, če maš glih ti take navade, pa de nanje namiguješ, bi ti reku, de jest nism za tvojo družbo, če pa rabeš garažo, ti jo pa za dobr dnar oddam, ni blema. sam, de boste pospraul za sobo.

     • Mihec S’kumarc

      kolkr vem si ti tist k ga vsi natepavajo. Saj se rad hvališ d si najboljš

   • xtc

    He;he butl;jat in komunizem nisva nikoli bila na ti kot ti in patija_še en nepopravljiv idiot:

  • Peter

   Nujno?
   Sej j res d krade ampak je velik za Lublano naredu, de….lublanska mantra, no.

 • radames

  “Novi” LDS falita samo še Kresalova in Senica.

  • Mihec S’kumarc

   ..iz garaže…

 • Prihajam Slovenija

  Njihov glavni kandidat bo Bulmastif Jože.

 • Franjo Trojner

  Stranka LDS je glavni krivec za pokop slovenskih sanj, da bi postali, kot druga Švica. So prvi v vrsti vseh dosedanjih levih vlad, ki jim je uspelo zminirati tranzicijo, ki je danes klavrno končala. LDS je bila stranka afer in volilci tega nismo pozabili. Naj se okoreli levičarji še tako trudijo to propadlo stranko spraviti v živlenje, je ta stranka LDS pase in tega dejstva ne morejo spremeniti niti naši levici vdani dominatni mediji.

 • tramal

  Ta komunistični mrtvak ne bo nikoli več živel.Ali jim je zmanjkalo imen za leve stranke da hočejo obuditi mrtvaka.Levi zombiji lahko postavijo mrtvaka tita za predsednika stranke lds.

  • janez cepec

   kuga pa, če bi Janša kandidiru, poj ma šanse, de zmaga, drgač pa je passe, sam, de on, kljub svojim preroškim sposobnostim tega še ni pogruntu. škoda, mel bi, drgač, desnakarji, še kešno šanso na volitvah,tko pa NO WAY

   • Mihec S’kumarc

    ti sploh ne veš kdo bo zmagu. ati jst povem. Gvišen ne tvoj palček

   • tramal

    Res si siromak da te Janša še v sanjah preganja.Saj Janša umsko prizadetim nič noče zato si ti brez skrbi.

 • Vera

  LDS 1X in nikoli več !

  • janez cepec

   to ti misleš, sej, de ne bo nesporazuma, so luzerji, sam kuga, ke pa ste vi še slabš, pa folk voli use druge idijote, sam de Prerok ne pride na Ablast. tko j’ to, kva čmo.

   • Mihec S’kumarc

    no pa si se spet urau

    • janez cepec

     BUNKSL

     • Mihec S’kumarc

      a ne vohaš bebo.

     • janez cepec

      BUNKSL

     • Mihec S’kumarc

      asi ti mlinar al pa jeclau

   • Vera

    ” Prerok ” je zgoraj nad nami ” cepci ” pa na zemlji ! :(

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, nekoga bomo pač morali volit, sicer bojo nedojebani podalpski desničarski pionirji spet SDS falango volil… kakšnih trideset let še ne bomo izšli iz tega psihotičnega stanja fkaterega so nas spravili neodomobranci !!!

  • janez cepec

   pa tud če SDS zmaga na volitvah, kar seveda hvala Bog ne bo šlo, ne morjo uladat, ke ne bojo dubl nubenga idijota za koalicijo, ki bi se podredu velikem vodji, ki hoče bit dosmrtni predsednik, kot njegov uzornik Tito

   • Mihec S’kumarc

    buksl mi ne nucamo koalicije znamo sami vladat.

    • janez cepec

     usral ste se in se bote, koko pa znate sami vladat, ste pa pokazal za ćasa WW2, ko ste se spajdašl z Dolfetom, dons pa jokate, ke ste vojsko zgubl-

     • Mihec S’kumarc

      mi smo zmagal vi usraneti pa se zgubl.

     • janez cepec

      sanja svinja o koruzi

     • Fogglof Tunnek

      Petokolonaš so bli in petokolonaši so še danes… enkrat nacist, vedno nacist…

     • janez cepec

      maš prou

     • Mihec S’kumarc

      o marička pa sta se le našla

     • stajerc5

      Ma kaki, zdaj je drugi Laptop odprl!

     • Mihec S’kumarc

      kok sta hercig. a mislš de sta dvojčka. Mal čudn se obnašata sta menda res en mau prizadeta

     • stajerc5

      Cuj, mislim, da sta fehtala za forsus v Murglstanu, pa sta dala gasa cez vikend, da bojo penezi v ponedeljek v Zvezdi…

     • Fogglof Tunnek

      Tak gledaj, da še ne bom tretjega…tam bom komentiral pod Milan Kučan…

     • stajerc5

      Spusti se malo nize…

     • stajerc5

      Ne sam, da so zgubl, vsraneti so se v hosti tako zgubl, da se dandanasnji ven hodijo!

     • novaknovak

      ste bili spajdašeni z dolfijem dost prej, pol ste se pa anglov ustrašl, pa šli v zagreb spet k njemu jokcat, in se mu ponujat, kak boste anglo-amere v jadran potiskal…

     • janez cepec

      ti, ejga, a si ti zgodovino u pomožn šol mau prešpricou, al jo sploh niste mel na programu?

     • Mihec S’kumarc

      a se ga spomneš s pomožne. se mi je zdel d si bil tam

     • novaknovak

      hahahahaha, majke mi, kolk ti nick pristaja. zgodovino..a še vedn bereš kurirčka pa mirko i slavko? al misliš ker sperans tega ni uvedel v učbenike pol to ne obstaja? visoka šola, pa tako neizobražen…žalostn, žalostn zelo…

   • Fogglof Tunnek

    Aktivirali so zamaščenega Primca in zacugjeno Zevnikovo…ki se skrivata za otroki…

    • janez cepec

     tud to jim ne bo pomagal, edin če Preroka skancelirajo, poj majo pa šanse

     • Fogglof Tunnek

      Prerok… General Glanzkopf…

  • Mihec S’kumarc

   no sam ti si še manku. že cepec dost zasmraja pa še ti

  • Krtača17

   Kje bojo ti bučmani še kaj nardil. Imajo bazo 14% opranoglavcev z mentalnim dometom ala nova24 in to je to. Oni kar sanjajo da je 14% neka “večina”. Zraven pa še skregan z vsemi strankami. Logika kaput, total….

   • Mihec S’kumarc

    opla ste že trije.

    • Krtača17

     Vas je pa 14%, skratka to je cela Slovenija hahaha. Sliko nad postlo poprav, da ne bo jajo hud…..

     • Mihec S’kumarc

      Jst mam sliko od tamauga

     • Peter

      Trojke, k hrabri likvidatorji neoboroženih civilistov VOS, madona, no.

     • Krtača17

      Vas dva sama a njih dvojica pa to, ja ja, pa v jok pa na drevo.

   • mannuro

    ste včeraj preveč šmarnico pil, pa se počutite močne. Bo minilo, pride potem glavobol.

    • stajerc5

     Nic ne bo z glavobolom, je ze od OS v stanju dveh promil!

  • mannuro

   Tipična retorika levega fašistka. Malo v umu in žaljivo. Upam, da se tvoje napovedi uresničijo, mislim, o tistih 30 letih. Tega vaša sorta ne preživi. Ni potrebno delat jam, rovov, kot jih znate opevat osebki vaše sorte. Zapadete v depresijo in.. ja, cap.. nema više. Boh ne daj, da bi se zgodil Sloveniji Trump.. verjetno bi bile slovenske goše spet polne, lovci pa presrečni.

 • Jožef

  Če to drži o oživitvi LDSa, potem doomsday ni več daleč.

  • Mihec S’kumarc

   sj ga že mamo. poglej se že zbirajo

 • Mihec S’kumarc

  kok postaja luštn .sta že dva klouna tu

 • Peter

  Tunek je prišel s proslave NOB v okolici? Golaš je bil partizanski al ste meso kupil, no?

  • Mihec S’kumarc

   oni ga zarubjo. Pa tud cepec je pršu od tam se mi zdi

   • Peter

    Nekam čudn po dva se držijo, no.
    Dva nicka za enga cepca, bi reku, hehe…

    • Mihec S’kumarc

     a veš praujo da imajo vodenoglaučki velko glavo

     • Fogglof Tunnek

      Ne, gnes smo nove rove kopali…in partizanske pesmi peli…

     • slosin

      A ste tud kaj bežal pred domobranci..?

     • Fogglof Tunnek

      Ne, za njih smo rove kopali…

     • stajerc5

      Ja, hvala za narejeno delo, ker iz rovov se bo dalo prav fajn po vas zgat!

     • Mihec S’kumarc

      pa tud pil ste velik se vid

     • stajerc5

      Ce ne bi pil, se lopate ne bi zmogel v rokah drzati, ker se jim tako tresejo!

 • primoz

  No tole z obujanjem propadle LDS je bolj pobožna želja nekaj posameznikov iz vrst nekdanje LDS.Pa bodimo realni tudi KVAZI LEVAKI niso tako naivni,da bi na naslednjih volitvah kot nekaj novega volilcem ponudili stranko z imenom LDS.

 • mannuro

  Mene samo zanima, če so stomilijonski dolgovi prejšne LDS, še iz časa rajanja kresalke, tudi poplačani? V nasprotnem primeru, je znano jedro te stranke.

 • Fogglof Tunnek

  Pustite vi LDS… SDS (Slovensko Demagoška Sekta) iz ulice z fseh lofk hobotnice pritiska na sodno vejo oblasti… Kaj takega ne vidiš več…toti sektaši mislijo, da se bo država in svet začel obračati po njihovih ukazih…še kar ne morajo pozabiti, kako so v prejšnji državi lepo bili v stranki, kjer se je ukazovalo in sodnikom, tožilcem, policajem… njihovi ala Gorenaki, Janezi, Barbare, Miklavčiči, Goebbelsi so tega pač navajeni….Minili so časi, ko je slovenski narod množično podpiral izdajalce domovine..zdaj jih poznamo…postavljajo spomenike v Grahovem in Roftah !!!

  • radames

   Foglou tumpek tumpek

  • Fogglof Tunnek

   VOLITE ZDRUŽENO LEVICO !!!

   • radames

    To delajo samo voli.

    • Fogglof Tunnek

     Ja ja…ti kar voli… ZL ali LDS…

     • radames

      Vol je že povedal, katerega bo volil.

     • Fogglof Tunnek

      A boš ti vol ZL ali LDS?

     • radames

      Pa kwa se usajaš! Kdo te je kaj vprašal, tumpek tumpek?

     • Fogglof Tunnek

      No, in končno sma prišla do spoznanja, da boš volo ZL ali LDS !!!

     • Peter

      Povsem enostavno ga lahko blokiraš in v 10 sekundah imaš blažen mir pred debilnimi izpadi, no…

   • Verbena

    ..pejt s to stranko nekam….lapajo in lapajo…prva stvar ko so prišli v parlament jim je bil zakon o istospolnih…sej me osebno ne motijo..sam zaboga svetega….kje so pa tisti mali ljudje, tisti, ki jih venomer izpostavljajo, se izgovarjajo na njih…niti jih še ni bilo slišat, da bi sploh kdaj omenili, da so njihove plače prevelike, kot so se drli prej….ne, v njih ne vidim borbe za malega človeka !!!

    • Peter

     Če se ne motim je ena njihova članica vpila Poslance na minimalce, potem pa utihnila, ko je sama postala poslanka. Načelno, za vzgled drugim, no…

     • Verbena

      …..ja, besede marsikaj dovolijo…a jaz jih pri politikih jemljem resno in zavezujoče….a to nikoli ne postanejo….

     • Peter

      Saj to samo povem unmu butelnu nad tabo, k jih obožuje, te svoje občudovalce levičarskega venezelskega gospodarskega čudeža, no.

     • Fogglof Tunnek

      Ka sta ti in Peter v položaju 69? Kateri je na vrhu?

 • Verbena

  Stranka LDS….prva stranka v vladi 1992-1993….prva stranka v vladi 1993-1997….prva stranka v vladi 1997-2000….prva stranka v vladi 2000-2004 ( Drnovška zamenjal Rop )…..in druga stranka v vladi 2008-20012 !!!!—–kaj jim še ni zadost ?? čeprav je bila to stranka, katero sem 1992 volila, če sem že dobila volilno pravico…mi je bilo tega dejanja vedno žal…tako žal, da od takrat ne volim več !!!…ker sem verjela, zaupala…tako Drnovšku, katerega je Školjč uspel prepričat, da je šel v to stranko, kajti vedel je, da bo njegovo ime magnet za volivce…in res je bil….samo tistih pravih del stranka ni nikoli pokazala….brez trohice slabe vesti lohka rečem, da je ravno stranka LDS krivec za premnoge stvari, ki niso šle v državi v pravo smer….in sedaj se vračajo…po kaj ???….imeli ste priliko , a ste vse skup popolnoma zahebali !!!!….ne, hvala !!!!

  • radames

   Ko se je še v Jugi volilo Drnovška ali pa Bulca za predsednika predsedstva Juge, sem prvič storil, da odkrito nisem šel volit. Pome so prišli iz volilne komisije, češ, da sem edini, ki še nisem volil. Povedal sem jim, da ne grem volit. Z dolgimi nosovi so odšli in verjetno javili na lokalno udbo. Jaz pa sem še danes zadovoljen, da sem jim pokazal, da jih nekaj gleda. Potem nikoli več nisem volil tistih, ki so dišali po komunizmu. Tudi na zadnjih predsedniških volitvah sem ostal doma . Pahorja in Türka – oba komunista – se ne voli.

   • Fogglof Tunnek

    Ti si zaradi tega na spisku za odstrel… Udba kuda, Udba svuda… Čuvaj se…in zvečer ne pretrdo spati…

    • radames

     Taki kreteni kot ti volijo naslednike tistih, ki so eno državo že uničili. Moraš biti svetovni nadkreten, da take uničevalce voliš.
     Adijo, maslar!

     • Fogglof Tunnek

      Milan fse vidi, Milan fse ve,
      greh se delati ne sme.

  • Peter

   Po kaj se vračajo?
   Ostaja še nekaj projektov, pri katerih bi se dalo kaj zaslužiti, no.

   • stajerc5

    Aha, mislis, da ze iscejo vlakovodjo za drugi tir?

    • Peter

     Ne, zavirača, no.

     • stajerc5

      Imas prav. Ce se fejst bremza, projekt dlje traja. Dlje traja, vec je casa za “leva ruka desni dzep”…
      Popravek, leva ruka levi dzep!!!

 • Fogglof Tunnek

  Vi klero-fašisti se zapikavate v novi LDS… še zaj pa niste povedali kdo riše kljukaste križe po Ljubljani? Vem, da ste klero-desničarji…samo kdo?…Upam, da bomo izvedli.

  • radames

   Bakrene žlebove s Kučanove hiše so ukradli komunisti in nihče drug.

   • stajerc5

    No ja, lahko bi rekel, da so bli cigani! Saj je isto, ampak cigan se se vedno lepse slisi, a ne!?

    • RATATA

     Ja, cigana ubiješ takoj, komunista pa bol pučas?

  • Mihec S’kumarc

   križe riše janez cepec to je tisti ksi ga zdej zameno

  • sprehajalec

   Ne bomo izvedeli, ker Policija nima interesa poiskati. Tako kot ne za tisti Alah Akbar na Šmarni Gori, tako kot ne za plakat, ki Avstrijce straši pred Kekcem. Vse to so tako prozorne fore in brez inteligence, da lahko nastanejo le na Metelkovi, v Rogu ali pa pri kakšnem radikalnem podmladku Združene Levice, ali pa pri Rdečih džihadsitih. .

   Mladinci, ki so ideološko zelo blizu tem na oblasti, zato jih ti nočejo poiskati, ker bi bilo neprijetno. Raje vsi vpijejo “ta desni”.

  • Franjo Trojner

   Ma tebi Fogloov Tunnek se ti od vseh totih tvojih fašistov, nacistov in kljukastih križev že čisto blede. Hej danes se piše leto 2017! Čuj Fogloov Tunnek sam nacistov in fašistov ne vidim nikjer, me pa iz prav vsakega eka strašijo spomeniki tvojih levih totalitaristov, tudi uluce, trgi, mostovi in celo javne ustanove se še vedno poimenujejo po njih, to je žalostna realnost/podoba Slovenije in kakor tudi ni protesta levih zdraharjev na katerih se ne bi pojavili totalitarni simboli in parole nekdanje kumunistične totalitarne Juge ali Stalinove Rusije. Čuj Fogoov Tunnek, ti si za SD, ZL, SMC, DESUS, ZAB, LDS, za Jugoslavijo,za totalitarizem, za kumunizem, za Tita, za Stalina, za Maxa, za vse, ki prihajajo po balkanski poti, jaz pa samo ZA Slovenijo ,ZA SLOVENSKO SAMOSTOJNO DRŽAVO, ZA ves SLOVENSKI rod, ZA KRŞČANSKO SLOVENSKO kulturo/jezik/navade in običaje, ZA SLOVENSKE simbole, ZA SLOVENSKO ZASTAVO, Za SLOVENSKO HIMNO ZDRAVICO v celoti, ZA demokracijo, ZA svobodo govora, ZA visoko profesionalne/neodvisne/ nepristranske medije, edino ZA stranko SDS in protestiram edino in samo pod SLOVENSKO ZASTAVO IN SIMBOLI, ZA napredno zahodno civilizacijo!

 • Krtača17

  Mam občutek da bo na naslednjih volitvah krepko zmagal Chuck Norris ali pa Darth Vader. Oba se mi zdita dokaj primerna kandidata glede na ostalo konkurenco. Pa čeprav nimata programa, je ta sigurno za 100% boljši.

  • Fogglof Tunnek

   Mislim, da bi bil Darth Vader boljši od Janše !!!

   • Krtača17

    Bolje čelada kot pleša…

 • Peter

  Šlosarja za precednika, smo že navajen, no.

  • Krtača17

   Šlosarji za razliko od politikov vejo kaj je končni izdelek….

   • stajerc5

    Pa ne da si ti dratpirstna?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, same podgane vidim kak hitijo…fse pa v desno vleče…pa to…

  • Krtača17

   To je zato ker ga na desno nosijo, pol je pa zmer desna hlačnica mokra…

   • Fogglof Tunnek

    Nosijo ga že na desno, samo baje majo bolj male…

    • Krtača17

     Večina ma 14% normalne velikosti ja, hahahaha

 • Peter

  Neprecenljivo, debata luzerjev, kle pod mano.
  Ste se zmenil, luzerčki, no?

  • stajerc5

   To je pa ze pravi Peder klub rdecih! So jim vse garaze zaprli, ali kaj!?

  • Krtača17

   Sej se mi ne da no. Portal je tvoj. Uspešno trolanje dalje. Pa še garfija poklič da bosta na isti valovni….

   • stajerc5

    A ti si pa iz obale, ker kar nekaj o valovih..?

  • mannuro

   pa saj sta samo dva. Dva taka, ki ju pač daje žolč, pri imenovanju njunih gospodarjev.

   • Peter

    Aja, ok, pa dva.
    Pri meni piše Dis luzer iz blokd. Priporočam tudi tebi, no.

    • mannuro

     hvala za nasvet.. prvi, ki sem mu ustregel pri blokadi.. Sedaj pa še sporočilce na Disqus, da eliminirajo ta osebek, ki očitno ne ve kako se piše kultura ;D

  • Mihec S’kumarc

   krtačar je zamenu cepca

 • Fogglof Tunnek

  A je kdo videl Goebbels-a v Ljubljani?… Samo fprašam !!!

  • mannuro

   Opica nora. Želi si, da ga ni nobeden. Take osebke kot si ti, je rad pošiljal na določene, z bodečo žico ograjene prostore. Navadno so imel na vhodu, veličasten napis. Ja pri vhodu si šel navadno not, pri raufenki pa ven. Ti je sedaj jasno?

   • Fogglof Tunnek

    Žal ne razumeš poante…

    • mannuro

     razumem, razumem. Sem samo dobesedno hotel razumet neumnosti, ki jih pišeš. Bi ti privoščil, da spoznaš PRAVEGA Goebbelsa. Bi te naučil, določenih manir, dete neodraslo.

     • Mihec S’kumarc

      Olajševalna oklščina pa je dje prfuknjen

     • Fogglof Tunnek

      Še vedno ne razumeš poante!!! Fprašaj Grimsa !!!

    • Mihec S’kumarc

     ti še veš ne kaj je poanta

   • Peter

    Take osebke deratiziraš s klikom na Blokiraj tega butla. To so ravnokar uvedli, ko so začeli brati debilnosti tega podn luzerja, no.

  • učko

   V Čefurjani je veliko Goebbelsov. Največ jih je na Kolodvorski !!!!!!

  • Mihec S’kumarc

   A misleš Šljivkota iz parlamenta

 • Peter

  Ne, ne, k nogi!
  Aport! Priden, piškotek, na…

 • Kučko pod pručko

  LDS dečki … 1. del

  Jožef Školjč na srečanju vodilnih članov LDS le 8 dni pred dnevom osamosvojitve. Za izdajo demogracije in šuntanja za Jugoslavijo je postal predsednik Slovenskega parlamenta.

  Po naše bi bilo potrebno predvsem zagotoviti to, da se te proslave udeležijo ljudje iz drugih republik in sosednjih držav, …

  • stajerc5

   Vidis, pa so se mu zelje izpolnile…

 • Fogglof Tunnek

  Udbo-kler = SDS

  • Mihec S’kumarc

   Lohk te je sram d si z njimi

 • učko

  Dejte že enkrat zamenjat naslov članka. Slovenska levica “NE OBSTAJA”. Ti ki se imajo za levičarje so navadni “RDEČKARSKI FAŠISTI”. Banda, ki se grebe in ubija za oblast in privilegije in denar in nadvlado nad drugimi “NI LEVIČARSKA” ampak FAŠISTIČNA. Totalna ne-toleranca do vsega, kar je normalno je “RDEČI FAŠIZEM” !!!! in ne levičarstvo !!!!!

  • sprehajalec

   Je kar prav napisano ker fasisti so bili socialisti in levicarji. Najvecji uspeh komunistov in zgodovinska laz je bila, da je fasiste in naciste pripisal desnicarjem. Pravi desnicar je bil Franco.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, z napadi na LDS je SDS ponovno dokazala, da je ves čas zgolj druga stran iste medalje, ki so ji temeljni postulati demokracije pofsem tuji. Kar samo utrjuje moje prepričanje, da si tovarišija na kvazi-levi in klero-desni fseskozi deli položaje, privilegije in plen, pridobljen od ropanja slovenskega naroda. Zato, ker vejo, da mi to vemo, je tudi v tem primeru nastopila diskriminacija, ampak za to bo moral nekdo slej ali prej sprejeti odgovornost… Zato volite ZDRUŽENO LEVICO ali fsaj LDS !!!

 • Kučko pod pručko

  LDS dečki … 2. del

  Nagrada za Mileta Šetica, ki je na srečanju vodstva stranke LDS, dne 18.6.1991, izrekel te sramotne besede, je bila z vsemi privilegiji začinjeno življenje, njegova žena Mojca Pašek Šetinc pa še danes vodi dnevno informativno oddajo na televiziji Slovenija.

  Dan osamosvojitve bo gola formalnost, začinjena s patetično burko ali dejanje s katastrofalnimi posledicami. Ni dilema, ali bomo jedli travo ali ne, vprašanje je, kje.

 • Peter

  Za našega učitelja petja, no…
  https://www.youtube.com/watch?v=upXKIuMNs3M
  Drugim pa ne priporočam, če imate radi muzko…

 • tarantela

  Mater ste naklepal kle neki, medtem, ko sem Winnetouja gledala.

  • Peter

   Kdo je bla pa Nšo Či?

   • tarantela

    Ena luštna punca, so prehitro šli napisi, sem spregledala. A si mogoče bral tisto knjigo, ko so bili Sam Hawkins, Stone in še ena prekla (sem pozabila ime) v Sibiriji?

    • Peter

     A Karl May? Ne, te se ne spomnim….

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni…POSTAVLJA SE TA TRENUTEK NAJPOMEMBNEJŠE FPRAŠANJE: Koliko ljudi je v resnici telesno, duševno, psihično, moralno, socialno zdravih, inteligentnih, razumnih, človečnih in aktivnih v samostojni državi Sloveniji? In koliko jih je v resnici že socialno družbeno razkrojenih, telesno, duševno, psihično, moralno in intelektualno obolelih?… In kdo je krif za to drugo?

  • Maja Novak

   za to je kriv eden in edini pravi osamosvojitelj ivan janez grosupeljski, ki je sam z mečem resnice premagal jugo sovraga v bitki na grosupeljskem polju. potem je stekel v parlament, oklofutal malega čuka iz murgelj in spisal ustavo z oljčno vejico miru v eni potezi. nato je žrtvoval svoje lase na oltarju samostojnosti. za koga? za boga, domovino in generala.

   • Fogglof Tunnek

    Aha, on je krif !!!… Pa jas to že fseskozi trdim in mi na tem portalu ne verjamejo !?!?

    • Duhec

     Na tem portalu so skor vsi sprani v nulo.

     • Peter

      Ja, duhec, samo vi niste, s tunekom na čelu, Sprani v nulo.
      S pravimi se družiš, no…

      Da pa bi razpravljal z enimi majami o nekih potovanjih po kolenih v Jajce, ne, nisem nor, no.

     • Duhec

      Tunek se norčuje… briga njega za politiko.

     • Peter

      Njegov problem, ti še vedno trdiš, da so vsi tukaj sprani v nulo.
      Pohvaljena, ti nisi, sprana v nulo.
      Ti si edina pametna, ki se oglaša sem, no.
      Še dobro, da te imamo, sicer bolj poredko, ampak vseeno.

     • tohuvabohu

      Ne! Jaz pravim, da je duheca škoda za tukajle.

  • Fogglof Tunnek

   Kdo in kako lahko reši takšno državo in prevzame odgovornost za takšnih in drugačnih 2.062.784 ljudi ? In kdo bo prevzel odgovornost za socialni, kulturni, pravosodni, gospodarski, finančni genocid države, za fsakršno drugo nepotrebno preteklo in sedanje trpljenje otrok in odraslih…tudi nepotrebnih in prezgodnjih smrti… praf vsakega od njih, od nas… za nekatere že 26 let?

 • Maja Novak

  A ima ivan janez še člansko kpj? alora pridem več kasno.

  • Fogglof Tunnek

   Ma ma…ziher je ziher !!!… Mogoče bo nekoč hodil po kolenih po Murglah in prosil Milana !!!

   • Maja Novak

    jz sm slišala da je svoj cajt ivan janez po kolenih romal v jajce. tam je zmagal v hitrostnem poljubljanju portereta tita in dolanca. takoj za tuđmanom. no sam tuđman je bil starejši in general pa še predsednik partizana. to so ti prefarbani pirhi. pr maš v prvi vrsti v počepu in sključen k una albanska žleht nuna u glav se mu pa rdeča zvezda troga.

    • Fogglof Tunnek

     Samo Janez se lahko sklicuje na krizo, neprištevnost, bolezen, nesposobnost, nevednost, neznanje, nemoč, nemotivacijo, prenizko plačo,….?

     • Maja Novak

      ah, kje? Ivan janez je kriza, neprištevnost, bolezen, nesposobnost etc. osebno. on je vse in nič, on je vesolje.

    • radames

     No poglej, kaj so nekateri delali:
     “Tito je 5. maja 1941 v glasilu KPJ pozval komuniste naj čim bolj stopajo v nemške službe. Kasnejši prvaki OF in KPJ, odvetniki dr. Aleš Stanovnik, dr. J. Pokorn in dr. J. Vilfan so v tem obdobju delali v Šentvidu pri Gestapo (selitvena komisija!).”

     In ta podla klika je za izdajalce označila nekatere druge ljudi.

     • Peter

      Ne nasedaj trolom, ampak jih ignoriraj. Trol ni tukaj zato, da bo razpravljal in argumentiral ampak zato, da bo provociral.

     • Maja Novak

      resnica boli!!!

     • radames

      Moje sožalje, če je tvoja bolečina prehuda. Nisem te mislil z resnico dotolči do bolečine. Res ne!

     • RATATA

      Samo zakaj (?) se boš spraševala, ko ti bo šlo vse narobe, ko boš čutila le bolečino, pa ne le fizično. Zakaj se to ravno meni dogaja se boš spraševala. Morda boš celo našla odgovor zakaj. Pomislila boš nazaj, do otroštva, v mladost in tam boš odgovor našla, če se boš potrudila.
      Pridna si bila in si še vedno. Ampak tudi zavedena in to z namenom. Mnogo pameti premoreš, dana ti je bila, vendar jo popolnoma napačno uporabljaš. Predvsem je pa ne uporabljaš zase. Uporabljaš jo za enega drugega, za tistega pokvarjenega, ki te zlorablja. Izrablja tvojo pamet in zavzetost, predanost njemu, ki te je pridobil s spodbudo in privilegijem.
      Čimprej ugotovi, da je ta privilegij premajhen in se ga ne splača koristiti. Ta privilegij ti je v bistvu lahko podelil samo zato in samo tako, da množici drugih nekaj jemlje. Jemlje jim pa svobodo z izgovorom demokracije. Kaj nam bo to? In kaj bo tebi privilegij, za katerega moraš početi grde stvari?
      Le kdo ti bo pomagal, ko grdih stvari ne boš več zmogla početi?

     • Peter

      Karma je bitch, ja.

     • indijanka

      vau

     • RATATA

      Iz glave. Trezne!
      Tale “vau” mi veliko pomeni!

     • Peter

      Dobro ji je to povedal, ja. Se pa bojim, da se ne bo prijelo, no.

     • indijanka

      Vseeno mi je zanjo :). Zapis je lep.

     • Maja Novak

      zakaj bi mi šlo narobe!? le z apokalipso obsedeni krščanarji vidite vedno konec sveta. to kar vidite se vam ponavadi tudi uresniči. skozi zgodovino vedno končate v temi. mi razsvetljenci pa v večni svetlobi. sm priviligirana, predvsem z razumom, kar zate žal ne morem reči.

     • RATATA

      Ti nisi svet.
      In jaz nisem “krščanarji”! (kaj so to neki kuščarji ali kaj?)
      Na svetlobo si pripravljena z modernimi sončnimi očali, to je pa tudi vse.

     • radames

      Ne nasedam, ampak včasih je pa le potrebno napisati resnico. Že zaradi tega, ker oni nabijajo v nedogled SAMO ene dve al pa tri vedno enake zadeve.

     • Peter

      Pa bojo nehal, če boš ti pisal po svoje?
      Če nihče ne odgovarja, zgubijo svoj smisel.

     • radames

      Vem, vem! Pretežno ne odgovarjam na njihove abotnosti.

     • Maja Novak

      širiš pa laži in pol resnice. res je kpj spodbujala simpatizerje naj se pridružijo oblasti vendar z nalogo diverzije in dostopa do informacij.

     • Maja Novak

      sej jz skoz pravim da so vsi isti navadni prefarbanci. zanalašč mučjo ta naš narod že 27 let z lažmi, zavajanji, namest da bi mi vse osamosvojitelje nagonil v kozji rog.

     • Maja Novak

      ja in to z nalogo diverzije, spodkopavanja in osvobodilnega boja.

    • Ruggedplant

     Glede na zgoraj napisano bi tebi in ostalim tvojim totalitarno “razmišljajočim” jugonostalgičnim sopionirčkom, moral biti všeč, v čudnem paradoksu se vrtite komiji, vam ni še nihče povedal tega?

  • radames

   Kolikor vemo, ima zamrznjeno partijsko knjižico samo Kučan. Še vedno je član ene in edine dovoljene stranke v FLRJ. Samo na sonce jo postavi pa je zopet (odmrznjeni) član ene in edine dovoljene stranke. In to bi radi zopet dosegli. Edino dovoljenost.

 • Duhec

  Levi so nardili čudež, desni niso pa nič… mogoče pa še bojo, čez ca 50 let.

  • Fogglof Tunnek

   Levi in Jezus delamo čudeže !!!

   • Duhec

    Zgleda, da res.

    • tohuvabohu

     Čudež! Foglov tič je iz svoje glave naredil svinjak.

  • radames

   Seveda ne poznaš slovenskih čudežev, na katere smo lahko upravičeno ponosni. In to so zaresni dosežki v svetovnem merilu.

  • macon

   Kakšen čudež? Čudež kraje, laganja in retardiranosti.

 • airways

  Če ljudje ponovno spravijo LDS v parlament, Sloveniji in Slovencem ni pomoči! Kolk retardiran pa moraš bit, da znova voliš tistega, ki te je nategnil?! Upam,da jim ne uspe!

  • Fogglof Tunnek

   grrr grrrrrr grrr… bulmastifi te opazujejo…

  • sprehajalec

   Slovenec bo to naredil, ker je vajen partije, ki nikoli ni šla iz oblasti. Slovenec brez partije je kot otrok brez mame. Leta indoktrinacije so naredila svoje v večini glav, indoktrinacija je bila od otroškega vrtca naprej. Kot je dejal Bučar na TV, ko je šla Partija v ozadje se povprečen Slovenec ni znašel, nekateri pa so se zelo znašli.

   LDS je podaljšana roka Partije, ki je avantgarda delavskega razreda. Nastala je iz Socialistične Zveze Delovnega Ljudstva in imela svoje glasilo, najprej Ljudsko Pravico, ki se je preimenovalo v Delo. To je še danes glasilo leve zveze. Le denarja bo zmanjkalo, zato se nekdanjim mladincem iz LDS mudi, dokler je še kaj.

  • macon

   Naj se jim čimbolj razpršijo glasovi. Več brezveznih levih strank, bolje za Slovenijo.

 • Peter

  So spet navalili, plačančki?
  Prav, imejte svoje veselje, na vaših svobodnih, tolerantnih portalih vas tako ali tako brišejo, hehe.

 • Peter

  V
  ponedeljek,
  11.12.1.1.
  je
  sekretariat
  ZK Železarne
  sklical
  zbor
  komunistov
  železarne, ki se ga je udeležilo čez’400
  članov ZK,
  poleg
  vodstvenih
  kadrov
  železarne,
  predstavnikov
  IO
  Sindikalne
  organizacije
  Železarne, skupščine občine
  Jese­
  nice
  in družbeno političnih
  organizacij
  občine. Navzoč je bil
  tudi
  član
  CKZKS
  Vinko
  Hafner.
  Edina
  in
  osnovna
  tema
  zbora
  je
  bila
  razprava
  o
  aktualnih
  problemih
  v železarni
  in o
  vlogi
  Zveze
  komunistov.
  Uvodni
  referat
  na to
  temo
  je
  imel
  sekretar
  Konference
  ZKS železarne Tomaž
  ERTL
  (re­
  ferat
  v
  celoti
  objavljamo
  v
  prilogi).
  .V
  razpravi
  je
  sodelovalo
  14
  govornikov
  in iz
  njihovih
  prispevkov
  povzemamo
  kratke
  misli.’
  Predsednik
  UO Železarne
  Franc
  MEDJA
  je govoril o
  nujnih
  korekturah
  vsebine
  dela
  na
  vseh
  področjih v
  Železarni. Tudi v
  preteklosti
  so
  bili
  sprejeti
  že številni za­
  ključki, ki pa so
  ostali
  le na
  papirju,
  ker so
  bili
  nekateri

 • Peter

  Zbor
  komunistov posebno poudarja
  sledeča
  sta­
  lišča
  in sklepe, ki so
  bili
  iznešeni
  v referatu in
  v
  razpravi:
  1. Komunisti —
  člani
  delavskega sveta in
  upravnega odbora
  železarne
  so
  dolžni
  zahtevati,
  da se
  vključi
  na dnevni red
  seje
  delavskega sveta
  Železarne vprašanje
  organizacije podjetja, če ta
  zahteva ne bo postavljena na seji delavskega
  sveta
  železarne
  do konca januarja 1968, bo kon­
  ferenca ŽK
  železarne
  razpravljala o odgovornosti
  komunistov, ki so
  člani
  centralnih organov delav­
  skega upravljanja.
  2.
  Temeljna shema organizacijske strukture in
  načina
  dela mora
  biti
  izdelana najkasneje v dveh
  mesecih. Na teh osnovah naj se v
  najkrajšem
  možnem
  roku izdelajo poslovniki
  služb
  in obra­
  tov, oziroma organizacijskih in ekonomskih
  enot.
  3.
  Temeljne organizacijske spremembe je iz­
  vesti
  takoj, ostali organizacijski ukrepi pa morajo
  biti
  izvršeni
  do konca leta 1968.
  4. Da bi se lahko naloge in odgovornosti posa­
  meznih
  grup in posameznikov v
  njih
  jasno opre­
  delile,
  je potrebno
  izvršiti
  decentralizacijo odgo­
  vornosti
  na čim bolj neposredno stopnjo vodenja
  in
  izvrševanja.
  5.
  Izkoristiti je potrebno vse prednosti sistema
  funkcionalite
  organizacije podjetja, kar zahteva,
  da prevzamejo polno odgovornost za delo
  služb
  in
  obratov, vodje
  služb
  in obratov, zato jim je
  potrebno zagotoviti, da po lastni presoji izbirajo
  svoje sodelavce v
  okviru
  splošno
  postavljene ka­
  drovske politike in sistema napredovanja. Vodje
  obratov in
  služb
  ne morejo
  prenašati
  odgovor­
  nosti za
  izvrševanje
  nalog na nadrejena vodilna
  mesta in na direktorje sektorjev.
  Direktorji
  sek­
  torjev morajo postati
  iniciatorji
  in
  izvajalci
  po­
  slovne politike na svojih
  področjih,
  danih poobla­
  stil
  in dejavnostih.
  6. Sistem organizacije ne sme dovoljevati, da
  se vodje obratov in
  služb
  za
  neizvrševanje
  nalog
  opravičujejo
  z neizpolnjevanjem obveznosti pred­
  hodnega obrata ali drugih
  služb.
  Neizvrševanje
  nalog
  je smatrati kot
  hujšo kršitev
  delovne
  disci­
  pline
  in je potrebno
  kršitelje
  pozivati na odgo­
  vornost. Kaznovanje pa se ne more
  v
  nedogled
  ponavljati,
  ampak je
  izvršiti
  ustrezne
  kadrovske
  spremembe.
  7.
  Vodilne
  delavce, ki ne bodo do roka, ki ga
  določi
  delavski svet
  Železarne,
  zadovoljivo — or­
  ganizacijsko
  in kadrovsko
  uredili
  zaupano jim
  področje,
  je zamenjati z organizacijsko in stro­
  kovno
  sposobnejšimi
  delavci.
  Ugotovitve
  in spoznanja
  iznešena
  na tem zboru
  s
  področja
  notranje
  problematike
  Železarne
  zahte­
  vajo od centralnih organov upravljanja, da
  izobli­
  kujejo tako
  kratkoročno
  in
  dolgoročno
  poslovno
  politiko,
  ki bo usmerila vse faktorje
  Železarne
  na
  uspešno razreševanje
  vseh notranjih
  težkoč
  in
  problemov.
  8. Razpravo o poslovniku delavskega sveta
  Železarne
  je potrebno
  čimprej
  zaključiti,
  ga spre­
  jeti
  in delo delavskega sveta
  Železarne
  priprav­
  ljati
  in
  voditi
  v skladu z
  določili
  tega
  poslovnika.
  Za
  realizacijo sklepa so
  posebej
  odgovorni komu­
  nisti

  člani
  upravnega odbora.
  9.
  Istočasno
  z organizacijo vodenja mora
  biti
  izdelana
  tudi organizacija upravljanja, pri
  čemer
  je
  upoštevati
  tudi
  potrebne
  organizacijske ukre­
  pe, da čim prej, a najkasneje v skladu z
  določili
  statuta
  preidemo na ugotavljanje in delitev do­
  hodka po ekonomskih enotah.
  10.
  Komisija
  za organizacijo in razvoj samo­
  upravljanja pri konferenci ZK
  Železarne,
  je
  dolž­
  na pripraviti najkasneje do meseca marca 1968
  gradivo za sejo konference ZK
  Železarne,
  na ka­
  teri
  bomo skupaj z
  izvršnim
  odborom sindikata
  razpravljali
  o
  stališčih
  in nadaljnjih nalogah na
  področju
  razvijanja samoupravnih odnosov
  v
  Že­
  lezarni.
  Jesenice, dne 11.12.1967
  Komisija
  za sklepe
  zbora
  komunistov železarn

 • Franjo Trojner

  Leva destruktivna stranka zaradi katere se mi je modra barva zagravžala slovenski parlament razen na dan odprtih vrat nikoli več ne bo videla. Kot mi je moj pes povedo je tudi živali ne podpirajo.

 • Franc Novak 1979

  Zgleda, da novinarji nove24TV ne vejo, kaj je UTD? To je dohodek, ki ga bodo dobili vsi državljani RS poleg kakršnega koli drugega zaslužka, torej VSI SLOVENCI DOBIJO vsak mesec 500,00€ na bančni račun. Vse, kar pa zaslužiš poleg tega, pa podleže davčnim obremenitvam. 500,00€ dobi tako Cerar, kot nadškof Rode, pa Janez Novak, mizar pri Lesnini, in Fata Bajramić, snažilka pri Adrii. Pa še vsi ostali, tudi s.p.-ji in upokojenci in šoloobvezni otroci, in predšolski otroci, študentje in dijaki, pa celo vsi sindikalisti, vojaki in policisti. Skratka vsi. Ker se potem ukinejo VSI izdatki države za socialo, se ukinejo tudi CSD-ji, pa smo pobili več muh na en mah. Še izračun 2 milijona, x 500 = 1 milijarda mesečno, oz. 12 milijard letno za UTD. To res ni noben denar, Cerarjeva vlada nas v šestih mesecih za toliko zadolži.

  • sprehajalec

   Kje ga bo pa dobil tisti, ki ga bo izplačeval vsem državljanom Slovenije? Puf?

   Če Švicarji nekaj zavrnejo, že ne more nekaj štimati. Saj gre za najbolj razvite na svetu.

   • Franc Novak 1979

    Saj 12 milijard ni problem. Grki so jih dobili čez 300 milijard.Torej UTD da, samo koliko časa ga bomo “talali”? 300 milijard je za 25 let za število prebivalcev, kot jih ima Slovenija. Pozabljate pa, da bo folk ves ta denar “nesel” v šoping centre in takoj dobimo še 66 milijard iz DDV. Pa je še za pet in pol let. In v 30 letih se bo vse tako spremenilo, da bo denar rastel kar na drevju, zato moramo uvoziti čim več migrantov, da bojo lahko to drevje obirali za 2 evra na uro. Torej uvozimo še milijon migrantov in jim plačamo 2 evra na uro. to je 2 milijona na uro, pa bojo vse zagonili in dobimo 440 jurjev samo za DDV, pa še vse nekurantno blago jim bomo lahko uvalili .

    • sprehajalec

     Ja, to je tista stara fora, jaz tebi 100 Eur, ti meni nazaj, pa sva naredila 200 Eur prometa in 200% gospodarsko rast. Pa 44 Eur DDVja sva ustvarila. Še 100 Eur mora priti v žep.

     • Franc Novak 1979

      Edino DDV-ja ni pri takih transkacijah kot si jih opisal. Mam pa rešitev za pufe v tem stilu: Pride v nevihti gost v prvi hotel ob železniški postaji in vpraša, če imajo kako sobo?
      Ja seveda, odvrne portir.
      No, tukaj je 50 evrov, da mi sobo zadržite, jaz grem do mojega hotela, vprašat če je vse OK. Pustim prtljago tukaj, pa se vrnem.
      Gost odhiti, mimo pride natakar Jože, pa mu portir reče: Lej vračam ti 50 evrov, ki si mi jih posodil.
      Super, si misli natakar in mimogrede gre mimo tajništva in reče tajnici: Lej vračam ti 50 evrov, ki si mi jih posodila.
      Tajnica vsa vesela, da je dobila denar nazaj, počaka, da gre direkotr iz pisarne domov in reče: Gospod direktor vračam 50 evrov, ki ste mi jih posodili.
      Direktor vzame denar in se mimo recepcije odpravlja domov. Pa se spomni, da je receptorju dolžan 50 evrov. In pravi ejga vračam ti 50 evrov, ki si mi jih posodil.
      Receptor proavna 50 evrov jih da v predal in v tistem trenutku se vrne gost in reče: Hvala, ne rabim sobe. Portir mu vrne 50 evrov iz predala in pomaga pri prtljagi. Na izhodu mu gost stisne 5 evrov v roke in reče: hvala za prijaznost.
      In v tem primeru je vnos tujega kapitala rešil cel problem, portir je pa še imel 10% zaslužka. A vas to na kaj spominja?

  • tohuvabohu

   UTD je največja bedarija, kar se jih kdo lahko spomni na tem svetu.

  • janez cepec

   tole si zlo lepo povedu, sam mislem, da, kot bi djal učas, živiš u občlacima mala.. ma kva bluziš, še zta minimalca nimajo tričetrt folka, pa za normalno penziojpo, zdej boste pa kar UTB talal, Bunksl, od kje pa ?

   • tohuvabohu

    Med minimalcem in to kozlarijo, ki je učeno rečejo UTD, je ogromna razlika. Minimalca plača delodajalec (njegova uzakonitev je mahanje s tujim lulekom po kropilah), UTD pa bi plačevali t. .i. davkoplačevalci.

  • RATATA

   Črtaj dojenčke in otroke, ki se šolajo, penzionistom pa min. 600 ostalim pa enotnih 800, ter
   sesuti ves kriminal!
   Ve se, kaj vse je kriminal a ne?

 • Fogglof Tunnek

  Albert Einstein: “Norost je delati vedno iste stvari in pričakovati drugačne rezultate.”

  A razumete? Albert je bil vizionar…vedo je, da bo nekoč obstajala SDS stranka… ha ha ha ha …

  • indijanka

   Na tem svetu je najtežje razumeti davek na dohodek…je rekel A.E. Naš je..veš Tunek.

   • Peter

    Zalostno, da ocitno precej razgledan clovek ne najde drugega smisla v zivljenju kot borbo proti politicni stranki, ki ni po njegovem okusu.
    Pa ne mislim AEja, no.

    • indijanka

     :) nekateri si poiščejo ljubice, nekateri ekstremno športajo, on pa pomanjkanje seksa, kompenzira tu

     • Peter

      Saj mene ne moti, sploh ne vidim kaj bleja tukaj, ampak se resno sprašujem, kaj ga vodi. Hoče dokazati intelektualno superiornost levice nad desnico? To že vsak novinarček Nedelskega ve. Hoče dokazat svojo inteligenco? Zakaj iz dneva v dan, en dan bi bil dovolj.–

      Očitno imaš kar ti prav, no.

     • indijanka

      Vzemi to kot komunikacijsko urjenje. Ti in Rubec ga prekosita v duhovitosti.

     • Peter

      Oh, dokler sem ga še bral duhovitosti ni pokazal prav nobene, razen da piše v dialektu, kar pa z duhovitostjo nima nobene veze, no
      Precej beden primerek, no.
      Ravno zadnjič je rubec v enem stavku (mogoče ga bom poiskal, če se mi bo ljubilo) pokazal precej več duhovitosti kot tumpek v desetih dneh, no.

     • indijanka

      Preletim ga. Ne berem ga. Včasih malce nasmeji z bistrostjo. Mefisto je mojster satire , ti pa Rubec pa duhovitosti.

     • radames

      Kako je levica “superiorna” nad desnico, sem pred nekaj leti izkusil na nekem forumu, ko sem napisal, da sem šel peš na Blejski otok. Kako so se levakarji norčevali iz mene. Jako pametni levakarji, ki so celo malali zmontirane slike, kako peš hodim po vodi. Potem sem jim povedal, da znam peš hoditi po ledu in po njem tudi priti na Blejski otok. Od desnih se nihče ni norčeval, le nekdo je napisal, da sem najbrž šel po ledu.

     • indijanka

      Pri Pii smo. Če slediš mojemu profilu nas najdeš.

   • Fogglof Tunnek

    indijanka, jas sn se zaljubo…ftebe…

    • indijanka

     Lepo.

  • janez cepec

   že, že,on je to vedu, sam nista pa ne on, ne Nostradamus pogruntala, de se bo u SDS pojau luzer, ups leader, dobri pastir, ljubljeni vodja, pesnik in pisatelj, prerok od nedavna, eden in edini Janez Ivan Janša, ki bi biu večni predsednik, ala Tito, in dokler mamo njega na “lagerju”, se nam ni bat, de bi ta črni spet pršli na ablast. Thank’s God

   • FRANC3

    Po tvojem ostroumju je JJ slabši od A. Anderliča?

    • janez cepec

     ne, če si mau nazaj pogledu, sm exsplicitno, (mater sm brihtn), povedu, de je Anderlič Bunksl že od nekdaj, zdej, če pa bluzi z neko novo LDS stranko, se pa vid, de je totaln idijot, ke mu ne bo nubedn več nasedu

  • FRANC3

   Rekel je tudi: samo dve stvari na svetu sta brezkončni; vesolje in človeška neumnost. Toda za vesolje nisem povsem prepričan.

   • janez cepec

    tle te pa podprem

  • Janez

   Tega ubogega Alberta je citiral že enkrat tudi Mesečni.Ja za božjo voljo,kaj vi komunisteki v svojih beticah nimate nič,da si morate sposojati globoke misli drugih.Kaj nebi kdaj mislili tudi z svojo glavo,četudi je prazna.

 • Peter

  Sosedova Francka je včas rekla, da solata lepš raste, če jo gnojiš.
  Verjetno je vedla, d bojo enkrat eni portali, po katerih bodo patetični osebki gnojili in lajšali svoje frustracije, no.

 • Fogglof Tunnek

  Tak, zaj pa bom napiso resnico. Janša je bil fpleten v ta prekupčevalski vrtiljak katerega so sicer gonili UDBOVCI. Zaradi tega sodelovanja ni prišlo do političnih sprememb v Sloveniji. Tako so bili zadovoljni oboji. Janša in klero-desnica so si zaslužili nekaj denarja, titoisti in stem tudi UDBOVCI pa so imeli mir in tiho zagotovilo, da bojo obdržali oblast v svojih rokah, da lustracija ne bo resno vložena!?!?

  • janez cepec

   DEJA VU

   • Fogglof Tunnek

    To že jas vem fseskozi…ampak desnice in njihovih laži pač ne prenašam

    • tinta

     Te kdo sili, da tule smetiš in nadleguješ poštene ljudi ?
     Kar domov pojdi. tam se bolje počutiš, ker na kurah so te tudi že siti. Do vrh glave in še čez te imajo.

  • Dragan Krstič

   Konkretno, konkretno.

 • FRANC3

  Ja Anton Anderlič je zagotovo rešitev za Slovenijo. Tehnično šolo je mladinec napravil samo zato, ker so občinski aparatčiki klicali učitelje in jim ”svetovali”, naj bodo do mladega upa ZSMS ”prizanesljivi”. To je pomenilo, da MORA OPRAVITI IZPIT.
  V domačem kraju Šmarjeta, ga nihče ne šmirgla, razen tisti pijančki, ki jim daje za pijačo. Ti bodo tako in tako za vsakogar, ki jih napaja. Pred leti ga je najbolj podpiral bivši predsednik KS Šmarjeta (pranje denarja, kupovanje parcel, nelegalna gradbena dovoljenja, pokopališče, itn.).

  • Peter

   Skratka, tipičen LSD kader, no.

  • macon

   Spomnim se, da je na obali dobil za male denarje veliko parcelo ene državne firme (čez 10.000 m2), ki je bila potem takoj stokrat več vredna. Tam so potem zgradili celo naselje in je Anderlič od tedaj bogat.

  • Fogglof Tunnek

   Lažeš !!!

   • sprehajalec

    Tone ima dveletno šlosarsko šolo, pa še to je bilo problem narediti. Ne vem po kakšnem ključu je partija izbirala perspektivne kadre. Verjetno so ga nekoč hoteli prilepiti na bankovec za 100 Din, namesto tistega rudarja udarnika Sirotkovića.

   • Nata

    No, pa napiši to resnico !
    Saj ti nihče ne brani.

    • radames

     Resnica ga bo preveč bolela!

     • Nata

      Hm. . . pa saj mu bo lažje pri srcu, ko bo napisal. Tako pa revež tišči te svoje skrivnosti, no ?

 • sunday

  in glih njim je to uspelo, ki v čudeže ne verjamejo, sploh hahaha!!!

 • baldeagle

  “LDS je stranka s tradicijo, ki je v zlatem obdobju slovenskega razvoja in ustanovitve samostojne države opravila veliko delo,” je dejal Anderlič.
  —————————
  Hehehe, LDS-sovska razvojna vizija z partijskimi možgani, hehehe. LDS, stranka ki je grobar slovenskega gospodarstva. Stranka pod vladavino katere se je v Sloveniji zgodil rop stoletja. Stranka, ki nosi največjo krivdo, da se Slovenija nahaja v tako dramatičnem stanju. Vse to so rezultati partijskih možganov, kadar jim zabit narod podeli mandat oblasti.

 • Dragan Krstič

  Veliki etik in moralist Janez Drnovšek je odletel va rdeča nebesa vsaj 15 let prepozno.

  • tinta

   a, da je šel v nebesa ?

   • Dragan Krstič

    Rdeča nebesa, da ne bo pomote.

  • Nata

   Ja, ja, etik ? Na koncu se. . .

   • FRANC3

    Ko ga je začela smrt šlatat, pa je izjavil, pa tudi mediji so poročali, da se ukvarja z duhovnostjo. Riti, nihče si ni upal povedati, da je postal kristjan.

    • Nata

     Bog ne daj !! Že tako jim je bilo hudo…….duhovnost ? Saj ni nikjer nič !!

 • baldeagle

  Potrebno je namreč vedeti, da gre za stranko (LDS), ki je aktivno preprečila privatizacijo in odprodajo državnega premoženja in Slovenijo naravnala v smer Balkana in Grčije. S svojo sodno reformo pa dodobra uničila vero Slovencev v demokracijo, pravno državo in svobodo.
  Če bi Sloveniji uspelo ostati in se razviti kot demokratična in
  tržno-svobodna družba, stranka LDS sigurno ne bi veljala kot nekdo, ki je
  stimuliral razvoj Slovenije, temveč temna sila, ki je delala vse, da
  bi Slovenec delal tlako socialističnega režima čim dlje, ter s tem
  ohranjal odvisnost Slovenca od države in milosti komunističnih
  voditeljev.

  To je bila stranka LDS.

  • Dragan Krstič

   To je bila stranka Janeza Drnovška.

 • Krtača17

  Ampak se jo pa kvazidesni bojijo ko hudič križa, pa samo omenil so da bojo od mrtvih vstal. Vsi pikasti, našpičeni, pa sploh še nič ni blo.. Aah kakšen procentek manj bo spet – iz 14 na 13,5. Saj ne bo hudga no. Ena mejhna pikica….

  • tinta

   k’t takrat ka te krtača pič

  • sprehajalec

   LDS je bil eden najvecjih nategov v zgodovini Slovenije. Ljudje, ki se po 50 letih enega imena na oblasti niso znasli, so mislili da gre za neko socialno demokracije po vzorcu zahoda. V resnici je slo le za preobleceno partijo s partijskimi kadri, ki so zaceli projekt lastninjenja druzbenega premozenja in njegovo preoblikovanje v svoje zasebno premozenje.

   • Krtača17

    Ljudem to postaja jasno ja. Zato pa raste stranka Nevem. Stranke pa prepisujejo programe ena od druge. Bolj podobni so si že zelo težko. Tudi to ljudje vidijo. Ampak nobena pa nebi poizkusila nekaj kar je sicer bogokletno rečti na tem portalu – izstop iz eu in nata. Cela eu bo počasi razpadla, tule se pa še kar tumb pa tumba. Eu ja, se razume, a brez teh pajacov (vseh skup).

  • baldeagle

   Vsak človek, ki mu demokratično razmišljanje ni tuje in si želi živeti v pravni in svobodni državi s tržnim in posledično močnim gospodarstvom in razvojno naravnano državo, se na nek način “boji” oživitve demona, ki je v svojem delovanju diametralno nasprotje zgoraj navedenega.

 • montyamp

  Pasjejebci se vračajo .

  LDS II

 • cosmosjasnovidec

  Anderlič se ni veliko spremenil razen,da je zgornja slika še črnobela iz časa,ko je nastopil v filmu in bil glavni ponosen pajacek na sebe Anton Frankenstein.
  Ko sta z pasjejebcem “ogabno podgano stenico domnevnim partnerjem “kresalke” posiljevala in drogirala “baričevičeve pse” ter bila pogrižena je za nekaj časa čudežno utihnil.

 • Darth Vader

  kdo pa mislite da si bo razdelil posle, če pride do drugega tira…..Riko Ribnica pa Anderličeve gradbene firme……..tko da se ve…..omrežje okoli ZL nima praktičnih izkušenj z delom in so bolj fokusirani na zmerjanje in varovanje narko-transferjev v in iz luke koper……smc je propadla……SD je propadla……DeSUS je propadla…..NSi je propadla……ostaneta samo še 2 preverjena izvajalca gradbenih del…..Anderlič in Riko Ribnica…….zato poizkušajo oživet LDS

 • Boco

  A gospod Zoran Jankovic se je ze odmrznil. Oziroma ali je Pozitivna Slovenija cisto zmrznila v tej hudi zimi. Te junake je treba tudi ozivit, pol bo zmeda na levici popolna. In mi bomo uzivali v komediji. Zoran Zoki Jankovic vs Anton Tona Anderlic, pa Zidan, pa Alenka. Ko bo vse skupaj v kaksnem intervjuju povzel Moderndorfer pa bom crknil od smeha. Kako bi se v tej druscini, znasel godpod dr. Miro Cerar mi ni cisto jasno. S svojo “moramo premisliti” vzviseno neodlocnostjo, bi bil dober igralec-naturscik, ki bi igral zgubljenca, ki bi ga nesel tok dogodkov. Vsa ta groteskna druscina, pa bi izzarevala betonsko trdno enotnost to nasprotovanja Janezu Jansu. Tu bi vsem popustil razum. Bali bi se ga kot hudic kriza.

 • Hribouc

  Ko gre Udbokučanizem do kraja v franže in v Murgeldorfu & Trnovem prepevajo prepevajo črne maše, so mužni tudi negativni, hudičevi čudeži.
  K hudiču z njimi, torej, čaka jih drečerežeče.
  Še preje pa naj še enkrat pomislijo s kom so se spečali.

 • Hribouc

  LDS – spomenik največjemu vsegliharskemu Drnovškovemu transkomunizmu za vse rdečuhe ,kocbekjance, koritarje, drobtinožerje, tudi trdorokce, koristoljubce, prešerne tatove in za pobožne komunajzle vseh 8 tipov komunista na slovenskem, razen extra leva tipa Mesečnik & Kordiševski !
  LDS ali tranzicijski GRAUŽ od GRAUŽA.
  Kvazi spomenik žrtvam vojne –
  – bomo preimenovali v Spomenik slovenistanskega Udbokučanizma ali Spomenik 2.TIRU !

  En stolp , 1.TIR se bo imenoval : LAŽ
  Drugi stolp , 2.TIR pa bo: TAT
  Na obeh stolpih bodo podpisi najbolj zaslužnih Udbokučanistov, 11.mesto po korupciji na Zemlji 2016.

 • Franc Šink

  V Zburah je zmanjkalo cvička.

 • Donald J. Trump

  To ni nič. Desnica že dvajset let pri življenju vzdržuje politično mrtvega JJ-a in nas skuša prepričati, da se jim ne gre izključno in zgolj za oblast in popolnoma nič drugega. Tako da kar se čudežev tiče, se levica skrije pred mašinerijo SDS

  • Meho

   Pa kdo hoče tebe sploh prepričat? To je isto, kot da bi žabo prepričeval, da je žaba, čeprav sama misli, da je pingvin.

 • Borut Stari

  Koliko enostavčnih postov! Toliko enocelićnih možganov nasopa danes na portalu.