[Video] Soočenja se je udeležil samo Janez Janša. “Kučan ima čas za podla dejanja, za soočenje z resnico pa ne”

Foto: STA

Prvi predsednik države Milan Kučan se je dokončno odločil, da ne bo prišel na soočenje z Janezom Janšo. Slednji se je na povabilo Nove24TV odzval in prišel v studio, kljub temu da medijskega soočenja vendarle ne bo. “Kučan bi moral sam pojasniti, zakaj se izogiba soočenju, sicer pa je za samodržce značilno, da se neradi izpostavljajo,” je uvodoma komentiral Janša. 


Janša je nato pojasnil, da se Kučan soočenju zagotovo ne izogiba iz razloga, da ne bi imel časa, saj je ravno danes bil slavnostni govornik na Titovem trgu, hodi na promocije knjig, namen katerih je omadeževanje Toneta Krkoviča, ki je med vojno sestrelil helikopter JNA. “Ima dovolj časa za podla dejanja, za soočenje z resnico pa ne,” je razočarano pripomnil Janša.

Propagandni stroj še vedno deluje
Debata se je prevesila v analizo propagandnega stroja, ki je Slovence v preteklosti prepričeval v pridobitve krvave revolucije. Janša trdi, da bo ta propagandni stroj deloval še naprej, pri tem pa je podal primer, da je bila pred časom na Fakulteti za družbene vede izvedena raziskava, v kateri so študente vprašali, kakšno vlogo je imel Milan Kučan v času osamosvojitve. “Polovica študentov je odgovorilo, da je bil predsednik vlade v času osamosvojitve Milan Kučan, se pravi, da ne poznajo niti osnovnih dejstev in to ne osnovnošolci ali ljudje, ki osnovne šole niso končali, ampak bodoča politična in novinarska elita,” je povedal Janša. Janez Janša trdi, da je to empirični dokaz, da propagandi stroj, katerega je namen zamegliti dogajanja v času osamosvojitve, še vedno deluje, vidimo pa tudi, kdo si je neupravičeno prilaščal zasluge za osamosvojitev.

Janša: Kučan ni navaden upokojenec
“Če bi bilo res, da je Kučan navaden upokojenec, bi sedaj tukaj sedel z nama,” je idejo o tem, da je Kučan neaktiven v politiki, zavrnil Janša, pri tem pa še dodal, da drugi del odgovora o tem, ali je Kučan še vedno aktiven, najdemo v knjigi Zdenka Roterja, Kučanovega svetovalca. V Padlih maskah namreč natančno opisuje, kje in kako so se Kučan in sodelavci na primer domenili, kdo bo župan Ljubljane.

Prihodnost mora temeljiti na zdravih temeljih
Janša je na novinarjevo vprašanje, ali ne bi nemara raje gledali v prihodnost, odgovoril, da se od zgodovine ne more živeti, vendar svetle prihodnosti ne more biti, dokler temelji države niso postavljeni na zdrave temelje. Kljub vsemu še vedno obstaja žarek upanja, saj je iz anket videti, da Slovenci in Slovenke še vedno vidijo osamosvojitveni čas kot čas velike enotnosti slovenskega naroda.

Kučanova vloga pri razoroževanju Teritorialne obrambe
“Kučan je vnaprej vedel, da se bo TO razoroževala v primeru, da bo Demos prevzel oblast,” je zatrdil Janša. Pri tem je tudi ovrgel idejo, da je bil Kučan politik miru, torej, da je z dopuščanjem razoroževanja hotel preprečiti vojno. Janša je argumentiral, da je bila ravno razorožitev prvi akt agresije, ki je na koncu povzročila vojno, Milošević pa ne bi hotel tvegati odprtega spopada med dobro oboroženo TO in JLA.

Pogovor je nanesel tudi na Kučanov dogovor z Miloševičem, v katerem se je Kučan dogovoril za slovensko priznanje, da imajo Srbi pravico do tega, da živijo v eni državi, kar je bil tudi eden izmed razlogov za vojno tragedijo pred dokončnim razpadom Jugoslavije. Janša je govoril tudi o priznanju Piera Fassine, vodje socialistične internacionale, ki sta ga Ciril Ribičič in Milan Kučan na obisku v Ljubljani prosila, naj razglasitve samostojnosti Slovenije ne prepustijo slovenski desnici.

Janša: Lojzeta Peterleta ne prepoznam več
Janša se je obregnil tudi ob nedavni intervju s Peterletom, v katerem je evropski poslanec govoril o času Depale Vasi, kot o času, ko so se med sabo sprli neki obveščevalci. “Človek, ki to govori danes, leta 2016, ko so na voljo vsi dokumenti, ozadja te afere te spletke, jaz tega enostavno ne razumem,” meni Janša, ki je opozoril na to, da že leta obstajajo celoten magnetogram celotnega zaslišanja Radenka Radojčića, specialista KOS v nekdanji JLA, strokovnjaka za specialne oblike bojevanja. Radojčić je namreč v zaslišanju pred hrvaškimi pravosodnimi organi dejal, da so ga v Sloveniji najeli preko Antona Penkiherja zato, da naredi naredi načrt specialne vojne za odstranitev takratnega notranjega ministra, Janeza Janše.

“Ko je bila proti meni in Toneta Krkoviča v absurdnem primeru Depala vas, Lojzeta Peterleta ni bilo nikjer, ni nič reagiral. Ko pa je bila vložena ovadba proti Milanu Kučanu, pa je izstopil predsedstva VSO,” je povedal Janša in dodal, da “Gre za dvojna merila, ki kažejo na lik nekega človeka, ki ga jaz več ne prepoznam.”

Janša meni, da je takrat Krščanska demokracija delovala nenačelno, zaradi česar je še danes to politično gibanje na meji Državnega zbora. Meni tudi, da je Krščansko demokratsko gibanje vodilo veliko lažnih prerokov, z izjemo Andreja Bajuka, ki pa so s kapitalom gibanja delali kot svinja z mehom.

Balažic in Granda o soočenju
“Argumentiran pogovor političnih in siceršnjih nasprotnikov je najboljše zdravilo,” je pred velikim soočenjem med Kučanom in Janšo povedal zgodovinar Stane Granda. Njegovemu mnenju se v oddaji pred soočenjem pridružuje tudi nekdanji veleposlanik Milan Balažic, ki trdi, da je odgovornost za to, da do soočenja še ni prišlo, izključno na Kučanovi strani.

Balažic je izpostavil, da ima Kučan dva obraza, enega za javnost in drugega, ki ga nosi v političnem ozadju, kjer se najboljše počuti. “Kučan je izreden politikant, kar sem izkusil tudi na svoji koži,” je povedal Balažic. Granda je nadalje izpostavil, da Kučan v preteklosti ni pristal na intervjuje, ki mu niso bili po godu, da pa ima gotovo velik odpor do medijskega soočenja, kjer nima popolnega nadzora.

Balažic je nadalje izpostavil, da med politikoma vlada velika razlika, in sicer ta, da Kučan raje deluje v političnem zakulisju, Janša pa po drugi strani raje nastopa javno, z dokazi in dokumenti. Trdi, da bi tovrsten pogovor lahko deloval pozitivno na slovenskem narodnem telesu. Temu je prikimal Granda, ki je dejal, da je tudi v psihoterapiji pogovor najboljše zdravilo in tako je tudi v politiki.


Granda je na novinarjevo vprašanje, kaj so točke spora med Kučanom in Janšo, odgovoril, da je to prav gotovo oblast, od katere je Kučan pijan. “Potrebuje jo, kot alkoholik potrebuje alkohol,” je povedal Granda.

Veliko medijsko soočenje
Po več kot 25 letih samostojnosti in neodvisnosti Slovenije je naše uredništvo kot prvo v Sloveniji organiziralo in vse pripravilo za veliko soočenje med dvema ključnima igralcema slovenske osamosvojitve: Milanom Kučanom in Janezom Janšo. Začetek soočenja je bil ob 19:15 z analitikoma in poznavalcema dogajanja Milanom Balažicem in Stanetom Grando. Pogovor je vodil Boris Tomašič.

Medtem ko je Janez Janša na soočenje pristal, nam je Milan Kučan v svojem prvem dopisu odgovoril, da se mu soočenje med ovadenim in ovaditeljem ne zdi smiselno.

Očiten nesporazum
Ker je šlo za očiten nesporazum, saj uredništvo ne pripravlja soočenja o dogodkih iz preteklega meseca, smo na nekdanjega predsednika naslovili nov dopis in mu ta nesporazum pojasnili. Da tematika soočenja ne bodo ovadbe, ovaditelji in ovadeni iz preteklega meseca, ampak dogodki izpred 25 let in njihove različne interpretacije.

Žiga Korsika

 • Slavko Kogoj

  Ta malta ne boste vidl

 • garfi

  rdeča hobotnica ne bo prišla v Hobotnico
  Za preživetje potrebuje rdeče morje.
  plavi press

 • dori

  Bravo Nova24! Sicer Kučko itak ne bo prišel, ampak naj vsaj ve, da ni nedotakljiv.

 • samsara

  Če je veliki/mali manipulator morda pristal, da pride, pa je ob tem zagotovo držal figo v žepu.
  Do takrat še še kar nekaj časa in med tem se lahko (načrtno) zgodi nešteto stvari, na osnovi akterih se murgelzloba na fin način izogne srečanju.
  Dobro voljo pa je pokazal, bo potem dejal, ko bo za svoj izostanek okrivil Janeza janšo. Že videno že dobro znano.
  Tako, da ne veselite se Nova24TV, ne bo ga. Lahko bi stavili. Pohvala pa za vašo pobudo.

  • tinta

   Mogoče bo ravno ta dan nujna operacija slepiča v Švici.

 • resnicaboli

  Milan Kučan ali je res da imaš na ženino ime denar v tujih bankah??

  • samsara

   Zadnje čase prihaja na plan, da v Trstu in v Celovcu. Najbrž ne od včeraj.

   Nekoč je neki udbokomunist (ni bil osamljen pri tem) nosil nagrabljen denar kapitalistom v hranbo, medtem, ko je doma pridigal in razglašal tekovine komunistične revolucije in bratstvo judoslovanskih narodov.
   Fuj!.

 • althar

  Klobuk dol, če vam uspe oba hkrati dobiti v studio. A močno dvomim.

 • cornusmas

  NOVA TV…če vam bo to uspelo…vsaka vam čast.

 • Lord H.

  Kučan vam bo sporočil, da vas ne spoštuje dovolj, da bi prišel. Želi kdo staviti proti meni?

 • črnaovca

  To bi pa rad videl

  • samsara

   Žal ne boš ;-)
   Sem spodaj napisal…

 • soc

  Gesta je lepa. Zakaj neki mi je že zdaj jasno, da palčka srepega pogleda ne bo na spregled? Še v Javno Hišo ne bi prišel na soočenje, tudi če bi pogovor vodila ena njihovih k…, pardon, družbenopolitičnih delavk.

 • Ph4nt0m

  To zagotovo ni njegova najbolj intimna opcija.

  • dob

   HAHAHAHAHAHAHAHA….

   • Vera

    Se bomo smejali , če do soočenja pride in bo nekdanji predsednik začel jecljati . :)

 • Viktorh

  Da ste ju povabili, ne dvomim. Prepričan pas sem, da ga ne bo kot nikoli do sedaj na nobeno soočenje.

  Pričakujem pa, da bo JJ od vlade zahteval, da ga razreši molčečnosti, ki jo ima iz tistega časa.

  Pahor mu te odveze ni dal.

 • cornusmas

  Povem vam…par dni pred soočenjem….bo v Murglah razsajal prehlad.Mati bodo doma kuhali čaja.

 • karlina

  O, ne morem verjeti, da vam je res uspelo, še nobenemu do sedaj ni , da bi soočil Kučana z Janšo, vsaka čast, čestitke.

  • Sredinec

   Hmm.. naivno, Karlina, naivno … Naslov (spet) zavaja … za zdaj so samo vabilo so poslali … nekaj mi govori, da Kučan ne bo potrdil udeležbe …

 • Veritas

  99% bo kučan zatajil… si izmislil izgovor… če se slučajno uresniči 1% morate oddajo zaupati najbolj lucidnemu in pametnemu voditelju, ki bo pripravljen na vse možne manipulacije kučana v smeri preusmerjanja teme, opravičevanje s sklicevanjem na tretje…

  • radames

   Si bodo “sposodil” Mojco Pašek Šetinc al pa Ksenijo Horvat Petrovčič.

  • karpelec

   Ja, pa še kako pripraljen, da ne bo podlegel modremu pomežiku naj rajši išče moža.

 • Peter

  Moje vprasanje za tov kucana: zakaj ste zavrnili soocenje?

  • von Rhein

   Dobro vprašanje.Večina je že ugotovila,da se bo soočenju izognil.Tudi moje mnenje je enako.Zanima me,zelo me zanima, do kakšne stopnje nesramnosti bo stopil Kučan,ko bo,če sploh bo pojasnil zakaj odklanja.

   • Iza Demos

    Kaj pa naj bi pojasnjeval, saj smo vendar v demokratični državi in rabiš izgovor za svoje dejanje ali pa ne dejanje samo v primeru, da ne spoštuješ zakonskih aktov.

    • Viktorh

     Bravo, tovarišica Izza, vidim, da razumeš poanto povabila…

     • Iza Demos

      Uuups gospodič/gospod, sem navajena da me ogovarjajo z gospodična ali gospa, če mi že postavljajo pred ime kako oznako

     • Viktorh

      Eno je navada, drugo realnost…

 • rubec

  Če vam na Novi to uspe moja stara mati obljublja da vam zapiše en mernk njive jaz se pa zavežem da ji do takrat merlot poskrijem. Je dosedaj zaradi pjače kar nekaj zemlje šlo od hiše pa nekaj mojih nevest tudi.

  • Slovenka

   Mislim, da se bo tvoja stara mati prej odpovedala merlotu, preden se bo Mali pripravljen javno soočiti z Janšo. Ne samo ona.Vsi alkoholiki na Slovenskem bodo prej trikrat ozdravljeni alkoholizma, preden bo ta sovražnik Slovenstva pripravljen pogledati v oči človeku, ki ga že od zadeve JBTZ preganja kot divjo zver. Bojim se, da je celo Bog kljub svojemu neskončnemu usmiljenju dvignil roke od njega. Je pa še veliko upanja za tvojo babico. Vsekakor zamenjal ključavnico na vratih kleti.

   • rubec

    Ona te pozdravlja draga nam slovenka in ti obenem z nasmeškom sporoča da je vse iz kleti že davno v kamro znosila. Ključe od kamr kot vemo imajo pa samo stare matere. In prav je tako.

  • Nova24TV Mod 2

   Bo mernk njiva kar ostal pri stari materi. :-) Kako je pa z merlotom …?

   • rubec

    Merlotom? Ko se mati zbudijo jo precej prašam zakaj so danes že tako zgodaj črni okrog ust.

 • baubau

  Če bo do tega srečanja in soočenja kdaj res prišlo-?-pa voditelj-i vnaprej pripravite resnično dovolj inteligentna vprašanja oz.komentarje in se nikar ne zadovoljite po vzoru hanzijev z zmuzljivimi izgovori in odgovori!

  • Andrej S

   Tam lepo piše da jih lahko nasloviš vprašanja da bojo pol res pametna :O

 • piko8

  Če vam to uspe bomo to soočenje rzglasili za ČUDEŠ!!!!!!!!!!!

 • dr Janez Sveti

  Ne zavajate bralcev tega portala.
  Dr Janez Sveti

 • Anton

  Molimo da Bog čimprej vzame kučana k sebi.

  • dr Janez Sveti

   En človek ne pomeni nič.
   Dr Janez Sveti Sistem

   • Anton

    Ti samo moli…

   • karpelec

    En človek ne pomeni nič, ča pa že pol Slovenije smrdi.

  • ptr

   Oni dan kakšen mesec nazaj sva s kolegom opazila, da na Pjongjanškem trgu (na uradnih zemljevidih je to tisti betonsko puščoben Trg republike pred parlamentom) nekaj postavljajo. Sva že mislila, da je Kučana ruknilo, da mu po hitrem postopku postavljajo mavzolej, nakar bo uradno “umrl” (mmg., tudi Drnovšek je uradno umrl šele kakšen teden po pravi uzbuni na Zaplani). Potem se je pa izkazalo, da so tisto postavljali za teden mode…

  • sodnikisozločinci

   Ne Bog, Lucifer, še bolje pa da ga vzame k sebi kot dečka kak Ahmed al Mohamed in ga kulturno obogati.

  • Janko Gedlička

   Bi prej rekel, da ga bo k sebi vzel padli angel.

 • Sredinec4U

  Prej bom verjel v vstajenje Jezusa, kot v soočenje med tema dvema…če vam tole uspe, kapa dol.

 • Duhec

  Ljudem dajete lažno upanje, da si dvigujete popularnost… iz tega ne bo nič.

  • Janko Gedlička

   Razočaran sem nad takšnim stilom.

 • Sredinec4U

  Na morebitnem soočenju bi znala oba akterja izgubiti živce in izdati precej grehov drug o drugem. Mali sivi iz rdečega planeta je pametnejši od Ivana Glanzkopfa, saj se hoče takšni situaciji izogniti v širokem loku. Ivan je politični buldožer, ki je določenih situacijah koristen, a pušča precej opustošenja za sabo. Mali sivi pa je pač ostareli hobotničar, ki ga niti lastne lovke ne šljivijo več kaj dosti.

  • Vera

   Janez se bo potrudil , govoril bo razločno in počasi, da bomo lahko njega vsi razumeli . Naj se soočita, saj je g.Janša to že večkrat predlagal . Voditelj pri ” hobotnici ” je nepristranski, zato ne bo delal med njima nobene razlike . ” Naj se zmenta ” pred slovensko javnostjo, da ne bodo nekateri več v dvomih ! Če bo Kučan lagal, bomo takoj vedeli, saj postane nervozen .

 • von Rhein

  Torej,to je javno vabilo.Je katera TV do sedaj javno povabila na soočenje?Janša je to večkrat predlagal.Mogoče je kdo iz “javne” diskretno vprašal Kučana,kaj o tem meni.Seveda je odklonil.POP sploh ni resna stvar in dvomim,če bi tudi Janša imel voljo to soočenje opraviti pri njih. Precej opevan PLANET? Ja,Planet btw. Pri včerajšnjih poročilih je bil objavljen odlomek v katerem Janša pove za razgovore med Kučanom in jugogeneralom in usklajevanju mnenja o višini kazni.Po zaključku si voditeljica (tista za katero najprej pomisliš,da ima čelado na glavi,ko se pojavi v kadru) dovoli še komentar,ki usmerja kako je treba razumeti.Pravi : zato pa je tako.Torej zato,ker si krivično obsojeni dovoli povedati kakšno kurbarijo se je šla partija, je danes tako kot je.Če je mislila,da je danes tako kot je v Sloveniji zato,ker še vedno isti intriganti sklepajo dogovore,se opravičim za napačno razumevanje. Pa vseeno mislim,da ni potrebe,prav sem razumel.

 • antimur

  Kučan je enostavno prehudoben in premalo inteligenten, da bi imel toliko jajc, da bi pošteno in resnicoljubno pred javnostjo razčistil svinjarije, ki jih je počel proti slovenski pomladi, SDS in Janšo, brez Janše bi še mogoče kaj jecljal na Mladini, ali pa pri rdečem telebanu Štefančiču.

  • alojz

   Sigurno ima v rokavu še en velik pok. Bo tako bedast, da bodo prisotni ostali brez besed. On pa bo odkorakal kot zmagovalec. Sicer na kratki rok ampak vsak dan šteje.

 • avtohtoni neandartalec

  Zdaj pa takole je, bom kar naravnost lepo povedal.
  Če ne boste vprašali obeh, koliko civilnih SLOVENSKIH državljanov je danes pod totalnim nadzorom in prisluhi, s kakšnimi tehnologijami to počnejo, v sodelovanju s katerimi tujimi državami, koliko agentov je v vključenih v te državne programe, koliko je stal ta stroj in koliko stane na mesec, danes neham komentirat za vaš portal. Resno, ker to je pa že višek.

  Iskrene čestitke za intervju leta… kakšnega leta, desetletja, epohe, lepo vas prosim, ne to zajebat.

  • radames

   Ne bojo vprašal, Samo zato ne, da boš ti nehal komentirat.

  • Viktorh

   Kot običajno, si tudi tokrat pokazal, da ne veš zakaj gre.
   Dopuščam možnost, da se norčuješ iz samega sebe, bolj pa verjamem, da si res zagrizen reakcionar.

 • if

  Soočenje z dejstvi je nepremagljiva ovira za Milana Kučana.

  Milan Kučan odlično paktira z lažjo, na primer z OF lažjo v obliki praznika Dneva upora proti okupatorju, ki ga praznuje vsakega 27. aprila z namenom laskati zgodovinski laži.
  V greznico zgodovinske laži je zavlekel tudi predsednika države Boruta Pahorja, svojega oprodo Zorana Jankovića in mnoge druge.

  • Franc Šink

   Pa mi smo bili 50 let okupirani od “osvobodilne”fronte!.

 • Mitja Grmovšek

  Res prideta: Vauuu.

  • Duhec

   Ne… Nova24tv se sam mal norčuje.

   • Vera

    Nova24TV se prav nič ne norčuje , ker druge medijske hiše Kučana ne upajo soočiti z Janšo .

 • MEFISTO

  To bo soočenje enega s samim s seboj.

  Kučana na soočenje ne bo.

  Mar niste opazili, da so ju samo povabili, ne pa z njima uskladili termina in vsebine sosočenja.

  Tudi ni vesti, da sta oba vabilo tudi sprejela in potrdila udeležbo.

  Bom povedala tako, kot je rad rekel nek naš komentator, ki se oglaša pod več imeni in ki so mu bili veno zanimivi analni izločki, da se bo Kučan v hlače vsral, ne pa prišel na soočenje.

  Bistra in daljnosežna poteza!

 • nevtrino

  Če bi partijski funkcionar komunist socialist udbovc prenovitelj boter stric forumski z neskončno penzijo že enkrat končno sprejel vabilo na soočenje, bi bil pa to že kar en čudež.

 • resnicaboli

  Tega filma ne boste gledali ne vi ne mi.

 • TomTom

  Jaz sem tudi papežu pisal če mi pošlje malo vatikanskega zlata. Odgovor še čakam….

  • MEFISTO

   Zakaj nisi zahteval od Kučana, naj ti povrnejo, kar so ti z njegovim blagoslovom vzeli.

   Vatikansko zlato lahko še počaka, saj na njem nimaš svojega deleža.

   • TomTom

    Kučko nima (več) denarja. Kaj češ tepsti mrtvega konja.

    • Iza Demos

     Morda ga ima pri kaki sorodnici……………

 • AlojzZ

  Dr Janez Sveti: “Ne zavajate bralcev tega portala.”

 • Margu501

  Ga ne bo kučkota ;)

 • zaton

  Kučan bo sigurno “zbolel”.

  • Viljamus

   Mogoče bo rusko gripo fasal od podanikov.

  • rrrrr

   Stari prdec je že dolgo resno bolan: kronične rdečke in udbovske norice.

 • ptr

  Tudi če bi oba že potrdila, to še nič ne pomeni. Čuš se je kar sam prek Twitterja (torej javno) povabil v Požarjevo TV oddajo, potem ga pa ob dogovorjenem terminu sploh ni bilo.

  • MEFISTO

   Pri Čušu je bil pa kriv alkohol.

  • Slovenka

   Vse kaže, da se je Andrejček opekel. 23 je bil star, ko se je znašel kot poslanec v DZ, kjer se mu je zmešalo od dobrega življenja. Do volitev je še v DZ, največ dve leti bo še vlekel denarce, potem pa se bo treba znajti. Levica ga ne bo zasipavala z dobrimi službami, ker mu ni uspelo glavno: sesuti SDS. Ustanovitev stranke v slogu Alternative za Nemčijo: beži, beži. S tem praznoglavcem je konec. Tip lahko res pije kot žolna in v alkoholu utaplja strah pred prihodnostjo.

 • realnost

  Izdajalec je svoje opravil. Briga njega za Slovenijo. Ta ni njegova intimna opcija.
  Potrebno bo vsakodnevno predlagat nove predloge kako ljudem omogočiti preživetje. Vsakemu brezposelnemu ki se samozaposli zmanjšati prispevke za 50% za prvo leto.

 • Olga

  Lepo bi bilo, da bi končno prišel tovariš Kučan in se opravičil slovenskemu narodu za vse trpljenje! Mogoče bo pokazal tisto vero, o kateri je govoril, da jo ima, v soočenju z gospodom Pučnikom.

 • dob

  Ste najbrž imeli v mislih sočenje.
  Bo Janša stisnu sok iz kepeca.

 • mihha

  Ha ha! Ta je pa dobra. Kučan se NIKOLI ne bo javno soočil z Janšo! Kaj pa naj pove?! Vsa njegova politika so bile vedno medijsko podprte laži, potvare, intrige, nasilje in prevare. V korektno vodenem javnem diskurzu se v hipu sesuje kot hišica iz kart.

 • Tanja Bor

  Svetujem, da Milanu Kučanu prošnjo za sodelovanje v oddaji pošljete priporočeno s povratnico. Nato pa nas obveščajte o dogajanju. Ekskluzivno.

 • cornusmas

  Če bo Zvezda zaprta…jo bo mogoče mahnil na NOVO TV.

 • centurion

  Ne ga hecat, NOVA24TV .
  Kratkonogega sivoglavega bo kap trofnla, če ga boste strašili
  s soočenjem.

  On je močan samo v Murglah in obdan s falango 571 zvestih lajavih bebotov.
  Milan ma njih rad….

  • domovina mili dom

   Ja, potem pa čim več povabil – soočenj.

 • komar marko

  nu ja, kaj pa javne delavke. Ali bodo tudi one vodile oddajo?

  • Vera

   ” Hobotnica ” je ob sredah in vedno jo vodi ista oseba .

 • Unikatna

  Če se bo to zgodilo, vam je Nova24TV za čestitati!! Čas bi že bil, da si nalijeta čistega vina!!

 • TOMLC

  Kratkotačnega manipulatorja ne bo.

  • Johan

   Bo bo se morda včlani v novo stranko.

   • domovina mili dom

    Se je že v socialistnično partijo Slovenije, šef Trček

    • Vera

     V Evropi je ” socialistična partija ” prepovedana ! Vse države EU-ja so obsodile totalirizme, samo v našem parlamentu niso zmogli česa takega .

 • goldhorn

  Sem gledal intervju z njim na nacionalki kmalu po ovadbi zaradi predaje orožja TO. Voditeljica ga je vprašala, če bi se javno soočil z Janšo. Nekaj je mencal, vendar je bilo jasno videt, da iz te moke ne bo kruha.

 • Iza Demos

  Pa sta potrdila udeležbo? da se ne matram zaman s formuliranjem vprašanj.

 • Johan

  Oddaja bo zanimiva !

 • rudi breznik

  manipulirate Kucan je jasno povedal da ga na soocenje ne bo

  • Nata

   Saj povabilo ni manipuliranje !! Dober poizkus !

 • janban

  Ne vem zakaj imam občutek, da se bo zlobni palček podelal v hlače in ga ne bo!

 • domovina mili dom

  NovaTV vi delate čudeže, nemogočega ne zmorete.

 • radames

  “Resnic je več, resnica ni samo ena”, je rekel murgelčan. Bomo videli katero resnico bo privlekel na dan.

 • xtc

  Definitivno Kučana (izdajalca ne bo) lahko pa kmalu pričakujete medijski pogrom in sodne ter hišne preizkave na bog ve kakih osnoivah::
  tO BO ODGOVOR kučana ali pa še kake žaljivke:

  • karpelec

   To , bo to.Preveč časa je do takrat,da se lahko zgodi kakšen veliki pok.

 • ljubinica

  Vprašanje, če bo Kučan sploh odgovoril. Če bo, bo odgovor kratek: Pustite upokojenca pri miru.

 • Peter

  OK, povabili ste ju. Vsi tukaj vemo, da se bo eden od njiju povabilu odzval, drugi pa ne. To ve nas x ki spremljamo Novo. Kaj boste naredili, da sirsa javnost izve, da se eden od dveh ne upa na soocenje, on ze ve, zakaj ne, no?

 • Stajerka

  res je velika verjetnost, da Kučana ne bo…..pa vendar z njegovo izjavo, da ima Janša probleme s Kučanom in da on nima problemov z Janšo, bi moralo dejansko stanje glede soočenja bit obrnjeno v obratno smer……
  kak usta odpre se kresne, laže 10x bolj kot je dolg in širok………pa še pokvarjen je star kvargelj, njegova duša je kosmata……..

  • Nata

   Oooooooo, kvargelj…..pa še pokvarjen ! Dobra !

 • MEFISTO

  Milan Kučan i se eventuelno udeležil sosočenja le, če bi ga na Hanzi TV vodila Mojca Pašek Šetinc ali Evgenija Carl.

  Mimogrede!

  Oni večer sem si v Odmevih bolj pozorno ogledal nastop znamenite novinarke Evgenije Carl, Janševe tožilke.

  Izpolnil bom svojo državljansko dolžnost in TV Slovenijo prijavil varuhu pravic gledalcev TV Slovenija in častnemu novinarskem razsodišču, ker pred njenim nastopom ni opozorila gledalcevm da bodo sledili grozljivi prizori, ki niso primerni za otroke in gledalce s slabimi živci.

  Ta medijski dogodek si zasluži tudi ovadbo pri državnem tožilstvu, ki naj prouči, ali gre tudi za znake kaznivega dejanja ogrožanja dobrega okusa in potrpežljivosti državljanov.

  • if

   Kateri večer?

   • Vera

    Tri večere je bila pri TV dnevniku in vreščala kot sraka na RTV SLO 1 . Saj je prav , da raziskuje, toda malo tišja in mirnejša bi lahko bila, ne pa , da skače , kar za ” Slovenko leta ” ni primerno .

    • if

     Hvala. Prosim, pomagajte mi z datumi njenega nastopa.

     • Vera

      30.5 in 31.5.

     • if

      Hvala.

     • MEFISTO

      Sram te naj bo, da REDNO ne spremljaš HANZI TV!

     • if

      MEFISTO, hudičevo me je sram!
      HANZI TV se opravičujem, ker ne spremljam njenih vsebin, hkrati jo preklinjam, ker za producirane produkte s stvarno napako zahteva slabih 13 evrov na mesec.
      Zakon o varstvu potrošnikov in Obligacijski zakonik je uporabiti in “HANZI RTV okupator grupe” nagnati iz denarnice!

 • Nata

  Hm……zanimivo bo …..če bo ??
  So pa ti levi tički zelo spretni v besedah !
  Spomnite se Nemca , kako je bil sladko beseden in fin !!

 • Rožle

  Bo končno povedal…..kam so čudežno izginili celi šleperji z orožjem…?

 • Peter

  Aha, torej uradna razlaga bo, jaz nimam problemov z njim, on ima probleme z mano. In 571 ovc bo to blejalo, ne da bi se ena vprasala, zakaj hudica pa pol ne gres ke pa mu to poves u fris, no?

 • rrrrr

  Težko se bo g. Janez Janša pogovarjal s praznim stolom v studiju Nove24TV. In če bo stol ostal prazen, se vsaj ne bo pokvaril.

 • Ruggedplant

  Leta 2014 so morali vodjo opozicije kar zapreti, da ja ne bi prišlo do soočenja v katerem bi Janša požrl šarlatana Cmerarja, upam da se zgodba ne ponovi.

 • Antonius

  *küčan za isto mizo z Janšo?! Ob svetem Nikoli.
  Prej bo hudič pokleknil pred križem
  *küčan je tako zahrbten človek, da niti sebi ne upa pogledati v oči.

 • Za Slovenijo

  Če ne bo prej Kučkota Matilda srečala, bo to zanimivo poslušat!

 • Srecko Plesnicar

  Težko verjamem, da se bo to zgodilo. Bi bil res čudež, da bi Kućan zbral toliko poguma.

 • karpelec

  Zakaj osamosvojitvene zgodbe? Vedno sem bila mnenja, da za J.Janšo to niso bile zgodbe, ampak kruta realnost. Če pa so za Kučana to zgodbe, pa naj jih ovrže.

 • Slobajker

  Ka medo tudi pride ??

 • janez.pokoncni

  “Zato smo tako tedanjega predsednika Milana Kučana kot tedanjega obrambnega ministra Janeza Janšo povabili v oddajo Hobotnica, ki bo na sporedu 22. 6. 2016 ob 19:30.”

  A kakšna stavnica sprejema stave na temo udeležbe Kučana?

  Za tiste, ki bi stavili na udeležbo Kučana, bi bil donos cca 0.0000000001 evra na vsak vložen evro, kar je že skoraj manj kot 0. :)

  • rubec

   hihihi

 • macon

  Ponovimo slovnično pravilo, ki ga je uvedel forumaš dob: kučan se zmeraj piše z malo, tudi če je na začetku stavka.

  kučana ne bo na soočenje z Janšo.

 • Duhec

  Napovedujete soočenje, ki ga ne bo… skrajno neresno.

  • dob

   kučan je reku, da nič več ne bo, kot je nekdaj bilo.
   A to je pa resno?!

   • Vera

    ” Nekdaj smo vince pil, zdaj pa vodoooooo ” . :)

    • komar marko

     Ja se strinjam s tabo. Sedaj jemo plesniv sir in pijemo staro vino. Res nam je hudo!

     • Vera

      Stavek sem vzela iz pesmi : ” Včasih je luštno blo, zdaj pa ni več tako , včasih smo vince pil, zdaj pa vodoooooo ” . Kdor je delal in skrbel za naprej ( ne , da bi vse sproti zapravljal ) , mu danes ni tako hudo . Bilo nam je hudo , ko smo gradili , šolali otroke , ker je bilo treba paziti na vsak dinar, bon, tolar , evro .

   • Duhec

    Zdej, če takrat nisi, vidiš da je blo resno in iskreno. Potrudu se je… se ni pogosto.

    • komar marko

     Kako veš da ne bo soočenja?

  • Vera

   Zakaj pa ne ? Naj se že končno zmenita .

 • Slovenka

  Upanje umre zadnje, torej sanjajmo, sanjajmo razkošno.

 • rrrrr

  Ne kličite Kučana v v vaš studio, novinarji Nove24TV. Bo prišel z maškarami iz Dražgoš na levi in oboroženimi pionirčki iz OŠ Škrbina s Krasa na desni, pa tudi akademik Jani s štirkot očali pride za njimi….pa da vas vidimo, če si to res upate.

 • komar marko

  Halo admin. Ali sta oba potrdila soočenje ali ne! Težko verjamem, da bo nekdo pristal v mrcvarjenje ali pa bodo vprašanja samo o vremenu!

  • Nova24TV Mod 2

   Halo, očitno ne.

 • komar marko

  Če pa že bo sooečenje bodo odgovori v stiliu: ODGOVOR JE ENAK PREJŠNJEMU!

 • Antonius

  NOVA 24TV, imenitna odločitev!
  Izdajalec in večni partijski lažnivec *küčan zdaj zagotovo v zadregi išče “maternico” v katero se bo, kot postarani zarodek, skril pred slovensko javnostjo. NOVI 24TV pa bo ostala odlična reklama, ker se že ves čas trudite v službi za resnico.

  • Tetka iz ozadja

   Po drugi strani pa že fehtajo denar.

 • MEFISTO

  Spodaj je nekdo omenil spoštovanega Cerarja.

  Nima čas, išče četrto ženo.

  Pripravi naj se tudi peta žena!

  • Viktorh

   Oprosti, a gre za lapsus?

   Verjetno si mislil: Pripravi naj se tudi peta OD žene!

  • indijanka

   Nasmejal si me do solz.

 • Nazgul

  Ob tej priložnosti predlagam novinarsko misel: Gospod predsednik, prezgodaj ste odšli iz politike!

  • komar marko

   Ja tudi na Kubi vladajo 85 letni starčki. SLUČAJ? je potrebna kaka primerjava? Vsi smo pa bili neuvrščeni!

 • Kučko pod pručko

  V takšno srečanje ne verjamem iz preprostega razloga, ta pa je v tem, da je Kučan že po naravi in stari partijski praksi zahrbten in potuhnjen človek, ki se neposrednih soočenj ne upa udeležiti. On še kako dobro ve, da retorično in intelektualno ni dorasel Janši in bi se v takem nastopu samo osmešil. Upal bi staviti, da ga ne bi bilo na soočenje, tudi če bi mu ponudili velik honorar, vsi pa vemo, kako so komunisti mahnjeni na bogastvo.

  Kučan tudi dobro ve, da bi se glavna os vrtela okrog osamosvojitve in njegovih dokumentiranih izjav, ki jih je vehementno trosil pred in po letu 1991. Ve tudi, da je vsa Slovenija seznanjena o njegovi ne “najintimnejši opciji”, o grožnji političnim nasprotnikom in predvsem Janši tudi s “fizično likvidacijo”, o čemer ga bremenijo dokumenti. In po dobrem letu, odkar je grožnjo izrekel, je pod strelom ‘pijanega lovca’ ugasnilo življenje njegovega političnega tekmeca Ivana Krambergerja.

  Kučan se boji tudi pogovora o orožju in denarju, ki je poniknil neznano kam, komunisti pa so vso krivdo zvalili na Janšo. Nihče me ne bo prepričal, da bi se vodje opozicije znebili z nekimi indici v umetno ustvarjeni aferi Patria, če bi imeli trdne dokaze o denarju, ki naj bi ga Janša po prodaji orožja Hrvatom in Bošnjakom pobasal v svoj žep. Veliko bolj verjamem, da se je s tistim denarjem pogrelo več vplivnih ljudi in kot je v svetu v navadi, si najvišji po rangu odreže največji kos pogače.

  Čeprav sem navedel nekaj najpomembnejših stvari, pa jih je še veliko, ki bi letele na Kučana. Kakor ga poznamo, bi nasprotniku niti ne gledal v oči, pogled bi bil usmerjen v tla, v mikrofone pa bi momljal neke brezvezne in nerazumljive stavke. Zato bi se pridružil Janezovi misli, kakšno kvoto bi o možnosti, da bi nas Kučan le presenetil, lahko razpisale stavnice!!!

 • centurion

  YEEEEESSSS, soočenje tovariš Kučan in gospod Janša na NOVA24TV!!!!!!

  (ampak tudi to ni njegova najintimnejša opcija……)

  Bomo pa še enkrat več z veseljem gledali in poslušali pravega
  osamosvojitelja, ki mu je to bila najintimnejša želja, kot tudi nam.

  Unga iz Murgel pa s ketno uklenjenega prvleč na proslavo 25. obletnice
  na Trg republike!

 • mannuro

  Za kaj takega pač rabiš predvsem jajca. Teh pa ta tovariš pač ne premore. Poleg tega, resnica ni združljiva z kupom slabe vesti, ker blamaže si na koncu svoje partijske kariere ne more privoščiti!

 • Rožle

  Zdej grem pa mal Kue dražt s tem naslovom…

 • Miha

  Prišel bo samo Janša.

 • Tetka iz ozadja

  Mislim,da razen politikov SDS ne bo nikoli noben politik tako nizko padel,da bi na strankarski televeziji nastopil,vsaj do sedaj je bilo tako,pač jo vsi po vrsti ignorirajo.In všeč mi je to.

  • Viktorh

   Oh in ah, deklica, rdeča, a se delaš ali pa si res tupa kot macola.
   A lahko ti meni poveš katera tv hiša je bolj strankarska od RTV Slovenija?
   Tam se dnevno nastavljajo levi politični klovni in s pomočjo mentorjev tv hiše širijo “dober glas”
   A je možno, da bi kateri politik padel niže od tvojih – rdečih – idolov?
   Čas je, da se strezneš.

   • Tetka iz ozadja

    Ampak kljub vsemu noben politik razen SDS-ovcev no bo nastopil na tej TV.SDS-ovi politiki si pa ne morejo privoščiti.da ne bi nastopili na TVS,POP TV A_KANAL-u,SIOLT.TV itd

    • centurion

     Saj so tu tebe vun vrgli iz kupleraja.
     Nauš več nastopala ob štangi, k si stara in razšraufana tetka.
     Pejt u Murgle, coprnica Svetlana, pa dej gmh.

     • Tetka iz ozadja

      Ah,kljub vsemu mi je všeč,da imam prav,samo jaz ne pa tudi vi.

     • centurion

      Maskaro ti je dž sprou.
      Gube kt hudourniki….

     • Peter

      Vidiš,tudi meni je všeč,da imaš prav,samo ti ne pa tudi mi.
      Lepo sanjaj, tetka, pa jutri zjutraj, ko te bo matralo, se ne javi takoj sem, prav?

     • Viktorh

      Samozadovoljevanje je zabavno, zdravo in – zastonj!.
      Uživaj v masturbaciji!

     • Tetka iz ozadja

      Nimaš,nič konkretnega razen tega,da padeš na prostaški nivo.Ali pač?

     • Peter

      Provokatorčki si zaslužite kakšen višji nivo?
      Vletiš sem poln sebe, ne zdaš drugega kot ponavljati stare puhlice, potem se pa pritožuješ nad novojem?

     • Tetka iz ozadja

      Dragi Peter samo to sem napisal,da nihče,pa tudi Milan Kučan,ki ni iz vrst SDS ne bo nastopil na tej TV,polj se pa je vsulo okoli 80 postov na mojo izjavo.In kaj je bilo v mojem postu prostaškega ?

     • Peter

      Provociraš.
      Sem napisal, da je bilo kaj prostaškega?
      Seveda vemo, da ne bo noben od vaših nastopil na sovražni TV, ker pač še niste vzeli pojma demokracija, kljub vsej vaši izobrazbi in inteligenci.
      Pa srečno leti jutri, no.

    • Viktorh

     Oh, punčka, rdeča, nehaj ga srati. Poštenim politikom res ni treba na ure prevzgoje na TVS.
     Ti pa očitno trpiš, ker veš, da bi se tvoj fantič pokakal v hlače, če bi zares moral na soočenje.
     P.S.: deluješ mi kot vinjeno babše, ki kuha čaj protestnikom.

     • Tetka iz ozadja

      Seveda,če hoče biti viden in slišen se mora pojaviti na TVS,drugače ne gre.Ampak povej mi politika,ki je iz druge opcije kot SDS,da je nastoplil na tej TV

  • Peter

   Dobro da imamo tetke, ki poznajo zadeve in vedo, kako se bo vodila kampanja proti temu nastopu.
   Torej to bo vaš uradni odgovor? Strankarska TV in na to vi ne greste?
   OK, lahko pa bi si izmislili kaj boljšega, no.

  • Nova generacija

   Tudi StudioCity je strankarski, pa desni politiki vseeno hodijo tja. Oziroma je ravno to, da vabijo goste iz obeh polov izgovor o uravnoteženosti.
   Je pa res, da je Kučan navajen odgovarjati samo v naprej napisana vprašanja.

   • Tetka iz ozadja

    Seveda,ker Studio City nekaj pomeni v medijskem prostoru,ko pa Nova TV …..

    • centurion

     Cvetličarna Br.1 iz Alan Forda. pa to…

     • Tetka iz ozadja

      Ja,Štefančič jr. je pa faca,a ne?

     • centurion

      Je. Grunf.

     • Tetka iz ozadja

      Mi je pa kljub temu všeč,ko reterično “zdrobi” sogovornika

     • centurion

      No ja “retorik” prej kot “reterik”.
      Sigurno pa “retardik”…

     • Tetka iz ozadja

      V redu,ampak kljub vsemu nekaj pomeni v medijskem prostoru.Kaj praviš zakaj?

     • Viktorh

      ..splošen posmeh…

     • Viktorh

      No, no, to je dober zaključek za opis političnega bedaka.

     • Peter

      Je že kdaj povabil v studio šiti koga, ki bi ga zdrobil, retorično seveda?
      Zakaj, saj vabi samo svoje. vaše, pardon, no.

     • Tetka iz ozadja

      V ponedeljek,onega čudnega,ki je ustanovil novo stranko.

     • Peter

      Sori, ga ingoriram. Saj veš, tako kot ti Novo, pa se moraš pač javljati sem, ker se ti zdi fajn mal domobrančke jebat. Ja lej, vsak tele ma svoj vesele, mej ga tudi ti.

     • Tetka iz ozadja

      A veš,da mi je res to v zabavo,posebej,ko me takoj “napade” nekaj belčkov oziroma kakor koli se imenujete.

     • Peter

      Vem. Meni je tudi bilo včasih všeč na levih trobilih, potem sem se pa naveličal. Uživaj.

     • Tetka iz ozadja

      Veš,da bom užival,posebaj zato,ker sem zmeraj retorični zmagovalec.”Like a boss”

     • Peter

      Aja, se mi zdi, da si jo nekajkrat pošteno z repom med nogami ucvrl od tukaj, ampak, če se imaš za bosa, pa bodi.
      Mogoče se nam pa ne ljubi predrkavati z enim opranoglavčkom, kaj praviš, je to retorična zmaga?

     • Tetka iz ozadja

      Veš saj bom tudi nocoj kar kmalu ucvrl od tukaj,ker moram okoli 3h vstati in me čaka kaihih 1400 km.

     • Peter

      Pa srečno vozi.
      Si se kdaj vprašal, zakaj se javljaš sem, tako, iskreno?
      Se ti zdi, da si retorični zmagovalec in si potem veselo prepevaš tiste km, ves poln sebe?
      Meni se zdiš precej patetičen in bogi.
      Pa upam, da se ne boš zaradi tega zaletel jutri, no.
      Srečno vozi, pa dvd od studia šiti si vzemi s seboj, no.

     • Tetka iz ozadja

      Hvala.

     • tarantela

      Preden odideš, mi prosim, pomagaj razvozlat tole: spremljam debate ob raznih temah in opažam, da desno usmerjeni prej popenijo in postanejo prostaški, kot ostali.

     • Tetka iz ozadja

      izobrazba,draga @tarantela,izbrazba.

     • centurion

      Kumrovec, Kumrovec. Univerza….

     • Tetka iz ozadja

      To pa moraš JJ vprašat,on je bil tam.

     • tarantela

      A se Ti ne zdi, da smo že v tretjem tisočletju, tukaj pa kar naprej nekaj iz preteklosti vlečete na dan.

     • centurion

      Diplomanti iz Kumrofca držijo vajeti trdno v rokah.
      Ti o tisočletjih….??

     • tarantela

      Na to Ti je pa že Tetka zgoraj odgovorila, nimam kaj dodati.

     • Tetka iz ozadja

      Ja,ja Kumrovec,pa Prištinska Univerza,JJ zagotovo to ve.

     • Peter

      Jeftić Intelektualac.

     • Tetka iz ozadja

      In kaj NE drži v mojem postu?

     • Peter

      Sem napisal, da kaj ne drži?
      Pot v Jajce si pozabil, to je edina moja pripomba. Kot politični komisar čete, če še nisi vedel tega si zapomni za naslednjič, no.

     • Viktorh

      no, no, naj ti ne bo nerodno. Kumrofške seminarje je kočalo lepo število levičarjeđv…

     • Viktorh

      No, znan problem “kamionđij”

     • Tetka iz ozadja

      O,ko bi bil vsaj kamion.

     • Peter

      Aja, ti si pilot.
      Kongratulejšn. Erbas al Kanader?
      Al pa Bojnk, kdo bi vedu, no.
      Pa prosim povej, pri kateri družbi, da se jo v bodoče na široko ognem, no.

     • centurion

      You like a leftard…pa to.

     • indijanka

      ha..ha…ha res si retorični zmagovalec ampak do zmagovalca v retoriki ti manjka pa kar veliko

     • Tetka iz ozadja

      Vsekakor @indjanka,če bi bil retorični zmagovalec,bi bil politik,to pomeni,da bi bil lopov (pošten politik pa zelen pes),to pa nočem biti.

     • indijanka

      Drži. Igraš se pa rad. Druga puberteta?

     • Tetka iz ozadja

      Nekaj je na temu.

     • indijanka

      Ego je nevarna zgodba..včasih zahteva šolo :)

     • Peter

      Ja, malo mu nagaja. Čuti se pomembnega. Rabi eno, da ga malo prizemlji, no.

     • Viktorh

      Veš, tetek, preveč ti manka v butici, da bi bil retorični zmagovalec. Izdaja te pomanjkljiva izobrazba…

     • Tetka iz ozadja

      Vsekakor.Kljub vsemu vas dam večina v koš.

     • centurion

      Hraber ( r)dečko.
      Ampak v ilegali…

     • Vera

      In Primc ga je zrušil do amena ! Videla in slišala osebno !

     • Viktorh

      Veš, vsi rdečkarji so face, še posebno oni iz združene levice….
      Toda, sram bi me bilo , če bi sodil v takšen krog.

    • Viktorh

     Res je. To je največja sramota za javno tv hišo.

    • zokispoki

     Ja kaj pa pomeni Studio City v medijskem prostou? To, da ga gledajo samo petokraki debili ?

     • Tetka iz ozadja

      Gledanost,dragi moj,gledanost.

  • Janko Gedlička

   Saj je tudi RTV strankarska TV, le plačevati se pusti od vseh.

  • rabbit

   Se pravi Matjaž Nemec je nizko padel.

 • Tetka iz ozadja

  Mi je všeč,ker se zdnijh 30 postov nanaša na mene

  • Peter

   Ja, dviguješ klike Novi. Meni je tudi všeč, pa malo dolgčas je že bilo, že dolgo nobenega trolčka, no.

   • Tetka iz ozadja

    Pa sem na začetku napisal,da noben politik razen SDS-ovcev ne bo nastopil na tej TV

    • Peter

     Samo še ena ponovitev cenene provokacije, no.
     Je to vse, kar si sposoben spraviti skupaj?

     • Tetka iz ozadja

      Hudič je to,ko postane resnica provokacija

     • Peter

      Res je. Hudič je tudi, ko postane provokacija resnica.
      Zdaj pa to globoko modrost (kot intelektualec, kar baje si) malo razdeli na slovenski prostor. Na obe strani, bo šlo, no?

     • Viktorh

      Težka bo, težka…

  • centurion

   Lepo je imeti dvornega norčka.
   Zabavaj nas še malo.

   • Viktorh

    Res je. Če pomisliš, po odhodu tofa, nimamo več verodostojnega rdečega dvornega norčka.

    • tarantela

     Tof je pa še zmeraj zobatec v Nedeljcu.

     • Viktorh

      In kdo ga bere?

     • centurion

      Bere? Nihče.
      Rabijo pa ga, npr malarji, pa branjevke, ki jih Evgenija lovi po placu, za zavijanje solate in krompirja.
      V redu format…

     • Vera

      Ravno zaradi Tofa smo odpovedali Nedeljca že pred 20 timi leti .

 • Viktorh

  Ne morem verjeti, da bi si Nova 24tv privoščila takšen “spodrsljaj” in bi v hišo povabila človeka, ki je obtožen “veleizdaje”. Omenjeni politik je Sloveniji napravil toliko škode in sramote, da bi bilo nedostojno gostiti ga v osrednji oddaji in s tem onečastiti duh poštenja, demokracije, državotvornosti…

 • Peter

  To pa moraš JJ vprašat,on je bil tam
  Vprašaj mene, sem bil tudi tam, no.
  Samo še en primer cenene provokacije.
  And counting…

 • Peter

  Baje nas daš v koš, tetka.
  kako to zgleda, mi lahko razložiš?
  Grem po koš ali ti bo zneslo brez?

 • Viktorh

  Ko pa se razvname debata, tehnika zataji. Ali imate diverzante ali pa ste nesposobni….

 • centurion

  Tetka in tarantela bosta posredovali, da bo soočenje v
  studio šiti.
  Ta malmu bodo pručko dali, v pomoč mu bo Repe.
  Bojnega duha pa bodo dvignile maškare iz Dražgoš s Pierazzijem na čelu.
  Pa Mrlakova baba bo tut jurišala po studiu.

  • karpelec

   ” Ne diraj lava dok spava”. Sprvim stavkom ne pretiravaj.

 • Viktorh

  Giuseppe je že odslužil svojo pokoro…

 • Peter

  Kaj je zdaj, tetka, si nas dal v koš, kot se boš naslednjič spet hvalil tukaj?
  Veš, velik si samo toliko, kolikor je dolga tvoja senca. Ti kakšne bogate ne mečeš, no.

 • Jefferson Vendski

  OMG. To bo epski spopad, kot Luke Skywalker proti Darth Vaderju.

  • Jefferson Vendski

   “Janezu, ja sam tvoj ćale.”

 • Kučko pod pručko

  “Ne bo nič!”, pravi usranetova Štefka!!!

 • Janko Gedlička

  Saj bo, če bodo ta rdeči trošarine na nafto navijali.

 • Simon Potocnik

  Prej bom verjel naslovu “22.6. bo Reinhold Messner v studio Nove24TV privlekel Jetija!”…

  • trobenta

   Ma ne ga srat-prav na moj rojstni dan….

 • Slovenka

  Ni v zvezi s temo, toda prosim vas, poglejte si:
  peticija Za vsestranski razvoj slovenskega jezika:
  http://www.pravapeticija.com/za_vsestranski_razvoj_slovenskega_jezika,
  ki se upira vsiljevanju angleščine kot učnega jezika v naš univerzitetni prostor. Podpišimo jo – jaz sem jo že – v čim večjem številu in tako pokažimo tej lopovski, protislovenski vladi, da smo siti njenega izdajalskega vedenja.

  Ne pozna spoštovanja do družine, do naroda, do jezika, čast, poštenje, čisti posli so ji španska vas.

  Dosti je.

  • Andrej S

   Pa kaj ti dogaja vsaj anglešk bojo znal zdej pa znajo snetovni jezik pojdi v Klinični center in stopi v kak hodnik ne slišiš Slovenskega jezika niti Angleškega ampak yugoslovanskega

   • Slovenka

    Andrej, Andrej, lepše piši in bolj pazi na slovenščino, mogoče boš koga celo prepričal z lepim zgledom.

 • Slovenka

  Spoštovani, prosim vas, če vam je slovenstvo drago, da vržete oko na to peticijo in jo podpišete.
  Sama sem jo že podpisala, naredila akcijo v službi in med znanci, sedaj pa jo prilagam na vseh mogočih mestih po Novi24TV, ker, kar je dovolj, je dovolj:

  peticija Za vsestranski razvoj slovenskega jezika
  http://www.pravapeticija.com/za_vsestranski_razvoj_slovenskega_jezika,

  ki se upira vsiljevanju angleščine kot učnega jezika v naš univerzitetni prostor. Podpišimo jo v čim večjem številu in tako pokažimo tej lopovski, protislovenski vladi, da smo siti njenega izdajalskega vedenja.

  Ne pozna spoštovanja do družine, do naroda, do jezika, čast, poštenje, čisti posli so ji španska vas.

  Dosti je.

  • rabbit

   Prej bomo videli marsovce kot pa ta dvoboj.

 • cosmosjasnovidec

  Tetka iz ozadja
  Hhahahahaha si me kar nasmejal z svojimi iztirjenimi komentarji.Ni ti za zamerit,ker so vsi balkanski pritepenci predvsem pa šiptarji takega mnenja tako,da si povedal od kod si.Počasi se bodo tudi vam pričele ukinjati podpore tako,da se boste lenuhi morali prijeti nekakšnega dela ne pa,da sedaj živite na račun slovenskih davkoplačevalcev za zahvalo pa še pljujete po njih.Jaz,če bi bil na tvojem mestu bi se od sramu vrgel pod vlak ali pa vzel štrik in se obesil,ker bi me bilo sram živeti na tuj račun kot navaden klošar.Sicer je pa pri vas čefutih hinavščina in izdajalstvo že v krvi tako,da vas nobeden ne jemlje resno,ker je to vsakemu slovencu izpod principa in mešanje vašega komunajzarskega dreka ni pomembno nikomur.
  Da ne bo admin nova24 razumel napačno kar bom pojasnil iz zgodovine balkancev katero sem raziskoval sem našel takšen zaključek.
  Balkanci vključno z šiptaši so nastali tako,da so se slovenski naši predniki in nekaj italijanov podali na raziskovanja po svetu.Z vrnitvijo domov so z sabo iz afrike pripeljali nekaj opic ženskega in moškega spola.Delali so razna raziskovanja na njih predvsem na šimpanzih katerim so pobrili dlako in jih učili govoriti.Pozneje je nekaj teh opic in opičnjakov pobegnilo ter se naselilo v raznih krajih na balkanu.Današnji srbiji,bosni,kosovo,hrvaški in tako naprej kjer so se parili med sabo tudi z različnimi živalmi zajci,podganami,ovcami itd. nazadnje pa še z kamelami ter osli.Da ne bom zavlačeval je iz mojega raziskovanja zgodovine zaključek torej takšen,da so iz obritih opic in naučenih govora nastali balkanci.Ker so seveda opice bile pretumaste in so se parile z prej omenjenimi živalmi se nikoli niso naučili pravilno govoriti.Posledica njihovega napačnega jezika je še danes razvidna v šiptarčini,srbohrvaščini in tako naprej.Z osvajanjem balkanskega ozemlja z strani turkov kateri so dodatno oplodili vse bosanke,šiptarke,srpkinje ter hrvatice so pa postali pravi turški križanci kateri se pa niso mogli prilagoditi normalnim europejcem,ker so bile posledice tega parjenja pomanjkljivost možganskega razvoja saj so jim možgani povsem zakrneli zato so ostali izolirani od normalnih prebivalcev razvitih držav na balkanu v rezervatu kakršnega so uporabljali američani za indijance.
  Še bi se lahko napisale natančne informacije o teh mešancih ampak je že sedaj precej napisanega in bi zavzelo celo tukajšnjo stran.

  • tarantela

   Nadvse sem presenečena nad Tvojo razgledanostjo! S svojo kulturo in inteligenco vsestransko bogatiš politično stran, za katero navijaš. Vsekakor Ti bodo globoko hvaležni, saj ogromno prispevaš k njenemu ugledu. Še več takih članov!!!

 • alojz

  V kratkem pričakujem ukinitev Nove 24 ur. Ali zaradi sovražnega govora, ali zaradi nezakonite dodelitve frekvenc……skratka možnosti so neizčrpne. Bodo že zrežirali “veliki pok”.

  • Vera

   EU že bdi nad slovenskimi starimi strici , zato ni strahu .

   • kekec

    Toliko laži od murgeljcverglna ne bodo hitro slišali Slovenci.

  • Franc Šink

   Goni se v PM

  • KAPIBARA

   …v kratkem času ??.. Torej pred 22.6.2016

   • Dusan Marn

    a bo to predvajal cel svet ,sicer dvomim v to da se bosta dobila za eno mizo ,,to bi bil ze cudez ,,da pa se oba umakneta iz politike pa odresenje za dezelo in narod ,,verjemi da sta oba velika cokla za vse ..zal je prevec sovratva in oblastizeljnosti pri obeh ,,tega se zavedajo tudi njuni strankarski kompanjoni a se ju bojijo ,,ja stara kumrovska sola sta oba ,,in vzornik jima je bil isti ,,tega pa ne mores nikoli izbrisati ,,zal je tako da kar se janezek ali milancek kot mladec nauci to bo zanl za vedno ,,volk si lahko se tako barva kozuscek bo vedno volk ,,

  • Dusan Marn

   upam da ne ,,pa ne zaradi janeza temvec ker tu lahko napises re to kar mislis ,,in nisi zradiran ,,tudi kako grdo besedico lahko komurkoli pritaknes brez tezav ,,to pa je ze nekaj demokracije ki je drugot ni se janeza lako pokritiziras da ne recem kaj o milanu ,,no meni sta oba veliko zlo ,,zal sta z svojim sovrastvom do drugace mislecih unicila demokracijo te dezele ,,in zato smo kjer smo ,v dreku ze cez glavo ,,in vsaka nova vlada je slabsa ,,tale mirkova je pa ze grozljivka ,,pa reci da ni to res ,,le zakaj nas vec kot polovica ze dolgo ne voli ,,vedi doklr bosta ta dva diktatorja v politiki bo vedno manj naroda volilo ,,no mirko je to se povecal ,,in tako bo nekaj dobil janezek in nekaj milancek ,,narod pa vedno manj ,,

 • Franc Šink

  Borili so se nezadovoljeni Slovenci. Zgleda da se bomo morali boriti spet!!

 • Franc Šink

  “intelektualec”brez znanja angleškega jezika se bo že znašel.

 • Osti jarej

  ..no,to me pa res zanima….kakšne rokavičke bosta dobila?…bele al boksarske……navijam za janšo…!!

  • tinta

   torej si le spregledal ? lepo.

   • Ruggedplant

    Ena lastovka še ne prinese pomladi.

  • Dusan Marn

   zal ne bo nic ,,ce pa bi naj bo brez rokavic ,,da ne bi kdo kaj vanje stlacil ,,ja lumpa sta oba zato naj bodo tace siste ,,in potolceta naj se do konca ,,da bo v dezeli ze mir ,brez najmanjse skode ,,bo vsaj vec strpnosti in manj sovrastva v obeh polih politike ,, no takrat bi pa sel spet na volitve ,,dokler pa bosta ta dva carala vec kot polovica naroda ne volimo ,,ce ti to nic ne pomeni ,,oba sta najvecje razocaranje osamosvojitve ,,sicer pa to sam dobro ves ,,kaksna je bila takrat udelezba ,,ja vsak slovenec z volilno pravico je volil ,,a danes na vsek polih veliko razocaranje ,,zal se vedno ljudje volijo ta dva ,,mi nimamo strank ,,imamo janeza in milana ,,to pa je narobe ,,diktature je bilo ze v jugi dovol ,in tega se ta dva diktatorja ne zavedata ,,ce bi jima bilo kaj za dezelo in narod bi se sama umaknila iz politike za vedno ,

 • Hribouc

  Milan zagotovo pride.Sinoči sem to slišal v oštariji in padajo neverjetno hude stave.Posebno Šankudbovci navijajo na vso moč in so sveto prepričani, da bo Kučan zmlel Janeza za malo malco s svojo prepričljivostjo, mirnostjo, znanjem in s fantastično goričko retoriko.Pravijo, da cel štab svetovalcev dela noč in dan in Milančeta pripravlja na veliki dvoboj.
  Tu so tudi frizer, pedikerka, šlogarce, prerokovalec, merilec slabih energij, izganjalec hudiča, mojstri akupunkture, avtosugestije, akupresure, energetske vibratorike, nirvanske samokontrole, antistresne masaže, mojstri za povečanje maksimalne sinjosti plavih oči, specialistke za
  blagodejno umirjenost očesnih vek, zaočesnih mišic in mikromišic v kotičkih ustnic, da ja ne bi prišlo do neljubih trzanj pred kamerami glavnega antiimperialističnega in protikapitalističnega rdečega barona
  , največjega med največjimi komunističnimi mastodonti evropejskega centra in vzhoda po peklenskem odhodu enonogega austroogrskega pankrta in največjega balkanskega klavca vse zgodovine, J.B.Tita.
  Rdečuhi, njihovi lakaji, udbovci, ritolizniki, špiclji in občudovalci NO Revolucije 41-91 stavijo vse svoje moči in nade, odpovedujejo obiske, operacije, potovanja, samo, da ne zamudijo zvezdnega momenta, ko bo Milanče od Kučana, zmlelo Janšu jednom zauvek !
  Baje je pripravljalni štab pod taktirko prestolonaslednika predsedateljstva Rdeče Slovenistanske Zarje, samega Golobičkovskega, malega Stalina , zapovedal , med drugim, peto Črno mašo v čast in slavo zavetniku in zlatemu teletu Udbokučanistov Slowenistana, samemu črnosajastemu Antikristu.
  ZELO BO VROČE.
  Hladilne čaje za pitje in za obkladke bo kuhala in hladila cela flotilja mladih AFŽ-ejevk pod vodstvom
  in mentorstvom glavne mojstrice kuhanja čajev planeta Zemlje, same Štefanije, borke za vse pravice in za prav vse resnice in neresnice njenega sinjega soproga, Milančeta.

  Agitpropu571 pa so izdali dnevno povelje, da v času svetega soočenja z vsemi besi navalijo na Janezovo soprogo Urško in njene sinove, vsaj tako hudo, da ne bodo mogli spati do konca tedna.
  S tem bi vsaj za silo dekoncentrirali Janeza, od katerega, Milanče pričakuje silovito upiranje.
  Tako, bomo videli kuga bo iz tega!?
  BRAVO, NAŠA JEDINA NADA , NOVA 24 TV, HRABRO NAPREJ, HORUK V NOVE ČASE !
  Za domovino, z Milančetom , za naslednjih 25 let, naprej!

  • Dusan Marn

   tolazi se ,milancka ne bo ,,janezu pa to tudi odgovarja ,,naj se raje dobita v ringu in se potolceta do konca ,,bo vsaj mir v dezeli ,,zal sta oba preterala z to zeljo po oblasi ,,in ostalo je samo sovrastvo ,,to kar sta ta dva naredila ne vodi nikamor ,, veliko naroda ne volimo vec ravno zaradi teh dveh oblasizeljnih diktatorjev ,,med njima ni nikakrsne razlie ,,se barvene korenine imata iste ,,ja solo pa sta imala oba v kumrovcu ,,ni kaj stara sola sovrastva ostane za vedno kdor ni nas ga je treba ,,saj ves ..in to je obema zeloooooo blizu .na zalost vsega naroda

  • Kučko pod pručko

   Bravo Hribouc, odličen si!!!

 • rudi breznik

  oba sta bivsa ali sedanja politika in kot taka vidita isto vsak v svoji luci.Garantiram pa da srecanja ne bo ter da Nova tv blefira

  • Dusan Marn

   tudi jaz dvomim da bi se ta dva soocila ,,sta prevec samozadosna –da ne napisaem kaj grsega — ce pa se naj se stolceta do konca da bo v dezeli ze mir ,,tako sovraznih osebkov res ne rabimo ,,verjamem da po teh dveh zavlada v dezeli velik politicen mir ,,dezelo bo spet lazje delovala ,,pa me kar popljuvajte ,,takega misljenja je ogomno ljudi ki ze dolgo ne volimo ,ne ene ne druge ravno zaradi teh dveh povzpetnikov ,,oba sta veliko zlo za dezelo in slovenstvo ,,ko jima je oblast zameglila pamet je ostalo samo sovrastvo ki ga sejeta med narod ,,in vidi se da se jima jebe tako za narod kot dezelo ,,samo da imata vsak svoj prav ,,kako bolna sta ta dva psihopata ,,in prepozno je da bi se ju dalo pozdraviti ,,mogoce nas bo resila tista gospa matilda ,,le kaj caka da take ne pospravi prednostno ,,saj je dovolj politikov ki bi ju zamenjali in verjamem da slabsih ne more biti ,,vsaj tako sovraznih ne

   • garfi

    tipično vsegliharstvo

   • ljubinica

    Butasto.

   • Kučko pod pručko

    Dušan, sedaj se pa umiri. Nikoli več ne meči domoljuba in osvoboditelja Janšo v isti koš kot veleizdajalca slovenskega naroda Kučana!!!

   • Ruggedplant

    Ti bi novega novega Cmerarja ali kaj? Ti kar, če imaš maškaradni fetiš na “nove obraze”, a ne za moj denar. Kupi si ga (vsak pravi komi je kupljiv), pelji domov in zakleni v klet pa je zadeva rešena. Če potrebuješ za nakup posojilo, pa sporoči, ti ga rade volje podarimo, če se boš držal zgornjih pogojev.

  • garfi

   murgelski diktator in kriminalec je zate politik ?

 • Dusan Marn

  pa je sigurno da prideta oba ,,,,tole bo pa res pravi cudez ce bosta ta dva sedela skupaj za eno mizico ,,glede na njuno simpatijo dvomim da bomo to doziveli ,,bi pa bilo lepo da sama razcistita med seboj ne da se njuna histerija lomi na veh prebivalcih te dezele ,,brez njiju bi bila nasa dezela veliko lepsa ,,zal sta za prepir vedno potrebna dva ,,kdo je vecji krivec pa ve vsak zase ,,mene ne preprica noben ,,oba sta zeloooo negativna in skodljiva ,,na se jih je v nasi politiki a ta dva zeloooooo prdnjacita ,,tudi raznih borutov mirkotov ,,alencic ,pa zoranov imamo velikoooo prevec ,,da ne recem kaj o hildicah igorckih ,ivanckih ,in ostali tajkunski bandi ,,ja dezelo so nam razsuli prav ti povzpetniki ,,in mi se vedno nic ,

  • garfi

   tipično vsegliharstvo

  • MižekFiga

   Jekleni Janez ni škodljivec, in kje so dokazi?
   Cvergl se je sam izpostavil in postavil svojo protislovensko držo že takrat ko je prekinjal TV program za svojo komunistično (primitivno balkansko) propagando!

   • MEFISTO

    Pusti vetrana portalov.

    Če ga boš dražil, te bo zasul z replikami, od katerih bo vsaka pod njegovimi starimi ali novimi nicki.

    In trpelo bo bralstvo in trpel bo ugled tega portala.

 • garfi

  Žlahtna murgelska nsi tolče navidezno po levici v resnici pa bolj po svoji desnici.
  ludomila : več demokracije in brez ljudi z nahrbtniki
  To je zame lustracija
  Težko bo z desno koalicijo.

 • MižekFiga

  Cvergl bo zamudu priliko, da Jeklenem Janezu pred pričami vrne partijsko knjižico! Nekoč je to v predsedniški kampaniji naredil pokojnem g. Pučniku!

  • Nata

   + + + + + + + + + + +

 • Hribouc

  Milančeta bo po novem spremljal udbovski specialec Lojzek Orglica – Zmene.

 • Ludvik Poljanec

  v normalnih državah si 2 mandata predsednik potem pa te več ni. Kaj pa pri nas ?en 45 let v politiki drugi pa 25 let. A JE TO NORMALNO???KER NI SMO TUDI NENORMALNA DRŽAVA.

  • joze

   Milan je v penziji, Jani pa se rabi veliko denarja, da pokrije svoj bancni suficit.

   • Viktorh

    No, bolničar /Jani/ je še mlad in ne bo imel težav s pridobitvijo denarja…

 • Oh, no >>> dejmo se smejat…… no

 • Veritas

  Seveda ne bo prišel. Kje ste pa še videli, da bi se pokvarjen in moralno sporen človek upal odkrito in na fer način v enakih pogojih za vse soočiti ter argumentirati svoje poglede?!?!?!?!?!

  Kdaj pa se je kučan izpostavil, da je karkoli tvegal?!?!? Nikoli. Pokvarjen ziheraš, ki zna delovati zgolj zahrbtno in podtalno.

 • Veritas

  ZAKAJ NE PIŠETE O TEM?!?!??!?!?!?!?!!???!!?!??!???!!?!? KOMUNISTI

  HOČEJO NA SILO ZATRETI GLAS RESNICE!!!!!!!!!!!!!!!

  http://pozareport.si/

  KAKO JE ČLAN UPRAVE HSE V RESNICI PRODAJAL REPORTER

  Kar pa zadeva prodajo tednika Reporter, nikakor ne držijo trditve
  Stojana Nikoliča, da mi je sam predlagal, da bi šla skupaj v posel –
  nakup Reporterja, in to pred slabim letom. Nikolič se je pri meni s
  ponudbo
  za nakup revije Reporter (oziroma družbe Prava smer, d. o. o., ki
  Reporter izdaja) pojavil okoli novega leta, po telefonu, srečala pa sva
  se po novem letu. Povedal je, da prihaja v imenu Boštjana Krefta,
  direktorja in lastnika družbe Prava smer,
  in “skupine ljudi”, ki jih ni imenoval. Za Krefta je dejal, da sta
  prijatelja, znanca in da mu pomaga prodajati revijo, ker se je Kreft,
  tako Nikolič, naveličal Reporterja, poleg tega se z odgovornim urednikom Silvestrom Šurlo
  ne moreta nič zmeniti. Za skupino ljudi, ki jo predstavlja, pa je
  dejal, da želijo uredniško politiko Reporterja premakniti z desne proti
  sredini, kar naj bi bil tudi pogoj za nakup. Nikolič je tudi
  presenetljivo veliko vedel o nekaterih kanalih za financiranje
  Reporterja iz tujine, česar jaz, recimo, do takrat nisem vedel. Nikolič,
  še vedno član uprave državne energetske družbe HSE, mi je predstavil
  tudi finančno konstrukcijo nakupa Reporterja, pri čemer bi večina
  denarja za prevzem Reporterja prišla s kreditom ene od bank, kar bi
  uredil Nikolič. Kupnino bi vzel Kreft, kredit pa bi odplačevala revija
  Reporter (Prava smer). Da bi šla skupaj v posel, sem Nikoliču predlagal
  jaz, ker sem želel preveriti resnost njegove ponudbe. Po sestanku v
  ljubljanskem bistroju As sva izmenjala še dva SMS-sporočila, do
  nadaljevanja pogajanj pa ni prišlo. Zakaj, ne vem (res je, da sem konec
  februarja za dlje časa odpotoval v tujino), se je pa pred dvema dnevoma
  izvedelo, da je revija Reporter pristala znotraj imperija spornega
  tiskarskega tajkuna Martina Odlazka.

  Mimogrede, morda ni naključje, da je tabloidni časopis Svet24,
  ki je v lasti Odlazka, novega lastnika Reporterja, ki ga je, vemo,
  prodajal Nikolič, ravno te dni, po nakupu Reporterja, močno napadel
  sedanjega predsednika uprave HSE Blaža Košoroka.

 • Olga

  Komunisti in njihov vodja Plavi delajo samo v ilegali! To imajo v genih! Transparentnost in poštenje jim ne gre!

 • rudi breznik

  nova zavaja bralce vedo da kucana ne bo

  • Viktorh

   Kultiviran politik se vedno odzove na povabilo novinarjev. Ker se je delal “tošota”, so mu poslali pojasnilo in še eno vabilo. Nato, ni odgovoril.

   Na njemu je, da se pokaže koliko ga je v hlačah.

  • ljubinica

   Saj to vsi vemo.
   Je pa poteza Nove24 odlična. Kučana levaki namreč predstavljajo kot “očeta naroda”, kot državnika, ki je nad strankarskimi razprtijami ….
   Kučan sam rohni nad “strankokracijo”. Zamrznil je partijsko knjižico in se proglašal za predsednika vseh Slovencev ….
   Danes bo pa nedvoumno razkril, da se mu za polovico Slovencev je ….

   • Nata

    mu je figo mar , no !!

 • Viktorh

  Stavim, da ga ne bo!
  Je preveč zvit, je “ziheraš”, nobene stvari ne prepušča naključjem.
  On je bil dolga leta navajen, da so mu novinarji, ki so želeli intervju, moralI en mesec prej poslati pisna vprašanja, na katera se je lahko pripravil. Na vprašanja izven tega “konteksta” NI NIKOLI ODGOVARJAL!!

 • Vera

  Nova24TV : Vas pa lepo prosim , da malo poštimate , da se bo vaše goste bolje slišalo in razumelo . Voditelja vse razumem , gostov pa ne . Hvala , če boste ukrepali ! Lp Vera .

  • ney

   Se pridružujem opozorilu, da glas poštimajo-tehnik- rokave zavihati…

   • Vera

    Sinočnjega soočenja Janše in Krkoviča žal nisem nič razumela, potem sem preklopla na drug kanal , tam pa vse O.K.
    Res bo treba angažirati prave mojstre, ki se na to spoznajo .

    • radames

     Že dolgo nisem gledal kakšne govorne oddaje na Nova 24. Vzrok slabega tona je v tonskem tehniku (če sploh je!). Mikrofon (palček) mora imeti VSAK gost in voditelj. Na neki oddaji, kjer sta bila dva gosta in voditelj, je imel mikrofon samo voditelj, ker je “tonski tehnik(!!??)” menil, da je dovolj samo en mikrofon. Krucialna napaka!! Mikrofon (palček, ki se ga pripne na reverje) mora imeti vsak, ki govori. To so najosnovnejše osnove tonske tehnike!!!

     • Vera

      Upajmo , da nas bodo na NOVI24TV vzeli resno, ker tako ne moremo nič vedeti kaj se pogovarjajo .

  • Nova24TV Mod 2

   Posredovano.

 • centurion

  Plavi bo raje šel zvečer k pedikerju na živo pulit nohte,
  kakor v studio z Janezom Janšo.

 • centurion

  V studiju treba zrihtat pručko.
  Samo v tem je problem…

  • Kučko pod pručko

   Mu jo bom jaz posodil!!!

   • centurion

    Ti si edini zlat Kučko k bo posou pručko, hehe

 • Rožle

  He…sam,..da ni spet 1. april…

  • centurion

   Ta je pr komunistih vsak dan.

 • dr Janez Sveti

  Danes je srečanje nogometnih reprezentanc Brazilije in Slovenije na EU prvenstvu.
  Dr Janez Sveti organizator

 • daresi

  Še vedno ne verjamem, da bo Kučan prišel.

  • ljubinica

   Saj ne bo.

  • intel345

   ne bo ga.

 • realnost

  Veleizdajalec pride le v primeru da mu obljubite da bo še lahko prodajal orožje v Bosno in da bo lahko s Jelkom kupoval zastarelo orožje v Izraelu in da bo s jankovićem rezal trakce novih trgovin Mercatorjev in to dosmrtno.

  Veleizdajalec dobro ve da v postenju in opravljenem delu v času osamosvojitve ne seže gospodu Janši do kolen zato bo tudi danes na varnem v murgelstanu s tesno spuščenimi roletami.

 • Sredinec4U

  Janša se bo soočil z nekakovostno natisnjeno sliko Malega Sivega iz Rdečega planeta in ga dobesedno raztrgal. Koščki bodo leteli po studiu. Nato bo po Twitterju zmagoslavno razglasil zmago, Mali Sivi pa bo Štefki naročil, naj mu skuha čaj, ker da se ne počuti dobro.

 • PUPA

  Zadnja novica plavi je poslal opravičilo Novi TV in pravi, da ga ne bo, ker ga daje zelo huda driska, da je mogla Štefanija po plenice v lekarno.

  • Kučko pod pručko

   … pa bobi palčke in prepečenec namaka v nesladkani ruski čaj!!!

   • Nova24TV Mod 2

    :-)))

 • Sredinec4U

  News flash: Mali Sivi je potrdil udeležbo takoj po tem, ko bo pekel zmrznil in ko bodo v studio pripeljali Jetija. Janšo in ekipo so nekateri že videli na Himalaji ter v zaprtem rudniku Zagorje, kjer kopljejo jamo. Trenutno so jo iz 700 metrov poglobili na 702 metra. Zmanjkuje jim časa…

 • Kučko pod pručko

  TIKA-TAKA, TIKA-TAKA, …

  Kučan, bliža se ura resnice. Ne vem, zakaj se bojiš demokratičnega dialoga z Janšo? Če res nimaš česa na vesti, kot vztrajno zatrjuješ, v tvoj bran pa se je postavil celoten levi medijski prostor, boš zvečer prišel v studio Nove24TV.

  Če pa te ne bo, bo to vsem demokratom jasno in nedvoumno sporočilo, da se soočanja bojiš, ker bi se na njem razkrila vsa tvoja kriminalna, nedomoljubna in veleizdajalska dejanja. V tem primeru te bomo imeli za največjega strahopetca in usranéta, nevrednega, da živiš v naši prelepi Sloveniji!!!

  • Nata

   Tako je…..pred očmi številnih Slovendev – enk , naj pove kaj in kako !!
   Ne samo preko svojih trobil !

 • Sredinec4U

  News flash 2: Mali Sivi je menda aktiviral Gregorja Golobitcha za njegovega debatnega predstavnika v studiu. Uradni razlog: nekdo je izmaknil pručko, zato dvoboj z izvirnima vabljencema ne bi bil na istem nivoju. Žal bo sedaj Janša potreboval visoke pete, sicer bo Gregorja gledal navzgor. Zanimivo bo, pravijo poznavalci.

  • Ruggedplant

   Partijske aparatčike tipa Golobič za zajtrk pohrusta že mladi Žan Mahnič, Janša bi ga razorožil že v naslovnem pozdravu.

 • O kakšnem soočenju se tukaj sanja? Je jasno in glasno povedal da ne misli hodit, škoda časa in energije za dogodek ki je odpovedan že več kot teden dni.

  • garfi

   reševanje zadev z granitnimi kockami pa še bolj škoda časa in energije

  • MEFISTO

   Ste vsi komuinisti taki zajci?

   • Ruggedplant

    To je zgodovinsko dokazljivo dejstvo.

   • Viktorh

    Jasno da. Še posebno tisti, ki so živeli v DDR…

 • garfi

  Upam, da bo dobra in zgovorna kučkotova lutka v studiju.

 • trobenta

  Ne bo prišel, ker ne bo mogu skoz zadnja vrata v avto….

 • Duhec

  Še kr o soočenju, ki ga ne bo.

  • ..soočenje, za katerega se že 9 dni ve da ga ne bo.

   Dobro pa je za klik na klik

   • xtc

    Obremenjen?

 • Krtača17

  Mali sivi proti veliki plešasti hehe. Še kar upate….

 • avtohtoni neandartalec

  Soočenje bo v vsakem primeru, če ne danes, pa kdaj drugič, na nekem drugem kraju, z nekimi drugimi ljudmi.
  Bolj zanimivo je ozadje, kaj je sploh sporno, dela obeh velikih in malih mož so javna.
  Janša stavi na razorožitev, ki je Kučanu prinesla zmago, dejstvo je, da Slovenija ni nobena vojaška sila, lahko bi samo dobro umrli, zato ta tema v javnopsti ne odpira posebnih polemik in torej ne vpliva na spravno razpoloženje.

 • avtohtoni neandartalec

  Za Slovence bi bilo zanimivo slišati kako je Kučan opravil s tujimi agresorji in Janša z domačimi izdajalci. Še danes so vsi tiho kot male miške.

 • Krtača17

  Ko si bosta tadva skočila v lase, bo en plešast….

 • xtc

  Kučana definitivno ne bo človek nima jajc in vse se da bi izgubil živce in pokazal svoj pravi jaz;ki ga levaki skrbno skrivajo pred narodom:

 • Viktorh

  Iz zanesljivih virov: tamauga ne bo, ima diarejo. Štefi kuha čajčke, vendar ne pomagajo, ker gre za kronično obliko, ki se mu stalno pojavlja ob zanj neugodnih trenutkih.

  Bog mu daj zdravja, še prej pa malo več pameti!

  • zaton

   Ha ha.

 • anonimnez42

  Ne bo ga

  • Anton

   itak da ne

 • von Rhein

  Soočenje prestavljeno za nedoločen čas.Kučan je sicer pristal vendar mora najprej osvojiti tehniko posrednega stika preko Skype.

 • zaton

  Kučana ne bo v studio, ker nima pripravljenih laži na nepredvidena vprašanja, ki mu bodo postavljena.

 • Endri Susilo

  Na Janševo srečo Kučana ne bo. Bo poslal Golobiča.

 • Sredinec

  saj ne vem kaj naj si mislim o modelu, ki se mu današnji prihod Kučana na to TV zdi ‘zavit v tančico skrivnosti’ …

  • Peter

   Model ima svoje ime in priimek. Tudi ta TV ima svoje ime.
   Samo nekdo, ki ga ne bo, nima obraza, no.

   • Sredinec

    Po svoje ga razumem, da se ne udeleži soočenja na tej TV, težje pa razumem zakaj se ne udeleži soočenja kje drugje … saj v resnici nima nobeden od njiju kaj za izgubit niti pridobit .. prepričevanje prepričanih .. saj ni nikoli skrival, da je dolgo bil pristaš neodcepitve .. da JJ bil med aktivnejšimi pa tudi nihče ne zanika .. pogrevanje starih zgodb, ko eden upa, da bo vnovčil 25 let stare zasluge, itak ne zanima več kot 20% populacije .. sam bi raje pogledal kakšno drugo soočenje, ki bi se lotevalo tistega časa

    • Peter

     Glej na to kot na prvi korak najedanja imiđa nekega, s strani osrednjih medijev proglašenega brezmadežnega politika (še en oksimorom, jovo jamnica, že drugi danes) in edinega osamosvojitelja, no.

     • Sredinec

      .. .kaj pa vem če je ravno brezmadežen ..(da ga javnost kao dojema kot edinega osamosvojitelja je itak totalna neumnost)… to kar mu ti šteješ kot madež je itak vsem jasno .. le da večina slovencev temu ne pripisuje tolikšne teže … mislim, da je prevladujoče stališče, da nam je v tistem času izjemno koristilo, da smo imeli obe skrajnosti .. jastrebe in golobe … ali kot je nekdo dobro spustil: s Kučanom samim se ne bi nikoli osamosvojili, brez njega pa tudi ne …

     • if

      JJ ni edini osamosvojitelj in tudu javnost ga ne dojema tako.
      Res je, da je bil Milan Kučan proti osamosovjitvi in velik del javnosti ga dojema, kot da ni bil.

     • Peter

      Hm, okej, kljub temu, da sem osamosvajanje doživljal v živo in me nihče ne more prepričati v vloge, ki bi jih zdaj radi nekateri igrali, še vseeno ostaja vprašanje: zakaj se na eno skrajnost v osrednjih medijih tako rado pozablja? Zakaj je kar naenkrat zaslužen samo golob?

    • Olga

     Kdo si prisvajanju nekaj, kar ni njegovo? Bi vi nagradili tatu?

 • Peter

  A lahko pridem sedet na Kučanov stol, no?

 • ljubinica

  Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan ….
  Od jutri naprej bodo vse Kučanove besede prazen čvek …. besedičenje brez vsake teže.

 • ..ob 19.15 se boste spomnili da je Milan že več kot teden dni nazaj povedal da ne pride.

  • Olga

   Mu je v hlače ušlo?

   • Ne druži se s takimi, vam je pred 9 dni poslal pismo

    • Viktorh

     Torej se je usral!

 • Še 2 uri in 53 minut nas loči do zgodovinskega soočenja dveh vplivnih oseb, ki so zapisane v Rojstni knjigi naše drage Slovenije.

  • Vera

   Toda ne enako .

 • VRTNICA

  Seveda Kučan ne bo prišel. Bi bil na vročem stolu, ker bi se mu ob sprenevedanju “vžgalo” pod ritko.

 • dr Janez Sveti

  Pred pol ure sva se dobila z Milanom v Zvezdi na sadoledu. Vprašal me je kaj menim o srečanju na Nova24tv, oziroma Janševi tv.
  Razložil sem mu moje strateške in politične poglede na takšne izsiljene pogovore tabloidnih medijev, ter mu odsvetoval srečanje. Kakor običajno bo Milan upošteval moje nasvete.
  Torej, srečanja danes in verjetno tudi v bodoče NE BO.
  Lahko se bo kaj spremenilo z mojim imenovanjem za odgovornega urednika Nova24tv. Ni pa to obljuba.
  Dr Janez Sveti Consigliere

  • Peter

   Lažeš.
   Vsi vemo, da Milan hodi v Zvezdo na kremšnite, no.

   • dr Janez Sveti

    Zdravnik mu je odsvetoval kremšnite. Holesterol. Nisi na tekočem.
    Dr Janez Sveti

 • Kučko pod pručko

  Kučan se boji slovenskih zastav in Janše!!!

  http://shrani.si/f/1N/sp/1sgyHjuy/1/zborovanjelj01.jpg

  • samsara

   Kot hudič križa in vampir dnevne luči.

  • dr Janez Sveti

   Ta posnetek je tvoj a ne? Svetoven je ! Kapo dol!
   Dr Janez Sveti Reuter

  • Peter

   Kje pa je to? Nobenih petokrakih, ne more biti v Sloveniji, rajtam no.

 • Danda

  Po mojem skromnem mnenju,srečanja ne bo..Kučan je sicer dober retorik,a ga bi Janša vseeno pohodil:))Kakorkoli,na izgubi je lahko samo Janša,mali sivi je upokojen(penzija sigurno ni nizka),nima kaj izgubit…Karkoli mi Janša dokaže,ga ne boli,koža debela kot slon..Janša pa rabi podporo pri volilcih in en od načinov je,da Kučana končno prikažeš v pravi luči…Pa čeprav bodo stare ženičke rekle:je pa tako prijazen,prijeten možakar…

 • Peter

  Veste, on se ne druži s takimi, no.
  Takimi, a veste, takimi, no.
  Takimi.
  Na takih TV postajah, takih, a veste, no. Takih.

 • Peter

  19:15
  Ni ga.
  No sem vam rekel, da se on s takimi ne druži, no.
  On se druži z netakimi.

  • Peter tvoja ura prehiteva. Preveliko željo imaš potem pa še ura pobezlja. ;)

   • Peter

    Ne, sem jasnovidec in vidim v prihodnost.
    Staviš, da sem pravilno napovedal?

 • Krtača17

  Še malo pa pride predavatelj na spodnji duplek tv….

 • Peter

  Meni je všeč, da ve, s kakšnimi se je dobro družiti, no.

  Ob 12. uri je v ljubljansko mestno hišo prišlo 26 prepoznavnih Slovencev. Med njimi so nekdanji predsednik republike Milan Kučan, prvi predsednik slovenskega parlamenta France Bučar, predsednik Zveze združenj borcev za vrednote NOB Janez Stanovnik, nekdanji minister za gospodarstvo Jože Mencinger in tudi predsednik uprave Mercatorja Žiga Debeljak, nekdanji direktor in t. i. oče Mercatorja Miran Goslar, predsednik uprave BTC Jože Mermal, ustavni pravnik Lojze Ude, poslanka SD in županja Metlike Renata Brunskole, strokovni direktor Pediatrične klinike Rajko Kenda, igralka in nekdanja poslanka Jerca Mrzel, igralec in režiser Branko Đurić Đuro, pevec Magnifico, pesnica in pisateljica Svetlana Makarovič.

  Namen njihovega obiska je bil poziv ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću,naj kandidira na predčasnih parlamentarnih volitvah. Najprej se je Janković z gosti sestal za zaprtimi vrati, nato pa so vsi skupaj stopili
  pred medije.

  • Slovenka

   Na Financah sem na to temo tedaj, ko se je procesija odpravila k Zokiju na obisk, našla dober komentar: V Magistrat je vstopilo 26 uglednežev in izstopilo 26 neuglednežev.

 • FraterMagnus

  Upam vsaj na oddajo z janšo in praznim stolom (: da boste navideznemu kucanu tudi namenili kakšen kader in vprašanje, prosim :) pa tko pomenljivo čakali par sekund. In nadeljevali z intervjujem z janšo :)

 • domovina mili dom

  Njegovi koraki so izginjali v tihoti megle. Slišal se je šelest padajočega listja. Vzela ga je noč in tiho je odšel v legendo…..

 • zaton

  Milčeta na soočenje ne bo, ker ima hude težave s prebavnim traktom. Mogoče kdaj drugič, če ne pride spet kaj vmes.

 • Vrhovni sodnik

  nova24tv, edino če našega Kučko pod pručko povabite, potem bo prišel ali pa Kalifa el Kučko, ha,ha,ha

  • Kučko pod pručko

   Sem že tukaj. Kje je Janša???

 • trobenta

  Če pride Kučan na soočenje, bo sIgurno zmankal signal na Novi24 TV

 • “..MIlana KUčana pa še ni” izjavi voditelj v studiu Nova24TV a Kučan jim je že pred 9 dnevi povedal da ga ne bo.

  ..hh

  • Viktorh

   …in kaj hočeš povedati, cepec, zarukani?

   Ja, že takrat in še prej smo vedeli da je navadno usrane, takšen kot si ti, DDR-ovec.
   Zakaj nisi na teh straneh postavil vprašanja, zakaj ne pride?
   Zato, ker si ti enako pezde kot on. Oba sta zadnjih 50 let rastla le na gobcu.

   P. S.:
   Moderatorja prosim, da vsaj en čas ne briše, da si bo lahko večina prebrala.
   Smrad pa bo ostal za provokatorjem in sovražnikom demokracije in naše domovine.

   • tarantela

    Jaz pa menim, da moderator tega Tvojega komentarja sploh ne bi smel brisati!

    • Tako je, ta post naj ostane, da vsak ki pride sem pokukat vidi s kom in s kakšnimi ima opravka.

     • tarantela

      Točno to! Zdaj pa pričakuj, se bo vsulo!

     • Viktorh

      …vsulo…, po tebi? Le zakaj?

     • tarantela

      Tudi. Opažam, da ima desnica izjemen intelektualen nivo.

     • Jojo

      Potem raje opusti opazovanje ker ti slabo gre….
      Opredeljujes ljudi kot leve in desne a vbistvu pojma nimas kdo je kaj. Vsi so nezadovoljni drzavljani. Viktor ne mara kitajca pa jih je malo izustil in ti prides sem zdej pametovat. Idi posodo pomivaj al nekaj bo bolj koristno. In btw tudi vidim kaksni intelektualci so levaki kuckofili in komunjare…

    • Viktorh

     Oh, ti seronja le širi sovraštvo. Si pač komunistični sprevrženec.
     Fuj!

     • ..ne sodi drugih po sebi.

      Viktorh 三角形 • 21 minut nazaj
      …in kaj hočeš povedati, cepec, zarukani?

      .

     • Viktorh

      …da si pač bedak, ki si domišlja, da z domnevnim računalniškim znanjem – vodil naj bi veliko računalniško firmo – hoče preslepiti bolj razgledane.
      To je pač problem tvoje zaplankanosti, Bildi…

     • tarantela

      Oooojej! A veš, da prekašaš sam sebe!? Skoraj, da si boljši od “nedofukanega” Kordiša, on tudi zna nekaj takega

     • Viktorh

      No, spoštovana tarantela, tokrat pa ti prekašaš samo sebe.
      Skačeš v pogovor, ga ocenjuješ, postavljaš vrednostne ocene.
      Prav, povem ti le to, da sem skoraj 20 let v pokoju, da sem za marsikakšno neumnost, me pa preseneča navedba dame, da sem…
      Nič ne de, še hujše “kritike” sem slišal, toda, ne od dame.
      Moje spoštovanje.
      P.S.: verjetno pa nisi pozabila, da sem se na teh straneh že večkrat podpisal s polnim imenom in priimkom, celo objavil svoj e-naslov. Torej nimam razloga, da bi se skrival za neznanim nickom kot ti in bruhal sovraštvo.
      Ne vem, ali si zavržena članica ZKS ali pa razočarana v članstvu stranke JJ.
      Razmisli o sebi.

     • tarantela

      Nisem na prvo ne drugo, čisto prosti strelec in opazujem od strani. Menim, da bi bilo lepo, ko bi desni komentatorji manj zmerjali druge, če imajo na nekatere zadeve drugačne poglede kot podporniki JJ. Končno s takim besednjakom škodite prav njemu in ugledu njegove stranke.

     • Viktorh

      Torej si “nedofukana”?

    • Nata

     ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

     • Point posta je v tem, da on opleta z nekimi a la ‘sovražnik domovine’ in podobne, a sam si želi da bi nas takrat nemci pohodli.

     • Viktorh

      …a nisi več krtačka?

    • Viktorh

     In kaj imam jaz s tvojo domovino – DDR?

    • Viktorh

     Rok, ti že veš.

   • Krtača17

    Spet dvojna “nepristranska” merila. Če bi jaz to napisal bi dobil prepoved objavljanja. Tako pa na tem zelo nepristranskem in objektivnem mediju velja načelo da so eni pač bolj demokratični od drugih. Da vidimo kater komentar bo prej ” nepristransko” mrknil….

    • Viktorh

     …aha, si preklopil, računalničar.
     Si pa res naiven, bebček.

     • Krtača17

      Misliš da sem naiven? Malo utemelji….

     • Viktorh

      Nisi naiven.
      Verjetno pa ne ločiš naivnosti od neumnosti. To pa si, ker misliš, da ne vem…

     • Krtača17

      Kaj pa veš?

     • Viktorh

      Poznam tvojo propadlo življenjsko zgodbo pred in po osamosvojitvi.
      Bil si, si, in boš ostal beda, pod skrbjo države.

     • Krtača17

      Kako pa to veš? A si čist ziher?

     • Viktorh

      ..vprašaj zelenca, “brata”.-…

     • Krtača17

      Kdo pa je to?

     • Viktorh

      Je prav takšna 3,14zda kot ti.

     • Krtača17

      No glede na tvojo hudo inteligentno debato, se ne čudim da je “desnica” tam kamor tudi spada…in bo tam tudi ostala. Sicer pa ni to desnica temveč ” kontrolirana desnica”. Prave desnice pri nas ni.

  • Nata

   Ja, pa menda ja nas nimaš za take trotle ?
   Mislim , da smo prav vsi vedeli , da ga ne bo !!
   Smo pa na ta račun zopet veliko slišali……..obnovili svoje vedenje !

   • Nobenega nimam za ‘trotla’, tudi kaj takšnega nisem zapisal.
    To je izjavil voditelj na začetku, in kot sama veš, je Milan že pred dnevi povedal da ga ne bo. To je vse.

    • Viktorh

     Zakaj pa nisi več Rok?

  • Viktorh

   Rok, ti že veš, a ne?

 • Peter

  Ob 12. uri je v ljubljansko mestno hišo prišlo 26 prepoznavnih Slovencev. Med njimi so nekdanji predsednik republike Milan Kučan,

  Namen njihovega obiska je bil poziv ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću,naj kandidira na predčasnih parlamentarnih volitvah.

  Nekateri pač vedo, s kakšnimi se je dobro družiti, no.

 • VERZIFIKATOR

  Neposredni prenos

  NI GA – MAR GA KDO POGREŠA?

  Ni ga, mar ga kdo od vas pogreša?
  Pionirčka danes pač ni v šoli,
  raje teka pobalin okoli,
  štrene med igračke svoje meša.

  Ni ga, pač ne pride v šolo danes,
  danes, ko so tam te-ve snemalci,
  v razred ko pokukajo gledalci,
  vodil uro odličnjak bo Janez.

  Šola ta praznuje jubilej
  in zato ekipa več snemalcev
  v živo, torej pred očmi gledalcev
  prikazuje šolski svet idej.

  Ponavljalec s pionirsko kapo,
  kar precej starejši od sošolcev,
  fantalin odrgnjenih komolcev,
  šprica šolo s svojo mulcev klapo.

  Milo gleda, še miléje laže,
  ko si piše spet opravičilo,
  ni se namreč prvič dogodilo,
  vsi njegovi so podobne baže.

  Da zato bi šole ne posneli,
  mali ker ne ve, kaj se ne šika,
  res bila neumnost bi velika,
  z njim samo težave bi imeli.

  Bo oddaje mlad povezovalec
  zlahka vodil z drugimi pogovor,
  neprimerno lepši bo dvogovor,
  kot če zraven bil bi ponavljalec.

  Vtis njegovih bi potez pogrebnih
  le gledalce brez potrebe zmedel,
  marsikoga zlahka bi zavedel,
  da učenec je potreb posebnih.

  In oddaja v živo bi posneta
  z malim pionirjem vtis dajala,
  da že zdavnaj v kraju je nastala,
  kumrovška kjer piše fakulteta.

  Pionirček namreč tjakaj sodi,
  kjer pouk je kvazi-večizmenski,
  v šoli je povsem odveč slovenski,
  saj v preteklosti ubožec blodi.

  Zlepa v šolo se ne bo podal,
  kamer se boji kot satan križa,
  sicer pa samo kakovost zniža
  s stopnjo, na kateri je obstal.

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + + + +

 • Andrej

  Balažic in Granda sta enostavno genialna izbira sogovornikov.

 • slosin

  vsi so prihajali,njega ni blo…..

 • radames

  Kučan je na oddaji povedal nekaj novih in zanimivih dejstev.

  • zaton

   Iz praznega stola.

  • rubec

   ************

 • dob

  Kdaj se bo kučan soočil sam s sabo.

  • radames

   V peklu. Ni pa to odgovor na tvoje vprašanje, kdaj.

   • dob

    Sprašujem zato, ker človek, ki se sooči sam s sabo, ne konča v peklu.

    • radames

     V tem primeru se ni sposoben soočiti sam sabo. Še z Janezom se ni sposoben soočiti.

     • dob

      radames, misliš, da na soočenje s samim sabo eden od kučanov sploh ne bi prišel in bi ga tisti drugi kučan zaman čakal, da pride?

     • radames

      Namiguješ na shizofrenijo, na razcepljeno osebnost?

     • dob

      Tako majhen človeček se ne more razcepiti.

     • radames

      Odlično! Potem je to zadnji Kučan.

     • dob

      HAHAHAHAHA…!!! :)))

  • centurion

   Vampir niti pred ogledalom….

   • dob

    HAHAHAHAHAHAHA…. :))))

 • Peter

  Ni čudno, da ga ni, ko ga pa zmerjate z gospodom.
  On se s takimi ne druži, druži se s tovariši, no.

  • radames

   Ja, leta 1990 (po prvih demokratičnih volitvah) so ga vprašali, kaj je raje: tovariš ali gospod. Odgovoril je, da je raje tovariš.

 • zaton

  Kučan spremlja to oddajo izza TV ekrana.

  • macon

   Izpod tv ekrana.

 • PUPA

  Kakšen politik in govornik ta gospod JJ toliko ima za povedat, pa še niti plunk ceglca ni prinesel s seboj.

  • Tovariš garač hahaha

   Mogoče res kar ste napisala ampak Milana ni na spregled že od leta 91. Vrjetno je tako zelo nedolžen in pošten , da si noče mazati svojega pedigreja z soočenjem z nekim lažnivcem .

   • xtc

    A si mislil Milana lažnivca?

   • PUPA

    Milančku lahko postaviš na glavo svetniški venec okrašen s krvavordečimi zvezdami to se mu bo nalepše podalo, pa še rogove mu ne pozabi nataknit zraven.

  • slosin

   plonk ceglce in suflerje rabi kucko in njegovi rdeci tovarisi, saj vsi vemo,da so hudo dementni…

  • Vera

   Kdor ima kaj v glavi , ne rabi ” plong listka ” !

 • Peter

  Želite še en dokaz, da sem jasnovidec?
  Levi komentarorji se ne bodo ukvarjali z vsebino temveč z vsem drugim, z besedo ne bodo nasprotovali izjavam gosta, ki se je udeležil debate.

 • joze

  Po 15-tih minutah sem preklopil na Discovery .

  • Viktorh

   Jasno, za goske ni seno…

   • joze

    Upam, da si veliko odnesel od monologa.

    • Viktorh

     Če si ti retardiran, je to tvoj problem, ne moj.
     Ja?

     • joze

      Nivo “retardiranosti”sem na zalost presel pred petdesetimi leti.

     • benasi

      To se ti samo zdi tak.

  • xtc

   In odkril ;da d*** smrdi od ene in druge stani enako:
   Dober tek:

  • centurion

   Tut na Discovery nauš nć zastopu,
   razen lepih fotk, al pa ne…..

   • joze

    Just now is “Wild driving”. For you with subtitles. Hope you understand.

 • centurion

  Tovariša govnača pa nismo dočakali….
  Štefka pijana, kratkonogi jo jezen tepe, pa to

 • domovina mili dom

  Kučanovo soočenje bo edino v onstranstvu, ko se srečata resnica in matilda.

  • Viktorh

   ..pa še takrat bo izustil: vzeli ste iz konteksta…

   • Krtača17

    Evo kontekst, malo osvežitve spomina;)http://siol.net/novice/slovenija/dan-ko-je-milan-kucan-premagal-jozeta-pucnika-415667

    Baje smo vsi tako volili…

    • Viktorh

     Pa kaj, kur..se mešaš v moje dialoge…

   • macon

    Onostranski sodnik ne bo poslušal izgovorov. Kazen bo primerna tako hudemu kriminalcu.

    Utegne dobiti poddesetarski čin v spodnjemu svetu, njegov podporočnik bo Tito, komandant garnizije pa sam Stalin.

 • xtc

  Kaj pove ravnanje Kučana?
  Pove vsem realno;da ni nikakršen velik politik;preje tretjerazredni politikant;omejenih miselnih in retoričnih kapacitet in zelo agresivne narave;ki jo težko kroti;če bi bil velik politik bi izziv sprejel;seveda pa je tudi še ena težava;Kučana bremeni kar nekaj stvari ;izdaja Slovenije;Kramberger;šverc orožja v Bosno in podpihovanje vojne tam;skratka stvari ;ki so zanimive tudi za Hag in posledično je odgovoren iz pobiranjem orožja tudi za padle v vojni::
  Skratka tudi v tujino je Kučan poslčal sgnal;da je neverodostojebn;nekredibilen politik;ki si ne upa nastopati v odprtih debatah;ker ima zelo omejen umski potencial in težko obvladljivo naravo;njegova ravnanja so daleč od resnega politika;kvečjemu je na nivoju politikov topa Adolf;Mussolini;Lenin;STALIN;tITO;pOL POT;mAO_KI SO BILI NESREČA LASTNEMU NARODU PREPRIČANI PA DA SO bogovi;v resnici pa podpovprečni psihopati:

 • antimur

  Ta baraba je pa še večji gnoj kot sem predvideval. Zaradi tega levofašističnega kretena bo v Sloveniji še zelo kruto, zdaj smo na vrsti mi, baraba kratka in spletkarska. Bodo prišli tvoji časi, bodi prepričan.

 • centurion

  Mater mu h….. Kučanovo!
  Še starih klopotcev nima, kaj šele jajc!
  Majhen, podel, umazan!
  Gnil!

 • Peter

  Zalostno, da ves mozganski trust levice, cveta intelektualcev, ne najde pametnejsega izgovora za neudelezbo, kot da se s takimi ne druzi, no.

  • Viktorh

   …zakaj nočeš razumeti, da je zaradi nervoze dobil diarejo in štefini čaji ne pomagajo.
   Naj pokaka dom, ne pa naše tv hiše.

  • Olga

   To so samo lumpenproletarci! Kakšni intelektualci, da o morali sploh ne govorimo!

 • Unikatna

  Kaj naj rečem? Če bi bil mož beseda, bi prišel!!! Pa tako smo se pripravljali, da bomo gledali :)

  • PUPA

   Gravža, pa res nimaš kaj gledati.

   • Unikatna

    Zanimivo bi bilo kaj bi povedal…mnogi pa smo vedeli, da ga ne bo…

 • Igor Kavalar

  Porabu je paket pampersov do 22ga in ni upov pridt spodaj brez, ker pol bi moral oddajo zeditirat.

 • Peter

  Baje nima casa, da bi se ukvarjal z laznivci. Ne vem, jaz bi priloznost, da nekoga razkrinkam kot laznivca pred kamerami zagrabil z obema rokama, ne glede na to, da se s takimi ne d4uzim, no.
  Pa vi?

  • Unikatna

   Seveda!!

 • totex39

  Samodržci se najraje soočajo s samo sabo.

  • Olga

   In delujejo v ilegali oz preko posrednikov!

 • mannuro

  tovariš Laž ima kratke noge – Murgelponi, se je spet usral!

 • xtc

  kO BO IZDAJALCE IN NASPROTNIKE SAMOSTOJNE Slovenije doletela enaka usoda kot je Vindkuna Q UISLINGA IN NJEGOVODRUŠČINO BO TUDI sLOVENIJA ZACVETELA:

 • Olga

  Maske padajo! Peterle, Kučan ….

 • Pjevač tuge

  Nasprotnik ni prišel na igrišče. 3-0 za NAŠE. Tako je to pri nogometu.

  • Vrhovni sodnik

   1,5 : o , pony ni konj.

 • Ko se je devet dni nazaj vedelo da soočenja ne bo, bi morda bilo dobro da bi se situaciji primerno spremenilo vso stvar, recimo preimenovalo v pogovorno odajo ali kaj podobnega, ker opažam da se ljudje na spletu rahlo norčujejo iz tega “soočenja”.

  • Olga

   Škoda, da ni Nova TV dala lutko namesto Kučana? Tako bi ime oddaje ostalo enako in bi bil splet zadovoljen!

   • Ne, to bi bilo čudno. Zelo.

   • Nova24TV Mod 2

    Na katerem e je naglas?

 • dob

  kučan se je zrušil.
  Njegovo (nekdanjo) sliko še vzdržujejo njegovi mediji, a ko bodo še ti začeli z odpuščanjem novinarjev v večjem številu, bo še ta poslednji privid izginil. Zdravstvo je bilo eden od takšnih poslednjih uspešnih “prividov” (joj, mi mamo pa najbolš organizirano zdravstvo na celem svetu, naš socializem ma res tabolš zdravstvo, pa rečte kar hočte…)

  Zato se RTV tako zelo otepa polaganju računov za tisto, kar govorijo in vse bolj postajajo smrTV. Naročnino bodo le še malo vlekli, predvajali pa samo kar se jim bo zahotelo.
  Plus reklame.
  Za kučanovimi mediji, ki so sama forma brez vsebine, bo ostala samo vsebina, ki je pa ni. Prazna luknja, brez vsake vizije. Privid.

 • Kučko pod pručko

  Usrané !!!

 • Pjevač tuge

  Stanovnik bi lahko zamenjal Kučana na soočenju. Samo nimajo jajc fantje. Leta 45 so pobijali s pomočjo Rdeče armade. Golazen rdeča

 • Kučko pod pručko

  Kučan je en navaden USRANÉ !!!

  • Vrhovni sodnik

   Ni navaden, je majhen usrane.

 • Pjevač tuge

  Lojzek, Lojzek….še malo pa tudi ti ne boš upal iz bruslja, hlapec rdeči.

 • rubec

  Janša odličen kot vedno. Če njega izgubimo smo v pizdi ali po domače v kučanu.

  • Jojo

   Se prabi v riti katera kucko tudi je…

  • kekec

   Kučan veliki strahopetec in pezde ker si ne upa na soočenje.Kaže svojo partijsko visoko kulturo.

  • Nova24TV Mod 2

   Katero ločilo spet nadomešča …? http://razvezanijezik.org/?page=pizda
   [Prostaškost #off.]

 • realnost

  Bravo nova24tv, odlično soočenje. Četudi kratko nogega ni bilo je sedaj vse povedal s svojim strahopetstvom. Upam da bo nova24tv organizirala še veliko soočenj kjer se bodo kresala mnenja za in proti. Če kdo tega nebo izkoristil bo s tem veliko povedal o sebi.

 • primoz

  g Granda je lepo povedal g Kučan se bi udeležil sočenja,če bi mu postavljal vprašanja novinar,ki ga ima g Kučan 100% pod svojo komando,če bi vprašanja,ki bi mu jih lahko novinar postavil sestavil sam oziroma njegova mafiska združba ———- Kdor nima čiste vesti si ne upa pogledati nasprotniku v oči,torej KDO IMA V TEM PRIMERU SLABO VEST????????????????

 • Janez

  Zelo dobro !
  Rečeno v naslovu : čas za tekanja po mestu – nepooblaščeno k Bratuškovi, na MOL itd.
  Časa ?
  Za priti na soočenje s pravimi osamosvojitelji – z enkratnim J. Janšo ? Tega časa – pa nima! L.r.JANEZ KOMENDA

  P.s. dajmo “porihttati” toliko – te slo ” institucije prava”, da bodo tudi ljudje kot M. Kučan itd.
  Končno !
  Normalno preiskani, procesuirani, obsojeni – na osnovi dokazov !
  Končno !
  Je M. Kučan že dolgo. – čisto običajen penzionist ! Upokojenec – z verjetno neupravičeno visoko pokojnino ?

 • radames

  “…natančno opisuje, kje in kako so se Kučan in sodelavci na primer domenili, kdo bo župan Ljubljane.”

  Če se oni domenijo, je šele pol storjenega dela. Potem nastopijo mediji. O kandidatu nabijajo dneve in dneve, da preparirajo folk. In ta folk potem s solzami sreče v očeh voli natančno tistega, za katerega so se domenili MAFIJCI. Folk meni, da je ta – vsiljeni – kandidat najboljši.
  Če pa še to ne pomaga, pa goljufajo pri štetju glasov. In potem je žepan Ljubljane Mafijanković.
  Totalno obnoren folk pa še danes ne dojame, da so manipulirali z njim, da so jih goljufali.
  Sicer pa je sam Kučan nekoč rekel, da je slovenski folk nor. In ta folk zvesto sledi Kučanovim besedam.

  Kako se pozna 45 let totalitaristične komunistične oblasti, ko smo morali vsi misliti enako!!!

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Glasovnice se prirejajo oziroma so že pripravljene v naprej in to tolikšno število,da nikakor ne more biti poražen tisti katerega kučomafija in njegovi sodelavci določijo.

   • Že na posameznih volilnih enotah glasove preštejejo skupaj vsi ki so tam iz različnih strank oz. ki jim le te zaupajo, vse se zabeleži, zapakira in zaplombira in gre v LJ.
    ..kjer se nadaljuje. Naša volilna komisija je označena v EU kot zelo dobra, tudi za vzor, tudi nagrajena na EU nivoju.
    Če kdo goljufa mu drugi gleda skozi prste, drugače ni možno.

 • cosmosjasnovidec

  Boli Kučana za slovenijo in vse drugo glavno mu je,da si je nagrabil dovolj za nič pa kaznovan tako ali tako ne bo kot nobeden doslej.

 • benasi

  Zagovorniki tovariša kučana!
  Vi si še kar naprej lažite skrivajte resnico, prikrivajte dokaze, skrivajte vse grehe za nepomebnimi stvarmi.
  Obračajte besede, lažite ljudem saj s tem lažete sami sebi .
  Enkrat vas bo doletelo in bo zelo bolelo, ampak to ne bo na VAŠ način.
  Takrat boste boga molili.
  IZDAJALCI.

  • realnost

   In če nebi bilo nove24tv bi jim širjenje laži z lahkoto uspevalo, sedaj pa jim nova24tv nastavlja ogledalo s dokumenti in izjavami verodostojnih ljudi. Joj kako komunajzarje boli ker imamo demokracijo in možnost upora njihovim lažem in dejanjem.

 • Kučko pod pručko

  Nova24TV, mene, Kučkota pod pručko bi raje povabili, bi vsaj prišel v studio. Potem bi pa z Janšo skupaj udarila čez veleizdajalca slovenskega naroda in po tardečih!!!

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, sem jim že spodaj napisal

  • Nova24TV Mod 2

   Bomo vedeli za drugič …! :-)

 • garfi

  kučko antislovenec in mafiozo

 • Vrhovni sodnik

  Mali pezde se upa edino iz ozadja, to je že pokojni Drnovšek povedal.

 • hondica

  Štefka, današnjih gat se pa ne bo dalo oprat, so samo še za v smetnjak.

 • Nova generacija

  Janša, če imaš kaj pametnega za povedat, lahko to poveš tudi brez prisotnosti Kučana. Dajte na plano kar si imate za očitat. Samo, da se ne bo potem spet cela država smejala vašim lepljenkam kakor vedno do sedaj. Potem pa utihnite tako z osamosvojitvijo kot z orožarsko afero za večno. Ker ste vsi isti drekmešarji.
  Zakaj to govorim? Ker si želim, da končno že nekdo zradira te rdečkote in Janša očitno tega ni sposoben. Pa čeprav so rdečkoti tako slabi, da bi se jih dalo premagati že samo s tem, da bi bili tiho.

  • garfi

   mogoče jih boš zradiral ti če imaš milijarde pod palcem tako kot oni ukradenega denarja

   • Nova generacija

    Želim samo povedati, da taktika, ki jo ubira SDS ne bo nikoli prinesla več kot 10% volilnega telesa. To je po vseh porazih menda že ja jasno. Se strinjam, da so na levici zelo sposobni manipulatorji, pa vseeno si je SDS za marsikaj kriv sam.

 • Kučko pod pručko

  Ubogi Strahopetec Reva Antislovenec Negativec Elitnež … USRANE

 • Tetka iz ozadja

  In vi resno mislite,da bo kateri politik tako nizko padel,da bo nastopal na strankarski TV.

  • garfi

   Strankarske rtv imate protislovenski rdečkarji

  • realnost

   Se strinjam rtvslo je postala čista strankarska tv saj ni sposobna speljati demokratičnega soočenja med osamosvojiteljem in protiosamosvojiteljem. Na rtvslo samo še propagirajo Komunistične laži in to za prisilne prispevke nas ki se s tem početjem ne strinjamo.

 • garfi

  Z Depalo vasjo je mali plavi izvedel državni udar in izdajalec petrle je že takrat asistiral

  • realnost

   ++++++++
   Se spomnim ko nas je več tisoč protestiralo in je petrle ignoriral naše glasne pozive da preneha asistirati drdrniju. Sam je odkartal med rdeče kmere…

  • dr Janez Sveti

   Depala vas je neumnost Morisa.
   Je pa res, da je Dobnikar delal v navezi z Klavoro in Kosom,ki sta služabnika Kučanove mreže.
   Dr Janez Sveti vseved

 • FORT WORTH

  Zdrahar bo raje se naprej delal zdrahe u murglama.
  Veleizdajalec se je potuhnil !

 • Tetka iz ozadja

  Vpraša učiteljica: “Janezek, kaj je tvoj oče?”
  Janezek odgovori: “Moj oče je moška striptizeta v klubu za pedre in pleše gol pred drugimi moškimi.
  Včasih, ko mu dobro plačajo, vzame sobo v poceni motelu, pa spi z njimi.”
  Učiteljica v šoku odpelje Janezka iz razreda in ga vpraša: “Janezek, pa je to res?”
  Janezek odgovori: “Ni. Moj očka je aktivni član SDS-a, ampak me je bilo to sram priznati pred razredom!”

  • FORT WORTH

   Enkrat ste ze pusnal in se boste…

  • Nova generacija

   Hahaha, pa še res je tako. In temu si je vsaj polovico zagotovo kriv SDS sam s streli v koleno.

 • Nova generacija

  Kaj tako revolucionarnega bi se sploh naj zgodilo na tem soočenju, če bi se ga udeležil tudi Kučan?

  • Tetka iz ozadja

   To je nako tako kod bi radiska postaja Spodnji Dolič najavljala soočenje med Trumpom in Cllintonovo,če se pa soočenja ne bi udeležila bi pa pluvali po njima.

   • MEFISTO

    Poznaš Srečka Čatra?

    • Viktorh

     Celjskega sindikalista?

     • MEFISTO

      Ne, mož stoteri nickov samo po naključju uporablja njegovo ime na SVET24.

     • Viktorh

      ..Bildijev brat???…

 • rdeča pesa

  Čudno nekateri pišete o strankarski Nova TV. Največji lastnik je pa Stojan Petrić.

 • ljubinica

  Kučan je trd komunist. Bil in je in bo.

  Na Janševe argumente, dejstva , citate odgovarja s komunistično latovščino.
  Kučan izgublja tla pod nogami, rešitev išče v povezavi z ruskimi somišljeniki …
  “Mikhail Moiseev je bil ob robu včerajšnje proslave najbolj iskani sogovornik tistih, ki so sedeli v častni loži. Prisluhnili smo, kaj so mu imeli povedati.”http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/video-kaj-so-imeli-pomembnezi-povedati-poveljniku-rdece-armade Moiseyev je na čelu ruske borčevske organizacije, ruski Turnšek. Hkrati je organizator Antifašistične fronte sveta. Desne stranke so zanj fašistične.
  Po lastnih besedah je prijatelj Zorana Jankoviča. Pogovor z Moiseyevem:https://www.youtube.com/watch?v=mxOK6nZCVJg

  Tit Turnšek: “Združiti moramo vse antifašistične sile v tej Evropi, narediti moramo novo antifašistično koalicijo in fašizmu reči ne, kjer koli se ta že pojavi. To je naša dolžnost, to smo dolžni do teh, ki so padli, ki so dali življenje v boju proti fašizmu. In teh žrtev je bilo ogromno. Slovenska vlada razprodaja dobra podjetja, ki smo jih ustvarjali, mi smo jih gradili. Ali je to, da Merklova sili Cerarja k prodaji Telekoma, še suverenost? Je to tista suverenost, za katero smo v vojni dali toliko žrtev? Ni! To je hlapčevstvo.”

  Kučan včeraj v Velenju:”Zavedali smo se, da te vrednote branimo pred politiko sovraštva, nacionalne nestrpnosti, izključevanja drugačnih in vsega drugačnega. Pred politiko, podobno tisti, ki je bila premagana leta 1945,” je dejal.

  Kučan meni, da je čas za protifašistični pakt
  Dodal je, da smo Evropejci 70 let od konca druge svetovne vojne živeli v prepričanju, da je to zlo dokončno premagano, vendar ni. Znamenja dogajanj v današnji Evropi nas opozarjajo, da ni tako, pravi Kučan, ki meni, da smo danes dolžni protestirati proti neobčutljivosti in izgubi zgodovinskega spomina.

  “Odločno povejmo, da v sodobni Evropi, ki temelji na vrednotah protifašizma, ni prostora za oživljanje barbarstva. Povejmo, da zavračamo sprenevedanje in zatiskanje oči pred njegovim oživljanjem,” je dejal Kučan. Meni, da je čas za protifašistični pakt, ki bo odgovor sprenevedanju in hkrati spoštljiv poklon milijonom, ki so branili človečnost in umirali za svobodo.”

  • avtohtoni neandartalec

   Antifašiztem bi moral danes pomeniti predvsem boj za Ustavne in človekove pravice, proti državnemu terorju, takšno gibanje lahko začne samo civilna skupnost, politika se mora najprej jasno distancirati od represije in preventivnega nasilja, preden se lahko stranke pridružijo ljudstvu.

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + + + + + +

 • avtohtoni neandartalec

  Nacionalizem je bil nekako v ozadju, demokracija se je zdela zanimiva, vendar neučinkovita.
  Zakaj smo se sploh odločili za izstop iz Jugoslavije, ko ni bilo več Tita, so vsai narodi začeli znova odkrivati svoje korenine, prav za kulturna ponudba je bila prvi signal, da je z bratstvom in jedinstvom nekaj narobe. Mogoče smo se po smrti diktatorja zavedli, da smo sami, revščina je naredila svoje, čedalje manj razlogov smo videli, da bi potovali na jug. Vendar to ni bila le naša krivda, enako se je začela obnašati cela Evropa, povsod so se dvigali narodi in začeli raziskovati svoje pozabljene korenine.
  Velike sile so se verjetno ustrašile multi kultrne vzhodne Evrope, nekdanjih sovjetski deželam je bilo skupno predvsem, da so sovražili nekdanje naciste, zgodovinski spomin jih je opomnil na morje časa, iz katerega izviramo in se bo nadaljeval še dolgo, ko nas več ne bo. V spominu pa so narodi našli tudi nostalgijo in številne vezi, ki so po revoluciji zamrle, ta praspomin je postal glavni motor politične transformacije.
  Za tradicionalno Evropo je bila kultura bolj pomembna od gospdoarstva, vedeli so, da je to edini način, s katerim nas lahko prepričajo, da je bila 2.sv samo še ena vojna,kar pa nikakor ni res. 2.sv je bila zadnja vojna, nikoli več ne bo nobene druge velike vojne, s tem so se ustavile tudi delitve sveta.
  Zato nacionalizem, da bi si velike sile lahko razdelili nekdanja interesna območja, glavno orožje je postal državni teror oziroma mehki fašizem, ki ga do danes izvajajo postsocialistične oligarhije, ki financirajo celotne ostanke aparata nekdanih sovjetskih dežel.
  Za nas je najbolj pomembo vedeti, da gre za natančno izdelan in kooordiniran načrt okupacije, lahko bi rekli popolne asimilacije, ki je zacementiral politiko in družbene odnose za stoletja vnaprej. Obdobja sodobnega hlapčveanja zlepa ne bo konec.

 • avtohtoni neandartalec

  Prvi so začeli komplicirati Hrvati, ne Srbi, ko je postalo jasno, da se bo katooliška naveza ločila in vidi svojo prihodnost v objemu nekdanjih gospodarjev ter okupatorjev, se je tudi največji Jugoslovanski narod odločil, da bo zavaroval svoje nacionalne interese, vendar ne na škodo SLovenije, to pozabljata Kučan in Janša. Ne gre za bosno in za Hrvaško, kaj smo pravzaprav Slovenci, je pa drugo vprašanje, radi bi bili svoji in svobodni, vprašanje pa je, če smo tudi dovolj zreli in pametni, da lahko to dosežemo. Glede na to, kaj delajo potomci Hrvatov in Srbov pri nas zgleda, da ne. Zakaj se Albanci štulijo zraven, pa pojma nimam, to je pravzaprav edini ostanek pave jugonostalgije, čeprav to niso naši bratje iz Kosova ampak popolnoma drugi tujci, ki z Jugoslavijo niso imeli nobene veze.

 • Pjevač tuge

  Kučan je izmed dveh sramot, raje izbral manjšo, in se raje ni prikazal ker bi ga Janša zgazil kot Dejan Zavec Zorana Golavška v ringu, Še plenice ne bi ostale od tovariša Plavega.

 • Pjevač tuge

  Se še spomnite kako je Kučan jecljal v Hagu ko ga je Slobo malo privil. Kučan nima nobene retorike ko se znajde v slepi ulici, lahko zleze samo pod mizo in cvili kot garjav pes.

 • dr Janez Sveti

  Saj sem vam že včeraj razložil, da sem Milanu svetoval, neudeležbo.
  Dr Janez Sveti Inštitut za svetovanje upokojencem v težavah

 • tzt

  Nova24TV, imam predlog. Povabite Kučana samega v studio in mu dajte možnost odgovorov. Pa, da ga vidimo, če upa priti.

 • indijanka

  Prikrajšani smo bili za Kučanovo resnico. Ne vem, sicer koliko ta sploh šteje, zagotovo bi se pa vsaj nasmejali. Preostane nam še eno. Javno sojenje. Sojenje, do katerega pričakujemo, da bo na podlagi ovadbe prišlo, je čudovita priložnost, da sodišča odprejo vrata ljudstvu, v čigar imenu sodijo. Hmmm..ga bodo na sodišče morali privesti, ker se izogiba soočenju? To, bi pa bil hec in obliž na rano :).

  • dr Janez Sveti

   Hudobnica, ki upokojencem ne privošči mirne starosti, uživanja v malenkostih in vnučkih.
   dr Janez Sveti Inštitut za upokojenska vprašanja

   • indijanka

    Hmm..torej nisem genij, ker sem poiskala rešitev za naša ranjena čustva? Moja ženska energija se težko sprijazni, če jo kdo hoče potegniti za nos. Potem išče rešitve v vesolju. To iskanje prepreči le pojoča travica.

  • Kučko pod pručko

   Še večjim diktatorjem so sodili, pa ne bi pritlikavcu iz Murgel. Mubaraka, bivšega predsednika Egipta, so celo na smrt bolnega na nosilih postavili pred sodišče in ga strpali v arest!!!

   • von Rhein

    Nič ne bo z nosili,nobeden ga ne bi prenašal do sodišča.Nekateri bi ga nosili kot maharadžo,drugim se gnusi.

  • Viktorh

   Ja, tudi sam sem za javno sojenje, podobno temu:

   ” Maja 1947 je slovenska tajna policija UDBA aretirala 32 visoko izobraženih intelektualcev. Med njimi so bili nekateri nekdanji člani KPS, večina pa je bila liberalnih demokratov, ki so bili naklonjeni parlamentarnim demokracijam na Zahodu. Med aretiranimi so bili Črtomir Nagode, Ljubo Sirc, Leon Kavčnik, Boris Furlan, Zoran Hribar, Angela Vode, Metod Kumelj, Pavla Hočevar, Svatopluk Zupan, Bogdan Stare, Metod Pirc, Vid Lajovic, Franjo Sirc, Elizabeta Hribar, sredi procesa pa so priključili še Franca Snoja. Dva meseca so jih zasliševali in mučili v ljubljanskih zaporih. Politbiro Centralnega komiteja KPS je aretirane v slovenskih medijih označil kot peščico špijonov, razrednih sovražnikov, plačancev inozemstva, ki nimajo nobene politične vsebine in katerih delo je brez vsake politične osnove škodovati ljudski oblasti. Proti 15 obtoženim se je 29. julija začelo sojenje, katerega vsebino so oblasti prek posebnih zvočnikov na ljubljanskih ulicah predvajale državljanom. Javni tožilec v procesu je bil Viktor Avbelj, kasnejši predsednik predsedstva Socialistične Republike Slovenije. Proces je dobil ime Nagodetov proces.”

   In prav takšen proces si zasluži tamau s svojimi sodelavci, sovražniki lastnega naroda.

 • janez zorman

  Kučan ni navaden upokojenec; on je tudi Toninov upokojenec !

 • dr Janez Sveti

  Anketa:
  “Kdo je po vašem mnenju najbolj zaslužen za slovensko osamosvojitev?”

  Manjka edini pravi odgovor : SLOVENSKI NAROD

  Dr Janez Sveti vesoljc

  • Verbena

   ..tole si zasluži pa tisoč zvezdic***……………

  • Unikatna

   Tako je!!

  • Kučko pod pručko

   Brez pravih voditeljev, ki so s srcem delali za osamosvojitev Slovenije, bi do nje ne prišlo. Brez pravih voditeljev se slovenski narod ne bi niti zganil. To kar trdiš, je fama, ki jo nabijajo murgelski novinarji, kot je npr. Ali Žerdin, da bi zmanjšali zasluge Pučnika, Janše, Krkoviča in drugih!!!

   • tzt

    Zamrznjeni upokojenec Kučan trosi zaplankancem MMC drobtinice: “Dolžni smo protestirati proti izgubi zgodovinskega spomina”. Dementnim levakom prodaja laži, da je bil slovenski narod za njim na poti v osamosvojitev. Potrebno ga je strezniti v sodni dvorani.

   • Unikatna

    Slovenski narod smo vsi mi – tudi Pučnik, Janša, Krkovič itd.! Če slovenski narod takrat ne bi nastopil tako enotno, bi se lahko politiki na trepalnice metali!

    Vsaj takšno je moje mnenje…

    • Kučko pod pručko

     Unikatna, zaradi časovnega zamika ti odgovarjam zgoraj!!!

    • Borut Stari

     Strinjam se, da smo slovenski narod mi vsi. Pri tem mislim predvsem na Slovence. Osamosvojitev ni potekala stihijsko. Imela je voditelje, ki so za to zaslužni. Bili so pravzaprav iskra ki je odcepitev pognala in polenom pod noge navkljub tudi uspešno izpeljala Nikjer in nikoli v zgodovini niso take usodne spremembe stihijsko izpeljane, ampak vedno z vodstvom nekoga, nekaterih. Vedno se pa najdejo nekateri, ki si zasluge podrejajo.Kako to počnejo je izvedeno v govoru nekakšnega Titiča na govoru v Titovem Velenju. Take prijeme lepo opisuje Dostojevski:” Kdor stalno laže sam sebi in posluša svojo laž, nazadnje ne more več razbrati nobene resnice, ne v sebi in ne okrog nas”.

    • Viktorh

     No, tudi Milan, Jožef in drugi lumpi so ta narod, vendar so osamosvojitvi nasprotovali….

     • Unikatna

      Se strinjam, ampak nas je bilo več, ki nismo…in to šteje!!

   • Viktorh

    Ljudstvo potrebuje liderja, da jih vodi usmerja. Morajo mu verjeti, zaupati, biti morajo prepričani, da je pošten, da je res njihov vodja.

  • tarantela

   To je včeraj jasno in glasno povedal tudi Kučan na Titovem trgu.

  • MEFISTO

   To si prepisal iz včerajšnjega govora malega Tita na trgu velikega Tita v Titovem Velenju.

   • dr Janez Sveti

    Mefisto, veliko se čoham po jaju in nimam časa spremljat političnih zdrah. Tukaj sem zaradi vas, ki komentirate, saj me bolj zanimajo državljani kakor pa pokvarjeni politiki vseh barv. Za mene so vsi posraneti, če menijo, da so pomembni za Slovenijo.
    Jaz in ti sva Slovenija in noben politik.
    Dr Janez Sveti vesoljc

    • MEFISTO

     Toda Milana Kučana pa le poslušaš.

     Očitno je zate izjema med posraneti.

     • dr Janez Sveti

      Rad govoriš o drugih? Rad razlagaš, kakšni so ali niso? Kakšen si ti?
      Dr Janez Sveti genij

    • Dusan Marn

     ja to je to kar veliko prevec cudnih noce vedeti ,zal so pradani svojim firerjem pa naj bodo katerekoli pasme ,,ti povzpetniki skrbijo samo za lastno dobrobit in oblast ,,takih je velikooooo prevec ,za tako majho dezelo ,,apetitw imajo pa zeloooo velike

  • radames

   Kakšna je to vojska brez vodje, brez poveljnika?

   • dr Janez Sveti

    Poveljnik brez vojske je običajno v umobolnici. Želim povedat, da je vojska glavna in ne poveljniki, ki so samo šahisti.
    Dr Janez Sveti star vojak

    • Bloški Tonček

     Tudi če so na šahovnici same kraljice proti samim kmetom, so brez taktike poražene. Vsaka čast vojakom, vendar zmago odloča strategija (drugače Aleksander Veliki ne bi zmagal nobene bitke proti Dareju III.)
     Tudi navdušenje in pogum prideta iz samozavesti, ta pa iz zmag.

 • von Rhein

  Slovenske novice.si.Malo se pa le norčujejo.

  • tzt

   Pa begunca Rigelnika v usranih in ponošenih cotah sirskih migrantov.

 • Krtača17

  Važno da je ego potešen….

 • intel345

  s komunisti v naši državici je konec. če ga še ni, se je pa začel. namesto da bi Kučan kot veliki borec za ene vrednote pokazal kot dober argumentator in pometel s svojim nasprotnikom v njegovem lastnem okolju, se je raje umaknil in s tem pokazal lastno strahopetnost in to da ima Janša le prav. Spomnimo se kolikorat je Janša šel na raznorazne intervjuje na nacionalko, Pop tv, Svet in podobno. Pa mu nič ni bilo odveč pa nič se ni bal. Pa novinarji so ga pošiljali v zapore, ga kritizirali in ga želeli diskreditirati pa on se tega ni bal.

  • Bloški Tonček

   Saj ni veliko govora o tem. Večina lewakov sploh noče vedt za vabilo…

 • MEFISTO

  Milana Kučana vendarle peče vest.

  Ni mogel stopiti pred človeka, ki ga je dal dvakrat zapreti.

  • Borut Stari

   Takšni ljudje kot je Kučan nimajo vesti.

 • Borut Stari

  Spletkar in politikant, kar Kučan brez dvoma je, ne bo nasedel, na za njega nevarne čeri, kot je to direktno predvajanje soočanja s politikom, ki brez dvoma prav v takšnih soočanjih vedno zmagovalec. Poleg naravne inteligence je tu brez dvoma še poznavanje resnice.

 • Kučko pod pručko

  Unikatna, sem veteran vojne za Slovenijo, zato ne klati neumnosti. V tistem času nisem deloval s svojim avtomatom, nikjer si nisem kupil lastnega daljnogleda za opazovanje zračne situacije, nisem iz Nemčije prešvercal radijske postaje, s katero smo o gibanju sovražnih enot obveščali Republiški center TO in tudi ne infrardečih kamer, ki smo jih rabili za opazovanje tankov in bojnih vozil ponoči. Vse to sem, tako kot desettisoči drugih, počel, ker je za to nekdo poskrbel oziroma pripravil pogoje. Politiki z veliko začetnico so to omogočili teritorialnim in policijskim enotam, njihovi voditelji pa nam. Brez pravih voditeljev z jasno vizijo ne bi nikoli prišlo do osamosvojitvenega procesa, ne bi bilo vojne in ne bi bilo niti samostojne Slovenije.

  To, kar trdiš, sem že večkrat slišal tveziti Alija Žerdina. Njegovo govoričenje je plod premišljene taktike Murgel, da bi zaradi izdajalske in protislovenske vloge pritlikavca zmanjašali pomen tistih, ki so narodu omogočili, da se je zavzel za Slovenbijo in se zanjo bojeval.

  Res pa je, da če ti voditelji za seboj ne bi imeli naroda, tudi ne bi uspeli v svojih vizionarskih stremenjih!!!

  • Jovo Jamnica

   Zaradi časovnega zamika te sprašujem zgoraj!!!

  • dr Janez Sveti

   Tudi jaz sem dobil v roke prvi dan nemški “šmajser” iz 2.svetovne vojne na katerem je bil še vedno znak Jager divizije ali kako se napiše. Strelivo je bilo staro in je bilo precej zastojev (preizkušeno). Kasneje smo dobili uniforme, in ostalo opremo, saj smo bili na Kolpi ob srbskem napadu na Karlovac zelo dobro oboroženi.
   Hvala vsem “švercerjem “!
   Dr janez Sveti veteran Kolpa 91

 • MEFISTO

  V soboto ne bo na proslavi ne Novakove in ne Zidanška.

  Obeta se nam lep večer, napoveduje Požareport.

  Tudi Aksentijevićev ne bo.

  • Olga

   Končno so se Kučsnovi naveličali!

 • Jovo Jamnica

  Kučko, kakšno zvezo ima časovni zamik z mojim vprašanjem, ki dejansko vprašanje sploh ni?

  • Kučko pod pručko

   Ali si ti Unikatna???

   • Jovo Jamnica

    Ne. Zakaj prašaš?

 • Nata

  Balažic in Granda sta dobro povedala !!
  Seveda je Janša velik trn v peti kučana !!
  Preveč ve in marsikaj lahko tudi dokaže ! Komunisti pa že od nekdaj ne marajo kakršnekoli soočenj !
  Eni so vse pozabili …….drugi pa zgodovino preobrnili !

 • MEFISTO

  Nagradno vprašanje!

  Kaj imajo skupnega Tetka iz ozadja, trikotnik, tarantela in Javo Jamnica?

  • Nata

   Ja , kakšna pa je nagrada ??
   Ti štirje so ena oseba ?

   • MEFISTO

    V poštenem boju si zmagal.

    Nagrada je tvoja.

    • Nata

     Uuf ! Super !!

   • tarantela

    Ma, ne, kloni iste osebe. Če slučajno veš, kaj so kloni.

    • Nata

     Prav ! Pa kloni no !!
     A jih tudi pri nas že delajo ?
     Da ne bi slučajno naredili kopije tov. kučana !

     • tarantela

      Res mate paranojo. Saj Kučan vam nič ne more, če se boste ukvarjali s stvarmi, ki bodo narod rešili pred revščino, ampak raje se prepirate, od tega pa še kozjih bobkov ni.

     • Nata

      Ja, kako pa naj se jaz ukvarjam s tem ?
      Že itak pomagam s svojo borno umetniško pokojnino svojim otrokom in vnukom .

      In , saj se ne prepiram……povem , kaj mislim .

      S kloni sem se pa pohecala , no !!
      Pa zmotno misliš , da nam Kučan nič ne more , če se bomo preveč vtikali v ” njegovo ureditev sveta ” !!

  • tzt

   Živijo v časovnem zamiku :-)

   • Jovo Jamnica

    To si ti misliš. Tukaj ti dam link, kjer v članku omenjeni dr. Milan Balažic razpreda o Kučanu, tam, leta 2002. To je vsaj dve leti, pred letom 2004…
    http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20024Balazic.PDF

    • tzt

     Jovo, pa misliš, da sem padel na glavo, da bom bral ta “čreva” teorije in prakse FDV znanstvenega članka kjer teče beseda o Kučanu, ZKS, ZSMS, SFRJ, … Ribičiču, …

     • Jovo Jamnica

      Škoda. Bere se kot roman in v teh “črevah” je pojasnjeno marsikaj, kar je pripeljalo do stanja, v katerem smo danes.

     • tzt

      Nisem star 2 leti. Lastno mnenje kaj in kako je najboljše naprej, sem imel razjasnjeno daleč pred osamosvajanjem. Sproti sem spremljal dogajanje, tako da je zadnja na svetu, da rabim še FDV znanstveno razlago.

     • Jovo Jamnica

      Zanimivo. Zadeva obravnava obdobje 1989. To je pred “emancipacijo”. Za pokušino… ZKS + SZDL + ZSMS = levica

      …in Ribičič (Ciril) na vodi čuti, da mora poudarjati izogibanje “nepotrebnim razcepom na levici”…

     • tzt

      Lej Jovo, pa kaj bi rad? Da bom bral te blodnje? Če si pozorno prebral kar sem zgoraj napisal, moraš poznati odgovor.

     • Jovo Jamnica

      Dobro, dobro. Ne bom ti več “težil”. Oglasil sem se, ker si me posredno, eksplicitno ogovoril. Lep dan

     • tzt

      Enako, lep dan tudi tebi.

     • rrrrr

      Jovo, še kakšno knjigo, še. Ampak ponavljam, vsebino je koristno razumeti in ne samo brati. Tudi predlaganega avtorja Balažiča.

  • Olga

   Luft v glavi, verjetno pa še kak privilegij..

   • tarantela

    Ja, zadela si, letos imam za nagrado potovanje z razkošno ladjo okoli sveta. Ampak, če gledam, kaj imaš ti v glavi, ima Tvoj politični pol zares možnost do ogromnega uspeha. Tak potencial pa ja ne bodo zgrešili tile naši volivci!

    • Olga

     Hvala!

  • tarantela

   A veš, da je paranoidna shizofrenija huda bolezen, povsod vidiš in slišiš sovražnika? No, mene se Ti ni treba bati, bogi, bogi!.

   • rrrrr

    Da se vas Mefisto boji? Vsaj kanček humorja je v tej trditvi, končno

  • radames

   Štirioglati trikotnik.

 • MEFISTO

  Pred uradno proslavo bo jutri Milan Kučan daroval mašo Za mir in domovino pred Kidričevem in Kardeljevim spomenikom na Trgu revolucije.

  Rdeči verniki vabljeni na uro pokore in spreobrnjenja!

 • MižekFiga

  Kdaj bo pred zaporom v Dobu stal Kučanov spomenik z napisom: “Tukaj smo dokončno pokopali Demokratični socializem, kot otroka balkanskega komunizma”?

  • Olga

   Tik tak

  • FRANC3

   Ja, enkrat bomo morali prekiniti s komunizmom, utopijo in tajkuni. Prej ko bo ta trenutek prišel, bolje za Slo. Glede na stanje duha v Slo, pa se bojim, da je ta trenutek še daleč v prihodnosti.

 • črnaovca

  Samo bedaki so pričakovali da bo prišel

  • FRANC3

   Kaj si pa ti pričakoval?
   Kučan ima polna usta demokracije in civilne družbe. Leta 2005 je pozival državljane, da je potrebno oživiti ”Civilno družbo”, češ da je v Sloveniji ni. Takrat se je morala na hitro organizirati taka civilna družba, da je rušila Janševo vlado, uprizarjala štrajke in razbijala, metala kocke v stavbo parlamenta itn.
   Ali je danes bolje, kot leta 2008? Ni, štrajkov pa tudi ni! Ti to kaj pove o ” Civilni družbi”?

  • bolimeđoko

   Vem, da ti je žal, a kaj ko pa je tudi on cmera, ko vidi, da kdo noče verjeti njegovim bedarijam.

 • tramal

  kućan ni imel časa priti ker si je ravno tisti čas menjal plenico.Imel je namreč polne hlače.

  • bolimeđoko

   Zakaj pa ni Štefke poslal ? Bi v studiu vsaj čas kuhala.

   • radames

    In pripovedovala sodelavkam iz Državnega zbora, kako je bilo pred mnogimi leti v Vatikanu. Slišal in videl z lastnimi čutili. Brž po tistem, ko sta s soprogom prišla z obiska pri papežu.

 • FRANC3

  Z neudeležbo vabljeni (pa naj bo to kdorkoli) pove vse o sebi. Če pa je to bivši predsednik RS, je to še toliko bolj omalovažujoče do Slovencev in Slovenije, katere državljan je in katere predsednik je bil.

 • Sredinec4U

  Stay tuned for next week: Nova24tv bo povabila Obamo Barracka, Aleksandra Velikega in Angelo Merkel, da se soočijo na temo vojne v Siriji in drugih težav na Bližnjem Vzhodu v zadnjih 3.000 letih. Če koga ne bo, imamo rezervo v Evi Irgl, Janiju Moederndorferju in Ivanu Cankarju.

  • rrrrr

   Midva z Janijem res ne razumeva, kaj si sploh hotel povedati.

  • Olga

   A vas kaj žuli? Ker Ni bilo vašega? Naš je prišel, vaš… Resnica boli!

 • Rožle

  Aja…potem ga ni bilo…?
  Eh, po pričakovanju..

 • Danda

  Zelo prefinjena poteza Janše za dvig svoje popularnosti…Že prej je bilo več ali manj jasno,da mali sivi ne bo prišel…Vesel bi pa bil soočenja Janša -Bavčar…Njegov soborec ,kamerad…Naj malo razloži kje je ves denar,ki ga je ukradel…Pa zakaj je vedno bolan ,ko je treba v zapor!!!!!!!!!!!!!!!!

 • david

  še kučanu se s temi neumnostmi ne da ukvarjat. hahah a soočenje ste pa nameraval met kr na privatni televiziji?, pa saj vas noben več resno ne jemlje.

 • Rotar Jakob

  kurćan 70letna sprijena veleizdajalska rdeča podgana davitelj slovencev z zločinsko udbomafijo krivoaosdjem f21 571 genocidnim agitpropom 80mrd bančno luknjo z roparskim kosom skrivač 700 hudih jam povojnih zločinskih komunističnih klavcev čaka haag kjer bo na kratkih lažnivih nogah zvisel kot milošević in odrešil slovence zločinskega boljševističnega kurćanizma!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!