fbpx

[Video] Ne boste verjeli: Za Golobove zakone agitira nasilnež Zlatko, ki je med drugim napadel ekipo Nova24TV!

Zlatan Čordić se je vključil v agitacijo za zakone Golobove vlade. Ta ima obširno "kartoteko" nasilnih dejanj v obdobju prejšnje vlade.

“To ni hec, zadeva je resna – enako kot borba za vodo,” je povedal Zlatan Čordić, tokrat v vlogi obraza Inštituta 8. marec, ki propagira nedeljske referendume. Zavajajoče, kot so propagirali referendum “za vodo”. Tistim, ki imajo dodatna vprašanja, je Zlatko obljubil še razlago – da ne bi “zdrveli še v večje enoumje”. Da bi se zares izognili enoumju, priporočamo, naj vsak preveri informacije različnih virov in se na referendumu odloči z lastno glavo. Zlatko pa naj se raje posveti svoji glasbeni karieri.

“Človek, ki je fizično napadal novinarske ekipe, človek, ki je nadlegoval direktorja NIJZ, postane ikona gibanja 8. marec. Pri Inštitutu 8. marec se zato zdi, da je vse, kar z besedami zagovarjajo, ravno obratno. Ko branijo ženske, so tiho pri Jankoviću. Za obrambo novinarjev najamejo Zlatka,” je direktor TV Slovenija Uroš Urbanija opozoril na kontradiktorno ravnanje 8. marca, ki so ga doslej verjetno že vsi opazili. V Inštitut se namreč oglasijo zgolj takrat, ko jim je v interesu, če v svojem oglašanju ne vidijo koristi, pa modro molčijo. Gliha vkup štriha, se je včasih reklo – velja pa še danes.

Zlatan Čordić v sodelovanju z 8. marcem zagovarja novelo zakona o RTVS – očitno bi rad, da bi mu, kot je bil vajen v preteklosti, vsak teden delali brezplačno reklamo za njegovo deklamiranje. Ljudje pa seveda niso pozabili njegovih preteklih dejanj: na Prešernovem trgu se je spravil na harmonikarja, pljunil je poveljnika garde SV, napadel snemalca Nove24TV in mu izpulil kamero, nadlegoval je nekdanjega direktorja NIJZ dr. Milana Kreka, ustrahoval uslužbenko ministrstva za kulturo, s pomočjo RTV ekipe je vdrl na državno proslavo in skušal prekiniti govor tedanjega predsednika Boruta Pahorja in nenazadnje, sredi epidemije je pozival k nenošenju mask, celo na javni televiziji, kjer je nastopal z namerno strgano zaščitno masko.

“Posameznik, ki druge posameznike napada na ulici, jih žali, straši, se jim posmehuje, ni del civilne družbe, ker je po definiciji neciviliziran in je velika napaka, da takšne objave vzamete kot svoje in jih tvitate. Sramota. Za dejanji je potrebno stati in sprejeti tudi posledice,” je 8. marcu sporočil eden izmed ogorčenih uporabnikov Twitterja. Ko se s svojim agitpropom oglasi Zlatko, človek praktično več ne rabi drugega razloga za glasovanje PROTI. In to trikrat, v nedeljo.

Sara Kovač