Afganistanci ilegalno v Slovenijo, njihove “sanje” končala policija

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Policisti so v ponedeljek obravnavali poskus izmika mejni kontroli, poleg tega pa so prijeli migrante, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo.

Nekaj pred 17. uro je na mejni prehod Obrežje na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila s priklopnim vozilom srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled vozila ter na priklopniku našli skrite štiri državljane Afganistana, ki so se skušali izogniti  mejni  kontroli  in  nezakonito vstopiti v Slovenijo, poročajo s PU Novo mesto. Ilegalce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Policisti  omenjene policijske uprave pa so  med  opravljanjem  nalog  varovanja  državne meje na območju policijske postaje Črnomelj izsledili in prijeli štiri državljane Irana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

M. S.

 • pupa

  Se je že zgodilo ne dolgo tega, ko smo želeli prestopiti slovensko-hrvaško mejo in smo imeli v avtu ženičko staro skoraj devetdeset let, smo se morali vrniti brez vsakega komentarja, ker je pozabila osebni dokument doma. Sedaj pa naj mi nekdo pameten razloži kako lahko ti ljudje šetajo tako daleč od doma brez vsakega osebnega dokumenta in so še “dobrodošli”. A so ljudje, ki nam vodijo to državo res totalno nori?. Normalni državni uslužbenci bi morali, če že tolerirati najprej svoje državljane, ki so socialno preskrbljeni. Se pa ti uslužbenčki obnašajo nekako tako kot bi se mama v krogu svoje družine pri kosilu , ki ga je pripravila za svoje otroke, najprej postregla in posadila za mizo neznanega tujca za ceno, da je pustila svoje otroke brez kosila.

  Ta tujec, ki ga je nasitila, jo bo v zahvalo prebutal posilil in pokradel kar se bo dalo. Malo sem karikirala vendar ni daleč od resnice.

  • pupa

   Dodajam: Sedaj pa nori komentatorji pedofili začnite komentirati o pedofiliji, da se boste začeli med seboj rajcati.

   • samotoje

    Troli imajo siesto, zato mi dovoli, da vskočim z “radikalno desničarskim” (prosto po svinjerejcu Židanu). Za to, da se Arabci in Afričani sprehajajo po Evropi, je razlaga samo ena z mnogimi podtoni: islam osvaja Evropo. Tokrat ne s handžarjem ampak z “ubogimi begunci”. Rezultat bo enak- adijo Evropa, kot jo poznamo. Zakaj pa to lahko počnejo, pa terja kar nekaj poznavanja filozofije globalizma. Naj izpostavim samo eno “bolečino” globalizma. Evropa je še vedno celina nacionalnih držav in to je treba uničiti. Čisto na koncu pa je cilj – profit.

  • stane

   Popolnoma prav imas. Slovenski butlni se obnasajo kot najbogatejsa drzava,ki bo resila”uboge”Africane in drugo zalego.
   Ne vedo pa ,da bodo s tem unicili lasten slovenski narod.
   Ce so komunjare in levaki tako clovekoljubi, naj resujejo 500 Slovencev iz Venezuele,ki so zaprosili za pomoc(pred 2.meseci),na SLO konzulatu v Braziliji. SLO se ni hotela odzvati.
   Taksno obnasanje pove vse o oblasteh v SLO.

 • Olga2345

  V Bosni čaka še vsaj 5000 potencialnih “slovenskih” socialnih turistov, volivcev komunistov in teroristov, pa se prihajajo….
  Mesec bo odstranil ovire na meji, Šarec pa se bo s Hrvati dogovoril, da “ubogih” nezakonitih divjakov Hrvati ne bodo “pretepali”, ampak jih bodo s taksiji vozili v Slovenijo….v zameno za preostalo polovico piranskega zaliva…
  Plenković si že mane roke…

 • lado

  a ni Nemčija ponudila policijo za šengen ,pa je vaš ljubi rdeči izdajalec smc to odklonil !!!!!!!! BOLI GA ZA VAS , BEDAKE , pa STE JIH ŠE VEČ VOLILI !!!!!!!!! NO kako STE KAJ GOBCI LENI !!! HAHA RADARJEV NE BO VEČ , KAR ULEŽTE SE , VAS BOJO HITREJ ZAMENJALI Z ALAHI !!!!!!!!!!!! IZDAJALCI NARODA , SVINJE , NOISTE VREDNI , DA ŽiVITE

  • Stane

   Je ja ponudila 10000 policistov, pa je Blentavi cerar zavrnil,ces,da ne rabmo. Ko bomo rabili bomo potem razmisljali o tem. To je njegova izjava

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!