Fotogalerija druženja podpornikov Nove24TV in Demokracije, ki bo ostalo dolgo v spominu

(Foto: Matic Štojs Lomovšek)

Sobotno srečanje podpornikov Nove24TV in Demokracije v Škocjanu bo ostalo še dolgo v spominu. Sproščeno druženje je potekalo ob pestrem zabavnem programu, številčno množico so nagovorili glavni ustvarjalci teh dveh medijev, veliko se je tudi plesalo. 

Začelo se je s Zdravljico, ki jo je zapel nekdanji solist SNG Opera in balet Ljubljana Zdravko Perger, in blagoslovom duhovnika Antona Dularja, zbrane sta pozdravila tudi župan Občine Škocjan Jože Kapler in Bogdan Krašna, lastnik in ustanovitelj podjetja AC Krašna. Nadaljevalo se je z vsebinskimi nagovori glavnih mož Nove24TV in Demokracije, vpetimi v bogat kulturni program – glasbeno nit je ob drugih nastopajočih držala skupina Lenarti, seveda je bilo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo. Bilo je veliko pogovorov in fotografiranj, dajanja avtogramov in podpisovanja knjig, med najbolj “obleganimi” so bili Boris Tomašič, dr. Metod BerlecJože Biščak in Aleksander Rant.

Na ogled vam ponujamo fotografije s srečanja, ki jih je posnel Matic Štojs Lomovšek, urednik fotografije pri Demokraciji.

Demokracija