Nova24TV odkrila nasilneža!

Datum:

Kot smo uspeli izvedeti, bi lahko Aleša Mrzela, lastnika zemljišča, kjer župan Zoran Janković gradi kanalizacijo skozi vodonosnik pitne vode, pretepel Arsim Seferaj. Njegov Facebookovo profil pravi, da gre za marketing managerja pri podjetju Alfa varovanje. Kot lastnik picerije Chianti pa si je v preteklosti že prislužil “kartoteko” nasilneža. 

Pred dnevi se je zgodil že drugi nasilni napad na lastnike parcel, skozi katere je predviden izrazito sporni kanalizacijski kanal C0, ki bo po načrtih potekal preko vodonosnika. Incident se je zgodil, potem ko se je v Črnučah zbralo več lastnikov zemljišč in skušalo podreti varovalno ograjo na gradbišču, zaradi česar je prišlo do spopada z varnostniki. Po pretepu sta dve osebi potrebovali zdravniško pomoč.

Po spletu je zaokrožila fotografija domnevnega storilca kaznivega dejanja. Po naših informacijah in poizvedbah je pretepač, ki na terenu ščiti skrajno sporni projekt ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Arsim Seferaj.

Kdo je Arsim Seferaj?
Svojo funkcijo v podjetju Alfa varovanje, ki varuje območje C0, je razkril kar sam na družbenem omrežju Facebook. Tam je namreč “Marketing manager”. Seferaj je v preteklosti že polnil naslovnice medijev, in sicer, da je kot lastnik picerije Chianti v nakupovalnem centru Aleja pretepel natakarja in ga nato odpustil. Arsim Seferaj naj bi ga zaradi spora o prostem dnevu udaril v obraz, da je delavec obležal v nezavesti. Incident so takrat lahko opazovali tudi gostje lokala, izvidi iz ljubljanske urgence pa so potrdili, da je zaposleni dobil več udarcev v obraz in glavo, zaradi česar je bil dlje časa nezavesten. Dan po pretepu je delavec dobil še odpoved iz krivdnih razlogov. Povrhu vsega je Seferaj napovedal kazensko ovadbo proti delavcu, češ, da mu je ta kradel. Natakar je njegove navedbe zanikal.

Bodo organi pregona ravnali enako hitro kot v primeru napada na Niko Kovač?
Ob pretepu lastnika zemljišča na kanalu C0 se javnost tako upravičeno sprašuje, ali bodo organi informacijo preverili in ustrezno ukrepali, kot so v primeru domnevnega napadalca na Niko Kovač, ne da bi se ta enkrat samkrat sploh pojavila na sojenju in pričala kot glavna priča (tukaj). Primer je namreč dobil sodni epilog v ekspresno hitrem času, medtem ko napadalec na poslanca Branka Grimsa še danes ni znan javnosti.

Po tem, ko je Nika Kovač doživela napad s strani neznanca, je sledila koordinirana politično-medijska akcija, policija in sodstvo sta ukrepala neobičajno hitro. (Foto: socialna omrežja)

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Korupcija na korupcijo – Golobova vlada

Golobovo vlado vse od nastopa spremljajo korupcijske afere. Sodna...

Cene, ki jih plačujemo za tečaje slovenščine za migrante, so vrtoglave

Množične migracije so za Slovenijo vedno večja težava pod...

Rusija dve leti po napadu na Ukrajino

Ruska invazija na Ukrajino ni spremenila le sveta, temveč...

Podoba vladajočih se v Bruslju na ogled postavi

Peticija o pravici do pokopa in spoštljivega spomina na...